Ως πότε τα παιδιά στο ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ σχολείων-φροντιστηρίων-ξενυχτάδικων, όταν εξαπλώνονται οι καταστροφές στην ΕΥΑΛΩΤΗ γεωργία, η πείνα και η δυστυχία, αντί να τα εκπαιδεύουμε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ στην ΑΥΤΑΡΚΗ αιγοτροφία;;;

. Παγκόσμια κοινωνική αναταραχή «βλέπει» ο Σαρκοζί: Φόβους κοινωνικής αναταραχής και διαδηλώσεις ανά τον κόσμο από τις αυξανόμενες τιμές των εμπορευμάτων και των τροφίμων εξέφρασε ο πρόεδρος της Γαλλίας...

Άρχισε η κατάληψη κρατικών κτιρίων από κατσαπλιάδες: "Κατάληψη" της Νομικής από ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!

Άγρια γιούχα από δεκάδες πολίτες έφαγε ο Πάγκαλος στο φουαγιέ τού Μεγκάρου στα πλαίσια εκδήλωσης!

«Mάστιγα» της ανθρωπότητας οι τούρκοι σε σχολικά βιβλία... 27 χωρών!




ΘΕΜΑ: ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΜΠΑ ΦΛΩΡΙΔΑΣ, ΤΩΝ ΗΠΑ

Εντιμότατε κ. γενικέ Πρόξενε,

Θεωρούμε ότι ο εορτασμός της εθνικής επετείου από τις ελληνικές διπλωματικές αντιπροσωπείες, όπως συνηθίζεται για πολλές δεκαετίες, αποτελεί χρέος τιμής προς τους Αγωνιστές του 1821 που θυσίασαν την ζωή τους, για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Η 25η Μαρτίου 1821, στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους λαούς, προς φίλους και εχθρούς, ότι ο Ελληνικός λαός, δεν νικιέται, δεν πτοείται, αλλά αγωνίζεται για τα ιδανικά, τις αξίες και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας μας. Ιδιαίτερα σήμερα, που η πατρίδα μας και ο λαός της περνούν δύσκολες ώρες. Είμαστε βέβαιοι ότι, εμπνεόμενοι από τους αγώνες των προγόνων μας θα κερδίσουμε και την δύσκολη οικονομική μάχη για να ξανακερδίσει η Ελλάδα το κύρος και την αξιοπιστία που της αρμόζουν.
Αναμένουμε την θετική απάντησή σας, για να συνεορτάσουμε την εθνική μας επέτειο, την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011, στο κτίριο του γενικού μας Προξενείου, στην Τάμπα της Φλώριδας.
Γνωρίζοντες ότι η ελληνική [αντί του σωστού: ελλαδική χούντα γενιτσάρων] κυβέρνηση κατάργησε τον περασμένο χρόνο τις δεξιώσεις-εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο, τυπικά για λόγους οικονομίας, η Οργάνωσή μας είναι διατεθειμένη ν' αναλάβει όλα τα απαιτούμενα έξοδα, ώστε να μην επιβαρυνθεί το υπουργείο Εξωτερικών και κατά προέκταση ο ελληνικός λαός.

. Should ecofascist parasite Al Gore Open His 10,000 Square Foot Home To Freezing Poor People?...
. Can We Blame Witches for crop failures again?
. Inevitably, the climate hoax gets pushed further and further from the front burner: Now the warmist World Bank president lists it last of seven Davos issues...
. . New York City: Now so "warm" that all homeless people need only be checked for hypothermia every two hours!...



. North Korea: "first time since 1945 that the maximum daytime temperature has remained below zero for nearly a month". Historic cold could hamper N. Korea's food production...
. Ύστερα από τις αυτοκτονίες αγροτών λόγω έλλειψης σπόρων, αφού σταδιακά τους ελέγχουν οι τοκογλύφοι των μεταλλαγμένων: Three farmers committed suicide following damage to their crop due to frost and extreme cold wave conditions in Chhatarpur and Vidisha districts of Madhya Pradesh, India.. 
. TAXPAYERS are spending millions of dollars to subsidise the electricity bills of Cate Blanchett’s Sydney Theatre Company...
.UK To Move Fish To Colder Locations – To Escape The Record Cold!...
 . Another Big Money Group Pushing The Scam:
The first thing we do, let’s kill all the lawyer.”
- Shakespeare -  Henry VI


. NEO Πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων...
. Ανοιχτό κάλεσμα συντονισμού για τις συγκοινωνίες...
. Να θυμίσω στον πρωθυπουργό ότι μόλις πρόσφατα ο ίδιος ήταν μέλος των πορειών διαμαρτυρίας με σηκωμένες γροθιές. Τότε οι πορείες ήταν θεμιτές, σήμερα καταστέλλονται με ξύλο και δακρυγόνα.


