Οι ΠΑΡΑΣΙΤΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ για δήθεν μεγάλα αποθέματα υδρογονανθράκων, ενώ η πείνα εξαπλώνεται και ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ αποκέντρωση για αυτάρκεια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ πιο κάτω:  2-1-2012. Προηγούμενες, μετά από τις προειδοποιητικές γελοιογραφίες. Για ταχύτερη διάδοση της ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ: εδώ.

ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΑΝΑ ΝΟΜΟ. http://youtu.be/StKQdaA_4-U




Για το μεν φυσικό αέριο, ανακοινώθηκε στην Κύπρο ότι πρόκειται για ποσότητα (~8 τρις κ.π) όσο ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ παγκόσμια κατανάλωση (ετήσια: 100 τρις κ.π), που θα αρχίσει ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ παραγωγή το ...2015 (ΑΝ το επιτρέψει τότε το κλίμα, οι συγκρούσεις κοκ...), για δε την Κρήτη αφορά πάλι ΜΟΛΙΣ τα δυο τρίτα (70 τρις κ.π) της ΕΤΗΣΙΑΣ παγκόσμιας κατανάλωσης, δηλαδή, ίσα να φάνε τα λαμόγια πριν ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ από την οργή 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ πεινασμένων, ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΩΝ για το ΤΕΛΟΣ καυσίμων-μετάλλων, χωρίς αποκέντρωση-αυτάρκεια...  Θα αντιδράσουμε;  http://aftarkia.wordpress.com. ΩΣ ΠΟΤΕ θα αφήνουμε τους φοβικούς-αυτο/καταστροφικούς παράσιτους, που λογαριάζουν ΧΩΡΙΣ τα ηφαίστεια και τους λαούς, να μας τραβάνε στο γκρεμό τους;
Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ Φώσκολος δουλεύει για Καναδούς, ΑΠΟΣΙΩΠΑ τις διεθνείς ΧΑΜΗΛΕΣ προσδοκίες, παραληρεί ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ για ριψοκίνδυνες τρύπες στο νερό, στην πιο ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΗ θάλασσα του κόσμου, καθώς ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το πετρέλαιο, σύμφωνα με ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση των πετρελαιάδων, και, μαζί με τους τοκογλύφους, ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ την ΙΕΡΗ αποκέντρωση-αυτάρκεια, ενώ εξαπλώνεται η πείνα και η δυστυχία...
2 άρθρα του, όταν ανακοίνωνε το ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΛΟΣ των υδρογονανθράκων και τσίριζε, ανάλογα με το από πού του τάζουν, για τις ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ-ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ δήθεν ανανεώσιμες ΣΥΣΚΕΥΕΣ, όταν ΚΛΕΒΟΥΝ το χαλκό, επειδή ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ και αυτός...:
http://library.tee.gr/digital/m2069/m2069_foskolos.pdf,
http://www.evdomi.gr/pub/starcms/repository/static/articles/ar_27343_1.asp.

Ο παγκόσμιος λιμός εξαπλώνεται, και η σωτήρια αιγοτροφική αυτάρκεια αποσιωπάται:

Στα όρια της φτώχειας ένας στους τέσσερις Ευρωπαίους!...

 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ. Προηγούμενες, μετά από τις προειδοποιητικές γελοιογραφίες. Για ταχύτερη διάδοση της ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ: εδώ.
Σχεδιάγραμμα για το ΤΕΛΟΣ τού πετρελαίου από κρατική αυστραλιανή έκθεση: http://jonova.s3.amazonaws.com/guest/archibald-david/annual-world-discovery-production-oil.gif Η σταδιακή παγκόσμια ΨΥΞΗ, σύμφωνα με τις μετρήσεις των δορυφόρων ΤΟΥΣ: http://www.real-science.com/wp-content/uploads/2011/12/ScreenHunter_17-Dec.-10-20.171.gif. NEA ανακοίνωση επερχόμενων παγωνιών, αλλά αγνοεί ότι είναι ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΕΣ.
Εντονότερο το πρόβλημα των αστέγων στις μεγάλες πόλεις και στη βόρεια Ελλάδα.
Canadian Senate Testimony – Skeptic side now being heard in Canadian politics.

Ισχυρός σεισμός 7 Ρίχτερ στην Ιαπωνία.

