21-11-2010


5. Δε θα προλάβουν να γίνουν οι πλούσιοι πολύ πλουσιότεροι όσο και να προσπαθήσουν τώρα που ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το πετρέλαιο...: UN IPCC Official Admits ‘We Redistribute World’s Wealth By Climate Policy’...

4. Και ενώ η κοινωνική κατάρρευση είναι προ των πυλών, κάποιοι επιχαίρουν για τα σχέδια αντικοινωνικής μηχανικής που εφαρμόζουν, από τα άνετα γραφεία και τα σπίτια τους στα βόρεια προάστια, όπου μέχρι στιγμής παριστάνουν ότι αισθάνονται ...ασφαλείς.
Φυσικά, τα επεισόδια στο κέντρο των Αθηνών, δεν τους αγγίζουν. Τα «πνίγουν» μάλιστα, μέσω των ανθρώπων τους στα «προοδευτικά» media, για να μην ανησυχήσει ο μέσος πολίτης, ο οποίος μάλλον δεν έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο. Τον οποίο έχουν αντιληφθεί όμως οι κάτοικοι στην Πλατεία Αττικής και στον Άγιο Παντελεήμονα και στις όμορες συνοικίες του κέντρου της παρακμάζουσας Αθήνας. Εκεί, όπου κάποιοι δίνουν τα ρέστα τους, εναποθέτοντας κάθε λαθρομετανάστη που περνά τα σύνορά μας από την μέχρι πρότινος και εσκεμμένως αφύλακτη «τρύπα» μήκους 12,5 χιλιομέτρων στον Έβρο.
Οι εικόνες με τις συναθροίσεις και τις ομαδικές προσευχές μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας, προσβάλλουν αν μη τι άλλο την αισθητική πολλών από εμάς. Και μπορεί την φύσει υποκριτική αριστερά να μην την πονούν ιδιαίτερα για τα δικαιώματα των γυναικών, να μην την πονούν για τα σκοταδιστικά κηρύγματα των μουλάδων ή τις καταδίκες τύπου fatwa που κάποιοι (όχι και τόσο ουμανιστές και φιλελεύθεροι) εκδίδουν κατά παντός επικριτή, όμως κάποιους από εμάς, μας πονούν. Γιατί μάθαμε να ζούμε ελεύθεροι, μάθαμε να ζούμε υπό καθεστώς δημοκρατίας και ελευθεροτυπίας και πλέον, ζούμε υπό την απειλή.
Και όποιος δεν αισθάνεται ότι απειλείται, ας ρωτήσει τους κατοίκους της Ν. Υόρκης, του Λονδίνου και της Μαδρίτης. Οι Βρετανοί, θα του πουν για μερικές δεκάδες νεκρούς στον υπόγειο σιδηρόδρομό τους, από κάποιους «ενσωματωμένους» και δεύτερης γενιάς, που είπαν να σκοτώσουν μερικούς «άπιστους».
Οι διάφοροι κήρυκες της πολιτικής ορθότητας και της παρακμής τύπου Καμίνη και Μπουτάρη, «παίζουν» στη χώρα μας με τη συνοχή της και την κοινωνική ειρήνη. Δεν έχουν όμως δικαίωμα να παίζουν με την ασφάλειά μας και το μέλλον των παιδιών μας, μόνο και μόνο για να βγάλουν τα ιδεολογικά τους απωθημένα και να θρυμματίσουν τον εθνικό κορμό.
3. Οι
τρομολάγνες εισηγήτριες στο ΣτΕ υπέρ τού μνημονίου, δέχονται ότι οι περικοπές μισθών και συντάξεων ήταν τα πιο πρόσφορα και κατάλληλα μέτρα σε σχέση με την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, η οποία δεν αποδίδει άμεσα.
Ο συνταγματολόγος Κ. Χρυσόγονος δεν εξεπλάγη από την εισήγηση και επιμένει πως τα μέτρα είναι αντισυνταγματικά. «Υπάρχει», λέει, «προσβολή των κοινωνικών δικαιωμάτων και του κοινωνικού κεκτημένου. Ακόμη και αν δεχθούμε ότι υπάρχει δημοσιονομική ανάγκη, τα μέτρα όπως ελήφθησαν, ισοδυναμούν με ασύμμετρη πτώχευση, καθώς το σύνολο των βαρών έπεσε στους ώμους των αδυνάτων. Υπάρχει σαφώς μια προνομιακή μεταχείριση του κεφαλαίου έναντι της εργασίας, που καθιστά τα μέτρα, συνταγματικώς αθέμιτα. Για να μην συμβεί αυτό, έπρεπε τα μέτρα προσαρμογής να συνοδευθούν με αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους. Σε κάθε περίπτωση, ο δικαστικός έλεγχος συνταγματικότητας στην Ελλάδα είναι σκιώδης, δεδομένου ότι δεν υπάρχει συνταγματικό δικαστήριο», καταλήγει.

