Ψηφοδέλτιο ΕΝΙΑΙΟ για λαό ισχυρό, Ενωμένο! ΕΝΑ – ΕΝΙΑΙΟ καταργεί τους παράσιτους στη Γη!

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!

Μπορεί να γίνει Αντικατοχικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, από τις αντιμνημονιακές οργανώσεις, με κάθε υποψήφιο να αναφέρει δίπλα από το όνομά του σε παρένθεση την ομάδα από την οποία προέρχεται.

Τα ίδια τα εγωιστικά κόμματα για να μη διαλυθούν, χρησιμοποιούν στο εσωτερικό τους ενιαίο ψηφοδέλτιο, ενώ εμποδίζουν διχαστικά το λαό να το χρησιμοποιεί, παράλληλα με τους ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ συλλόγους, ΚΑΙ στις δημοτικές και βουλευτικές εκλογές! Αλλά ΟΧΙ για πολύ ακόμα!


ΜΑΖΙΚΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ” ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ “ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”!

Από Αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού και Επιχειρήσεων, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής συνελήφθησαν δεκατέσσερις (14) αλλοδαποί, εκ των οποίων δέκα (10) υπήκοοι Αφγανιστάν και τέσσερις (4) Πακιστάν, ηλικίας από 16 έως 31 ετών, μέλη οργανωμένου κυκλώματος, το οποίο απήγαγε αλλοδαπούς τους οποίους κρατούσε έγκλειστους σε διαμερίσματα πολυκατοικίας στην οδό Ζήνωνος και με την χρήση σωματικής αλλά και ψυχολογικής βίας τους εκβίαζε προκειμένου να τους αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό για να τους ελευθερώσει. 

stop gl. govern. http://s.enet.gr/resources/2011-05/1658744-thumb-large.jpg

14χρονη Νορβηγίδα αυτοκτόνησε αφού βιάσθηκε ομαδικά απο Μουσουλμάνους μετανάστες

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Ε 19.000 για τον οικογενειακό καυγά της Αποστολάκη (βολευτίνας τού ΠΑΣΟΚ !)

Μαΐου 29, 2011
Η καθαρά συντεχνιακή απόφαση των βουλευτών να αρνηθούν να
αφαιρέσουν τη βουλευτική ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην
προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια μήνυση που κατέθεσε
εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης.
καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και  πρέπει ο κατατρεγμένος ΛΑΟΣ μας
να πληρώσει πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Συγγελίδη και 7.000 ευρώ για
τα δικαστικά έξοδα!





http://enieopsifodeltio.wordpress.com
http://UNIFIEDelectionList.wordpress.com σε 35 γλώσσες!

Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο (με το οποίο έγιναν οι 3 πρώτες εκλογές, σύμφωνα με τα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, που το χρησιμοποιούν στην Ελβετία και ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς παράσιτα, μίζες και διχόνοια.
Μπορούμε να αρχίσουμε πριν νομοθετηθεί, με πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν από τις εκλογές για να ψηφίζουμε όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ένα ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
Το εφάρμοσαν σε 28 δήμους το 2006!*


http://energoipolitesnaxou.blogspot.com/2010/05/blog-post_13.html 
http://parospress.blogspot.com/2010/05/blog-post_9084.html
http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html
http://www.eleftheria.gr/viewarticle.asp?aid=6954&pid=5&CategoryID=5&txt=%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82
http://fonirodopis.gr/press/?p=12718
http://apps.facebook.com/causes/61685
http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm
http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html

