"Δεν είναι πιθανή"-"δεν είναι αδύνατη" έκρηξη στη Σαντορίνη-ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για ΠΡΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΤΡΟΠΗ!...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: 18-3-2012, μετά από το βίντεο. Bιβλιαράκι για ΠΡΟΓΝΩΣΗ-αντισεισμική προστασία: εδώ, 8η έκδοση!

Μήπως ΚΑΙ αυτός ο δολαριανός που ΔΕΝ ξέρει τι ξημερώνει, έχει συμφωνήσει με το ηφαίστειο να ...μην εκραγεί;;; ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για ΠΡΟΝΟΙΑ καλού-κακού για ΟΛΑ τα ενδεχόμενα: άλλοι σοφότεροι=πιο αξιόπιστοι συνάδελφοί του έχουν αποδείξει ότι οι εκρήξεις πυροδοτούται από ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ* (άρα ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ και ΟΧΙ από ΘΟΛΩΜΕΝΟΥΣ περιφρονητές του)  και ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ**...
* Οι ηφαιστειακές εκρήξεις προκαλούνται από ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ηλεκτρικό ρεύμα!
Explosive volcanic eruptions triggered by cosmic rays
Toshikazu Ebisuzaki, Hiroko Miyahara, Ryuho Kataoka, Tatsuhiko Sato, Yasuhiro Ishimine
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1342937X10001966.
** Nature 482, 77–80 (02 February 2012)
"If you had a big volcanic eruption of this sort [globally devastating], let's say in the middle of Europe today, the effects would be enormous and a few months might not be enough to get your act together." http://www.nature.com/nature/journal/v482/n7383/full/nature10706.html.
Ας δούμε τα μια στο καρφί και μια στο πέταλο σχόλια του δολαριανού:
Η ηφαιστειακή καλντέρα στη Σαντορίνη δείχνει σημάδια κινητικότητας, όμως αυτό δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι επίκειται κάποια νέα έκρηξη του ηφαιστείου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις Αμερικανού γεωφυσικού, Άντριου Νιούμαν καθηγητή της Σχολής Γεωεπιστημών του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Τζόρτζια (Georgia Tech), ο οποίος από το 2006 έχει εγκαταστήσει πάνω από 20 σταθμούς (αισθητήρες) GPS στο όμορφο νησί του Αιγαίου, παρακολουθεί το φαινόμενο εδώ και χρόνια και παρουσίασε τις εκτιμήσεις του σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό.

Αν πάντως συνέβαινε το ηφαίστειο να εκραγεί κάποια στιγμή, κατά τον Άντριου Νιούμαν, το φαινόμενο θα ήταν συγκρίσιμο με ό,τι έχει συμβεί κατά τα τελευταία 450 χρόνια και όχι με την τρομακτική έκρηξη, η οποία εκτιμάται ότι έλαβε το χώρα το 1650 πΧ.

Κατά τον Αμερικανό καθηγητή, μια παρόμοια κολοσσιαία έκρηξη δεν αναμένεται να επαναληφθεί σύντομα, καθώς αφενός συμβαίνει μία φορά κάθε 100.000 χρόνια [ΒΛΑΚΩΔΗΣ στατιστική επίδειξη, μιας και λ.χ. το 1809-1815 είχαμε 2!] και αφετέρου γιατί σήμερα το "φούσκωμα" του μαγματικού θαλάμου είναι λιγότερο από το 1% αυτού που εκτιμάται ότι είχε υπάρξει τότε.
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο καθηγητής σεισμολογίας κ. Αχμέτ Ερτζάν είπε στην Vatan ότι τους σεισμούς αυτούς (τέλη Ιανουαρίου μεταξύ Σαντορίνης-Κρήτης), εκ των οποίων ο μεγαλύτερος ήταν 5,2 Ρίχτερ, ενδέχεται να τους προκάλεσαν οι αλλεπάλληλες εκρήξεις στον ήλιο και ότι μπορεί να ακολουθήσουν μεγαλύτεροι σεισμοί.
http://press-gr.blogspot.com/2012/01/blog-post_3285.html

Άρα ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για τη ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ για τις μεγάλες εκρήξεις που μπορεί να προκύψουν μέσα σε λίγους μήνες.

KΛΙΚ στην εικόνα για να φανεί καθαρότερα.



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ 
 ΟΧΙ ζωικές πρωτεΐνες ή όσπρια με ωμά λαχανικά/φρούτα/ξινούς χυμούς, γιατί προκαλούν κολίτιδα. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ: φέτα με αποφλοιωμένη ντομάτα ΧΩΡΙΣ σπόρια (που έχουν τοξικές λεκτίνες), και γιαούρτι με μπανάνα/φράουλα.

