Λεφούσι τα λαμόγια τού Ομπόμπα που γρυλλίζουν για περισσότερα λεφτά από όλους μας για να μας ...τιμωρήσουν για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

Ενώ
επιδειξιομανείς αρχιηλίθιοι ανταγωνίζονται ανοιχτά ξανά για περισσότερη ραδιενέργεια, και σοβαροί επιστήμονες αποκαλούν τα φασιστικά κλιματικά μοντελάκια "αστρολογία" (με τα οποία ανεβοκατεβάζουν όπως τους διατάζουν οι νταβατζήδες τους, βουνά και θάλασσες οι ψευτοικολόγοι-μοχθηροί εχθροί αποκέντρωσης - αυτάρκειας - άμεσης δημοκρατίας), άλλα 2500 άπληστα λαμόγια συνωστίζονται στους διαδρόμους τού αιμοδιψούς Οίκου, παρέα με τους εμπόρους όπλων και λοιπών κανιβαλικών "ευεργετημάτων", απαιτώντας να πληρωθούν με ανθρώπινες ζωές, για αυτό που οι αρχομανείς (εκεί και αλλού και εδώ) εννοούν με το παραπλανητικό "πράσινη" οικονομία = περισσότερα αρπαγμένα πράσινα δολάρια, ύστερα από τα ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που έχουν ήδη αρπάξει και τη δυστυχία που σκορπίζουν όπου μπορούν:

http://www.publicintegrity.org/investigations/climate_change

http://gorelied.blogspot.com/2009/02/gore-business-2340-lobbyists-on-climate.html

Πολύ καθυστερεί η μαζική αποδοκιμασία και η ανυπακοή στους εγωμανείς που μας τραβάνε στο γκρεμό τους!

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...


ΟΧΙ στις ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΣ λάμπες υδραργύρου των ψευτοοικολόγων και της Ε.Ε. !

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο για το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα: εδώ.
Περίληψη: εδώ.

Ο συγγραφέας τού δολαριανού νόμου επιβολής των ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ λαμπτήρων υδραργύρου, τώρα ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ!!!

'We will not pick up toxic new bulbs': Councils say energy-saving lights are too dangerous for binmen | Mail Online.

Can we have our regular old light bulbs back now?

 CFL bulbs and now LED bulbs are so much more eco-UNfriendly and when they inevitably end up in landfills, they become a source of heavy metal...


Άγνωστα παραμένουν όσα συνέβησαν, μεταξύ τού διευθυντή τής Greenpeace δόκτορα Klaus Stanjek (Κλάους Στέινεκ), επικεφαλής τής οργάνωσης στο Αμβούργο και άλλων στελεχών τής Greenpeace, όταν τού ανέθεσαν την πραγματοποίηση έρευνας για τους συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού.
Όταν η έρευνα ολοκληρώθηκε είχε τον αυτοπεριγραφόμενο τίτλο «Energy “Saving” Lamps = Energy Wasting Lamps»(1) δηλαδή: «Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας = λαμπτήρες σπατάλης ενέργειας».
Μεταξύ άλλων σημαντικών δεδομένων ο δόκτορας Stanjek, τότε το κορυφαίο στέλεχος τής Greenpeace στο Αμβούργο, ανέφερε ότι οι «οικο-λαμπτήρες» περιέχουν και ραδιενεργά υλικά.
Ραδιενεργά υλικά όπως κρυπτό, προμήθιο, τρίτιο και θόριο, εισήχθησαν στις υδραργυρικές λυχνίες, με στόχο να βελτιωθεί το ταχύτατο αναβόσβημα που εμφανίζει το φως τους (flickering), παρέθετε μάλιστα τις μετρήσεις τού Περιβαλλοντικού Ινστιτούτου τού Μονάχου, που βρήκε ότι εκπέμπονται μέχρι και 1.100 μπεκερέλ.(2)
Όσα θα έπρεπε να γίνουν χωρίς καμία καθυστέρηση
Η έκδοση τού βιβλίου «Λάμπες ‘‘Οικονομίας”: το Μεγάλο Λάθος» γίνεται εξαιρετικά επίκαιρη καθώς συμπίπτει με την απαγόρευση από το Σεπτέμβριο τού 2009 παραγωγής και εμπορίας λαμπτήρων πυράκτωσης 100 Watt και άνω από τις χώρες τής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σταδιακά οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού ή λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας θα επικρατήσουν στην ευρωπαϊκή αγορά κατά τα επόμενα χρόνια, χωρίς οι Ευρωπαίοι καταναλωτές να γνωρίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις αυτών των λαμπτήρων στην υγεία τους και το περιβάλλον.
Βλέπουμε να διαφημίζονται συστηματικά τα “πλεονεκτήματα” των λαμπτήρων οικονομίας, όπως ότι έχουν μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και λιγότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα υφίσταται συστηματική αποσιώπηση των μειονεκτημάτων τους. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που τους παράγουν, αλλά και από κυβερνήσεις, κόμματα τής αντιπολίτευσης και “περιβαλλοντικές” οργανώσεις.
Είναι γνωστό ότι από τον Απρίλιο τού 2009 αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά όλα τα θερμόμετρα, τα πιεσόμετρα και τα μανόμετρα υδραργύρου. Επιπλέον από το 2020 θα αποσυρθεί κάθε είδος συσκευής που περιέχει υδράργυρο, ακόμα και αν χρησιμοποιείται στη βιομηχανία. Συγχρόνως η ΕΕ απαγορεύει την εξαγωγή υδραργύρου σε τρίτες χώρες. Όλα αυτά τα εξαιρετικά αυστηρά περιοριστικά μέτρα λαμβάνονται λόγω τής μέγιστης επικινδυνότητας τού υδραργύρου στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.
Επιπλέον θα πρέπει να τονισθεί ότι οι λαμπτήρες εξοικονόμησης συνιστούν ιδιαίτερη απειλή για τη χώρα μας αφού οι καταναλωτές δεν είναι ενημερωμένοι για αυτά που πρέπει να κάνουν όταν σπάσει μια λάμπα εξοικονόμησης, ούτε βεβαίως γνωρίζουν τις βαρύτατες επιπτώσεις στην υγεία και το χερσαίο και υδάτινο περιβάλλον, ενώ δεν γνωρίζουν καν πώς να χειριστούν ένα τέτοιο λαμπτήρα όταν αχρηστευθεί,
Χωρίς καμία καθυστέρηση το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας και το Υπουργείο Ανάπτυξης θα πρέπει να κυκλοφορήσουν ειδικά έντυπα ενημέρωσης των καταναλωτών σχετικά με τη χρήση και την επικινδυνότητα των υδραργυρικών λαμπτήρων εξοικονόμησης.
Ο συγγραφέας από τη μεριά του αποδεικνύει με απόλυτα σαφή και τεκμηριωμένο τρόπο την επικινδυνότητα τού υδραργύρου στην υγεία και το περιβάλλον. Με θάρρος, αντικειμενικότητα και απόλυτη ειλικρίνεια παρουσιάζει τα δεδομένα για τις βλάβες που προκαλούν οι λαμπτήρες εξοικονόμησης και αναλύει την επικείμενη πολύπλευρη τραγωδία. Τεκμηριώνει με περισσότερες από 300 παραπομπές, κυρίως επιστημονικών εργασιών, τριάντα τέσσερα μειονεκτήματα των λαμπτήρων εξοικονόμησης, έναντι ενός πλεονεκτήματος που διαθέτουν και αυτό, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις.
Προτείνω το βιβλίο να αγοραστεί από την πολιτεία και να χορηγείται από τα καταστήματα μαζί με τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, προκειμένου να ενημερώνονται οι καταναλωτές, βοηθούντος και τού τρόπου γραφής τού συγγραφέα που είναι απλός και κατανοητός για κάθε πολίτη.
Επίσης θα πρέπει να διατεθεί σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών και στη συνέχεια να πραγματοποιούνται σεμινάρια σε μαθητές και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχετικά με την επικινδυνότητα των λαμπτήρων εξοικονόμησης.
Καταλήγοντας επιθυμώ να τονίσω ότι πρόκειται για ένα βιβλίο που ο κάθε καταναλωτής θα πρέπει να διαβάσει και να υπάρχει σε κάθε σχολική, δημοτική και πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη.
Νίκος Κατσαρός
Επιστημονικός συνεργάτης τού Δημόκριτου
π. πρόεδρος τού ΕΦΕΤ
π. πρόεδρος των Ελλήνων Χημικών
π. Διευθυντής Ερευνών στο Δημόκριτο