* Κυκλάδες – Ανάφης, Άνω Σύρου, Δονούσης, Ηράκλειας, Κορθίου, Ποσειδωνίας
Αν. Αττική – Συκαμίνου
Γρεβενά – Αβδέλλας
Δωδεκανησου – Αστυπάλαιας, Λειψών
Ηρακλείου - Θραψανού, Ρούβα, Παλιανής
Ιωαννίνων - Βαθυπέδου
Λακωνίας – Ασωπού, Γερόνθρων, Καρυών
Λάρισας - Καρυάς
Λασιθίου - Νεάπολης, Οροπεδίου Λασιθίου, Βραχασίου
Λευκάδας - Καστού
Ρεθύμνης - Αρκαδίου, Κουρητών, Νικηφόρου Φωκά
Σερρών - Άνω Βροντούς
Χανίων - Γαύδου, Κρυονερίδας

Και στο εξωτερικό ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ οι φωνές για ενιαίο παντού. Ενδεικτικά: http://ucid.es/propuestas/papeleta-voto-unificada, http://elcivismo.com.ar/elecciones2011/%E2%80%9Cla-lista-unica-y-unificada-es-el-camino-correcto%E2%80%9D.

ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο παντού στο Νέο Σύνταγμα που προτείνει το Πατριωτικό Μέτωπο.
Με κεντρικούς πυλώνες την ανακλητότητα όλων των αιρετών μορφών εξουσίας, την απόλυτη διάκριση εξουσιών και τελικό κριτή των πάντων, τον Ελληνικό Λαό, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της σύνταξης του Νέου Συντάγματος, που προτείνει στην ελληνική κοινωνία το Πατριωτικό Μέτωπο.
Οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται το Νέο Σύνταγμα της Ελλάδος, είναι:
Α. Εκλογές και ανακλητότητα των αιρετών αξιωματούχων.
1. Όλοι οι αιρετοί αξιωματούχοι της εκτελεστικής, νομοθετικής, δικαστικής, ελεγκτικής και συμβουλευτικής εξουσίας, εκλέγονται κατ’ ευθείαν από τον Λαό, τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και σε αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης.
2. Το εκλογικό σύστημα δεν αναγνωρίζει κόμματα ή πολιτικούς φορείς. Οι υποψήφιοι για την εκτελεστική, δικαστική και ελεγκτική εξουσία σε όλα τα επίπεδα, εθνικά και τοπικά, είναι αναγεγραμμένοι σε ξεχωριστό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, με απόλυτη αλφαβητική σειρά. Με απόλυτη αλφαβητική σειρά, σε ξεχωριστό ενιαίο ψηφοδέλτιο επίσης, είναι αναγεγραμμένοι και οι υποψήφιοι για τα νομοθετικά και συμβουλευτικά σώματα, εθνικά και τοπικά.
3. Εκλέγονται: α) Στις μονοπρόσωπες μορφές εκτελεστικής, δικαστικής και ελεγκτικής εξουσίας, οι υποψήφιοι οι οποίοι λαμβάνουν το 50 +1% των έγκυρων ψηφοδελτίων. β) Στις πολυπρόσωπες μορφές, νομοθετικής ή συμβουλευτικής εξουσίας, όσοι υποψήφιοι πλειοψηφούν.
4. Όλοι οι αιρετοί αξιωματούχοι, ανακαλούνται (πέρα από την έκπτωσή τους από τα αρμόδια όργανα) και από τον Λαό, μετά από πρόκληση ψηφοφορίας από το 10% των υπογραφών του εκλογικού σώματος το οποίο τους εξέλεξε και την αποδοχή ή απόρριψη της απόλυτης πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος επίσης που τους εξέλεξε.
5. Όλοι οι αιρετοί αξιωματούχοι, αντικαθίστανται (στην περίπτωση έκπτωσής τους από το αξίωμά τους, είτε από τα αρμόδια όργανα, είτε άμεσα από τον Λαό) αμέσως από τον επιλαχόντα υποψήφιο της ίδιας εκλογικής αναμέτρησης, διατηρώντας έτσι τη σταθερότητα της δομής των εξουσιών που έχουν εκλεγεί για μία πλήρη τετραετία.

Β. Δημοψηφίσματα.