Etna volcano: another paroxysm from the New SE crater.

Πρωτοπόροι στην διαφθορά φαίνεται ότι είναι οι Γερμανοί παρά την πεποίθηση που υπάρχει για το αντίθετο, σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου Johannes Kepler.

Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια – μακελειό στην ΕΡΤ για να μην παιχτεί το βίντεο!

Έκρηξη λαϊκής οργής από γονείς μαθητών σήμερα στο κλειστό της πάλης των Άνω Λιοσίων, όπου κάποιος νοσηρός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να προσκαλέσει τον Θεοδωρο Πάγκαλο για την βράβευση παιδιών.
Με το που εμφανίστηκε ο γίγας της πολιτικής, οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μετά το πρώτο σοκ, ήλθε η έκρηξη με τους γονείς των παιδιών να ψέλνουν το Ωσαννά στον σωτήρα του Έθνους. Χειροδικίες όμως δεν υπήρχαν γιατί όπως είπαμε, ο κόσμος ήταν αποκλειστικά γονείς παιδιών.
Φαίνεται όμως ότι ο ακροδεξιός πολιτικός το εκμεταλλεύτηκε και αντί να αποχωρήσει τι νομίζετε ότι έκανε; Πήρε το μικρόφωνο και άρχιζε να αποκαλεί τους γονείς “Συριζαίους”, οτι “πρέπει να μάθει να ζει με τρομοκράτες” κλπ κλπ!
Αυτό που ακολούθησε, είναι απερίγραπτο αφού οι συκοφαντημένοι γονείς εξερράγησαν.

VA Clinic roof collapse is winter's 14th...

ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΠΑΤΗ των ό,τι αρπάξουνε αντιαυταρκιστών-ΑΠΟΔΑΣΩΤΩΝ παράσιτων τα περί “ενεργειακού πλούτου”:

Σημ.: παγκ. ετήσια κατανάλωση: φ. αέριο - 130 τρις κυβ. πόδια, πετρέλαιο - 34 δις βαρέλια. Για λίγους μήνες προσωπικής τους χρήσης τα ΑΣΥΜΦΟΡΑ, φημολογούμενα αποθέματα, ΑΝ ποτέ καταφέρουν να τα αντλήσουν και να τα καταναλώσουν, με επιδεινούμενες γεωφυσικές και κοινωνικές συνθήκες 7 δισεκατομμυρίων ανεξέλεγκτων εξεγερμένων, ενώ ως και ο χαλκός δεν επαρκεί.

Συνέδριο ΑΠΘ: τα άμεσα έσοδα από υδρογονάνθρακες ...ας τα ξεχάσουμε, ενώ η άντληση γίνεται ολοένα πιο ΑΣΥΜΦΟΡΗ

Ο διευθυντής έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) κ. Γρηγορίου δήλωσε στο περιθώριο της εκδήλωσης ότι «η περιοχή νότια και ανατολικά της Κρήτης είναι εκτός ενδιαφέροντος στην παρούσα φάση. Είναι μάλλον περισσότερο ένα γεωλογικό σενάριο».
Τα άμεσα έσοδα για την Ελλάδα, ας τα ξεχάσουμε
Στο μεταξύ, την πεποίθηση ότι τα «άμεσα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες για την Ελλάδα πρέπει να τα ξεχάσουμε», εξέφρασε ο
καθηγητής κοιτασματολογίας πετρελαίου του ΑΠΘ κ. Γεωργακόπουλος, και πρόσθεσε ότι «τα όσα λέγονται περί του αντιθέτου πέρα από αφελή, είναι και επικίνδυνα». Τόνισε δε, χαρακτηριστικά ότι «έξι-επτά χρόνια στο σύνολο από την έρευνα μέχρι την έναρξη της εκμετάλλευσης είναι δεδομένα». Από την πλευρά του, ο κ. Γρηγορίου διατύπωσε την εκτίμηση ότι «η πρώτη γεώτρηση θα γίνει σε 4-5 χρόνια και, αν βρει πετρέλαια, θα απαιτηθούν άλλα 2-3 για να φτάσουμε στην εκμετάλλευση».Τελικά, πόσο πετρέλαιο και αέριο υπάρχει;
Αναφερόμενος στις υπερβολές -όπως τις χαρακτήρισε- που ακούγονται κατά καιρούς για το μέγεθος των κοιτασμάτων στην Ελλάδα, ο κ. Γεωργακόπουλος τόνισε ότι «είναι εντελώς λάθος να μιλάμε για αποθέματα, όταν δεν έχουμε καν γεωφυσικά δεδομένα». Διευκρίνισε ότι, σύμφωνα με την «US Geographical Survey», τα συνολικά αποθέματα της ανατολικής Μεσογείου εκτιμώνται σε 345 tcf (τρισ. κυβικά πόδια) αερίου και 3,4 δισ. βαρέλια πετρελαίου, αλλά κι αυτή η εκτίμηση αποτελεί απλώς μια στατιστική επεξεργασία και τίποτα περισσότερο. [παγκ. ετήσια κατανάλωση: φ. αέριο-
130 tcf, πετρέλαιο-34 δις βαρέλια]
1 εκατ. δολάρια… ημερησίως στοιχίζει το γεωτρύπανο
Υπερδιπλάσιο κόστος, σε σχέση με λίγα χρόνια πριν, έχει πλέον η ανακάλυψη πετρελαίου, σύμφωνα με τον κ. Γεωργακόπουλο. «Ενώ το 2001 η ανακάλυψη ενός βαρελιού πετρελαίου κόστιζε 1,18 δολ., το 2011 στοίχιζε 3 δολ. Το 2010, η ενοικίαση ενός γεωτρύπανου για βαθιά νερά στοίχιζε κατά μέσο όρο 420.000 δολάρια ημερησίως, συν άλλες 500.000 περίπου για τη λειτουργία του: μια γεώτρηση διάρκειας 100 ημερών σε βαθιά νερά στοιχίζει 100 εκατ. δολάρια», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι για να γίνει μια γεώτρηση παραγωγική χρειάζονται περί τα 3 δισ. δολάρια...

