ΟΧΙ στους παγκόσμιους τοκογλύφους! Τακτικές συγκεντρώσεις σε κεντρικές πλατείες για κυβέρνηση Εθνικής Συμφιλίωσης με ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: εδώ.

Το Σύνταγμα του Ρήγα που ενέπνευσε την επανάσταση του 1821, με το συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο!
14-5-10: Πρόεδρος Ισλανδίας: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ! [ΜΗΝ περιμένετε τους αυτο/καταστροφικούς "εκλεκτούς"].
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ το ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ, αλλά ΑΛΙΜΟΝΟ αν περιμένουμε από τους ΑΝΟΪΚΟΥΣ ΕΓΩΜΑΝΕΙΣ για αποθέματα-αποκέντρωση-καταφύγια!

ΩΣ πότε θα ανεχόμαστε τους φοβικούς διχαστικούς;
Η επίθεση των γνωστών "εκλεκτών" αυτο/καταστροφικών τοκογλύφων στους λαούς τού ευρωπαϊκού Νότου, οφείλεται στον ΤΡΟΜΟ τους για το ΤΕΛΟΣ των καυσίμων και τον επερχόμενο ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. Η απάντησή μας, σύμφωνα με την παρακαταθήκη των προγόνων μας, πρέπει να είναι: ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ - ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ σε ΑΥΤΑΡΚΗ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ!
Το ελληνικό δημόσιο χρέος στον μεγαλύτερο όγκο του οφείλεται σε ιδιώτες τοκογλύφους. Ούτε καν σε εθνικές τράπεζες ή σε "δεξαμενές" πλούτου άλλων κρατών, όπως είναι τα ασφαλιστικά ταμεία τους. Αυτοί οι τοκογλύφοι —αν ασχοληθεί κάποιος μαζί τους— έχουν πάρει ήδη πολλαπλάσια από αυτά που τους οφείλονται. Είναι σαν τις τράπεζες, που, πολύ πριν φτάσουν να απειλούν τον δανειολήπτη με κατασχέσεις, του έχουν ξεκοκαλίσει όλη την περιουσία. Επιπλέον, ως ιδιώτες, έχουν ελάχιστα νομικά μέσα να διεκδικήσουν το χρέος ενός κράτους σε όλο του το μέγεθος. Δέκα σέντς στο ευρώ να πάρουν, πάλι ευχαριστημένοι θα είναι. Τα 250 δις χρέους γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες 25 δις. Γι' αυτόν τον λόγο φοβούνται το "πιστόλι". Αυτός ήταν ο φόβος των τοκογλύφων και αυτόν τον φόβο τους τον εξάλειφε το ΔΝΤ.
Γιατί; Γιατί το ΔΝΤ είναι ένας "μετατροπέας" χρημάτων και υποχρεώσεων. Το ΔΝΤ μετατρέπει τα χρέη του κράτους απέναντι σε ιδιώτες —και μάλιστα απατεώνες— σε χρέη του κράτους απέναντι σε άλλα κράτη και διεθνείς οργανισμούς. Μετατρέπει τα ακίνδυνα χρέη του ελληνικού κράτους απέναντι σε ιδιώτες σε επικίνδυνα χρέη απέναντι σε κράτη και λαούς.

Γι' αυτό πρέπει να αγωνιστούμε ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ σε ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ!

Διαμαρτυρία με κουτάλες και κατσαρόλες στη Θεσσαλονίκη




Φτάσαμε πλέον σε ένα σημείο όπου δεν μας έχουν μείνει περιθώρια αναμονής και επίλυσης των προβλημάτων στη χώρα μας. Η θηλιά έχει μπει ήδη στο λαιμό μας και το μόνο που μένει είναι να "κλωτσήσει" ο δήμιός μας και το σκαμνί...

Το ΟΧΙ στο ΔΝΤ είναι μόνο η αρχή. Είναι μόνο η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι...

Από χθες φίλοι δεξιά και αριστερά απαντούν θετικά στην πρόταση να πάμε και να κάνουμε μια ειρηνική διαμαρτυρία μπροστά στη Βουλή -που πρέπει να ξαναγίνει- των ΕΛΛΗΝΩΝ, για να δηλώσουμε το ΟΧΙ μας στο ΔΝΤ.

Δεν έχουμε αυταπάτες. Γνωρίζουμε πως εμείς δεν έχουμε την καλή τύχη των Ισλανδών που ρωτήθηκαν με δημοψήφισμα και αποφάσισαν να μην πληρώσουν τα χρέη τρίτων. Εμείς έχουμε περισσότερη εργασία μπροστά μας γιατί ανεχτήκαμε τη διαφθορά για πολλές δεκαετίες.

Εμείς πρέπει να ξαναστήσουμε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας, πρέπει να αναστήσουμε τη χώρα και την ελπίδα για όλους. Έχουμε δρόμο πολύ μπροστά μας όμως προτιμούμε να εργαστούμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ για να σταθούμε στο ύψος μας παρά σκλάβοι του ΔΝΤ, της Goldman Sachs και των λοιπών εγχώριων λαμογίων.

Εμείς πρέπει να πετάξουμε έξω τον κομματικό μηχανισμό που έθρεψε τούτη τη διαφθορά, πρέπει να ξυπνήσουμε και τη Δικαιοσύνη...

Με το ΟΧΙ μας στο ΔΝΤ και τη σημερινή κατάντια κάνουμε απλά την αρχή για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας!

Προτείνω λοιπόν με λευκά ρούχα και λουλούδια στα χέρια -μιας και εμείς είμαστε οι αθώοι της ιστορίας και με ειρηνικές διαθέσεις- να πάμε και να γιορτάσουμε το ΟΧΙ μας μπροστά στη ΒΟΥΛΗ. Μπορούμε να πάμε να κάνουμε εκεί την αρχή για την Εθνοσυνέλευση μας... Πάμε δίχως "πρόγραμμα" και "αρχηγούς"... Εκεί μπορούμε να ξαναμάθουμε να λειτουργούμε ως Εκκλησία του Δήμου.


Όλη η ανθρωπότητα μπορεί να εμπνευστεί!

Η Πρωτομαγιά είναι μια καλή ευκαιρία!!!

Με βαθύ αίσθημα ενότητας, σεβασμού και αλληλεγγύης
-Έξω από κάθε κομματικό μαντρί-
ΟΛΟΙ μαζί ενωμένοι και αδελφωμένοι μεταξύ μας
από κάθε γωνιά της χώρας
πάμε να ζωντανέψουμε την Ελλάδα μας
μπροστά στη Βουλή -που πρέπει να ξαναγίνει- των Ελλήνων

  • Διαδώστε το μήνυμα για την ημέρα του ΟΧΙ μας
  • Ελάτε όλοι στην αυθόρμητη απάντηση του Ελληνικού Θάρρους!
  • Οργανώστε αυθόρμητα ανάλογες εκδηλώσεις σε σημεία-σύμβολα και πλατείες στις πόλεις σας.

  • Για να μην συμπέσουμε με τα συνδικάτα μπορούμε να ορίσουμε σαν ώρα τις 5μμ

  • Για τη Θεσσαλονίκη -όσοι δεν πάνε στη Βουλή- συνάντηση στο Λευκό Πύργο

  • http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/04/blog-post_120.html
Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια -
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot
- Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ΗΔΗ αναγγελθέντα ΠΙΘΑΝΟΥ πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

AYPIO 2-3 ευρώ το λίτρο βενζίνη. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΛΙΘΙΝΑ εργαλεία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.