Καλωσήρθατε! Εισαγωγή στην ιστοσελίδα

Από τα έμβρυα ως τους υπεραιωνόβιους, ευτυχία είναι το αίσθημα χαράς-ασφάλειας-αφοβίας, που είναι αποτέλεσμα αλληλοβοήθειας, γενναιοδωρίας, σωστού ύπνου*, επάρκειας ήρεμης διατροφής και ορμονικής ισορροπίας.

*Ο ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΟΣ σωστός, αιωνοβικός ύπνος με ελαφρύ στομάχι σε ήσυχο, σκοτεινό δωμάτιο, στα βρέφη πρέπει να γίνεται όποτε κουράζονται, στα νήπια από τις 8μμ, στα παιδιά 9-19 ετών από τις 9μμ και στους ενήλικες από τις 10μμ., oπότε ξυπνάμε ευδιάθετοι, νωρίς, χωρίς έγνοια της ώρας, χωρίς να μας λείπει ύπνος το μεσημέρι και χωρίς να είμαστε συνεχώς σε λήθαργο.

Για να ξεπεράσει κάποιος τον από ατυχία επίκτητο φόβο τού σκοταδιού, βοηθά το νανούρισμα, μια μάσκα ύπνου ή ένα ΑΔΥΝΑΜΟ κόκκινο φωτάκι που δεν διαπερνά τα βλέφαρα.

Αιωνοβικός νωρίς ύπνος-ξύπνημα = γερό ανοσοποιητικό !

Όταν ο λαός φοβάται μια κυβέρνηση, το καθεστώς είναι τυραννία. Όταν η κυβέρνηση υπηρετεί το λαό, το πολίτευμα είναι δημοκρατία (με ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο και ΣΥΧΝΑ δημοψηφίσματα, αυτή που κατασυκοφαντούν οι αρχομανείς).- Πρέπει να θυμίζουμε στους κάθε φορά κυβερνώντες 3 πράγματα: πρώτα ότι διοικούν ανθρώπους, έπειτα ότι πρέπει να διοικούν σύμφωνα με κοινά αποδεκτούς, συμφιλιωτικούς νόμους και τέλος ότι ΔΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ (Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: ότι μεν πρώτον ανθρώπων άρχει, δεύτερον δε κατά νόμους άρχει, τρίτον δε ότι ούκ αεί άρχει). -- Η αρχική σελίδα για Θάρρος-Αποκέντρωση-Αυτάρκεια-Συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, όπου υπάρχει μεγάλη βιβλιογραφία, είναι αυτή: klimatika.blogspot.com. Μη φοβάστε να διακόπτετε, προς όφελος όλων, τα εγωιστικά παραληρήματα οποιουδήποτε, με μια ερώτηση όπως αυτή: Γιατί εμποδίζεις Αποκέντρωση-Αυτάρκεια-Συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, όταν κάθε στιγμή υπάρχει το ενδεχόμενο για ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ πολυετή ηφαιστειακό χειμώνα; Ποιος θα σε τρέφει μετά, ΑΝ επιβιώσεις θολωμένος από τόσο μίσος; Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ 'εναλλακτική' στο ολοένα ακριβότερο πετρέλαιο που τελειώνει (αφού με πετρέλαιο γίνονται οι συσκευές τους) εκτός από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ σε αυτάρκη αγροκτήματα.(http://www.youtube.com/watch?v=s13iwp317ok

http://www.youtube.com/watch?v=4WC27VxrksE -

http://www.youtube.com/watch?v=PseunscKUBc). Ο φόβος σκοτώνει - το θάρρος ευεργετεί!
Αποκαλυπτική περίληψη για την ειρηνική, συλλογική αντιμετώπιση των φυσικών κλιματικών αλλαγών και των εγωμανών: εδώ (pdf) και σε σύντομα ταινιάκια εδώ και εδώ. -- Το ντοκιμαντέρ για την ΑΠΑΤΗ τής "υπερθέρμανσης" (στα ελληνικά): 1ο μέρος, 2ο μέρος, 3ο μέρος, 4ο μέρος, Σύνοψη. Διαδώστε τη ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ φιλειρηνική, συλλογική αντιμετώπιση των φυσικών κλιματικών αλλαγών και των εγωμανών, για να αποφύγουμε νέα κερδομανή, μισάνθρωπη συνθήκη τύπου "Κιότο" μετά το φιάσκο τους στην Κοπεγχάγη. ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ φόβος για ΟΛΟΥΣ !
Μετά από το CERN, 2 παγκόσμια συνέδρια, την Ανθρωπολογική, ΧΙΛΙΑΔΕΣ άλλους πανεπιστημιακούς και 'μεμονωμένους' επιστήμονες, τώρα και η Πολωνική Ακαδημία Επιστημών, εμμέσως πλην σαφώς κατά των δόλιων κερδομανών υπερθερμασμένων, με πιο γνωστό τον ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ραδιενεργό γενοκτόνο Γκορ, τη βεντέτα των ψευτοοικολόγων, που βιάζονται να έχουν την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ που είχαν ΟΛΑ τα αυτο-καταστροφικά φοβικά καθεστώτα ως σήμερα (πχ. φαραώ, Ρωμαίοι, Μάγια, Αζτέκοι, Ίνκας, σταυροφόροι, Μογγόλοι κοκ).
-ΟΧΙ κερδοσκοπικά εκβιαστικά τρομο-εμβόλια ! (pdf) και εδώ. ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ και το βίντεο κατά των τρομο-εμβολιασμών ξεπερνά τις 68.000 επισκέψεις!
Περίληψη και λινκ για ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο κατά των ΦΟΝΙΚΩΝ λαμπών υδραργύρου: εδώ.
Εκτός από την επόμενη ανάρτηση, ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΔΩ.
ΠΟΥΘΕΝΑ σαρία στον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.