1. Οι διεθνείς συμβάσεις που υπογράφονται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, με αντικείμενο τα εθνικά θέματα και τα κρίσιμα οικονομικά θέματα της χώρας, τίθενται υποχρεωτικά σε δημοψήφισμα.

2. Όλες οι αποφάσεις της εκτελεστικής εξουσίας, μπορούν να ανακληθούν από το Λαό, μετά από πρόκληση ψηφοφορίας από το 10% των υπογραφών του αντίστοιχου εκλογικού σώματος κατά περίπτωση (εθνικά ή τοπικά) και την αποδοχή ή απόρριψη της πρότασης από την απόλυτη πλειοψηφία του εκλογικού σώματος επίσης κατά περίπτωση, είτε πρόκειται για Εθνικό Νόμο, είτε για απόφαση Νομαρχιακού, Δημοτικού, ή Κοινοτικού Συμβουλίου.

http://www.youtube.com/watch?v=eGz3FI1Dtak
http://www.pamet.gr/deltiatypou/etoimo%20to%20neo%20syntagma%2026%209%2011.php

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ - Η ΠΙΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ
Άρθρο του Σταύρου Αλεξανδρή, Λέκτορα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
http://www.inlaw.gr/content.aspx?id=44

WWF accused of failing to regulate sustainable timber scheme | Environment | The Guardian
Conservation group WWF let timber companies use its panda brand logo while they were razing some of the world's most biologically rich rainforests or trading in potentially illegally sourced timber, according to the investigative group Global Witness.


Healing the planet: Global warming hero Bono only uses more than 100 fossil-fueled semis to cart his stage around; he's kept his video screen to only 14,000 square feet in size...

Volcanoes impact climate far more than realized
22 Jul 11 - Can eject up to 100 million times more ash than previously thought, leading to more rain and snow.
http://www.iceagenow.com/Volcanoes_impact_climate_far_more_than_realized.htm


1. Αν προσπαθούσαμε να εμποδίσουμε πάνω από τον κρατήρα τη στάχτη των ηφαιστείων να ανέβει ψηλότερα και να προκαλέσει εκτεταμένη νεφοκάλυψη-ψύξη;
2. Η καπνιά γνωρίζουμε ότι λιώνει τον πάγο, οπότε μπορεί να δοκιμαστεί στην Ανταρκτική και άλλους παγετώνες, ώστε να μειώσει τις επιφάνειες που, ύστερα από μεγάλη χιονοκάλυψη που ακολουθεί μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις, αντανακλούν το ηλιακό φως και έτσι οδηγούν σε παγετώδεις περιόδους.
Δεν είναι άραγε προτιμότερο να προσπαθήσουμε να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ τους αναμενόμενους ηφαιστειακούς χειμώνες, παρά να ξεκινήσει παγκόσμιος κανιβαλισμός άμα ξεσπάσει απότομα νέα παγετώδης;;;

 




Is Britain about to be plunged into a Little Ice Age?
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2010757/Shivering-Britain-Little-Ice-Age-way.html?ito=feeds-newsxml

