Αλεξικέραυνα = αλεξισείσμια = αλεξηφαίστεια - ΑΠΟΤΡΟΠΗ αύξησης νεφοκάλυψης-νεροποντών-πλημμυρών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ 26-1-2012, μετά από τη 2η εικόνα.

Ρέθυμνο (Σταυρωμένου): Ένοπλη πολιτοφυλακή για αυτοοργάνωση – αυτοπροστασία!

25 volcanoes in Indonesia showing signs of abnormal activity!!!...




Αλεξικέραυνα = αλεξισείσμια = αλεξηφαίστεια
Τα πάντα οιακίζει (κυβερνά) ο κεραυνός: Ηράκλειτος.
Thundeebolt steers everything: Heraclitus.
Anti-lightning-quake-volcano rods.
 Χάλκινα αγάλματα = αλεξικέραυνα - Copper statues=lightning rods.
ΔΙΚΤΥΟ αλεξικέραυνων κοντά σε ρήγματα/ηφαίστεια, μπορεί να διαχύσει το γαλαξιακό ηλεκτρικό ρεύμα που διεγείρει το μάγμα, και να AΠOTΡEΨEI σεισμούς - ηφαιστειακές εκρήξεις - αύξηση νεφοκάλυψης - νεροποντών - πλημμυρών - λιμών!
Αn anti-lightning-quake-volcano rod ΝΕΤ, may divert galactic electricity that stimulates magma, and to AVERT quakes - volcanic eruptions - rise of clouding - downpours - floods - famine!

Runaway Breakdown and the Mysteries of Lightning
Οι κεραυνοί προκαλούνται από ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ηλεκτρικό ρεύμα!
The observed electric fields in thunderclouds are generally too weak to initiate the atmosphere’s electrical breakdown. But cosmic rays can play a surprising role in the drama of lightning.
A. V. Gurevich and K. P. Zybin
http://www.phy.olemiss.edu/~jgladden/phys510/spring06/Gurevich.pdf.

Subsurface lightning causes earthquakes!
 Subsurface lightning due to galactic driven electric discharges on the Sun causes earthquakes! 
Οι σεισμοί προκαλούνται από γαλαξιακής προέλευσης ηλεκτρική εκφόρτιση στον ήλιο που φτάνει στην ιονόσφαιρα και οδηγεί σε ανάλογη ισχυρή, σεισμογόνο εκφόρτιση του φλοιού τής Γης.
http://www.thunderbolts.info/tpod/2006/arch06/060404earthquakes.htm.
Οι ηφαιστειακές εκρήξεις προκαλούνται από ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ηλεκτρικό ρεύμα!
Explosive volcanic eruptions triggered by cosmic rays
Toshikazu Ebisuzaki, Hiroko Miyahara, Ryuho Kataoka, Tatsuhiko Sato, Yasuhiro Ishimine
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1342937X10001966.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ 

ΟΧΙ ζωικές πρωτεΐνες ή όσπρια με ωμά λαχανικά/φρούτα/ξινούς χυμούς, γιατί προκαλούν κολίτιδα. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ: φέτα με αποφλοιωμένη ντομάτα ΧΩΡΙΣ σπόρια (που έχουν τοξικές λεκτίνες), και γιαούρτι με μπανάνα/φράουλα.

«Το ηφαίστειο της Σαντορίνης έχει φουσκώσει σαν παραμορφωμένο κέικ»

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ: ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ.

 

First Estimate of Solar Cycle 25 Amplitude – may be the smallest in over 300 years!...

 

Ξεκίνησε μπαράζ ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΩΝ σεισμών μετά το, μέσω Γαλαξία, ηλιακό ρεύμα:

 http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php, 5ος πίνακας κάτω από το χάρτη: Εarthquakes

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν νησιά μας για ανάπτυξη, γιατί να μην πωληθούν; Δηλωση σοκ από τον τ. σύζυγο της κυρίας Κουτσίκου, πρόεδρο του Ελληνοτουρκικού επιμελητηρίου!...

Σκάει πυρηνική βόμβα για κόμμα που άρπαζε τις περιουσίες ηλικιωμένων και ασθενών μελών και οπαδών του!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ Η ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. Μουσουλμάνοι φοροφυγάδες. 

Οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας Haberturk κάθισαν και διάβασαν διεξοδικά τον μακρύ κατάλογο των 4.152 οφειλετών του ελληνικού δημοσίου. Εντόπισαν ανάμεσα στα ονόματα και 37 μουσουλμάνους της Δ. Θράκης που οφείλουν συνολικά 27 εκ. ευρώ.Οι τρεις μεγαλύτεροι οφειλέτες είναι οι Meral Orter (7,6 εκ.), Muhammed Demirci (5,3) και Ahmet Sehata (5,04).Ασφαλώς το γεγονός αυτό εντυπωσίασε τους συναδέλφους και για αυτό το επεσήμαναν.
Εμάς πέρα από τον εντυπωσιασμό μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε μερικές διαπιστώσεις.Πρώτα από όλα καταρρίπτεται ο μύθος της «καταπιεσμένης» μειονότητας που δεν μπορεί να καρπωθεί τα οφέλη των υπολοίπων Ελλήνων πολιτών.Η χώρα μας ουδέποτε αντιμετώπισε τους μουσουλμάνους ως πολίτες Β΄ κατηγορίας και φυσικά δεν καταγράφονται στο ιστορικό τους πογκρόμ, βαρλίκια και διωγμοί…

Η ισονομία και η ισοπολιτεία τους επιτρέπει να εξελίσσονται ως επιστήμονες και ως επιχειρηματίες ενώ στην ουσία είναι ένας αμιγώς αγροτικός πληθυσμός.

Επειδή , πολύ συχνά τόσο ο κ. Νταβούτογλου, όσο και οι καθοδηγούμενοι ινστρούκτορες της Μειονότητας επικαλούνται τον όρο αμοιβαιότητα, ας αναρωτηθούν τι θα είχε υποστεί ένας Έλληνας της Πόλης αν χρωστούσε μια λίρα στο τουρκικό δημόσιο και όχι πακτωλούς εκατομμυρίων…

Nα ποιοί ήταν οι πνευματικοί ταγοί, οι ψευτοπροοδευτικοί γενίτσαροι, οι πασοκοσοσιαλιστές που καπέλωναν την ενημέρωση επί δεκαετίες!

Έστησαν κρεμάλα έτοιμη για τους παράσιτους στο Γέρακα...


Washington Post admits the obvious: "countries that are cold right now could see very real benefits from a few extra degrees".


Severe frost hits tea growers in Kenya.


Unusual, prolonged cold in India; "global warming"=peoples blamed!...

Evergreen Energy Files for Bankruptcy, Cites Lack of Financing
Evergreen’s bankruptcy follows the failure of at least two
U.S. government-backed renewable energy companies. Solar panel
maker Solyndra LLC and energy storage company Beacon Power Corp (BCONQ).
filed for bankruptcy last year after receiving government loan
guarantees.

Arctic native ribbon seal swims to Seattle to escape global cooling!...

Μυστική επιστολή τού Ομπάμα προς την Τεχεράνη: Αναβάλλεται ο πόλεμος κατά του Ιράν;

Το λόμπυ τής ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗΣ “Πράσινης Ανάπτυξης” και η εσωτερική τους ενημέρωση. Αντιδρούν λέει, γιατί μειώνονται οι “εγγυημένες τιμές” που πίστευαν ότι θα έπαιρναν εξασφαλισμένα.

 

Παγωμένα σχολεία, έλλειψη νερού καθώς έχουν παγώσει τα εξωτερικά δίκτυα μεταφοράς του, φθορές στο οδικό δίκτυο λόγω παγετού και μηχανισμοί αποχιονισμού στα όρια της αντοχής τους συνθέτουν το σκηνικό που επικρατεί στην ακριτική Φλώρινα, όπου φέτος το θερμόμετρο κατέγραψε θερμοκρασίες της τάξης των -30 βαθμών Κελσίου. Την ίδια στιγμή για να ζεσταθεί μια οικογένεια χρειάζεται πάνω από χίλια ευρώ το μήνα για θέρμανση τουλάχιστον πέντε μήνες.

Μ Α Κ Ε Λ Ε Ι Ο στη σελίδα φίλων του Μ. Χρυσοχoΐδη στο facebook!..

Δασκάλα ξεμπροστιάζει το ανύπαρκτο σύστημα!

Giant ice storm left 250,000 without power – Forecasters totally missed the call.

Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που αφαιρούσε μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. σε Αχαΐα και Ηλεία.
Συνελήφθησαν οχτώ Πακιστανοί που διέπραξαν 47 κλοπές
μετασχηματιστών το τελευταίο τρίμηνο. 

Γεωργαντά: Από το 8% το έλλειμμα το πήγανε το πήγαν στο 12,7%, μετά στο 13,6%, μέχρι που προσπάθησαν να μας κλείσουν το στόμα και το βγάλανε στο 15,4%…

 

Πριν από λίγο ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑ Ανδρέας Γεωργίου ζήτησε να καταθέσει για το έλλειμμα του 2009, μετά το σάλο έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες.

Οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς ζήτησαν να πάει το θέμα στη Βουλή για περαιτέρω διερεύνηση (ακόμα και ποινικών ευθυνών) φωτογραφίζοντας του Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.
Οι καταγγελίες κάνουν λόγο για διόγκωση του ελλείμματος του 2009, πάνω και από της Ιρλανδίας, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα με μεγαλύτερη “ευκολία” στη δανειακή σύμβαση Νο1.

MPs From All Parties In Bid To Halt Costly Wind Farms.

Όχι του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδος στο αιολικό πάρκο της πεδιάδας τού Μόρνου.-

"Yπερθερμασμένα" χιόνια, βροχές και κρύο από τα μέσα της εβδομάδας... 

Αίσθηση -και ερωτηματικά- προκαλούν τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης του αδελφού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Παπανδρέου, οι οποίες φαίνεται (σύμφωνα τουλάχιστον με χθεσινό φωτορεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα») να είναι ιδιαιτέρως πολυτελείς...

Καταπέλτης κατά του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και του τέως αντιδημάρχου οικονομικών και νυν προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της πόλης, Μιχάλη Ζορπίδη, είναι ο αντεισαγγελέας Εφετών Αχιλλέας Ζήσης, στην πρότασή του προς το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών, με την οποία ζητεί την παραπομπή τους σε δίκη για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης-μαμούθ από τα ταμεία του δήμου, αλλά και την προφυλάκισή τους.
Στην ογκώδη (1.180 σελίδων) πρότασή του, αποσπάσματα της οποίας δημοσίευσε χθες ο τοπικός Τύπος, ο κ. Ζήσης αιτιολογεί και τεκμηριώνει αναλυτικά το αίτημά του προς το Συμβούλιο Εφετών, αναφέροντας πως επιχείρησαν να κρύψουν μέσω του τραπεζικού συστήματος καταθέσεις ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ (1.087.581,95 ευρώ ο Β. Παπαγεωργόπουλος και 6.805.916,78 ευρώ ο κ. Ζορπίδης), που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα εισοδήματά τους.
Μάλιστα ο αντεισαγγελέας κρίνει τους δύο άνδρες ως υπόπτους τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων όσο είναι ελεύθεροι, ενώ αφήνει να εννοηθεί πως τους θεωρεί και ύποπτους φυγής στο εξωτερικό, σημειώνοντας πως προτείνει την προφυλάκισή τους για τον επιπλέον λόγο «να εξασφαλιστεί ότι θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο και να υποβληθούν στην εκτέλεση της τυχόν εκδοθείσης σε βάρος τους καταδικαστικής απόφασης».

It’s well known that large numbers of meteorologists are climate change deniers. It’s essential that the AMS Council resist pressure from these deniers and pass the strong statement currently under consideration.”

Κουπόνια για σκουπιδοτροφές με τον όρο να τρομοεμβολιαστούν τα παιδιά...! In the latest example of truly sick and pathological medical schemes, an insurance company has been offering parents $20 gift certificates at McDonald's if they agree to have their infant babies injected with potentially deadly vaccines