NYTimes sings budget blues for climateeers
So what happened to the $50 billion or so spent over the past 15 years?


Gore-mobile recalled as a fire hazard: Crony capitalism not only is a pain in the national wallet, but products from crony capitalists pose a physical danger. Fisker Automotive — fronted by Democratic eco-millionaire Al Gore — received a half-billion federal “loan” 2 years ago to make luxury electric cars.
Not only was this a sweetheart from the Obama administration, but the deal financed the manufacture of unsafe electric lemons.


Bad electric Karma: Fisker Automotive is recalling all 239 of its 2012 Karma luxury plug-in hybrid cars because of a fire hazard, according to a report filed with the National Highway Traffic Safety Administration. Prices on the 2012 model start at $103,000, including the destination charge.

Δυστυχώς ο κόσμος που περιμένει πλέον να πάρει συσσίτιο είναι πιο πολύς απο την προηγούμενη κατοχή.

Στην πατρίδα τους θα τους εκτελούσαν κι ας είναι ανήλικοι! Στην Ελλάδα με την ελαστική νομοθεσία, όμως, οι δυο πιτσιρικάδες από το Αφγανιστάν βρήκαν την ευκαιρία να ζουν παρασιτικά  πουλώντας… ηρωίνη=θάνατο, τον οποίο μάλιστα διακινούσαν στην Πάτρα με λεωφορείο των ΚΤΕΛ!