Σερνόμενο από την εγκληματική E.E. (που απαγόρευσε τον υδράργυρο στα θερμόμετρα και τα σφραγίσματα των δοντιών...), ένα υπουργείο αποφάσισε να τους πλασάρει σχεδόν υποχρεωτικά στον (παραπλανητικά) λεγόμενο δημόσιο τομέα, με τη βοήθεια της 5ης φάλαγγας των ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ψευτοπροοδευτικών φασιστοοικολόγων...

Τους ξέρουμε από τα βι-αι-οκαύσιμα και το ραδιενεργό διαμελισμό των Βαλκανίων, όλους αυτούς τους εχθρούς τής διαφάνειας των συλλογικών αποφάσεων, της αποκέντρωσης, της Αυτάρκειας και οπαδούς τής συλλογικής ενοχοποίησής μας για ό,τι τους κατέβει στο άρρωστο κεφάλι, από τις φυσικές κλιματικές αλλαγές ως την πομπηιακή κατευθυνόμενη γενική εξουθένωση...
Σκεφτείτε ότι εξακολουθούν να ονομάζουν την καταστροφική απληστεία τους "οικονομική κρίση" και συνεχίζουν να εμποδίζουν τον ανοιχτό δημόσιο διάλογο...
ΛΑΜΠΕΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ - ΜΟΛΥΒΔΟΥ, "ψευτοεξοικονόμησης ενέργειας"...
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!
Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που περιφρονείται από τους κερδομανείς.
ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ για τις πανάκριβες λάμπες "εξοικονόμησης" ενέργειας που τόσο επίμονα πλασάρουν οι ψευτοοικολόγοι :
*Έχει αποδειχτεί ότι οι λάμπες αυτές είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον!
*Περιέχουν υδράργυρο και μόλυβδο και εκπέμπουν ακτινοβολία!
*Έχουν ήδη σημειωθεί τα πρώτα κρούσματα διαταραχής τής υγείας (ζαλάδες, πονοκέφαλοι) σε άτομα που στο χώρο τους υπάρχουν τέτοιες λάμπες!
Αποτελούν, κυριολεκτικά πονοκέφαλο για τους πάσχοντες από ημικρανία. Ο λόγος για τους νέας τεχνολογίας λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας οι οποίοι, σύμφωνα με τους ειδικούς, «πυροδοτούν» κρίσεις ημικρανίας στα ευάλωτα στους πονοκεφάλους άτομα. Και αυτό διότι «τρεμοπαίζουν» περισσότερο από τους συμβατικούς λαμπτήρες, ενώ συγχρόνως το φως που εκπέμπουν έχει χαμηλή ένταση με αποτέλεσμα να κουράζει τα μάτια και να καταπονεί τον οργανισμό. http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15254&m=H02&aa=1
Το επίσης σημαντικό είναι ότι αυτές για τις λάμπες θα έπρεπε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ διά ροπάλου να πετιούνται στα σκουπίδια και πρέπει να ανακυκλώνονται.
Δεν υπάρχει όμως ως αυτή τη στιγμή η ανάλογη υποδομή.
- Γιατί αφού το θέμα των παρενεργειών είναι γνωστό από πέρυσι, τα λαμόγια συνεχίζουν να τις προωθούν ως πανάκεια;
- Ποιοι -εκτός από την εταιρία που τις παράγει- και πόσα χρήματα καρπώνονται για να τις προωθήσουν;

