ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ, όπως οι Ακρίτες, στους μισάνθρωπους βαρβάρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]

Παράλληλα με τις αναρτήσεις, ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

Με το νου στους μάρτυρες των Ιμίων και κάθε ανώνυμο συνεχιστή των Μαραθωνομάχων και των Σαλαμινομάχων, χάρη στους οποίους μπορούμε και μιλάμε σήμερα.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΑΝΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, χωρίς να περιμένουμε τους φοβικούς γενίτσαρους να μας λύσουν τα προβλήματα που μας προκαλούν!

"Η Ελλάδα έχει ψηφίσει νόμο παλλαϊκής άμυνας, δυστυχώς όμως δεν έχει προχωρήσει. Πρέπει να προχωρήσει γιατί η παλλαϊκή άμυνα δεν είναι τίποτε άλλο από εξοικείωση ευρύτερων στρωμάτων του πληθυσμού με το όπλο. Ο σκοπός είναι πάντα η υπεράσπιση της πατρίδας, σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις εναντίον του ενδεχόμενου εισβολέα".

Κ. Παπούλιας: «Στόχαστρο», στις αρχές του καλοκαιριού του 2003.

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την Παλλαϊκή Αμυνα

Αθήνα - Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 1996

http://www.law.uoa.gr/crime-research/amyna.pdf

Υπό τα όπλα και με συνεχή στρατιωτική εκπαίδευση τίθεται ολόκληρος ο ικανός πληθυσμός τής χώρας, σύμφωνα με το νομοσχέδιο περί «Παλλαϊκής Αμυνας» που έχει καταρτίσει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και που κατατίθεται προς ψήφιση στη Βουλή εντός του Ιανουαρίου. Στην έννοια «ικανός ή ενεργός πληθυσμός» περιλαμβάνονται, όπως ρητά αναφέρεται στο άρθρο 6 του νομοσχεδίου, οι άρρενες ηλικίας 19-65 ετών και οι γυναίκες ηλικίας 19-50 και σε εθελοντική βάση οι νέοι και οι νέες 16-18 ετών, οι άρρενες άνω των 65 ετών και οι γυναίκες άνω των 50 ετών. Η συμμετοχή στα τμήματα της Παλλαϊκής Αμυνας είναι υποχρεωτική για όλο τον «ικανό πληθυσμό». Σε περίπτωση αρνήσεως το νομοσχέδιο προβλέπει ποινές φυλακίσεως από δύο ως και έξι μήνες και διοικητικές κυρώσεις.

Σε πρώτη φάση η Παλλαϊκή Αμυνα θα εφαρμοστεί αμέσως, μετά δηλαδή την ψήφιση του νομοσχεδίου, στις παραμεθόριες περιοχές Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκανήσου, Θράκης, Μακεδονίας και Ηπείρου και εν συνεχεία, αν οι συνθήκες και τα γεγονότα το επιβάλλουν, με μια απλή απόφαση των υπουργών Εθνικής Αμυνας και Δημόσιας Τάξης και στην υπόλοιπη χώρα. Οπως αναφέρεται στο άρθρο 1 του νομοσχεδίου, η Παλλαϊκή Αμυνα οργανώνεται εν καιρώ ειρήνης και έχει «ως κύρια αποστολή της σε περίοδο πολέμου την Τοπική Αμυνα με ένοπλα τμήματα και ως δευτερεύουσα τη συνδρομή στην Πολιτική Αμυνα διά της διαθέσεως τμημάτων σε κρατικές υπηρεσίες για την προστασία του πληθυσμού από εχθρικές προσβολές ­ δολιοφθορές ή και από συμφορές προκαλούμενες από φυσικά αίτια».

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=84100&ct=32&dt=01/12/1996


Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο ΚΑΙ στα 2 ημισφαίρια:
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot - Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.