«Οταν είδα το κείμενο, είπα ότι ήταν ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνουμε ως συμπαράσταση. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ανοησία, νομίζω πρέπει να πούμε ότι είμαστε όλοι Ελληνες! http://jesuisgrec.blogspot.com.
Αν και στη Γαλλία υπάρχουν επίσης τεράστιες δυσκολίες, τουλάχιστον δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τα απαραίτητα όπως η διατροφή. Ομως η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα θα συμβεί και σε άλλες χώρες. Νομίζω ότι η Ευρώπη βουλιάζει», επισημαίνει ο κ. Ρο, που κατοικεί κοντά στην πόλη Λοριάν της Βρετάνης.
Αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, έχει λάβει μέρος σε ανθρωπιστικές αποστολές μη κυβερνητικών οργανώσεων στην Αφρική. «Καταλαβαίνω πώς νιώθετε, από την πίεση της νέας τάξης πραγμάτων. Πρέπει να θυμίσουμε ότι είμαστε άνθρωποι και όχι πιόνια σε μια σκακιέρα που τα μετακινούν όπως θέλουν».
Αν και επίκεντρο της φιλελληνικής κίνησης είναι η Γαλλία, ανάλογα αιτήματα προωθούνται και σε άλλες χώρες, όπως στην Ολλανδία. Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της πρεσβείας στη Χάγη, υπήρξαν ήδη αιτήματα ανθρώπων που «αισθάνονται Ελληνες στην καρδιά».
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
«Είμαστε εξαγριωμένοι από την ταπείνωση στην οποία υπόκειται ο ελληνικός λαός»
Στο κείμενο που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο, υπάρχουν επίσης αναφορές για την έλλειψη οράματος, τη δικτατορία των αγορών, αλλά και παραλληλισμοί με την εποχή που ο Χίτλερ εισέβαλε στην Τσεχοσλοβακία, την οποία άφησαν αβοήθητοι οι σύμμαχοί της...
«Αγανακτισμένοι από τη δειλία και την έλλειψη οράματος των δυτικών κυβερνήσεων ενάντια στη δικτατορία των χρηματαγορών..., και εξαγριωμένοι από την ταπείνωση στην οποία υπόκειται σήμερα ο ελληνικός λαός, κατηγορούμενος αδιάντροπα για ασωτία και απάτη, συλλογικά υποδεικνυ-όμενος ως ένοχος χωρίς να μπορέσει να αυτοϋπερασπιστεί, καταδικασμένος σε μία ατελείωτη λιτότητα και στη μετάνοια με όρους που θυμίζουν τον λόγο του στρατάρχη Πετέν το 1940 για την ηθική τάξη...
Δεν ξεχνάμε ότι αυτοί που σήμερα θυσιάζουν την Ελλάδα στον βωμό της κερδοσκοπίας, κάνοντας πως ελπίζουν ότι ο οικονομικός φασισμός θα ικανοποιηθεί με αυτήν τη μικρή χώρα και ότι οι ίδιοι θα γλιτώσουν...
Είναι αυτοί οι ίδιοι που εγκατέλειψαν την Τσεχοσλοβακία στον Αδόλφο Χίτλερ στο Μόναχο το 1938, ελπίζοντας πως θα του αρκούσε αυτή η καινούργια λεία που του προσέφεραν, αφού είχαν πριν παρατήσει τη δημοκρατική Ισπανία.
Δεν αντέχουμε πια να βλέπουμε τους νεόπλουτους (1% του πληθυσμού παγκοσμίως) να θριαμβεύουν, αγνοώντας το αληθινό ηθικό χρέος που η Ανθρωπότητα οφείλει στο ελληνικό έθνος, διότι έδωσε στη Ευρώπη τον πρώτο σπόρο μιας άμεσης δημοκρατίας βασισμένης ακριβώς στην κατάργηση των χρεών και στη χειραφέτηση των πολιτών από τη δουλεία τους, πριν από 2.500 χρόνια».
Η αίτηση για την απόκτηση ελληνικής υπηκοότητας
«Κύριε Πρέσβη,
Αλληλέγγυος προς τη χώρα σας, ο/η υπογράφων/ουσα ζητώ προσωπικά να καταμετρηθώ ως Ελληνας/ίδα από καρδιάς και να αποκτήσω τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις όσων έχουν διπλή υπηκοότητα, για να ασκήσω αυτή τη διεθνική εθνικότητα με σκοπό να εγκαθιδρύσουμε μία παγκόσμια δημοκρατία ελευθερίας και ισότητας, 25 αιώνες μετά τον Σόλωνα, τον Κλεισθένη και τον Περικλή».
Δρ Άρης Πουλιανός: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΤΡΟΠΗ ηφαιστειακών χειμώνων
Δεκάδες κορυφαίοι επιστήμονες τα τελευταία χρόνια προειδοποιούν για απότομες κλιματικές αλλαγές (όπως συνέβη συχνά στο παρελθόν), και την ανάγκη έγκαιρης προσαρμογής μας σε αυτές.
Η αύξηση των σεισμών τα τελευταία χρόνια, δείχνει διέγερση του μάγματος και ίσως προαναγγέλλει αύξηση των ηφαιστειακών εκρήξεων, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε περαιτέρω αύξηση της νεφοκάλυψης, των νεροποντών, των πλημμυρών και καταστροφικούς ηφαιστειακούς χειμώνες, όπως συνέβη για παράδειγμα: α) με τη μεγάλη ηφαιστειακή έκρηξη πριν 5 εκ. χρόνια νότια της Κασάνδρας στη Χαλκιδική, β) με τη γνωστή μεγαέκρηξη της Θήρας πριν 3.600 χρόνια περίπου και τον 5ετή ηφαιστειακό χειμώνα που ακολούθησε, γ) με τις συχνές ηφαιστειακές εκρήξεις κατά τη Μικρή παγετώδη περίοδο 1300-1900, και δ) με τον 5ετή ηφαιστειακό χειμώνα το 1815-20 από την έκρηξη του ηφαιστείου Ταμπόρα στην Ινδονησία.
Για το λόγο αυτό,  η ανθρωπότητα καλού-κακού πρέπει να ετοιμάζεται τόσο με αποκέντρωση (απαραίτητη και λόγω της σημερινής παγκόσμιας οικονομικής κρίσης) και αναδασώσεις παντού, όσο και με έρευνα για προσπάθεια εκτροπής τής ηφαιστειακής σκόνης μελλοντικών εκρήξεων, ώστε να μην φτάνει αυτή στη στρατόσφαιρα και σκεπάζει όλη τη Γη.
Σε κάθε περίπτωση, ο δημόσιος ανοιχτός διάλογος και η προώθηση του αλτρουϊσμού, όπως δείχνει και το παράδειγμα των Αρχανθρώπων του Σπηλαίου Πετραλώνων, είναι απολύτως απαραίτητες προϋποθέσεις για την ασφαλή επιβίωσή μας.