Η καμπάνια εταιρίας που κατασκευάζει πανάκριβους λαμπτήρες "εξοικονόμησης" ενέργειας με τις πλάτες ψευτοοικολόγων, μας τα ζάλισε.
Ήδη έδειξαν στα δελτία ειδήσεων του σταθμού πόσο ανταποκρίνονται οι μισόΔημοι- ή καλύτερα οι δήμιοι - της χώρας και αντικαθιστούν τις παλιές λάμπες με αυτές του υδραργύρου.
Οι συνάνθρωποί μας στην πλειοψηφία τους είναι πλέον αρκετά ευαισθητοποιημένοι σε θέματα περιβάλλοντος και κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν στη διάσωση του πλανήτη.
Οι διάφορες εταιρίες από τη μεριά τους επίσης πολύ "ευαισθητοποιημένες" για το περιβάλλον (;) δηλαδή για την τσέπη τους, δημιούργησαν ένα προϊόν το οποίο πλασάρουν ως πανάκεια και ως ακόμη μια 'μοναδική' λύση η οποία θα σώσει τον πλανήτη.
Πολύ συγκινητικά όλα αυτά αλλά στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει ένα 'αλλά'.
Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε - ή καλύτερα μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε- από τι υλικά είναι φτιαγμένοι αυτοί οι λαμπτήρες;
Δείτε τώρα μερικά στοιχεία που αφορούν στους λαμπτήρες αυτούς και για τα οποία κανείς τους δεν μας ενημερώνει:
-
Ο σωλήνας χαλαζία τού λαμπτήρα, όταν λειτουργεί δημιουργεί φως παράγοντας ένα σεβαστό ποσό υπεριώδους ακτινοβολίας!
Πόση υπεριώδης ακτινοβολία περνάει από το γυαλί του λαμπτήρα και ποια είναι τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται σε όσους εκτίθενται σε αυτή;
- Α
ν ο λαμπτήρας σπάσει, μπορεί να προκληθεί σοβαρή φλεγμονή στα μάτια και στο δέρμα λόγω της υπεριώδους ακτινοβολίας.
-
Οι λαμπτήρες περιέχουν επικίνδυνα ποσοστά Υδράργυρου και Μόλυβδου. Γι αυτόν το λόγο απαγορεύεται να πετιούνται αυτοί οι λαμπτήρες στα σκουπίδια αλλά επιβάλλεται να πηγαίνουν στην ανακύκλωση. Τέτοια υποδομή όμως όπως ξέρουμε δεν υπάρχει! Στα κουτιά του προϊόντος, δυστυχώς δεν αναφέρεται το ποσοστό των τοξικών που περιέχονται.
Στην πραγματικότητα, η αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων με τους νέους λαμπτήρες και το όφελος που έχουν στο περιβάλλον, είναι υπό αμφισβήτηση.
Η έλλειψη ανακύκλωσης έχει σαν αποτέλεσμα την μόλυνση νερού και εδάφους από αυτό το ΤΟΞΙΚΟ τελικά προϊόν.
- Δεν υπάρχουν πουθενά οδηγίες καθαρισμού του χώρου σε περίπτωση που ο Υδράργυρος απελευθερωθεί εάν μια λάμπα σπάσει. Πώς λοιπόν μπορούν οι καταναλωτές να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όταν εκτεθούν σε τέτοιο κίνδυνο και πως θα μάθουν πόσο επικίνδυνη είναι η έκθεσή τους σε περίπτωση απελευθέρωσης του Υδράργυρου;
Προσέξτε λοιπόν τα εξής σημαντικά αν είστε από αυτούς που έχουν ήδη πειστεί και έχετε στο σπίτι σας ή στη δουλειά σας τέτοιους λαμπτήρες:
- Ποτέ μη χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίσετε τον Υδράργυρο, διότι με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί η έκθεση του Υδράργυρου στον αέρα!
Η ηλεκτρική σκούπα θα μολυνθεί και θα πρέπει να πεταχτεί σε χώρο ειδικό για επικίνδυνα απόβλητα.
- Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκούπα για να καθαρίσετε τον Υδράργυρο.
- Ποτέ μην πλένετε σκεύη που έχουν μολυνθεί από Υδράργυρο, στο πλυντήριο πιάτων. Το αποτέλεσμα θα είναι να μολυνθεί η συσκευή καθώς και ο υπόνομος στον οποίο θα καταλήξει το νερό της συσκευής.
- Όλοι - συμπεριλαμβανομένων και των ζώων - πρέπει να μετακινηθούν από το σημείο που έχει υπάρξει διαρροή Υδραργύρου, να σφραγιστεί ο χώρος και να κλείσουν όλα τα συστήματα εξαερισμού.
- Σε περίπτωση τέτοιου ατυχήματος, μολύνονται αυτομάτως τα παπούτσια και τα ρούχα μας με αποτέλεσμα την εξάπλωση του Υδράργυρου σε όλον το χώρο του σπιτιού!
Έχουν ήδη παρουσιαστεί οι παρενέργειες σε σχέση με τη χρήση αυτών των λαμπτήρων. Πολλά άτομα υπέφεραν από ζαλάδες και πονοκεφάλους μέχρι τη στιγμή που τους κατάργησαν και τοποθέτησαν και πάλι συμβατικούς λαμπτήρες.
Πόσοι καταναλωτές τα γνωρίζουν αυτά; Τα κουτιά των λαμπτήρων δεν αναγράφουν καμία από τις επικίνδυνες 'δράσεις' τους , δεν προφυλάσσουν τον καταναλωτή και δεν γράφουν καν ότι οι χαλασμένοι λαμπτήρες πρέπει απαραιτήτως να τοποθετούνται σε κιβώτια ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να σπάσουν πριν την απόρριψή τους στην ανακύκλωση.
Κατά τα άλλα, με πρωτοστάτη τον ραδιενεργό νομπελίστα Al Gore, η εξάπλωση της προώθησης αυτών των λαμπτήρων γίνεται όλο και πιο έντονη.
Στην Ελλάδα για ακόμη μια φορά η ανεπάρκεια των ειδημόνων μας εκθέτει σε κινδύνους οι οποίοι ενώ δεν είναι άγνωστοι, παραμένουν κρυμμένοι!
Οι αρμόδιοι ετοιμάζονται να απαγορεύσουν οριστικά τη χρήση των συμβατικών λαμπτήρων και να επιβάλλουν σταδιακά τη χρήση των καινούριων.
Το ερώτημα είναι: ΓΙΑΤΙ;
Γιατί ενώ γνωρίζουν, ειδικά οι κατασκευάστριες εταιρίες, δεν ανακοινώνουν στους πολίτες όλες τις πληροφορίες ώστε να προφυλαχτούμε;
Γιατί για ακόμη μια φορά γινόμαστε εμείς πειραματόζωα για να κερδίσουν κάποιοι άλλοι;
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ
ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ;