2. Remember when we almost spent $45 trillion based on some secret Fortran code written by left-wing idiots with no common sense?...
1. Guardian article: Because Ugandan salt workers have sexual health problems, we need a massive global warming swindle...

Για νέους αναγνώστες: 



22 ηφαίστεια στο κόκκινο!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ περίληψη για Γαλαξία-σεισμούς-ηφαιστειακούς χειμώνες-ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ: εδώ ! ΚΑΙ περίληψη ειδικά για τους επερχόμενους ηφαιστειακούς χειμώνες.
Το ΝΕΟ ταινιάκι για τους ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ: ΕΔΩ. ΣΟΣ: Είχε ΔΙΚΙΟ ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ: Γαλαξιακοί ΚΑΙ οι σεισμοί!


Οι τοκογλύφοι ΤΡΕΜΟΥΝ τους λαούς και οι λαοί τούς ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΥΣ τοκογλύφους!...
"Αυτή η πατρίδα δε λευτερώθηκε με παραμύθια, λευτερώθηκε με άρματα και θυσίες!" - Μακρυγιάννης.
ΑΥΤΑΡΚΗΣ αιγοτροφία-ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ το 1821, κόντρα στους ΑΠΟΔΑΣΩΤΕΣ Κάιν-Άβελ-τοκογλύφους.
Το Σύνταγμα του Ρήγα που ενέπνευσε την επανάσταση του 1821, με το συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο!


Για το ...2012: ΕΔΩ, ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ! Οι εγωμανείς λογαριάζουν ΧΩΡΙΣ τα ηφαίστεια!... Οι επόμενοι παγετώνες θα αφανίσουν την αλαζονεία. Αφού οι υπερθερμασμένοι ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ οικοφασίστες Γκόρηδες δε νοιάζονται για διεθνή εκεχειρία-αποκέντρωση-ανθεκτική αυτάρκη αιγοτροφία: τελευταίο βίντεο - εδώ.

ΚΑΝΕΝΑ 'χρέος' στους παγκόσμιους τοκογλύφους!


Οι ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ Καλάς!


Ως πότε θα ανεχόμαστε τους εγωμανείς;
ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο που τους χρειάζεται!


Οι απαραίτητες στις αντιξοότητες, ΑΝΕΞΟΔΕΣ και ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΕΣ συνήθειες των ΑΙΩΝΟΒΙΩΝ.



Στο μεταξύ, πάνω στον παγκόσμιο Τιτανικό των αλληλομισούμενων εγωμανών, χωρίς διαφάνεια, αυτάρκεια, γενικευμένες αναδασώσεις,
ΔΕ μας λένε ότι από τα ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ, εναπομείναντα αποθέματα πετρελαίου, αφού για κάθε ΕΝΑ βαρέλι που φτάνει στην κατανάλωση, ξοδεύονται τουλάχιστον άλλα ΠΕΝΤΕ-ΕΞΙ βαρέλια για άντληση-καθαρισμό-μεταφορά ...), άρα ΟΥΤΕ το ΕΝΑ ΠΕΜΠΤΟ δεν πρόκειται να "αξιοποιηθεί"..., ενώ ΗΔΗ έχει αναγγελθεί ο επερχόμενος άγνωστης έντασης ηφαιστειακός χειμώνας, όπου μόνο οι κατσίκες μπορούν να βοηθήσουν.
Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστή συνεχή χρονιά και στα 2 ημισφαίρια -
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot - Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
Περιμένουμε Π'ΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ΗΔΗ αναγγελθέντα ΠΙΘΑΝΟΥ πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...
AYPIO
2-3 ευρώ το λίτρο βενζίνη. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΛΙΘΙΝΑ εργαλεία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.