Δρ Άρης Ν. Πουλιανός
[Σημ.: συνιδρυτής τής Ευρωπαϊκής Ανθρωπολογικής Ένωσης, του Πανεπ. Πατρών και της Ανθρωπολογικής Ετ. Ελλάδος, αντιπρόεδρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ανθρωπολογίας στο Τόκιο και πρόεδρος στο Ευρωπ. Συνέδριο Ανθρωπολογίας στα Πετράλωνα Χαλκιδικής]

Για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο:

1. http://www.aee.gr/hellenic/1st%20month/0%209/090101%20Climate/090101Climate.htm
2. Abdurakhmanov A.I., Firstov L.P., Shirokov V.A. Possible connection of volcanic eruptions with 11-year cyclicality of solar activity. In the book Bulletin
of volcanic stations. Moscow, Science, 1976, No.52, p.3-10.
3. www.Geochange-report.org
4 .Are Mega Earthquakes on the Rise?
http://www.livescience.com/13632-mega-earthquakes-increasing-japan-indonesia.html
5. Explosive volcanic eruptions triggered by cosmic rays: Volcano as a bubble chamber
Toshikazu Ebisuzaki, Hiroko Miyahara, Ryuho Kataoka, Tatsuhiko Sato, Yasuhiro Ishimine
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1342937X10001966
6. 'Super volcano' eruptions can bring Ice Ages
Τhe reason there may be no precursor eruption is that the trigger comes from above, not from within.
(ηφαιστειακές υπερεκρήξεις μπορούν να προκαλέσουν παγετώδεις περιόδους -
η πυροδότηση ίσως έρχεται από ψηλά, όχι από το υπέδαφος). http://oregonstate.edu/ua/ncs/archives/2011/oct/scientists-find-possible-trigger-volcanic-
%E2%80%9Csuper-eruptions%E2%80%9D-0    http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2048432/Secret-volcanic-super-eruptions-happen-100kyears-unlocked.html 
7. [Thera] Volcanic explosion larger than Krakatoa triggers collapse of Bronze age: William Ryan, Lamont-Doherty Earth Observatory of Columbia University
http://geologymuseum.rutgers.edu/downloads/newsletter_-_2005_spring.pdf
8. ...o κόσμος μας θα πρέπει τώρα να έχει αρχίσει να εισέρχεται σε μια νέα περίοδο ψύξης- ίσως στην επόμενη εποχή των παγετώνων.
http://science.nasa.gov/earth-science/big-questions/what-are-the-primary-causes-of-the-earth-system-variability  -
http://tucsoncitizen.com/wryheat/2010/12/15/nasa-says-earth-is-entering-a-cooling-period
9. Sunday Times: Europe May be Facing Return Of 'Little Ice Age'
http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/news/uk_news/National/article794416.ece
10.  http://www.gao.spb.ru/english/astrometr/index1_eng.html
11. http://notrickszone.com/2010/12/28/global-cooling-consensus-is-heating-up-cooling-over-the-next-1-to-3-decades.


Dr. Aris Poulianos: Decentralization – Afforestations - AVERT volcanic winters

Dozens of top scientists in recent years warn of abrupt climate changes (as has often happened in the past), and the need for our timely adaptation  to them.
The increase of earthquakes in recent years, indicates stimulation of magma and may herald an increase in volcanic eruptions, which may lead to further increases in cloud cover, downpours, floods, and devastating volcanic winters, as happened for example: a) after the large volcanic eruption 5 million years ago south of Kassandra peninsula – Chalkidiki Greece, b) after the known eruption of Thera around 3,600 years ago that caused a 5 year volcanic winter, c) the frequent volcanic eruptions/clouding that extended the Little Ice Age 1300-1900 Little, and d) with the 1815-20 volcanic winter from the eruption of Tambora in Indonesia.
For this reason, humanity must be prepared through decentralization (absolutely necessary, given the current world economic crisis) and reforestation everywhere, and by research effort to divert future volcanic dust explosions, so that it  will not reach the stratosphere and cover the entire Earth.
In any case, the open public dialogue and the promotion of altruism, as the example of  the Petralona Cave  Arhanthropuses is absolutely essential for our secure survival.