Στη μαύρη λίστα ο υδράργυρος
με οδηγία τής αντιΕυρωπαϊκής Ένωσης:
  • O YΔΡAΡΓΥΡΟΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ KΕΝΤΡΙΚΗΣ XΙΟΥ :
Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall
Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Ώστε ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ αναστροφή των μαγνητικών πόλων τής Γης και χαζεύουμε ακόμα τους καταστροφικούς εγωμανείς;

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

Η αντιστροφή των πόλων είναι κοντά
Πηγή: Cosmos Online, 5 Μαΐου 2008
Μια αντιστροφή του γήινου μαγνητικού πεδίου θα μπορούσε να συμβεί πιο σύντομα από όσο νομίζαμε μέχρι τώρα, σύμφωνα με Ολλανδούς επιστήμονες που αναφέρουν ότι το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη γίνεται βαθμιαία λιγότερο σταθερό.
Earth’s magnetic field strength is weakening in several areas, says an article published today (June 30, 2008) in National Geographic News. This may suggest the possibility of an upcoming reversal of the geomagnetic field, said study co-author Nils Olsen, a geophysicist at the Danish National Space Center in Copenhagen.
http://news.nationalgeographic.com/news/pf/76158139.html
It is possible that the Earth will lose it again in the 21st and 22nd centuries. The "magnetic umbrella," which protects us from deadly space radiation, will disappear, exposing humankind to a heavy "rainfall" of solar particles and space rays. Our descendants will have to understand how a weaker magnetic field will affect the climate and what protection they will need.

Yury Zaitsev, Institute of Space Studies
http://en.rian.ru/analysis/20070928/81541029.html

Εδώ η τελευταία ομολογία από τα λαμόγια τού National Geographic, όπου ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ότι για να επιβιώσει η ανθρωπότητα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πρέπει να ζήσει δεκαετίες υπόγεια.
http://channel.nationalgeographic.com/series/naked-science/3838/Videos?#tab-Videos/05823_00


Αυτά τα λίγα, για να δείτε με την παρέα σας αν είναι ή όχι μισάνθρωποι οι εχθροί τής συλλογικής αντιμετώπισης κάθε γεωκλιματικού ενδεχόμενου.

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...


Να σταματήσουμε τους εγωμανείς που προγράφουν την ανθρωπότητα !

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

Να γιατί οι ψευοοικολόγοι εμποδίζουν αποκέντρωση-αναδασώσεις-αυτάρκεια:
Για να κάνουν πλάτες στους γενοκτόνους των φτωχών λαών με νεοαποικιοκρατικές συμφωνίες τύπου Κιότο και Κοπεγχάγης:
Οι νέοι αποικιοκράτες έγιναν μεσίτες
Δίχως όπλα, αλλά με το χρήμα τους, πλούσιες χώρες αγοράζουν εκατομμύρια στρέμματα εύφορης γης στον αναπτυσσόμενο κόσμο για ιδία χρήση...
Ενα πράγμα είναι σίγουρο: οι πλούσιες και δυνατές χώρες θα χορταίνουν εις βάρος των φτωχών, τις οποίες θα εκμεταλλεύονται, απομυζώντας τους πόρους τους αντί πινακίου φακής.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=256178

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί με τόσο μίσος τα στελέχη των ψευτοπεριβαλλοντικών οργανώσεων και πολλοί αφελείς πιστοί τους πολεμούν αποκέντρωση-αναδασώσεις-αυτάρκεια;

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Τελευταίες ενημερώσεις 19-2-09

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

Για πρόχειρη μετάφραση αντιγράψτε το κείμενό σας εδώ: http://translate.google.com
Παγωμένη από την "υπερθέρμανση", ασφαλώς, η Ευρώπη και άλλα μέρη τής Γης.
Βουλιάζει η ιστοσελίδα τού ραδιενεργού γενοκτόνου και βεντέτας των ψευτοοικολόγων Γκορ:

http://lh5.ggpht.com/_0oNRupXJ4-A/SZrbADHu2nI/AAAAAAAAAu4/pDcg2PU0lRM/%5BUNSET%5D.jpg?imgmax=800.

http://tomnelson.blogspot.com/2009/02/traffic-on-gore-websites-indicates.html.

Ο χρηματοδότης τής επιθετικότητας των λαμογιών των Σκοπίων (όχι των εκεί φιλειρηνικών) και παράλληλα των ομολόγων του άπληστων παρασίτων τής υπερθέρμανσης:

The Soros Threat to Democracy,” September 24, 2007

Η ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΜΕΝΗ συνεχής ΑΥΞΗΣΗ των πάγων στην Ανταρκτική:

Question: If the Antarctic is melting so quickly, why do research stations get buried in snow over the years?

Germany's new research station could change the way we build in Antarctica. The lifespan of earlier research centers was limited because structures were buried in snow over the years and crushed by ice. The latest station, though, uses hydraulic stilts that can adjust to the rising snow.

ΚΑΙ στη Γροινλανδία:
http://www.universetoday.com/am/publish/greenland_icesheet_growing.html?4112005

Στο μεταξύ για 8η μέρα συνεχίζει την απεργία πείνας κατά των καρτέλ ο Θεόδωρος Τενέζος: http://press-gr.blogspot.com/2009/02/8.html.

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΜΜΕ φιλοξενούν πια και τους αμφισβητίες των ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ υπερθερμασμένων

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

(Για πρόχειρη μετάφραση αντιγράψτε το κείμενό σας εδώ: http://translate.google.com)

http://newsbusters.org/blogs/jeff-poor/2009/01/14/cnn-segment-warns-coming-ice-age

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/cifamerica/2009/feb/06/antarctic-warming-climate-change


http://news.bostonherald.com/news/national/general/view/2009_02_15_Former_astronaut_speaks_out_on_global_warming/srvc=home&position=recent

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1145127/The-Prince-hypocrites-Charles-embarks-16-000-mile-green-crusade--aboard-private-jet.html

Οι σπιταρώνες των σπάταλων ιεροεξεταστών που ενοχοποιούν για να στίβουν την ανθρωπότητα, με πρόσχημα τις φυσικές κλιματικές αλλαγές:
The mansions: More evidence that the green preachers don't really believe

President Barack Obama’s many dwellings over the years
The much-written-about, heavily fortified, 6,199-square-foot mansion on South Greenwood in Chicago that Obama and wife Michelle purchased in 2005 for $1,650,000 and continue to own to this day;
Group says Gore's home overuses electricity - USATODAY.com
Utility records show the Gore family paid an average monthly electric bill of about $1,200 last year for its 10,000-square-foot home.
Thomas Friedman - Wikipedia, the free encyclopedia
Ann and Thomas Friedman live in Bethesda, Maryland, a suburb of Washington, D.C. The July 2006 issue of Washingtonian reported that they own "a palatial 11,400-square-foot (1,060 m2) house, currently valued at $9.3 million, on a 7½-acre parcel just blocks from I-495 and Bethesda Country Club."
Oprah's Home Improvements - Luxist
Oprah's $50 million mansion just outside Santa Barbara in Montecito, California, has been nicknamed Oprah's Hearst Castle, due to its size and luxury. The property covers some 42 acres and the house itself is 23,000 square feet.

