Το ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΟ 'ΜΥΣΤΙΚΟ' ΚΑΙ του Παρθενώνα είναι το ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις, ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

Το Σύνταγμα του Ρήγα που ενέπνευσε την επανάσταση του 1821, με το συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο!




Ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτήριο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς αγώνες: να προέρχονται οι αθλητές από χωριά (δεν υπήρξαν ποτέ βαβυλώνες στην Αρχαία Ελλάδα) όπου οι διάφοροι υπεύθυνοι αναδεικνύονταν από ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο!
Μικρή αφιέρωση στους κατασυκοφαντημένους ΑΠΛΟΥΣ δημοκρατικούς των Χρυσών Αιώνων, που γενοκτονήθηκαν ακριβώς επειδή διέδιδαν σε όλη τη Μεσόγειο, Εύξεινο, Μ. Ανατολή τη διαδικασία ανάδειξης των διαφόρων εντολοδόχων με ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που όσο ΔΕΝ υπήρχαν κ-ώμματα, δεν του είχαν δώσει ιδιαίτερο όνομα), στον 5ο αιώνα ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ 6 ΦΟΡΕΣ δούλους=υπαλλήλους των πλουσίων (Αριστοτέλη Αθηναίων Πολιτεία) και το επεχείρησαν ΚΑΙ για τις γυναίκες, αλλά οι πολυδιαφημισμένοι μισάνθρωποι ολιγαρχικοί απείλησαν διχασμό δικάζοντας την Ασπασία... Άλλωστε οι ολιγαρχικοί τού Κρέοντα ήταν αυτοί που είχαν διώξει τις γυναίκες από τις συνελεύσεις μόλις υπερψηφίστηκε η πρότασή τους να πάρει το όνομα Αθήνες η ομοσπονδία ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ των χωριών τής Αττικής (Αριστοτέλη Πολιτικά, πόλη=ομοσπονδία χωριών αυτάρκειας, χωρίς υπερπληθυσμιακές βαβυλώνες).
(Πόσοι έμαθαν ποτέ από οπαδούς τού αρχιδιεφθαρμένου παράσιτου σκιάχτρου ότι ο μαθητής του Πλάτωνας, όταν ωρίμασε και αποδοκίμασε τα στυγερά εγκλήματα των κανίβαλων συμμαθητών του στην 7η Επιστολή, πρότεινε στους Μεγαλοπολίτες να πολιτογραφήσουν τις γυναίκες, αφού οι δημοκρατικοί ΠΑΝΤΑ τις συμβουλεύονταν, τις τιμούσαν με ξεχωριστές γιορτές και ως μητέρες ΘΑΡΡΑΛΕΩΝ παιδιών, χωρίς περιτομές, κλειτοριδεκτομές και μπούργκες; Πότε ακούσατε συζήτηση όπου να διαφοροποιούνται οι δίκες που έκαναν οι ολιγαρχικοί κατά δημοκρατικών-Θεμιστοκλή, Πρωταγόρα- όταν ΕΛΕΙΠΕ η πλειοψηφία τους σε περιπολίες με το στόλο, από εκείνες όπου δικάζονταν συνήθως για προδοσίες ολιγαρχικοί από ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Δήμο;). Αυτός ο μοναδικός Δήμος, ωστόσο, όσο μπορούσε άφηνε μισάνθρωπους σαν τον Αριστοφάνη να τον βρίζουν, μήπως με την έκθεση της κατάντιας τους μερικοί συνέρθουν, όπως κάποτε συνέβαινε.
Με τέτοιες συμφιλιωτικές
αντιλήψεις, αντίθετες με τη μοχθηρία Μυκηναίων και Πελλαίων, χτίστηκαν ο Παρθενώνας και ΔΕΚΑΔΕΣ παρόμοια ΜΝΗΜΕΙΑ ΘΑΡΡΟΥΣ σε όλη τη Μεσόγειο, με ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ των κατά τόπους εκκλησιών-συνελεύσεων, όχι αμέσως μετά από τους θριάμβους σε Σαλαμίνα, Ιμέρα, Πλαταιές, Μυκάλη, Ευρυμέδοντα, Κύπρο, αλλά αργότερα, όταν είδαν την εξαγορά ορισμένων κλικών με δαρεικούς, ώστε να ανοίξουν κερκόπορτες στους σατράπες σε Μικρασία και στους Καρχηδόνιους αρχομανείς στη Σικελία...
Αντίθετα, οι Παρθενώνες χτίστηκαν με συμφιλιωτικές παραστάσεις ιωνοδωρικών στοιχείων, γιατί οι δημοκρατικοί, πλούσιοι και φτωχοί, δε διέκριναν τους ανθρώπους παρά από το αν θέλουν να μη φοβούνται ή αν είναι εθισμένοι στο φόβο και θέλουν να τον επιβάλουν με την επιθετικότητά τους παντού=βάρβαροι, ελληνόφωνοι και μη.

Είναι ακριβώς αυτό το συμφιλιωτικό ψηφοδέλτιο που ξαναπρότεινε ο Ρήγας για τη συναδέλφωση των Βαλκανίων και ολόκληρης της ανθρωπότητας (Νέα Πολιτική Διοίκηση, άρθρο 12), το υιοθέτησαν τα ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΑ 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα και ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ σύλλογοι, ενώ το πολεμούν με απύθμενο μίσος οι ανανούριστοι εγωμανείς, πολιτικάντηδες και μη, μην μπορώντας να καταλάβουν αυτό που οι περισσότεροι κάτοικοι της Μεσογείου και του Ευξείνου χαίρονταν στους Χρυσούς Αιώνες, ανάμεσα στους ασύλληπτους αγώνες άμυνας κατά των εντόπιων και μη βαρβάρων: περισσότερη διαφάνεια = περισσότερο θάρρος = περισσότερη ασφάλεια και αισιόδοξη ζωή με γελαστά, άφοβα παιδιά!

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.