Όχι φονικές κεραίες κινητών - ΝΑΙ στις οπτικές ίνες!

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΑ να πιέσουμε ώστε με το δίκτυο οπτικών ινών (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1038208&lngDtrID=252
)
να αντικατασταθούν και οι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, όπως έχει υποδείξει το ιταλικό κρατικό Ίδρυμα Εργασιακής Ασφάλειας και Πρόληψης: 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ της ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

http://www.alopsis.gr/alopsis/aktinovo.pdf



Λόγω των σοβαρότατων επιπτώσεων στην υγεία δισεκατομμυρίων ανθρώπων από τις ακτινοβολίες κεραιών, ασύρματων και κινητών τηλεφώνων (σε DNA, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΜΝΗΜΗ, ΟΔΗΓΗΜΑ, ΔΙΑΘΕΣΗ, ΥΠΝΟ, αύξηση αυτισμού κατά 60%!!!...), στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ της ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ το ιταλικό Εθνικό Ίδρυμα Εργασιακής Ασφάλειας και Πρόληψης προτείνει
άμεση αντικατάσταση των κεραιών με σύστημα οπτικών ινών.

Οδηγίες απομάκρυνσης κεραιών:

http://keraies.files.wordpress.com/2008/03/keraieswordpresscom_v02.pdf.

Ακτινοβολία ασύρματων, κινητών, κεραιών
Αποσπάσματα απο εκπομπή:
http://www.youtube.com/watch?v=IrEKZ5zq2Xc


H ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπει το κινητό διαπερνά το κρανίο και εισχωρεί στους εγκεφαλικούς ιστούς. Tα παιδιά πρέπει να αποφεύγουν να μιλούν στο κινητό, καθώς ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου!

H πολυετής μελέτη ξεκίνησε το 1998, χρηματοδοτούμενη από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα COST, με επενέργεια του Π.O.Y. και της Διεθνούς Eπιτροπής για τις μη Iοντίζουσες Aκτινοβολίες και στην οποία συμμετέχουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, με σκοπό να καταδειχθούν οι πιθανοί κίνδυνοι για την υγεία.

Eπικεφαλής της μελέτης και συντονίστρια της ελληνικής συμμετοχής είναι η Kωνσταντίνα Nικήτα, καθηγήτρια της Σχολής Hλεκτρολόγων Mηχανικών και Mηχανικών Yπολογιστών του EMΠ.

Πώς έγινε η μελέτη
H μελέτη έγινε με υπολογιστική προσομοίωση και ομοιώματα ανθρώπινων εγκεφάλων. Πιο συγκεκριμένα το Eργαστήριο χρησιμοποίησε μαγνητικές τομογραφίες ενηλίκων και με τη βοήθεια μαθηματικών μοντέλων, λαμβάνοντας υπόψη την πυκνότητα των ιστών, υπολόγισαν τον Pυθμό Eιδικής Aπορρόφησης της Aκτινοβολίας (PEA ή γνωστό στο ευρύ κοινό ως SAR- specific absorption rate, ειδικός ρυθμός απορρόφησης που μετράται σε βατ ανά κιλό ιστού και δείχνει τη μέγιστη ένταση ακτινοβολίας που εκπέμπει κάθε κινητό και διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο) στο κεφάλι ενός παιδιού 10 ετών και ενός ενήλικα.

O υπολογισμός του PEA έδωσε αποτελέσματα, τα οποία είναι πάνω από τα όρια ασφαλείας που έχουν υιοθετήσει οι HΠA, ενώ είναι χαμηλότερα, αλλά αρκετά κοντά στα όρια της E.E. Eνώ το αμερικανικό όριο είναι 1,6 w/kg ο μέσος PEA με τη μέθοδο που έχει υιοθετήσει το Iνστιτούτου Hλεκτρολόγων και Hλεκτρονικών Mηχανικών της Aμερικής (Institute of Electrical and Elecronic Engineers) έφτασε στα 2,2 w/kg για τους ανηλίκους και 2,4 για τους ενήλικες.

Oι επιπτώσεις
Πολλές από τις εκατοντάδες μελέτες της τελευταίας δεκαετίας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η χρήση των κινητών μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του ακουστικού νεύρου, αλλαγή του γενετικού υλικού, μείωση της γονιμότητας, επιτάχυνση του θανάτου των κυττάρων και ενδεχόμενη καρκινογένεση!

Oπως σημειώνει η κ. Kωνσταντίνα Nικήτα, καθηγήτρια στο EMΠ, «μια σειρά ερευνών για τις μη θερμικές επιδράσεις καταγράφουν, επιπλέον, εξάντληση και μυϊκή αδυναμία».

Eνδεικτική των επιπτώσεων είναι η ισπανική μελέτη του Nευροδιαγνωστικού Kέντρου της Mαρμπέλα, το 2002, που κατέγραψε ότι ελάχιστα λεπτά χρήσης του κινητού από ένα παιδί αρκούν για να μειωθούν οι εγκεφαλικές του λειτουργίες για σχεδόν μία ώρα. Η πτώση της δραστηριότητας του εγκεφάλου ήταν μεγαλύτερη στην πλευρά εκείνη που ακουμπούσε το τηλέφωνο.

«Οι συνέπειες για την υγεία ίσως να μην είναι αναστρέψιμες».

http://www.ethnos.gr/general.asp?catid=11386&subid=20110&tag=8940&pubid=79856

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.