UK’s most prominent environmental champions live in homes lacking ‘basic energy saving measures’

London Sunday Times

Hotshot greens caught wasting home heat. A survey of the homes of top environmentalists has found they leak energy.

Steven Swinford and Jonathan Leake. They may shout their green credentials from the rooftops, but some of Britain’s most prominent environmental champions are living in homes that produce up to half a ton of excess carbon dioxide a year. An audit of properties, measuring heat loss, has revealed that Chris Martin, the pop star, Boris Johnson, the mayor of London, and Sir David Attenborough, the broadcaster, are among those who reside in homes that are “leaking” energy. Some lack even the most basic energy saving measures such as cavity wall insulation and double glazing. Thermal images of the residences of 10 high-profile green campaigners found that their heat loss was either worse or no better than that found in the average family home.

Ορίστε και πώς η βεντέτα των ψευοοικολόγων, ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ραδιενεργός γενοκτόνος Γκορ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥ να αντιμετωπίσει δημόσιο διάλογο:

Al Gore promoted lately his scam at the AAAS meeting.
Gore certainly seems terrified of facing spontaneous public questioning about his fraud.
In the last minute, immediately after Gore's canned presentation, AAAS president McCarthy hurries to the microphone and says "Unfortunately, Mr. Gore has to depart right away, there is no time for questions - he has a very tight schedule. So we just ask that you stay in your seats until he can leave the room so he can make his connection."

http://www.aaas.org/meetings/2009/program/lectures/media/gore.ram

Και για να γελάσουμε λίγο:

1. Last week we passed a landmark when Heidi Fleiss, the Hollywood madam, announced she was giving up plans to open The Stud Farm, Nevada's first male brothel. Instead, she is putting her money into alternate energy.

Jesse Ausubel, director of the Center for the Human Environment at Rockefeller University, takes the opposite view. "Alternate energy is the next subprime mortgage meltdown," he says.

What's happening with alternate energy is the same thing. Governments have assumed that windmills, solar collectors, and biofuels are the wave of the future. Therefore the only logical course is to hasten that future by subsidizing it and forcing utilities to adopt it ahead of schedule. What's lost in this is that windmills are producing almost no useful electricity and will become a huge drag on the economy -- just as biofuels have done nothing to reduce our dependence on foreign oil and have just led to hundreds of millions in wasted investments.
...
What makes windmills even more impractical is that, because of their vast land requirements (125 square miles to match the average coal or nuclear plant), they must be located far from population centers. That's why as soon as Gore or Friedman finishing painting a world run on wind and sunshine they tell you we have be rebuild the entire national grid in order to accommodate them. The current 345-kilovolt current grid, you see, loses about 10 percent of its power to heat and friction every 200 miles. What we need are 765 kV transmission lines that can carry electricity from remote Midwestern farmlands and East Coast mountaintops to cities around the country without too much loss. The cost of that will easily exceed $1 trillion.
...
Cheer up. Ten years from now there's going to be a great business in tearing down 45-story windmills and selling them for scrap. That'll create a lot of jobs and stimulate the economy.

http://spectator.org/archives/2009/02/17/the-next-subprime-mortgage-mel

2. We need to start emissions debate | The Australian

THE Australian Government commissioned, reviewed and reported on an emissions trading system four times in the past year, but it wasn't until now that it finally asked the fundamental question of whether we should have a trading scheme at all.

This may sound like a Monty Python joke but it's exactly what the Government has done.
http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,25070071-7583,00.html

Βουλευτές στην Αυστραλία απαιτούν επιστημονικές αποδείξεις από τα λαμόγια της υπερθέρμανσης:
http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,25097878-2702,00.html

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...


Οι αναμενόμενοι-AΠΟΤΡΕΨΙΜΟΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΙ ΧΕΙΜΩΝΕΣ και η επείγουσα ανάγκη για ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ!

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.




Δείτε το ταινιάκι για τους αναμενόμενους ηφαιστειακούς χειμώνες εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=4WC27VxrksE



Ενώ οι κατευθυνόμενα αμόρφωτοι απόφοιτοι του Χάρβαρντ (και των περισσότερων αντιδημοκρατικών ιδρυμάτων στη Γη),
δεν ξέρουν γιατί αλλάζουν οι εποχές..., και στην ...πολική Ελβετία η θερμοκρασία έπεσε στους ...-32,5 βαθμούς!...
Πριν και μετά από τις πρόσφατες ανακοινώσεις του CERN (1- στα ελληνικά) και του Accuweather (2) σχετικά με τη σχέση ήλιου-κλίματος-ηφαιστειακών εκρήξεων, αλτρουϊστές επιστήμονες (3, 4, 5, 6) κάνουν συνεχείς εκκλήσεις σε συνέδρια, συλλόγους, κράτη για ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ, ενόψει των επερχόμενων ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΩΝ ΧΕΙΜΩΝΩΝ, που μπορεί να προκληθούν και ως εξής:


Ελάττωση μαγνητικού πεδίου ήλιου (στην εποχή μας από το 2005), αδύναμος ήλιος λόγω παρεμβολής ανάμεσα στον ήλιο και το κέντρο τού Γαλαξία, του πλανήτη Δία ή και άλλων μεγάλων πλανητών >
αύξηση εισερχόμενων στη Γη κοσμικών ακτίνων >
αύξηση του ιονισμού τής ατμόσφαιρας >
1. αύξηση διέγερσης φλοιού και ηφαιστειακής δραστηριότητας και αύξηση ηφαιστειακής σκόνης ,
και 2. αύξηση σχηματισμού χαμηλών νεφών μακράς διάρκειας >
αυτά αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία >
και παράλληλα ψύξη ατμόσφαιρας-ωκεανών >
αύξηση χιονοπτώσεων και ελάττωση υδρατμών στην ατμόσφαιρα >
περαιτέρω συμπύκνωση εναπομεινάντων υδρατμών σε νέφη που ανταναλούν το ηλιακό φως > επιδείνωση της ψύξης...

