Ανθρωποθυσίες και στην Ελλάδα από τους υπερθερμασμένους 'οικολόγους' πολιτικάντηδες;

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.


Διάσκεψη, με θέμα Ο Δρόμος προς την Κοπεγχάγη: Διαχείριση της Κλιματικής Αλλαγής και της Ενεργειακής Ασφάλειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και όχι μόνο, υπό την αιγίδα του προέδρου της βολευτοκρατίας, οργανώνεται ενόψει της Συνόδου της Κοπεγχάγης το Δεκέμβριο, όπου ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ να υπογραφεί η διεθνής συμφωνία που θα διαδεχθεί το Πρωτόκολλο ΑΠΛΗΣΤΕΙΑΣ των λαμογιών του Κιότο το 2012.

Τη διάσκεψη συνδιοργανώνουν το Ινστιτούτο για την Κλιματική και Ενεργειακή Ασφάλεια (Institute for Climate and Energy Security, με πρόεδρο τον καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Ανδρέα Παπανδρέου) και οι Financial Times - Global Events.

Την έναρξη των εργασιών της διάσκεψης στο ξενοδοχείο Hilton, θα κηρύξει ο Κάρολος Παπούλιας στις 9.30 το πρωί της 12ης Μαΐου. Η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει τον πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά και τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη.Αν σας βοηθάνε στα αγγλικά, δείτε τον αστροφυσικό τού Χάρβαρντ που ενημερώνει για τις γνωστές συνέπειες από το επί 15μηνο ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟ μαγνητικό ηλιακό πεδίο:
http://wbztv.com/video/?id=75101@wbz.dayport.com
http://wbztv.com/video/?id=75103@wbz.dayport.com

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.