. Snow causes arena collapse in Alberta town
. Freezing Winters In Europe Could Be The Norm
Colder winters could become the norm in Europe over the next 20 to 40 years, US-based forecaster Weather Services International said Tuesday.
. BEIJING, China — Snow and icy roads are causing travel woes in southern and eastern China ahead of the Lunar New Year holiday, which unleashes the world's biggest annual human migration.
In previous years, snowstorms have stranded millions of workers and students across the country trying to make it home.
.Dubai Discovers That Sand Erodes!...

. Guardian Reveals That ecofascist warmists  Receive 4,000 Times As Much Money As Skeptics
. ΚΑΙ ο Τσόμσκι 'υπερθερμασμένος'...
Yellowstone rises ten inches in six years:
Yellowstone supervolcano just took a deep "breath," causing miles of ground to rise dramatically. Supposedly nothing to worry about. 
. California Declares Fiscal Emergency
Jerry Brown, California’s governor, declared a state of fiscal emergency on Thursday for the government of the most populous US state to press lawmakers to tackle its $25.4 billion budget gap.
2009: California's 'Green Jobs' Experiment Isn't Going Well
. The Commission of eurokleptocrats suspended spot trade on Wednesday in its 72 billion euro ($124.1 billion) carbon market but allowed derivatives trade to continue. The theft of 475,000 permits, which was reported on Wednesday, follows a number of scandals to hit the market in the past two years including VAT fraud, a phishing scam and the re-sale of used carbon credits.

  ΝΕΕΣ περιλήψεις (2011) για Γαλαξία-σεισμούς-ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ και για τους πιθανούς ηφαιστειακούς χειμώνες, ΕΔΩ.

Οι καταρρακτώδεις βροχές οφείλονται σε πολικούς, ΠΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ανέμους, που κατεβάζουν απότομα τεράστιες ποσότητες υδρατμών από την ατμόσφαιρα.


 ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ "μεγάλοι" ΜΟΝΟ σε όσους είναι ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ. ΑΣ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ!
ΓΙΑΤΙ ανανούριστοι μοναρχικοί βορειοευρωπαίοι και αφροασιάτες θέλουν να αλληλοσκοτωθούν στη  Ν. Ευρώπη; Γιατί οι μεν ΤΡΕΜΟΥΝ τη νέα μικρή παγετώδη περίοδο που άρχισε, ενώ οι δεύτεροι την ξηρασία που αυτή προκαλεί, λόγω σταδιακής ψύξης των ωκεανών, στις ήδη μανιακά αποδασωμένες-ευάλωτες για τον γεωργικό υπερπληθυσμό των Κάιν-Άβελ περιοχές τους...


Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ- ΑΔΙΑΦΟΡΗ πάντως για αποκέντρωση-αυτάρκεια...) εφιστά την προσοχή των πολιτών κατά τις περιόδους έντονων καιρικών φαινομένων και τους συστήνει:
  • Να ελέγξουν τις υδρορροές των κατοικιών τους (οροφές, μπαλκόνια, βεράντες κλπ) και να βεβαιωθούν για την ομαλή λειτουργία τους.
  • Να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους στις περιοχές όπου έχουν αναγγελθεί έντονα καιρικά φαινόμενα.
  • Να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα πεζή ή με το αυτοκίνητό τους.
  • Να ενημερώνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόβλεψη του καιρού από τα ΜΜΕ.
Να μην ακολουθήσουμε τους μοναρχικούς εγωμανείς που μας τραβάνε στο γκρεμό τους! - η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ, η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ και η επαρκής ξεκούραση είναι θεραπευτική!
ΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ η απάντηση στην αυξανόμενη εγκληματικότητα.
Για όσους έχουν αργή σύνδεση, ενημερώσεις εδώ.
Για νέους αναγνώστες:


ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ περίληψη για Γαλαξία-σεισμούς-ηφαιστειακούς χειμώνες-ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ: εδώ ! ΚΑΙ περίληψη ειδικά για τους επερχόμενους ηφαιστειακούς χειμώνες.
Το ΝΕΟ ταινιάκι για τους ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ: ΕΔΩ. ΣΟΣ: Είχε ΔΙΚΙΟ ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ: Γαλαξιακοί ΚΑΙ οι σεισμοί!

Οι μοναρχικοί τοκογλύφοι ΤΡΕΜΟΥΝ τους λαούς και οι λαοί, όχι για πολύ ακόμα, τούς ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΥΣ τοκογλύφους!...
"Αυτή η πατρίδα δε λευτερώθηκε με παραμύθια, λευτερώθηκε με άρματα και θυσίες!" - Μακρυγιάννης.
ΑΥΤΑΡΚΗΣ αιγοτροφία-ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ το 1821, κόντρα στους ΑΠΟΔΑΣΩΤΕΣ Κάιν-Άβελ-τοκογλύφους.

Για το ...2012: ΕΔΩ, ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ! Οι εγωμανείς λογαριάζουν ΧΩΡΙΣ τα ηφαίστεια!...εδώ. Οι επόμενοι παγετώνες θα αφανίσουν την αλαζονεία. Αφού οι υπερθερμασμένοι ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ οικοφασίστες Γκόρηδες δε νοιάζονται για διεθνή εκεχειρία-αποκέντρωση-ανθεκτική αυτάρκη αιγοτροφία: τελευταίο βίντεο -



Ως πότε θα ανεχόμαστε τους εγωμανείς;
ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο που τους χρειάζεται!