Η ψύξη διακόπτεται όταν το μάγμα εκτονωθεί και περιοριστούν οι ηφαιστειακές εκρήξεις >
ελαττωθεί η μακράς διάρκειας νεφοκάλυψη >
αυξηθούν οι λιακάδες >
ζεσταίνονται οι ωκεανοί >
αυξάνονται οι υδρατμοί στην ατμόσφαιρα >
αυξάνονται οι ήπιες, συχνότερες βροχές.

1. Διαβάστε εδώ και στο pdf εδώ σχετικά με τον ηλεκτρισμό των ηφαιστείων.
Μη φοβάστε να διακόπτετε, προς όφελος όλων, τα εγωιστικά παραληρήματα οποιουδήποτε, με μια ερώτηση όπως αυτή: Γιατί εμποδίζετε Αποκέντρωση-Αυτάρκεια-Συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, όταν κάθε στιγμή υπάρχει το ενδεχόμενο για ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ πολυετή ηφαιστειακό χειμώνα; Γιατί να μη γλιτώσουμε τα παιδιά από την εξαθλίωση, όπως αυτή στν οποία κατέληξαν οι κανίβαλοι στο νησί τού Πάσχα;
Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall
Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Μόνο ήττες των υπερθερμασμένων σε ανοιχτό διάλογο !

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

Για την 3η φορά σε 20 χρόνια, που καταδέχτηκαν υπερθερμασμένοι να συγκριθούν δημόσια με αμφισβητίες τους, οι παρευρισκόμενοι στην πλειονότητά τους απέρριψαν την κερδοσκοπική απάτη τού πάμπλουτου και πολυδιαφημισμένου ραδιενεργού γενοκτόνου Γκορ, των τραπεζιτών νταβατζήδων του και των ψευτοοικολόγων.
http://www2.hickoryrecord.com/content/2009/feb/12/global-warming-fact-or-fiction/news

http://www.heartland.org/Article.cfm?artId=23673

http://motls.blogspot.com/2007/03/intelligence-squared-climate-debate.html
Αν και οπαδός τής "υπερθέρμανσης", και γι΄αυτό αγνοώντας τόν ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο επιδείνωσης της τρέχουσας παγκόσμιας ΨΥΞΗΣ, ο συντάκτης τού παρακάτω άρθρου επισημαίνει ότι πίσω από τα ψευτοοικολογικά παραληρήματα των λαμογιών, κρύβεται η προετοιμασία ενός πολέμου των πλούσιων τυράννων κατά των λαών: εδώ.
Στο μεταξύ,
κεκλεισμένων των θυρών τα λαμόγια παζαρεύουν στο Τόκιο πίσω από την πλάτη μας, την περαιτέρω οικονομική μας εξουθένωση με πρόσχημα τις κλιματικές αλλαγές:

http://www.nasdaq.com/aspxcontent/NewsStory.aspx?cpath=20090211%5cACQDJON200902112355DOWJONESDJONLINE001009.htm&&mypage=newsheadlines&title=Carbon%20Emitters%20Hold%20Global

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Τοξικότατη-κερδοσκοπική η αποτέφρωση νεκρών !

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.
Ας δούμε επιγραμματικά μερικές επιπτώσεις που προκαλούνται με την αποτέφρωση
α) Με τις καύσεις σχηματίζονται τοξικές ουσίες (μονοξείδιο του άνθρακα, οξείδια του αζώτου κ.α.). 
β) Με την αποτέφρωση εκπέμπεται διοξίνη η οποία είναι τοξικό δηλητήριο
γ) Τα κρεματόρια αντιπροσωπεύουν την τρίτη μεγαλύτερη πηγή εκπομπής υδραργύρου στη Σουηδία. Από τα παραπάνω λοιπόν προκύπτει ότι η αποτέφρωση των νεκρών δημιουργεί οικολογικό πρόβλημα απειλώντας έτσι την υγεία του ανθρώπου.

http://www.epa.gov/bns/reports/stakesdec2005/mercury/Reindl.pdf


Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall
Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Τανζανία: ΑΧΡΗΣΤΗ η ταφή CO2! Β. Ιρλανδία: ΟΧΙ διαφημίσεις συλλογικής ενοχοποίησης για το κλίμα!

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

Ενώ οι φασίστες ψευτοοικολόγοι ΚΑΙ στην Αυστραλία, ενοχοποιούν με μανία τούς λαούς και ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ τη συλλογική προετοιμασία για τις εκτεταμένες πολύνεκρες πυρκαγιές λόγω της υπερδεκαετούς ΞΗΡΑΣΙΑΣ εξαιτίας σταδιακής ΨΥΞΗΣ ωκεανών-στρατόσφαιρας, αλλού σημειώνονται έντονες αντιδράσεις:
http://www.carbonoffsetsdaily.com/global/tanzania-says-no-to-international-project-on-carbon-capture-storage-4337.htm,
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/northern_ireland/7878399.stm.
Ορίστε οι αντιρρήσεις στη νέα κερδοσκοπική μανία αποθήκευσης του ευεργετικότατου για τη ζωή διοξείδιου του άνθρακα:
Five main objections to Carbon Capture and Storage (CCS):

  • Firstly, there are no possible climate benefits because carbon dioxide in the atmosphere does not control climate and the tiny effect of man’s emissions is wholly beneficial. There has been no open scientific enquiry into the justification for demonising carbon dioxide, and a large and growing scientific opposition to the whole global warming hysteria.

  • Secondly, there is no public health justification for CCS because carbon dioxide is not a pollutant. It is a colourless, non-toxic gas and in fact a valuable plant food. A warm climate with abundant carbon dioxide in the atmosphere will be beneficial for all life.

  • Thirdly, CCS can never be “economic” because there are huge costs and zero benefits.