1.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ  κα. Μερκελ, οτι απο τον Ιουνιο του 1998 εως σημερα, η γερμανικη καγκελαρια επιστατει, προωθει και κατευθυνει τοσο την εισπραξη οσο και την  ¨νομιμοποιηση¨ των παρανομων προμηθειων ολων των πολιτικων προσωπων τοσο των εκαστοτε κυβερνησεων  οσο  και των κομματων της αντιπολιτευσης σε χωρες οπως η Ελλαδα, η Ουγγαρια, η Σλοβενια, η Σλοβακια, η Τσεχια, η Κροατια και η Ρουμανια;
2.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι ενα ποσοστο του 15% επι του συνολου των εισπραχθεντων προμηθειων, ρεει σε μυστικους λογαριασμους του χριστιανοσοσιαλιστικου κομματος της Βαυαριας (CSU) και απο εκει διανεμεται στα αλλαγερμανικα κομματα`η εξασφαλιζεται η χρηματοδοτηση των μυστικων επιχειρησεων;
3.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι  η αρχη αυτου του επενδυτικου ταμειου της πολιτικης μασας εγινε στις 6 Ιουνιου του 1998 με την παραλαβη στο Βερολινο ενος πακετου αμερικανικων ομολογων αξιας 80 εκ. $, που απεσταλη απο ενα ελλαδικο κομμα (προμηθειες απο το προγραμμα των ολλανδικων φρεγατων) και παρεληφθη απο τους εκπροσωπους των γερμανικων υπηρεσιων, μιας κεντρικης  γερμανικης τραπεζης και μιας γαλλικης τραπεζας;
4.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ οτι για ανταλλαγμα των συνταξιοδοτικων εξασφαλισεων που προσφερετε σε αυτους τους διεφθαρμενους πολιτικους, τους πειθετε(!!!) να παιρνουν παντα αποφασεις αναλογες με τις ορεξεις και τα συμφεροντα της γερμανικης κυβερνησης;
5.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι απο τα ιδια ταμεια προερχονται  τα  2 εκ. Δυτ. Μαρκα που εισεπραξε ο προκατοχος σας Χελμουτ Κολ;
6.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι τον Απριλιο του 2009 εγιναν επωνυμες καταγγελιες στην ευρωπαικη υπηρεσια κατα της διαφθορας (OLAF) για το ιδιο θεμα, τις οποιες ο τοτε γερμανος  διευθυντης της υπηρεσιας ( κατ' εντολην της κυβερνησης σας ) φροντισε  να τις θαψει;
7.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι την ιδια χρονικη στιγμη κατετεθη στην Εισαγγελια του Βερολινου για το ιδιο θεμα εμπεριστατωμενα στοιχειοθετημενη μηνυση, η οποια κατ εντολη της κυβερνησης σας θαφτηκε, κατα το γερμανικον ρητον, οτι οπου δεν υπαρχει καταγγελια ...δεν υπαρχει και δικαστης;
8.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ οτι τοσο εσεις, ως προεδρος του χριστιανοδημοκρατικου κομματος οπως και οι προκατοχοι σας στο ιδιο αξιωμα κ.κ. Κολ και Σοιμπλε, δεν σεβαστηκατε ποτε  τους γερμανικους νομους που διεπουν την χρηματοδοτηση των κομματων στην Γερμανια; Η μηπως δηλωσατε στο προεδρειο της βουλης αναδρομικα  τα  18 εκ. μαρκα που μεταφερθηκαν με βαλιτσες σε συμβολαιογραφο του Μοναχου απο δυο βιομηχανους, προκειμενου να διατεθουν στον προεκλογικο αγωνα του κομματος σας, μεσω μιας συγκεκριμενης διαφημιστικης εταιρειας;!
9.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι τον Φεβρουαριο του 2006  ασκησατε πιεσεις  μεσω εκβιασμου στον τοτε Ελληνα πρωθυπουργο, προκειμενου να θαψει την υποθεση των υποκλοπων;
10.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι απο τον Οκτωμβριο 2002 οι γερμανικες μυστικες υπηρεσιες εβαλαν χερι σε Ελληνες πολιτες που διεμεναν ως τουριστες στην Δρεσδη και ηταν μελη της τρομοκρατικης οργανωσης της 17Ν  (υπευθυνοι για την χρηματοδοτηση της οργανωσης) καθως και κορυφαια μελη του υποκοσμου; Τους αφησατε να εισπραξουν μια επιταγη υψους 5,7 εκατ.€ και μετα τους κρυψατε στην πολη Σους της Τυνησιας μεχρι να ξεχαστει η υποθεση; Δουλευουν αυτα τα ατομα τωρα στην Ελλαδα για τις γερμανικες υπηρεσιες;  Γιατι δεν δωσατε καμμια πληροφορηση στην ελληνικη αντιτρομοκρατικη υπηρεσια;
11.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι γερμανος αξιωματουχος αναγκασε το 2007  τον  πολιτικο αρχηγο ενος ελλαδικου κομματος της αριστερας, με την απειλη οτι θα δημοσιευτουν λεπτομερειες απο την προσωπικη του ζωη, να παραιτηθει απο μια νεα υποψηφιοτητα για την αρχηγια του κομματος;
13.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ οτι φετος χρηματοδοτηθηκαν τρια ελληνικα κομματα με 16.4 εκατ. € απο την κυβερνηση σας μεσω μυστικων κονδυλιων;
14.    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι υπαρχει προβλεψη και σχεδιασμος  μιας στρατιωτικης καλυψης και προστασιας των γερμανων υπηκοων που δρουν για λογαριασμο της κυβερνησης σας στην Ελλαδα; Ανελαβε το 4ο γραφειο ( GNTA ) του  γερμανικου αρχηγειου στρατου  στο  στρατοπεδο  Φαλκενστάιν στην πολη  του Κομπλενζ  τον επιχειρησιακο σχεδιασμο  μιας  ¨νατοικης¨ αστυνομικοστρατιωτικης  επεμβασης στην Ελλαδα;
15.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι η κυβερνηση σας επινοησε,  χρηματοδοτησε και υποστηριξε την προσφυγη της κυβερνησης των Σκοπιων στο δικαστηριο της Χαγης;
16.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι σε συζητησεις με αντιπροσωπους  δυο  κρατων, επιδιώκετε στο εγγυς μελλον ορισμενες περιοχες της Δυτικης Θρακης και μια ζωνη  γυρω απο την  Φλωρινα να  ...”ανεξαρτοποιηθουν”;
17.     ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι μελη της ελληνικης κυβερνησης σας εζητησαν, υπο τον φοβο μελλοντικων διωξεων εκ μερους της ελληνικης δικαιοσυνης, να δεσμευτειτε οτι θα τους προστατεψετε;
18.    ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι οι γερμανικες  εμπορικες αλυσιδες στην Ελλαδα πληρωνουν μεσω υπερτιμολογησεων των προϊοντων τους, μιζες προς τριτους;  Ηταν αυτος ο λογος που αποχωρησε απο την ελληνικη αγορα η εταιρεια  ALDI;  Χρησιμοποιουνται  αυτες οι μιζες για να  εξαγοραστουν οι συνειδησεις  ελληνων πολιτικων και δημοσιογραφων;
19.    Εν τελει κα. Μερκελ ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ οτι ενας υπουργος της κυβερνησης σας  μαζεψε την ανοιξη του 2010  στο Βερολινο  ολους τους εισαγωγεις και εξαγωγεις  της ελληνικης  αγορας των  φωτοβολταικων και εστησε ενα καρτελ με προσυμφωνημενες τιμες και διανομη περιφερειων ανα την ελληνικη επικρατεια;
 