Dr. Aris N. Poulianos
[Note: co-founder of the European Anthropological Association, of the University of Patras and of the Anthropological Association of Greece - vice president at the World Congress of Anthropology in Tokyo and president of the European Congress of Anthropology in Petralona Chalkidiki] 


Record-breaking snow in Iceland
Roads buried beneath almost 7 feet (two meters) of snow in one town.
Speaking from her paradisical $4 million Hawaii vacation, Mrs. Obama wants to know: Do any of President Obama’s supporters have $3 to spare for his reelection?
 

Morano video on CFL light bulb's fire risks and federal mandates.

Vikings who lived in Greenland during the MWP, and named the country Greenland -because it was Green - were also very upset about the melting glaciers and global warming. One can only imagine their intense joy when temperatures plummeted in the 14th century, and they all froze to death.
It was a noble death, for the good of the planet. Scientists tell us that cold and ice is good, and that warming temperatures selectively target poor women and children with many forms of evil.

Ομόφωνη απόφαση

Η Ζαχάρω μηνύει την Τουρκία για τις πυρκαγιές.



Bummer for warmists: Temperatures have been declining for 80 years at FROZEN Greenland, "the fastest warming place on Earth"!...



Question: Why isn't the media interested in homeless people during pseudodemocratic presidencies?

Obama Vacation: War Memorial, Golf, Beach Time - Washington Wire - WSJ

Deutsche Telekom in $95 million bribery settlement

(Reuters) – German phone company Deutsche Telekom AG and a Hungarian unit will pay more than $95 million to settle U.S. criminal and civil probes into the bribery of government officials in FYROM and Montenegro.
DT the biggest phone company, and its Magyar Telekom unit will pay $95 million to settle allegations they violated the Foreign Corrupt Practices Act.

Από καμιά Ελλάδα ή Συρία θα αρχίσει το ντόμινο ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ των άπληστων αυτο/καταστροφικών πολεμοκάπηλων.
Sydney: coldest December in 50 years - no mention of "climate change".

Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης είχαν επιφορτιστεί να κυνηγήσουν το οικονομικό έγκλημα χωρίς όμως καμία βοήθεια στο πολυσύνθετο έργο τους. Στον χώρο εργασίας τους υπήρχαν μόνο καρέκλες, γραφείο και... ένα βουνό δικογραφίες. Δεν είχαν ούτε μία γραμματέα για να καταγράφει τις καταθέσεις, δεν υπήρχαν υπολογιστές, τα δε τηλέφωνά τους ήταν μόνο για εσωτερικές κλήσεις!...

Alaska – Cleveland Volcano spews ash almost 3 miles high.

Παρίσι: Παραδόθηκε ισλαμιστής που απείλησε να σκοτώσει δημόσια υπάλληλο, όταν εκείνη ζήτησε από την γυναίκα του που φορούσε μπούρκα, να ...αποκαλύψει το πρόσωπό της...

Οι Έλληνες έχουν κάνει πολλά για την ανθρωπότητα, λέει η ιρανή σκηνοθέτις  Μαρζάν Σατραπί

Πώς βλέπετε το θέμα της ελληνικής οικονομικής κρίσης αλλά και της παγκόσμιας;

