ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, και ΑΠΟΤΡΟΠΗ σεισμών για να μην εκραγεί ΟΛΗ η ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ και έχουμε παγκόσμια ραδιογενοκτονία


4,6 ρίχτερ στη Μεθώνη. Σεισμός 5,5R στο Αζερμπαϊτζάν.- ΔΙΠΛΟΣ.
Santorini volcano (Greece): seismic swarm near the submarine Kolumbo volcano.

Τέλος και επίσημα η ACTA.


Japan’s former Ambassador to Switzerland, Mr. Mitsuhei Murata, spoke at the public hearing of the Budgetary Committee of the House of Councilors on March 22, 2012 on the Fukushima nuclear power plants accident. Before the Committee, Ambassador Murata strongly stated that, if the crippled building of reactor unit 4―with 1,535 fuel rods in the spent-fuel pool 100 feet (30 meters) above the ground―collapses, not only will it cause a shutdown of all six reactors but it will also affect the common spent-fuel pool containing 6,375 fuel rods, located some 50 meters from reactor 4. In both cases the radioactive rods are not protected by a containment vessel; dangerously, they are open to the air. This would certainly cause a global catastrophe like we have never before experienced. He stressed that the responsibility of Japan to the rest of the world is immeasurable. Such a catastrophe would affect us all for centuries. Σε ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΑ μένουν χιλιάδες θύματα της Φουκουσίμα...: http://www.youtube.com/watch?v=BAzrWJXBIM0.
Δημοκρατία πραγματική είναι οι ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ αποφάσεις με ΣΥΧΝΑ δημοψηφίσματα-ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο-ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: 12-5-2012, μετά από την εικόνα. Bιβλιαράκι για ΠΡΟΓΝΩΣΗ-αντισεισμική προστασία: εδώ, 8η έκδοση! ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ-ΑΠΟΤΡΟΠΗ ή μετριασμός σεισμών-ηφαιστειακών εκρήξεων: http://aftarkia.wordpress.com


Οι πολύνεκροι σεισμοί Κίνας (1976, 2008) - Αϊτής (2010)  -Ιαπωνίας (2011) ΠΡΟΒΛΕΦΘΗΚΑΝ, αλλά οι ανισόρροποι θέλουν να αυξομειώνουν δουλοπρεπείς και ανυπότακτους... Θα τους αφήσουμε να μας αραιώσουν; 
Και  ενώ η Βρετανία ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ για ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, λόγω ...Σαντορίνης;  ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΩΝΟΒΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ!  

Έκλεισε και ο τελευταίος πυρηνικός αντιδραστήρας τής Ιαπωνίας: ΕΛΠΙΔΑ για διάδοση-εφαρμογή τής ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ σεισμών-ηφαιστειακών χειμώνων!

Critics: Biggest UN summit heading toward failure

The largest-ever United Nations conference appears to be going up in smoke.
U.S. President Barack Obama likely won't be there, and the leaders of Britain and Germany have bowed out. The entire European Parliament delegation has canceled.
"Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ισλανδίας προχώρησε σήμερα ο οίκος αξιολόγησης Fitch. Όπως υποστηρίζει ο Fitch η Ισλανδία πλέον βρίσκεται στην κατηγορία "επενδύσεις", γεγονός που την κατατάσσει σε "αξιόπιστο δανειολήπτη". Απλά και καθαρά...! Αλήθεια πώς έγινε αυτό;
Αυτοί χρεωκόπησαν το 2008 έτσι δεν είναι; Τι έγινε στο μεταξύ; Εφάρμοσαν κάποιο καλό και διδακτικό μνημόνιο; Και είχαν μπει και στο ΔΝΤ αν θυμάμαι καλά...αλλά κάποια στιγμή τους έστειλαν από εκεί που ήρθαν! 
Καλά πώς μπόρεσαν και το έκαναν αυτό; Δεν φοβήθηκαν; Δεν φοβήθηκαν μήπως πεινάσουν, δεν έχουν πετρέλαιο, φάρμακα, προφυλακτικά και άλλα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης;
Τα συνημμένα περιγράφουν όλο το ιστορικό, ...όμως έχουν αξία και οι ...λεπτομέρειες:

Μικρή λεπτομέρεια 1 
Η Ισλανδία προστάτεψε τους πολίτες της μιλώντας στους δανειστές εξ ονόματος των πολιτών της και όχι στους πολίτες της εξ ονόματος των δανειστών (σαν κάτι άλλά καλόπαιδα) 
Μικρή λεπτομέρεια 2 
Η Ισλανδία έχει δικό της ΝΟΜΙΣΜΑ!!! 
Μικρή λεπτομέρεια 3
Η Ισλανδία ΑΡΝΗΘΗΚΕ να πληρώσει το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΣ!!! 
ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 4 (για τα εγχώρια παπαγαλάκια) 
Βασικές οικονομικές δραστηριότητες στην Ισλανδία: Αλιεία και κτηνοτροφία (όχι βαριά βιομηχανία, πετρέλαιο, φυσικό αέριο κλπ που εμείς γι' αυτό πρέπει να προσκυνούμε Μερκοζί, Σόιμπλε και τους εν Ελλάδι αντιπροσώπους τους).

Δηλαδή οι πέντε παρασιτικοί μεγαλοδημοσιογράφοι που τα άρπαζαν από τον Άκη, εξακολουθούν να “ενημερώνουν” την κοινωνία;

Μπορούμε να δούμε και επιπλέον μέτρα ανάπτυξης για την Ελλάδα λέει ο παρασιτικός-παραληρηματικός Σόιμπλε. Τα προηγούμενα ποια είναι;

Santorini volcano (Greece): seismic swarm near the submarine Kolumbo volcano.

Οι Ισπανοί δεν θέλουν το καλό της χώρας τους! Κρατικοποιούν τράπεζες!!!…

 

Many Himalayan glaciers advancing rather than melting, study finds.

Britain – Coldest month of May in 300 years

NEA σειρά σεισμών 5+ ρίχτερ στον Ειρηνικό...


Arctic Ice Area Increase In Mid-May!... 

Καταστροφικό χαλάζι σε ΑΠΟΔΑΣΩΜΕΝΗ περιοχή τού Ηρακλείου.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz, ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να αγοράσει χρέος κατευθείαν από τις χώρες και όχι μέσω των τραπεζών!
Υποστήριξε ότι λάθος να δανειοδοτούνται οι τράπεζες με επιτόκιο 1% από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και μετά να δίνουν στις χώρες με επιτόκιο 6% διότι ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ!!!
Ζήτησε από τις χώρες-μέλη να είναι λιγότερο εστιασμένες στη μείωση των δαπανών και να ξεκινήσουν αμέσως τις επενδύσεις για τον τερματισμό των δύο κύριων ευρωπαϊκών προβλημάτων: την ΑΝΕΡΓΙΑ και την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ!!! [Ο εθισμός στο φόβο και η ανυπαρξία ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ αποφάσεων οδηγούν εκεί]
Μόνο την αναφορά στον Αριστοτέλη δεν έκανε

Οι αρχιπαράσιτοι: κυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ πρότεινε ο Βενιζέλος...

Στο δρόμο του 1821, της σημερινής Αργεντινής και Ισλανδίας!
"Όσοι ελπίζουν σε μια Ευρώπη «φιλέσπλαχνη», η οποία θα «μας λυπηθεί και θα ξαναστήσει πακέτα Ντελόρ, ΚΑΠ, Ατζέντες 2000, Μεσογειακά Ολοκληρωμένα κλπ», είτε είναι αφελείς, είτε είναι κακοπληρωμένα – πλέον γιατί λεφτά δεν υπάρχουν - παπαγαλάκια.
Είναι πια, ιστορική υποχρέωση του ελληνικού Λαού, να «περάσει στην επόμενη φάση». Μια φάση που πρόσφατα έζησε ο Λαός της Ισλανδίας, δίνοντας στην παγκόσμια κοινότητα των ανθρώπων, το ωραιότερο παράδειγμα αξιοπρεπούς και περήφανης συμπεριφοράς, υπεράσπισης των ζωτικών συμφερόντων του. Περνώντας στην Άμεση Δημοκρατία, διώχνοντας τους τοκογλύφους και φυλακίζοντας τους απατεώνες Πρωθυπουργούς τους.
Σε αυτήν τη νέα ιστορική του φάση, ο ελληνικός Λαός, θα πρέπει να καταλάβει πως κανείς δεν πρόκειται να τον σώσει, παρά μόνο ο εαυτός του. Και αυτό γίνεται μόνο με έναν τρόπο: Να αποδεχθεί ως μοναδική διέξοδο, το πέρασμα όλων των εξουσιών στα χέρια του, μέσω του Αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος που έχει παραδώσει στα χέρια του εδώ και ένα χρόνο, το Πατριωτικό Μέτωπο".
http://www.pamet.gr/deltiatypou/na%20teloionoyme%20s%20vitalis%209%205%2012.php