Ερχεται μίνι περίοδος «παγετώνων» μετά το 2020
Μια μίνι εποχή "παγετώνων" ενδέχεται να βιώσει η Γη μετά το 2020 υποστηρίζουν επιστήμονες οι οποίοι επισημαίνουν πως οι εξελίξεις στην επιφάνεια του Ηλιου μπορεί να επιβραδύνουν σημαντικά το φαινόμενο υπερθέρμανσης του πλανήτη μας.
Οπως υποστηρίζει η ομάδα του Φρανκ Χιλ από το Εθνικό Ηλιακό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ και του Ρίτσαρντ Αλτροκ από το Ερευνητικό Εργαστήρι Air Force, ο Ηλιος φαίνεται πως θα εισέλθει σε μια μακρά περίοδο "λήθαργου", που θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια "μίνι" περίοδο "παγετού" στη Γη.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, όλα τα σημάδια που λαμβάνουν από τη δραστηριότητα στον Ηλιο τείνουν να επιβεβαιώνουν αυτή την υπόθεση.
Οπως εξηγούν, οι ηλιακές "κηλίδες" γίνονται ολοένα και πιο σπάνιες το τελευταίο διάστημα, κάτι το οποίο, μαζί με άλλα στοιχεία, οδηγεί στο συμπέρασμα πως το άστρο του γαλαξία μας ετοιμάζεται να εισέλθει σε έναν νέο ηλιακό κύκλο στον οποίο η δραστηριότητα (ηλιακές κηλίδες, ηλιακές καταιγίδες κ. λπ. ) θα είναι μειωμένη. Αυτό, όπως επισημαίνουν οι Αμερικανοί επιστήμονες, δεν είναι πρωτοφανές. Στην πραγματικότητα όμως, μια τέτοια μείωση της δραστηριότητας έχει να παρατηρηθεί από τις αρχές του 18ου αιώνα.
29 Jun 11 - Freezing in the tropics. Several  towns of Rio Grande do Sul and Santa Catarina have even reported snow.
See Freak record cold and snow grip tropical southern Brazil

Winter Weather Advisory for the Sierra Nevada - In Summer!
28 Jun 11 - The National Weather Service has forecast up to 5 inches of snow for Carson Pass, Ebbetts Pass and Sonora Pass.
Winter Weather Advisory for the Sierra Nevada - In Summer!

Question: If you really believed in the global warming hoax, would you take the trip that Michelle Obama just took?

Mrs. Obama’s South Africa Trip Cost Taxpayers Over $500,000

 Carbon dioxide hero Nasheed of the Maldives has a popularity rating of 18 percent?

 Jun 24, 2011

Flooding due to record snows and second fastest decadal cooling period in the record not warming. http://icecap.us/images/uploads/FLOODING_COOLING.pdf
Mount Washington to open in July for first time ever 


Tropical Pacific Sea Level DROPPED From 1958 – 2007, New Study Shows

http://notrickszone.com/2011/06/26/tropical-pacific-sea-level-dropped-from-1958-2007-new-study-shows/

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ : ΜΙΣΘΟΣ 4.800 ευρώ ΜΗΝΙΑΙΩΣ….ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΠΡΑΣΙΝΑ (ΠΑΡ)ΑΛΟΓΑ…

Yπό στενή παρακολούθηση το ηφαίστειο της Θήρας

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011.
Οι σεισμολόγοι και οι ηφαιστειολόγοι παρακολουθούν με πολύ μεγάλη προσοχή τη σεισμική ακολουθία που εκδηλώνεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Σαντορίνη.
Αν και καθησυχαστική η επιστημονική κοινότητα και το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αποφάσισαν να εγκαταστήσουν από τη Δευτέρα πέντε επιπλέον σεισμογράφους στο κυκλαδίτικο νησί για τη στενή παρακολούθηση του φαινομένου.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=333710&cid=4

 Η Τσεχία απέρριψε αποφασιστικά την πρόταση των ΗΠΑ να εγκαταστήσουν στο έδαφός τους στοιχεία αντιπυραυλικής άμυνας. http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/06/blog-post_821.htmlThings are getting even crazier in Fukushima all of a sudden, with strontium levels now being detected at 240 times the legal limit (and the affected area just keeps getting larger):
http://www.naturalnews.com/032751_Fukushima_strontium.html

... and in Nebraska, the FAA has now declared a no-fly zone over the troubled nuke plant there:
http://www.naturalnews.com/032750_no-fly_zone_nuclear_power_plant.html


Harsh winter conditions killed off half of Michiana's bee colonies - wsbt.com
ST. JOSEPH COUNTY -- The long, cold winter took a toll on honey bees, killing as much as 50 percent of bee colonies in the Michiana area. This has devastated some beekeepers who can't figure out why their bees didn't survive. And that means higher prices for all of us at the grocery store.
This is a problem nationwide.