  • Fourthly, CCS will divert a vast amount of community savings into stupid investments which will be abandoned in a more enlightened future time.

  • And finally, neither taxpayers nor shareholders have seen a full cost benefit analysis of the CCS proposals by independent experts. They have no idea of the guaranteed huge cost and the illusory benefits.
Δε νοιάζονται, βέβαια, τα λαμόγια για συλλογική προετοιμασία για ενδεχόμενο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Ούτε για τον τρόμο και τη διχόνοια που σπέρνουν. Όπως έγραψε κάποιος πολύ εύστοχα, όταν τα λαμόγια τρομοκρατούν τα παιδιά κατηγορώντας τα για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές, αυτό είναι κακοποίηση :
Climate change takes a mental toll - The Boston Globe

Last year, an anxious, depressed 17-year-old boy was admitted to the psychiatric unit at the Royal Children's Hospital in Melbourne. He was refusing to drink water. Worried about drought related to climate change, the young man was convinced that if he drank, millions of people would die. The Australian doctors wrote the case up as the first known instance of "climate change delusion."

Robert Salo, the psychiatrist who runs the inpatient unit where the boy was treated, has now seen several more patients with psychosis or anxiety disorders focused on climate change, as well as children who are having nightmares about global-warming-related natural disasters.

http://www.boston.com/lifestyle/green/articles/2009/02/09/climate_change_takes_a_mental_toll

February 4, 2009

JUST 94 MONTHS UNTIL THE CLIMATE TIPS!!!

Check this out: A countdown clock that shows how many months we have before passing the "climate's" tipping point.

Note that they didn't say the Global Warming tipping point, or the Global Cooling tipping point.

It's just a countdown to the "climate's" tipping point, which, in spite of serious competition, is the most ignorant-assed statement I've ever seen gullible organizations sponsor (see list at the bottom of the clock page).

It started at 100 months, and now it's down to just 94.

http://thewhitedsepulchre.blogspot.com/2009/02/just-94-months-until-climate-tips.html

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

ΙΓΜΕ: μια ραδιενεργομανής κρατική υπηρεσία

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.


http://antigoldgreece.wordpress.com/2009/02/08/uranium




Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Το 94% Αυστραλών σε δημοσκόπηση θεωρούν απάτη την "υπερθέρμανση"!

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

Για πρόχειρη μετάφραση αντιγράψτε το κείμενό σας εδώ: http://translate.google.com.

Διαβάστε μια καταπληκτική ανάλυση για τα πραγματικά αίτια της έκτασης των πυρκαγιών στην Αυστραλία:
http://canadafreepress.com/index.php/article/8504.

Εκεί όπου οι υπερθερμασμένοι, για να καλύψουν τις ΜΕΓΑΛΕΣ ευθύνες τους που ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ την πρόληψη, έσπευσαν να κατηγορήσουν το λαό!...:
http://gorelied.blogspot.com/2009/02/web-poll-is-global-warming-to-blame-for.html
http://www.abc.net.au/newsradio/supp/poll/total.htm
Σοκαρισμένο από τα αποτελέσματα, το υπερθερμασμένο φασιστοκάναλο ΑΦΑΙΡΕΣΕ την είδηση από την ιστοσελίδα του!...
Μια πρόσκαιρη διακοπή τού ΚΡΥΟΥ καλοκαιριού στο Ν. ημισφαίριο, με τις τσιμεντοβαβυλώνες να ζεσταίνονται κατά τόπους, ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΑ πια τους άτυχους κατοίκους τους, όπως δείχνει η προαναφερόμενη δημοσκόπηση.
Επιπλέον, τώρα αποκαλύπτεται η ΣΥΝΕΝΟΧΗ όσων πολιτικάντηδων εμπόδιζαν επί χρόνια ασκήσεις εκκένωσης και συλλογικής αντιμετώπισης κάθε είδους καταστροφών...

Για όσους ενδιαφέρονται, ορίστε πού ΧΙΟΝΙΣΕ χθες στο ημισφαίριο αυτό:
http://gr.snow-forecast.com/maps/worldwide_accumulation_last3.
Με τους δολαριανούς να τρέμουν την κατάρρευσή τους και την ψευτοοικολόγα αρχιμαριονέτα τους να ικετεύει από τους ρουβλιανούς αμοιβαία μείωση ραδιενεργού οπλοστασίου, που δεν μπορούν πια να το συντηρούν, καθώς ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, είναι καιρός να οργανώνονται οι παρέες για αποκέντρωση-αυτάρκεια!

Πώς οι ΜΟΧΘΗΡΟΙ υπερθερμασμένοι ΠΑΓΩΣΑΝ την ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ Βρετανία:
http://www.youtube.com/watch?v=m5Cgol4GAac
Μετά τη ΔΟΛΙΑ διαφήμιση ταξιδιού στον "υπερθερμασμένο" Β. Πόλο, καμία κουβέντα από τα λαμόγια για την πρόωρη επιστροφή τού εγωμανή τους λόγω ΠΟΛΥ ΠΑΓΟΥ!...

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Ραδιενεργομανή ευρωλαμόγια και ακαδημαϊκοί, μέσω υπερθερμασμένων ψευτοοικολόγων

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.


Πάνω στην πρόσφατη απόφαση (όχι μόνο της ΕΕ, αλλά και) της Ακαδημίας υπέρ ραδιενεργών εργοστασίων:

Μη φοβάστε να διακόπτετε, προς όφελος όλων, τα εγωιστικά παραληρήματα οπουδήποτε, με μια ερώτηση όπως αυτή:
Γιατί εμποδίζετε Αποκέντρωση-Αυτάρκεια-Συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, όταν κάθε στιγμή υπάρχει το ενδεχόμενο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥ 5ετή ηφαιστειακού χειμώνα;
(http://www.youtube.com/watch?v=PseunscKUBc)

Πώς θα ξεπεράσουμε τη μετατροπή μιας περιοχής σε πυρηνική χωματερή, όταν μετά απο 30 περίπου χρόνια ο πυρηνικός αντιδραστήρας παύει να λειτουργεί και μετατρέπεται σε θανατηφόρο πυρηνικό απόβλητο στην ίδια περιοχή για εκατομμύρια χρόνια;
Και όλα αυτά, προκειμένου μερικά λαμόγια να κερδίζουν πουλώντας ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ενέργεια;

Διαβάστε το αντιδημοκρατικό πόρισμα της Ακαδημίας.
Αποδοκιμάστε τον πρόεδρο της Επιτροπής Ενέργειας της Ακαδημίας, Λουκά Χριστοφόρου christophorou@bioacademy.gr , ή εδώ: elke@academyofathens.gr.