 Warmists claim Heavy Snow In Oregon is 'a sure sign of global warming' - 'In 2010, David Suzuki told us that the lack of snow in Vancouver was a sure sign of global warming'!... 

Mid-summer snow in New Zealand!...

Προφυλακίστηκε ο επικεφαλής Ειδικών Υποθέσεων ΣΔΟΕ (και ΠΑΣΟΚομματάρχης του Βενιζέλου).

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! (ΣΙΓΑ, μη βρεθούν γενίτσαροι να κινδυνέψουν για τον αρχιπαράσιτο!)

 ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ οι ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΕΣ παράσιτοι (όπως ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ τα διχαστικά ινδάλματά τους φαραώ, Ρωμαίοι, Μάγιας, Αζτέκοι, Ίνκας, Μογγόλοι, μανδαρίνοι, Ενετοί κοκ), ζητάνε από τις μητέρες να ΜΗ θηλάζουν τα μωρά τους με ΦΥΣΙΚΟ-ΑΝΟΣΟΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ γάλα, για να τα αρρωσταίνουν εκείνοι με τα τρομοεμβόλιά τους!... 

Paediatricians funded by baby milk companies
AMERICAN COLLEGE OF OBSTETRICS AND GYNECOLOGY
“Received $548,000 from two of the four major formula makers in 1993.” (Mothering magazine, July-August 2000, p.60)’
For full insight into this and much much more please go to (http://www.whale.to/w/baby_milk.htm)
It appears that Pakistan has already began to offer mothers formula feed as the norm. In a report by Breastfeeding.com it states that doctors are given a 20% cut for every tin that they recommend.
In an interview a former ‘Nestle’ representative told the network that they were told repeatedly by the management that one prescription of Lactogen ensures the company a profit of Rs. 50,000 (US $1,250)...

http://vactruth.com/2011/04/05/experts-recommend-delaying-breastfeeding-until-vaccinations-have-taken-effect.

 Ομάδες πολιτών αποδοκίμασαν την Μπακογιάννη και τον Στυλιανίδη.

http://olympia.gr/2012/01/22/1-318.

Costa Rica – Turrialba Volcano Active.