Είμαι έτοιμη να κάνω έκκληση για το ελληνικό ζήτημα! Σας υποστηρίζω 100%. Σκεφτείτε όλα τα χρήματα που βγάζουμε στη Δύση από τις ταινίες με θέμα την ελληνική μυθολογία και τις τραγωδίες σας, σκεφτείτε τους φιλοσόφους σας και τι έχουν δώσει στην παγκόσμια φιλοσοφία και επιστήμη! Ό,τι έχει γίνει στην επιστήμη, ξεκινά από εσάς, ακόμη και η πλακέτα που στείλαμε στο διάστημα οφείλεται στον Θαλή και στη γεωμετρία!
Οι Έλληνες έχουν κάνει τόσα για την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό…μήπως θα έπρεπε να τους ευχαριστήσουμε και να ξεχάσουμε το δάνειο; Εγώ αυτό θα υποστηρίξω. Πρέπει όλα να τα βλέπουμε διαχρονικά και όχι να γινόμαστε κακοί και όταν οι λαοί περνούν κρίσεις να λέμε ότι είναι τεμπέληδες και δεν θέλουν να δουλεύουν… Πρέπει να σκεφτόμαστε τον κόσμο συνολικά. Δεν μπορεί να λέμε ότι οι Έλληνες έχουν πρόβλημα, αλλά δεν πειράζει γιατί είναι δικό τους το πρόβλημα…γιατί έτσι, δεν λύνονται τα προβλήματα. Στην Ελλάδα μου αρέσει πολύ η διαδικασία του φαγητού. Μου αρέσει να βγαίνω και να τρώω με τους φίλους μου τους Έλληνες που μοιράζονται τα πάντα στο τραπέζι. Δεν υπάρχει το «δικό» μου φαγητό και το «δικό σου». Ό,τι είναι στο τραπέζι το μοιραζόμαστε. Μου θυμίζει πολύ τη δική μου παράδοση και αυτό με συγκινεί. Όλες οι κουλτούρες έχουν το ίδιο πρόβλημα: έχουμε δει και περάσει τόσα πολλά που ο κόσμος είναι περίεργο μέρος για μας. Μοιάζουμε με έναν ογδοντάχρονο άνθρωπο που είναι σοφός και γνωρίζει ότι τα άσχημα θα περάσουν. Σε αντίθεση με την Αμερική που είναι ένα τετράχρονο παιδί που και κάνει συνεχώς λάθη λόγω υπερκινητικότητας!
Ας μην ξεχνάμε ότι η δημοκρατία, οι αξίες και πολλές από τις αρχές με τις οποίες ζούμε σήμερα, προέρχονται από την Ελλάδα! Εγώ συμπονώ τους Έλληνες. Δεν πρέπει να τα ξεχνάμε αυτά τα πράγματα… Εσείς έχετε την ορθόδοξη εκκλησία. Πρέπει να την ωθήσετε να βοηθήσει! Δεν χρειάζονται όλη αυτή την περιουσία, θα έπρεπε να την χαρίσουν.
http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231143936

 SOPA Sucks!



ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ  κάτω από τις προειδοποιητικές γελοιογραφίες. 


Σχετικά με την πρόταση ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ των αναμενόμενων ηφαιστειακών χειμώνων, εδώ.
ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ-οργανώστε ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ!


Άραγε θα δυναμώσουμε τη συνεργασία για ΑΠΟΤΡΟΠΗ των ηφαιστειακών χειμώνων που αυξάνουν νεφοκάλυψη-ψύξη, άρα και το ενδεχόμενο παγκόσμιου λιμού-κανιβαλισμού, όπως έπαθαν και κατέρρευσαν οι αλαζόνες αποδασωτές Μάγιας-Αζτέκοι-Ίνκας;;;

ΑΡΧΙΣΕ να συζητιέται ΔΙΕΘΝΩΣ η ελληνική πρόταση για
ΑΠΟΤΡΟΠΗ ηφαιστειακού χειμώνα και AYTAPKEIA μετά από την κατάρρευση των τοκογλύφων*


ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ σε κάθε βάρβαρο και γενίτσαρο παράσιτο!

Δείτε τα βίντεο από τις αντιστασιακές παρελάσεις τής 28ης Οκτωβρίου!
 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Οι φυσιολογικοί άνθρωποι είναι αλτρουϊστές, ενώ τα πανικόβλητα παρασιτικά ανθρωποειδή ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τον ανοιχτό διάλογο, τη διαφάνεια, την αυτάρκεια, λυσσάνε να επιβάλουν τη δειλία τους και τη μοιρολατρεία, και καταστρέφουν πολιτισμούς αν δεν τους σταματήσουμε έγκαιρα! Ελληνικό Σύστημα αυτοάμυνας!
Electric Universe 2012—The Human Story. 
Κώστας Βουτσάς: «Δίνω τη σύνταξή μου σε άπορους». Κάθε βολευτής μάς κοστίζει 1.583 € την ημέρα!
 ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
Τοῖς ἐγρηγορόσιν ἓνα καί κοινόν κόσμον εἶναι, τῶν δέ κοιμωμένων ἓκαστον εἰς ἲδιον ἀποστρέφεσθαι
Για τούς ξυπνητούς υπάρχει ένας και κοινός κόσμος·
από τους κοιμισμένους ο καθένας στρέφεται στον δικό του κόσμο

Μάχεσθαι χρὴ τὸν δῆμον ὑπὲρ τοῦ νόμου ὅκωσπερ τείχεος.
Ο λαός πρέπει να μάχεται για το νόμο όπως ακριβώς για τα τείχη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.