Οι απαραίτητες στις αντιξοότητες, ΑΝΕΞΟΔΕΣ και ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΕΣ συνήθειες των ΑΙΩΝΟΒΙΩΝ.

Στο μεταξύ, πάνω στον παγκόσμιο Τιτανικό των αλληλομισούμενων εγωμανών, χωρίς διαφάνεια, αυτάρκεια, γενικευμένες αναδασώσεις,
ΔΕ μας λένε ότι ως και η Σ. Αραβία ψάχνει για πετρέλαιο ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ, ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΑ και ΑΣΥΜΦΟΡΑ στη θάλασσα, και ότι  από τα ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ, εναπομείναντα αποθέματα πετρελαίου, και αφού για κάθε ΕΝΑ βαρέλι που φτάνει στην κατανάλωση, ξοδεύονται τουλάχιστον άλλα ΠΕΝΤΕ-ΕΞΙ βαρέλια για άντληση-καθαρισμό-μεταφορά ...), άρα ΟΥΤΕ το ΕΝΑ ΠΕΜΠΤΟ δεν πρόκειται να "αξιοποιηθεί"..., ενώ ΗΔΗ έχει αναγγελθεί ο επερχόμενος άγνωστης έντασης ηφαιστειακός χειμώνας, όπου, όταν καταστρέφονται οι μανιακά αποδασωμένοι κάμποι, μόνο οι επιτηρούμενες στα δάση-βιοτόπους τους κατσίκες μπορούν να βοηθήσουν.
Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστή συνεχή χρονιά και στα 2 ημισφαίρια -
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot - Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
Περιμένουμε Π'ΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ΗΔΗ αναγγελθέντα ΠΙΘΑΝΟΥ πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...
AYPIO
2-3 ευρώ το λίτρο βενζίνη. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΛΙΘΙΝΑ εργαλεία;
  

Το 1915 ο Dr. Herny Dwight Chapin ανέφερε πως στην Αμερική παιδιά με επαρκή διατροφή και καθαριότητα πέθαιναν: ένα στα δύο σε ηλικία κάτω των δύο ετών. Η θνησιμότητα έφθανε το 100%. Κάτι που έλειπε από αυτά τα παιδιά ήταν το χάδι, πέθαιναν από την έλλειψη αγγίγματος. Τα παιδιά των ανθρώπων έχουν μεγάλη ανάγκη από στοργή, αγάπη και φροντίδα για να επιβιώσουν.
Εξίσου σημαντικό για την επιβίωση των μωρών είναι η ευεξία. Ένα μωρό γεννιέται με ισχυρή την ανάγκη να το κρατούν. Όλος ο εαυτός του, ολόκληρη η ύπαρξή του παρακαλεί για την αγκαλιά. Αυτό το κράτημα και το άγγιγμα είναι αυτό που του δίνει την αίσθηση πως ο κόσμος είναι ένας τόπος ασφαλής, όπου αυτό αξίζει τον κόπο και μπορεί να τον εμπιστεύεται. Τα μωρά έχουν την ανάγκη ν’ αγγίζουν την επιδερμίδα. Μια κουβέρτα ή ένα αρκουδάκι δεν είναι επαρκή υποκατάστατα. Τα μωρά χρειάζονται συνεχή επαφή, είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτά.
Δεν κακομαθαίνει ένα μωρό, όπως συνηθίζουν να λένε οι προβληματικοί, με την αγκαλιά, αλλά στην πραγματικότητα όσο περισσότερο κρατάμε το μωρό τόσο το καλύτερο. Η καθηγήτρια της Ψυχολογίας Mary D. Salter Ainsworth, Ph.D. στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια ηγήθηκε μελέτης με 26 μωρά και τις μητέρες τους.
Ύστερα από μελέτες ενός χρόνου, ανακάλυψε πως τα μωρά που τα άγγιζαν οι μητέρες τους έκλαιγαν ελάχιστα, ακόμη και όταν έμεναν μόνα τους. Δεν υπάρχει κάτι τόσο ωφέλιμο για τα παιδιά, εκτός από το άγγιγμα. Τα μωρά- για να γίνουν στοργικοί, περιποιητικοί και ικανοί ν’ αγαπήσουν ενήλικες- χρειάζονται άφθονη εμπειρία αφοσιωμένου αγγίγματος και τρυφερής αγκαλιάς. Αυτό το άγγιγμα, όχι μόνον τους εξασφαλίζει την επιβίωση, αλλά τους δίνει και την αίσθηση πως είναι αξιαγάπητα και άξια να τα περιποιούνται. Aν τα μωρά γευτούν την αγάπη, είναι ικανά να δώσουν και αγάπη. Από ανάλογες παρατηρήσεις ΧΙΛΙΑΔΩΝ ετών, έβγαλαν εδώ τη διαγνωστική-παραπεμπτική λέξη "ανανούριστοι".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.