Ο Ιταλός "Πεπόνης". Ο ηρωϊκός εισαγγελέας Ρουτζέρο εναντίον τής Standard and Poor’s.

http://olympia.gr/2012/01/21/%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%bc%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%bb%ce%af%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%83%ce%b5-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1/

Aπό τον "γίγαντα" της Αριστεράς Α. Τσίπρα. Από το περήφανο «Διαγράφουμε Μονομερώς το Απεχθές Χρέος στους Τοκογλύφους της Τρόικας», στο πλήρως προδοτικό «Θα πληρώσουμε πλήρως το χρέος μας, με 3ετή Αναστολή!!», το οποίο δήλωσε ο Γίγαντας αυτός στο Extra3 χθές το βράδυ. Εξήγηση; Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δανειστεί 7.000.000 ευρώ από την ΕΘΝΙΚΗ και 200.000 ευρώ από την ΑLPHA Bank, με εγγύηση της μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις του κόμματός του –δηλ. με χρήματα του αργοπεθαίνοντος Έλληνα- κι επιπλέον έλαβε χθές και 350.000 ευρώ κρατική επιχορήγηση!, δηλ. και πάλι χρήματα του συνταξιούχου των 300 ευρώ…

Δεκάδες νεκροί από μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων στη Νιγηρία...
Την ευθύνη των επιθέσεων ανέλαβε η εξτρεμιστική ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ με ανακοίνωσή της.
Η οργάνωση που ανέφερε ότι οι επιθέσεις έγιναν σε εκδίκηση για τις συλλήψεις μελών της στην Κάνο, έχει κλιμακώσει τις ενέργειές της στη Νιγηρία τις τελευταίες εβδομάδες, σκοτώνοντας τουλάχιστον πενήντα ανθρώπους.

Η Μπόκο Χαράμ καλεί να επιβληθεί ο κορανικός νόμος, η Σαρία, σε ολόκληρη τη Νιγηρία!...

Unseasonal ice formations in Antarctica are making life difficult for the Adelie penguin.

Record -40o C cold in Canada.

ΒΟΜΒΑ: Ο οικονομικός εισαγγελέας Πεπόνης ζητά από τη βουλή να διερευνήσει τυχόν ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες των Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου!

ΟΛΟΙ ΟΙ BLOGGERS ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ κ.κ. ΠΕΠΟΝΗ και ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ!

Με την έγκριση της πλειοψηφίας τού ΠΑΣΟΚ, ελεύθερη η χρήση των ναρκωτικών...

Θράσος χιλίων πιθήκων από τους πολιτικάντηδες! Ο Μπεγλίτης επιτίθεται με σφοδρότητα εναντίον των οικονομικών εισαγγελέων και καλεί τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να κουκουλώσει το σκάνδαλο!

 Sahara SNOW!

ΔΙΚΑΙΗ φορολογία κατά τον κατασυκοφαντημένο από τους μοναρχικούς Χρυσό Αιώνα - fair Golden Century taxes.

H Βουλγαρία απαγορεύει τις αμφιλεγόμενες γεωτρήσεις ρωγμάτωσης.

Μικρασία: Δεκάδες χιλιάδες διαδήλωσαν στη μνήμη τού δολοφονηθέντα Αρμένιου δημοσιογράφου Χραντ Ντινκ.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι συγκλονιστικά. Πάνω από 2,000 επιχειρήσεις, τουλάχιστον 2,000 οικογένειες δηλαδή στέναζαν κάτω από τον ζυγό των ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ φαιοπράσινων καθαρμάτων. Ανθρώπων τής πράσινης εξουσίας, που είχαν δημιουργήσει έναν φασιστικό μηχανισμό για να εκμεταλλεύονται τις κομματικές, κρατικοδίαιτες θέσεις τους ώστε να βιάζουν την κοινωνία.

2,000 επιχειρήσεις φίλοι. Το νούμερο είναι συγκλονιστικό. Το πέπλο τού τρόμου είχε στηθεί στην Βόρειο Ελλάδα από τα ίδια καθάρματα που αγωνίστηκαν και για το μνημόνιο. Προδότες τής διπλανής πόρτας, προδότες τής πατρίδας.

Χρειάστηκε η θυσία ενός ανθρώπου για να ξυπνήσουν κάποιες συνειδήσεις και να σπάσει η ομερτά.


Seattle suffers under Snowmageddon...

Έχετε προσέξει ότι ο Σαμαράς έχει το 90% των καταθέσεών του στο... Βέλγιο;

Τι μας χρωστούν  όσοι παρασιτούν στη Γερμανία:

1. Το σύνολο της παραγωγής των ελληνικών μεταλλείων του πυριτίου, σιδηρομεταλλεύματος, χρώμιο, νικέλιο, μαγνησίτης, μαγγάνιο, βωξίτης, και χρυσό αποκτήθηκε για τη Γερμανία.
2. Παροχή τροφίμων για τους 200.000 έως 400.000 στρατιωτών τους, είτε από τις μονάδες κατοχής είτε απο τις μονάδες της Βορείου Αφρικής.
3. Ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός και άλλες πηγές εκτιμά ότι μεταξύ 1941 και 1943, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα.
4. Η Γερμανία και η Ιταλία μας επέβαλαν κόστος κατοχής. Σαν ποσοστό του ΑΕΠ, τα ποσά αυτά ήταν πολλαπλάσια της Γαλλίας, Ολλανδίας, Βελγίου και Νορβηγίας.
5. Καταβάλαμε αποζημιώσεις σε Γερμανούς υπηκόους που ζούσαν στην Ελλάδα για τις ζημίες από τις πολεμικές επιχειρήσεις.
6. Η Γερμανία έλαβε στην Ελλάδα δια της βίας κατοχικό δάνειο ύψους 3,5 δισ. δολαρίων.
7. Μετά το τέλος του πολέμου, στο συνέδριο του Παρισιού (1946), η Ελλάδα τιμήθηκε με 7,1 εκατομμύρια δολάρια, από τα 14,0 δισ. δολάρια που ζήτησε, για πολεμικές αποζημιώσεις.
Η Ελλάδα ζήτησε από την Γερμανία την επιστροφή τού δανείου κατοχής το 1945, 1946, 1947, 1964, 1965, 1966, 1974, 1987, και το 1995 (μετά την ενοποίηση της Γερμανίας). Πριν από την ενοποίηση της Γερμανίας, χρησιμοποιώντας τη συμφωνία τού Λονδίνου της 27ης Φεβρουαρίου του 1953, η τότε Δυτική Γερμανία απέφυγε να πληρώσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το δάνειο κατοχή και πολεμικές επανορθώσεις στην Ελλάδα με το επιχείρημα ότι η «τελική συνθήκη ειρήνης" δεν είχε υπογραφεί. Το 1964, ο Καγκελάριος Erhard υποσχέθηκε την αποπληρωμή του δανείου μετά την επανένωση της Γερμανίας, η οποία συνέβη το 1990.
Συγκεντρωτικά:


  • Μόνο το κατοχικό δάνειο (με ετήσιο επιτόκιο 6%), σήμερα αντιστοιχεί σε 130 δις Ευρώ.
  • Οι πολεμικές επανορθώσεις αντιστοιχούν σε 575 δις Ευρώ.

Τον υπουργό Δικαιοσύνης, τους προϊσταμένους τους και μεγαλοδημοσιογράφο κατονόμασαν οι 2 εισαγγελείς στις καταθέσεις τους!

At least two people died and 20 others injured after parts of a roof of a bazaar in Zonguldak collapse following heavy snow, the governor said, Today's Zaman reported.

ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ".

Σφάχτηκαν και μεταξύ τους οι “οικονομικοί μετανάστες” στην Θεσσαλονίκη.

Η Ελλάδα διατηρεί ακόμη ένα ατού: Άνω του 90% των ομολόγων έχουν εκδοθεί βάσει του ελληνικού δικαίου. Έτσι οι ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΙ όροι πληρωμής μπορούν να τροποποιηθούν κάθε στιγμή.

Ice, rather than fire, is the big threat, says meteorologist – Video.

Eruptions continue at Puyehue volcano in Chile. On 13th January the airport at Bariloche in Argentina reopened to flights for the first time since the eruption of Puyehue on 5th June 2011. Ashfall caused the closure of the airport again on 16th January 2012.

Σε ενεργειακή κρίση η Τουρκία λόγω κακοκαιρίας

Εκατομμύρια πολίτες της Κωνσταντινούπολης επηρεάστηκαν. Δεν επαρκούν τα αποθέματα του φυσικού αερίου, παραδέχονται οι 'αρμόδιοι.
Professor Douglas Maurice MacDowell held Glasgow University's Chair of Greek between 1971 and 2001.
After his death in 2010, aged 78, Prof MacDowell's will stated his portfolio of stocks and shares be used to re-establish the position.

Stop the bankers-bought congressional representatives and senators from censoring the internet!

Record snowfall buries northern Japan – Video.

Ανήλικες γλίτωσαν το βιασμό από Αφγανούς στην Πάτρα - θέμα χρόνου η εξέγερση των κατοίκων....

Κύκλωμα εκβιασμών - τοκογλυφίας με μέλη ΣΔΟΕ...

Eruption at Nyamulagira Volcano continues.

New island rises out of the Red Sea – Video.

LA Times Terrified By Democracy And Debate

Climate change skepticism seeps into science classrooms
Some states have introduced education standards requiring teachers to defend the denial of man-made global warming. A national watchdog group says it will start monitoring classrooms.
http://www.latimes.com/
In Soviet California, we have KGB to keep people thinking clearly...

