Συμφιλ. ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο

Τα ίδια τα εγωιστικά κόμματα για να μη διαλυθούν, χρησιμοποιούν στο εσωτερικό τους ενιαίο ψηφοδέλτιο, και εμποδίζουν διχαστικά το λαό να το χρησιμοποιεί όπου θέλει αυτός, όπως έκανε στις 3 πρώτες εκλογές το 1821 και κάνει στην Ελβετία! ! Ως πότε;;;  http://enieopsifodeltio.wordpress.com
ΑΜΥΝΑ απέναντι στους αυτοκαταστροφικούς μοναρχικούς εγωμανείς: Ολυμπιακοί αγώνες, Μαραθώνας-Αρτεμίσιο-Θερμοπύλες-Σαλαμίνα-Πλαταιές-Μυκάλη-Ευρυμέδοντας-Παρθενώνες και ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο:
Άμεση δημοκρατία σημαίνει να αποφασίζουν όλοι μαζί όσοι υπερασπίζονται μια κοινότητα (κι ας ανέχονται παράσιτα ανάμεσά τους...), άρα αποφασίζουν και πώς θα αναδείχνουν τους εκπροσώπους τους, άρα μπορεί να προτείνονται διάφοροι τρόποι, αλλά η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ θα αποφασίσει ποιον θα χρησιμοποιεί κάθε φορά, άρα αφ' υψηλού επιβολή κλήρωσης, χωρίς τη συμφωνία της πλειοψηφίας, είναι σαν τη μοναρχική επιβολή τού ορισμού υποτακτικών από τον φοβικό τύραννο. Οι ψευτοπροοδευτικοί εχθροί τής αυτάρκειας, επινοούν οτιδήποτε, αρκεί να μην ακούγεται το ενιαίο ψηφοδέλτιο που είναι η συνηθέστερη αμεσοδημοκρατική επιλογή, η οποία περιορίζει ως εξουδετερώνει τον παρασιτισμό.
Ξεκινήσαμε, και το προτείνουμε σε όλους τους δημοκρατικούς φίλους του ενιαίου ψηφοδελτίου και της αυτάρκειας, ο καθένας στην περιοχή του να συζητά με άλλους δημοκρατικούς πώς να φτιάξουμε τοπικά ενιαία ψηφοδέλτια για τις επόμενες εκλογές, όπου μόνο έξοδο είναι το παράβολο που κοστίζει 146 ευρώ.
Π.Δ. 351/2003
Άρθρο 32
Πρόταση υποψηφίων
1. Οι υποψήφιοι προτείνονται από τους εκλογείς κάθε εκλογικής περιφέρειας. Η πρόταση είναι γραπτή και υπογράφεται, το λιγότερο, από δώδεκα εκλογείς. Την πρόταση πρέπει να αποδεχτεί εγγράφως ο ίδιος ο προτεινόμενος, ή ο σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου αυτού πληρεξούσιός του. Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα επίσης να προτείνουν εγγράφως την υποψηφιότητά τους οι ίδιοι προσωπικά ή με τον παραπάνω πληρεξούσιό τους.
5. Στην πρόταση επισυνάπτονται για κάθε υποψήφιο γραμμάτιο δημόσιας οικονομικής υπηρεσίας για κατάθεση χρηματικού ποσού εκατόν σαράντα έξι € και εβδομήντα τεσσάρων λεπτών (146,74).

Όπως σε έναν πολιτιστικό σύλλογο ή σχολικό σύλλογο γονέων ή στις μαθητικές εκλογές έχουν δικαίωμα ΟΛΑ τα μέλη τους να βάλουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν, έτσι συμβαίνει και στις βουλευτικές/δημοτικές εκλογές. Το αν θα εκλεγεί τελικά κάποιος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά τώρα που το 80-90% των Ελλήνων ΣΥΜΦΩΝΕΙ ότι τα ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ κόμματα είναι καταστροφικά, ένας υποψήφιος ή μια ομάδα υποψηφίων που διαδίδει τον ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ τρόπο εκλογής από ΕΝΑΝ κατάλογο (βλ. 1821, 3 πρώτα Συντάγματα, 3 πρώτες ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ εκλογές, και ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ συλλόγους), έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί, ή έστω να ΔΙΑΔΩΣΕΙ τη ΛΥΣΗ για την απαλλαγή από τους διχαστικούς εγωμανείς.


ΑΝΑΚΛΗΤΟΙ βουλευτές, δήμαρχοι κλπ.
Άρθρο 72 του Συντάγματος της Βενεζουέλας:
Όλες οι υπηρεσίες οι οποίες ανατίθενται με λαϊκή ψήφο υπόκεινται σε ανάκληση.
Μόλις παρέλθει το ήμισυ της θητείας για την οποία έχει εκλεγεί ο αξιωματούχος, ένας αριθμός των ψηφοφόρων που αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον το 20% των εγγεγραμμένων στην εκλογική του περιφέρεια, μπορεί να υποβάλει αίτηση για δημοψήφισμα προς ανάκλησή του.
Όταν ένας αριθμός ψηφοφόρων ίσος ή μεγαλύτερος από τον αριθμό εκείνων που εξέλεξαν τον αξιωματούχο ψηφίσει υπέρ της ανάκλησης, (με τον όρο ότι ψήφισε τουλάχιστον το 25% του συνολικού αριθμού των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων), η εντολή του αξιωματούχου θεωρείται ότι έχει ανακληθεί και πρέπει να αναληφθεί άμεση δράση για την πλήρωση της κενής θέσης, όπως προβλέπεται από το παρόν Σύνταγμα και τους νόμους.
http://www.analitica.com/bitblioteca/venezuela/constitucion_ingles.pdf

Σχεδόν σε όλη τη Γη οι απλοί άνθρωποι με λίγες γνώσεις, καταλαβαίνουν ότι πραγματική δημοκρατία, αυτάρκεια και ευημερία θέλουν όσοι υπερασπίζονται τις συλλογικές αποφάσεις και την ανάδειξη εκπροσώπων από ΕΝΑΝ κατάλογο, δηλ. με ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, και ότι βάρβαροι είναι οι παράσιτοι υποκριτές που βαφτίζουν “δημοκρατία” τις μοναρχικές-διχαστικές μεθοδεύσεις τους κατά της αυτάρκειας και της αρμονικής συνύπαρξης και αλληλοβοήθειας για την καλύτερη, ασφαλέστερη προσαρμογή στις αντιξοότητες.
http://enieopsifodeltio.wordpress.com