"Η πυρηνική ενέργεια απέτυχε να τα βγάλει πέρα. Αποδείχθηκε ένα δαπανηρό στοίχημα για τη Φινλανδία και όλον τον Πλανήτη". Αυτά είπε πολύ πρόσφατα ο σύμβουλος του πρωθυπουργού της Φινλανδίας για τα θέματα του κλίματος Oras Tynkynnen, μετά τις μεγάλες περιπέτειες που αντιμετωπίζουν με την κατασκευή του αντιδραστήρα EPR των 1500 MW στο Olkiluoto. Αφιερωμένα...

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...



Όχι φονικές κεραίες κινητών - ΝΑΙ στις οπτικές ίνες!

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΑ να πιέσουμε ώστε με το δίκτυο οπτικών ινών (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1038208&lngDtrID=252
)
να αντικατασταθούν και οι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, όπως έχει υποδείξει το ιταλικό κρατικό Ίδρυμα Εργασιακής Ασφάλειας και Πρόληψης: 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ της ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

http://www.alopsis.gr/alopsis/aktinovo.pdf



Λόγω των σοβαρότατων επιπτώσεων στην υγεία δισεκατομμυρίων ανθρώπων από τις ακτινοβολίες κεραιών, ασύρματων και κινητών τηλεφώνων (σε DNA, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΜΝΗΜΗ, ΟΔΗΓΗΜΑ, ΔΙΑΘΕΣΗ, ΥΠΝΟ, αύξηση αυτισμού κατά 60%!!!...), στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ της ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ το ιταλικό Εθνικό Ίδρυμα Εργασιακής Ασφάλειας και Πρόληψης προτείνει
άμεση αντικατάσταση των κεραιών με σύστημα οπτικών ινών.

Οδηγίες απομάκρυνσης κεραιών:

http://keraies.files.wordpress.com/2008/03/keraieswordpresscom_v02.pdf.

Ακτινοβολία ασύρματων, κινητών, κεραιών
Αποσπάσματα απο εκπομπή:
http://www.youtube.com/watch?v=IrEKZ5zq2Xc


H ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπει το κινητό διαπερνά το κρανίο και εισχωρεί στους εγκεφαλικούς ιστούς. Tα παιδιά πρέπει να αποφεύγουν να μιλούν στο κινητό, καθώς ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου!

H πολυετής μελέτη ξεκίνησε το 1998, χρηματοδοτούμενη από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα COST, με επενέργεια του Π.O.Y. και της Διεθνούς Eπιτροπής για τις μη Iοντίζουσες Aκτινοβολίες και στην οποία συμμετέχουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, με σκοπό να καταδειχθούν οι πιθανοί κίνδυνοι για την υγεία.

Eπικεφαλής της μελέτης και συντονίστρια της ελληνικής συμμετοχής είναι η Kωνσταντίνα Nικήτα, καθηγήτρια της Σχολής Hλεκτρολόγων Mηχανικών και Mηχανικών Yπολογιστών του EMΠ.

Πώς έγινε η μελέτη
H μελέτη έγινε με υπολογιστική προσομοίωση και ομοιώματα ανθρώπινων εγκεφάλων. Πιο συγκεκριμένα το Eργαστήριο χρησιμοποίησε μαγνητικές τομογραφίες ενηλίκων και με τη βοήθεια μαθηματικών μοντέλων, λαμβάνοντας υπόψη την πυκνότητα των ιστών, υπολόγισαν τον Pυθμό Eιδικής Aπορρόφησης της Aκτινοβολίας (PEA ή γνωστό στο ευρύ κοινό ως SAR- specific absorption rate, ειδικός ρυθμός απορρόφησης που μετράται σε βατ ανά κιλό ιστού και δείχνει τη μέγιστη ένταση ακτινοβολίας που εκπέμπει κάθε κινητό και διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο) στο κεφάλι ενός παιδιού 10 ετών και ενός ενήλικα.

O υπολογισμός του PEA έδωσε αποτελέσματα, τα οποία είναι πάνω από τα όρια ασφαλείας που έχουν υιοθετήσει οι HΠA, ενώ είναι χαμηλότερα, αλλά αρκετά κοντά στα όρια της E.E. Eνώ το αμερικανικό όριο είναι 1,6 w/kg ο μέσος PEA με τη μέθοδο που έχει υιοθετήσει το Iνστιτούτου Hλεκτρολόγων και Hλεκτρονικών Mηχανικών της Aμερικής (Institute of Electrical and Elecronic Engineers) έφτασε στα 2,2 w/kg για τους ανηλίκους και 2,4 για τους ενήλικες.

Oι επιπτώσεις
Πολλές από τις εκατοντάδες μελέτες της τελευταίας δεκαετίας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η χρήση των κινητών μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του ακουστικού νεύρου, αλλαγή του γενετικού υλικού, μείωση της γονιμότητας, επιτάχυνση του θανάτου των κυττάρων και ενδεχόμενη καρκινογένεση!

Oπως σημειώνει η κ. Kωνσταντίνα Nικήτα, καθηγήτρια στο EMΠ, «μια σειρά ερευνών για τις μη θερμικές επιδράσεις καταγράφουν, επιπλέον, εξάντληση και μυϊκή αδυναμία».

Eνδεικτική των επιπτώσεων είναι η ισπανική μελέτη του Nευροδιαγνωστικού Kέντρου της Mαρμπέλα, το 2002, που κατέγραψε ότι ελάχιστα λεπτά χρήσης του κινητού από ένα παιδί αρκούν για να μειωθούν οι εγκεφαλικές του λειτουργίες για σχεδόν μία ώρα. Η πτώση της δραστηριότητας του εγκεφάλου ήταν μεγαλύτερη στην πλευρά εκείνη που ακουμπούσε το τηλέφωνο.

«Οι συνέπειες για την υγεία ίσως να μην είναι αναστρέψιμες».

http://www.ethnos.gr/general.asp?catid=11386&subid=20110&tag=8940&pubid=79856

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...