 Στο πλευρό τής Ελλάδας στέκονται οι [ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ σλαβόφωνοι ξαδερφοί μας ] Σέρβοι – μεγάλης σημασίας το χθεσινό καψόνι στους Σκοπιανούς

'υπερθερμασμένες' ΠΟΛΙΚΕΣ θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές τής χώρας, -24 βαθμούς στη Φλώρινα!...

ΦΘΟΡΙΟ σε ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ και ΝΕΡΟ = ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες και καταγγελίες για το ναυάγιο τής Τοσκάνης...:
Ο συναγερμός στο κρουαζιερόπλοιο σημάνθηκε μια ολόκληρη ώρα μετά την πρόσκρουση του Concordia σε ύφαλο μερικά εκατοντάδες μέτρα από το νησί Τζίλιο. Μέχρι τότε η ενημέρωση που είχαν οι επιβάτες ήταν ότι ότι υπήρχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση.

Earth in a cooling period, says prominent scientist.

25 volcanoes in Indonesia showing signs of abnormal activity!!!...


Πολικές θερμοκρασίες στη Δυτ. Μακεδονία! -17 στην Φλώρινα, -14 στην Πτολεμαϊδα!...


80 γιατροί τού Διεθνούς Ιατρικού Συμβουλίου Εμβολιασμών υπογράφουν ότι τα εμβόλια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο βλάβης για την υγεία!...
Οι ΠΑΡΑΣΙΤΟΙ με τα βιοκτόνα τους συνυπεύθυνοι με τις παγωνιές για τις μεγάλες απώλειες των μελισσιών:

The bees disappearing from CCD has been a mysterious honey bee pandemic for over a decade. The global problem synchronized with Bayer's introduction of neonicotinoidand clothianidin pesticides. Both are toxic to insects that fly because the plants suck them up from the soil and into plant pollen areas.

Butterfly populations had dropped as well. But the bees were affected worse because they return with polluted pollen to their crowded hives. What are claimed to be sub-lethal toxins accumulate over a short time into lethal levels. France was the first to ban Bayer's toxins in 1999, and their bee populations increased.

Naturally Bayer disagrees with that assessment. But in 2003, the French Minister of Agriculture banned Bayer's pesticides once more. Obviously, EU nations have more responsible agricultural agencies than we do in the USA.

In the USA, Bayer was granted conditional registration of their clothianidin pesiticide in 2003 while testing that product. Bayer's profitable marketing continued throughout the testing period of 2003 to 2007. The Environmental Protection Agency (EPA) considered Bayer's four year foot dragging test during their marketing explosion as "scientifically sound."

However, leaked EPA internal memos demonstrated otherwise. The tests were faulty and should have been considered inconclusive.
Grassroots hope for honey bees
The European cooperation among independent large and small bee farmers and bee keepers managed to get governments on the bees side. France, Italy, Germany, and Slovenia have banned most of Bayer's pesticide use. In the USA and wherever Bayer and other chemical companies have their way with top government agency bureaucrats, grass roots action is the only solution.

There is a movement toward more sustainable organic small scale bee keeping letting bees breed and grow naturally. And promoting natural immunity for bees is chosen over killing natural enemies with chemicals.

More bee keeper hobbyists have sprung up recently, promoting honey bee survival by raising a few bees of their own in backyards and on apartment building roof tops. And of course, there's Henry Miller.

Sources for this article include

http://biobees.blogspot.com/2011/11/bayers-top-selling-pesticides-continue.html

http://www.grownorthwest.com/2011/03/henry%E2%80%99s-honey-teen-has-a-passion-for-beekeeping/

http://www.thefitexpo.com/bios2012/henry_miller.asp

VIDEO - Organic bee keeping http://www.youtube.com/watch?v=6MusqTKZ83I.

 Όταν το "έγκριτο" “Βήμα” στήριζε το ηρωϊκό Ράιχ και τα τάγματα ασφαλείας.

Με πέτρες και γιαούρτια επιτέθηκαν στη Ντ.Μπακογιάννη.

PARASITES' ClimateGate--see 250+ "outed" emails here.
Turrialba Volcano (Costa Rica): new eruption.


Email 4160, Warmist Richard Somerville: "We don't understand cloud feedbacks. We don't understand air-sea interactions. We don't understand aerosol indirect effects. The list is long."

Email 4160
 


Guardian Says There Is “Low Arctic Ice”: When they say low ice, what they mean is the most ice for the date since at least 2004!...


Email 4074, January 2001: Bob Watson of the World Bank talks about how he's going to write the IPCC Summary for Policymakers

Email 4074

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.