ΑΝΤΙ για ΕΠΑΡΚΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ-ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, η ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά «απειλεί να φέρει το τέλος της σύγχρονης ιατρικής».
U.K. Wasted 4 Years on Failed $1.6 Billion Carbon-Capture Plan
And just to prove they are completely stupid, they’re going to do it again...

Germany’s Green Führism: We Have To Destroy It In Order To Rescue It. Green Infallibility Shows Its Ugly Side
Now mountain and hill tops are being deforested to clear the way for 200 meter tall monster industrial wind turbines. As the ZDF shows, greens are aghast.


Parasitic COLLAPSE Agenda 21: Science mag calls for steps toward global governance.
 
U.S., Britain to agree emergency oil stocks release | Reuters
(Reuters) - Britain has decided to cooperate with the United States in a bilateral agreement to release strategic oil stocks, two British sources said, in an effort to prevent high fuel prices derailing economic growth in a U.S. election year.


«Μην ξεπουληθείτε στη Δύση» προτρέπει τους Έλληνες ο αντισιωνιστής ισραηλινός σκηνοθέτης Εγιάλ Σιβάν.

Οι Έλληνες Γρεκάνοι:

ΓΙΑ ΣΑΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Εμείς, οι Ελληνες της Καλαβρίας, αυτή τη στιγμή που υποφέρετε εξαιτίας της τραγικής οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που βιώνει η χώρα, κρίση που προκλήθηκε από την απληστία των ανθρώπων και την ανικανότητα αυτών που αποφασίζουν τη μοίρα της Ευρώπης, εμείς δεν μπορούμε να ανταποδώσουμε τη μεγάλη υποστήριξη που πάντα είχαμε από την Ελλάδα. Αυτή μας βοήθησε να ξανακερδίσουμε την αξιοπρέπεια και το πολιτισμικό επίπεδο που προσιδιάζει σε μας ως λαό.
Θέλουμε ωστόσο να σας πούμε ότι, αισθανόμαστε κοντά σας, και όλοι ενωμένοι καρτερούμε και ελπίζουμε: είναι χρέος μας αλλά και ανάγκη από καρδιάς. Η ιστορία διδάσκει ότι η Ελλάδα, όσον κι αν δοκιμάζεται, ποτέ δεν πεθαίνει, γιατί βαθιές είναι οι ρίζες της.
Καλό κουράγιο, αδέλφια!
Associazione Ellenofona "Jalò tu Vua" (Γιαλός τής βουής)
Associazione ONLUS "viaCalabria" Grecanica
Comunità Bizantina "San Cipriano di Reggio"
http://www.grecanica.com/index.php?option=com_content&view=article&id=231%3Aai-nostri-fratelli-greci&Itemid=1&lang=it.

Κρυφές αυξήσεις (έως 26%!) σε συμβούλους υπουργών...


Lamongan volcano (East Java, Indonesia): signs of unrest, alert raised to yellow due to increased seismic activity.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.