“Winter That Wasn’t” Forces Southern New Mexico To Deal With Snow

Etna volcano: explosion at Bocca Nuova.

UK Winter to last until June!... Που σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα είναι κρύο και ο χειμώνας θα αρχίσει ΠΡΟΩΡΑ, χώρια η ηφαιστειακή νεφοκάλυψη που θα αυξηθεί κι άλλο, όσο δεν ασχολούνται πολλοί με την ΑΠΟΤΡΟΠΗ της.

Τέλος και επίσημα η ACTA.

Μάχη στο Χάνι της Γραβιάς, ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 8 Μαΐου 1821

Up to 8 inches of snow for Montana!...

6-5-2012
Άλλος σημειώνει: Αναλογιζόμενοι δε τα 38 χρόνια εξουσίας των 2 προδοτικών κωμ-μάτων, με όλους τους αυλοκόλακες ,τους υποτακτικούς , τους παλαμακιστές , τους υμετέρους διορισμένους  με τις οικογένειες τους, καταλαβαίνετε ότι ούτε την ψήφο των παλαμακιστών υπαλλήλων τους δεν πήραν......
Ψηφίσαντες : 65 %
Αποχή : 35 %
Σύνολο 100 %
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ:
Αποχή : 35 %
Λευκά – Άκυρα : 1,5 %
Ν.Δ. : 11,98 % (στο ΣΥΝΟΛΟ των εγγεγραμμένων και όχι των δήθεν 'εγκύρων')
ΣΥΡΙΖΑ : 10,65 %
ΠΑΣΟΚ : 8,37 %
ΑΝΕΞΕΛΛ: 6,7 %
ΚΚΕ : 5,38 %
ΧΡ.Α.: 4,43 %
ΔΗΜ.ΑΡ.: 3,88 %
Οριακά κόμματα : 8,5 % (ΛΑ.Ο.Σ., Οικ.,ΔΗΣΥ, κλπ)
Λοιπά κόμματα : 3,5 %
Δηλαδή, αυτή την στιγμή αξιούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα με εντολή από το περίπου 12% των εκλογέων και λίγο πολύ άλλο 10%.
Δηλαδή αποκαλούν  ΔΟΛΙΑ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ "δημοκρατικό" το 20% να κυβερνάει το 80% και μάλιστα με λευκή επιταγή, κόβοντας και ράβοντας τις ζωές μας και μάλιστα με ατιμωρησία και με πλήρες κόστος δικό μας.

  Ορίστε, από το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ των παρασίτων για το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, να μας ταλαιπωρούν κι άλλα παράσιτα...: Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής οφείλεται στο τεράστιο πρόβλημα της υποστήριξης της λαθρομετανάστευσης και της ανεργίας που μαστίζει τη χώρα, από την ανθελληνική και αντικοινωνική στάση ΟΛΩΝ των παρασιτικών κομμάτων της προηγούμενης βουλής, όπως, άλλωστε, των παρασιτικών ανταγωνιστών τους, αλλά και των ίδιων των μοναρχικών νεοφασιστών-βολικών σκιάχτρων των τοκογλύφων...



Snow, strong winds hit southwestern Canada...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.