Κάντε δημοψήφισμα 'δημοκράταροι' για την πώληση νερού, ενέργειας και επικοινωνιών όπως ο “γραφικός”  Μπερλουσκόνι…


The Escapist : News : Al Gore Lauds Ecological Potential Of Games
Videogames have an unrivalled ability to entertain, but they can also provide valuable tools in making the world a better place, according to former Vice President Al Gore.
...
"I've been encouraged by recent developments like Trash Tycoon and Oceanopolis, and both have spurred my thinking in this area. In closing, I want to say that I'd love to work with any teams that are interested in making games that are focused on solutions to the climate crisis. I look forward to getting to know this community better," Gore concludes. + http://www.joystiq.com/2011/06/20/al-gore-shares-an-incontestable-truth-games-are-the-new-normal


Remember when Obama kept telling us that we should base our new "green economy" on Spain's? Never mind

 Solar Physicist Dr. C. de Jager predicts Grand Solar Minimum will last until 2100

"The new episode is a deep minimum. It will look similar to the Maunder Minimum, which lasted from 1620 to 1720...This new Grand Minimum will last until approximately 2100." http://hockeyschtick.blogspot.com/2011/06/solar-physicist-dr-c-de-jager-predicts.html


Director of climate hoax program worries that if fossil fuel use causes the East coast to go snowless, people will no longer take unnecessary fossil-fueled cross-country trips to the West...


Warmist Richard Glover to people he suggested be forcibly tattooed and drowned: Stop being such haters

 Limousine liberals? Number of government-owned limos has soared under Obama

Limousines, the very symbol of wealth and excess, are usually the domain of corporate executives and the rich. But the number of limos owned by Uncle Sam increased by 73 percent during the first two years of the Obama administration, according to an analysis of records by iWatch News.

Area Of Thick Arctic Ice Has More Than Doubled Since 2008

MHXANIΣMOΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΕΩΝ
ο υπολογιστής των Αντικυθήρων;
O Αρχιμήδης είχε κατασκευάσει και χρησιμοποιούσε κάποιον μηχανισμό με τον οποίο έβρισκε ταυτόχρονα την θέση ήλιου, σελήνης και 6 πλανητών. Ανάλογη παρατήρηση έγινε και για τον υπολογιστή των Αντικυθήρων.
Aν λάβουμε υπόψη μας και την τότε γνωστή ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΛΩΝ των φυσικών μεταβολών από τον Ηράκλειτο, ο οποίος την είχε συνοψίσει με τη φράση "Πάντα οιακίζει κεραυνός", δηλαδή ΟΛΑ τα διοικεί ο κεραυνός (που 2.500 χρόνια μετά ξανάρχισε να σχολιάζεται ότι είναι ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ρεύμα), και ότι αυτό το ρεύμα προς τη Γη (δέχονται πια οι σημερινοί ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ αστροφυσικοί) διεγείρει το μάγμα και ρυθμίζεται από τις θέσεις των πλανητών που βρίσκονται ανάμεσα στη Γη και το κέντρο τού Γαλαξία, δε μένει παρά να συνδυάσουμε Ηράκλειτο και υπολογιστή Αρχιμήδη με την πρόγνωση ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ αλλαγών, που οι θολωμένοι εγωμανείς μοναρχικοί ΔΕΝ άφησαν να διαδοθούν στην ανθρωπότητα με αποτέλεσμα οι μανιακοί υπερπληθυσμιακοί γεωργοί Κάιν, να σαρωθούν από κύματα καταστροφικών ηφαιστειακών χειμώνων, αραιώνοντας γενοκτονικά ΚΑΙ τους διασώστες τους Έλληνες...
Ας ελπίσουμε ότι η διάδοση της ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗΣ Άμεσης δημοκρατίας θα αποτρέψει ή έστω απαλύνει τις συνέπειες από τους αναμενόμενους ηφαιστειακούς χειμώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.