Αντί να ΔΙΔΑΧΤΟΥΝ από την ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ των Αρχανθρώπων ενόψει νέων παγετώνων, οι γενίτσαροι ξανααπειλούν το Σπήλαιο Πετραλώνων!...

Με ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ διάταξη σε μια μεταμεσονύχτια συνεδρίαση του 2004, ο Βενιζέλος απαίτησε να φύγει ο έλεγχος του Σπηλαίου Πετραλώνων από το Δημόσιο και να περάσει σε άπληστους δημάρχους (βλ. καταστροφές* στο Σπ. Δηρού, Αλιστράτης κοκ)...
. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΑΙΝΟΙ για την “Προέλευση των Ελλήνων” (αυτό που τους ενοχλεί ΔΕΝ είναι ότι είμαστε αυτόχθονες, αλλά ότι είμαστε ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ, όπως οι πρόγονοί μας):
http://aee.gr/hellenic/4greeks_origin/greeks_origin.html
ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ σχετικά με την υπό ΚΡΑΤΙΚΟ έλεγχο ΝΟΜΙΜΗ διαχείριση (από έναν άνθρωπο που ξόδεψε την περιουσία του εκεί ,έφτιαξε το Ανθρωπολογικό Μουσείο Πετραλώνων και κρατά ΖΩΝΤΑΝΗ την αρχεγονική παράδοση της ΑΛΛΗΛΟΒΗΘΕΙΑΣ και του ΘΑΡΡΟΥΣ!), ώστε να μάθουν οι άνθρωποι την προϊστορία τους, που διαστρεβλώνεται από τους γενίτσαρους των τοκογλύφων:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11380&subid=2&pubid=6614870
και http://aee.gr/hellenic/1st%20month/1st%20of%20month.html
Καταγγελία του Άρη Ν. Πουλιανού στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» 28-9-1994, παρουσία της Μάρως Κοντού, σχετικά με τα ευρήματα του σπηλαίου Πετραλώνων που «δωρίστηκαν» σε Γερμανούς από καθηγητές του ΑΠΘ με την πλήρη μέχρι σήμερα συγκάλυψη των «αρμοδίων» του ΥΠΠΟΤ:


Με ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ διάταξη σε μια μεταμεσονύχτια συνεδρίαση του 2004, ο Βενιζέλος απαίτησε να φύγει ο έλεγχος του Σπηλαίου Πετραλώνων από το Δημόσιο και να περάσει σε άπληστους δημάρχους (βλ. καταστροφές στο Σπ. Δηρού, Αλιστράτης κοκ)...
«Δεν ιδιοποιήθηκα ποτέ το Σπήλαιο. Ο κ. Βενιζέλος μού είχε διατάξει πέντε αποβολές. Το ίδιο το ΣτΕ σε προηγούμενη απόφαση ήταν εναντίον του. Πώς έχει σήμερα το ΠΑΣΟΚ το κουράγιο και τη δύναμη να επανέλθει σε ένα θέμα που δεν είχε δικαιωθεί; Εγώ είχα μια περιουσία που την διέθεσα όλη σε αυτή την ιστορία».

-Γιατί πιστεύετε ότι υπήρξε αυτή η πολυετής επιμονή να αποβληθείτε από το Σπήλαιο;
-Αν ήμουν κι εγώ σε κάποια υψηλά κλιμάκια ξένων πρακτόρων θα σας έλεγα γιατί με πολεμούν. Τους είμαι εμπόδιο με αυτά που λέω κι ας είναι υπέρ της πατρίδας μας. Είναι τέτοιο το μίσος τους που το Σπήλαιο μπορεί και να το ανατινάξουν. Οι εχθροί της Ελλάδος θέλουν να πνίξουν κάθε τι, να μας αφελληνίσουν, να μην μείνει τίποτα σε αυτή τη χώρα. Έχουν βρει τους κατάλληλους γραικύλους που τα ξεπουλάνε.
-Πώς προτίθεστε να αντιδράσετε;
-Θα αμυνθώ με όλες μου τις δυνάμεις. Όσο έχει το μάτι μου νερό, διότι ξέρω ότι είναι εχθρικός δάκτυλος παλιανθρώπων και χοίρων και όχι απόφαση του ΣτΕ. Θα πάω όπου μπορώ να βρω το δίκιο μου. Ό,τι έκανα, το έκανα για την Ελλάδα. Αν με εξαναγκάσουν να φύγω, θα καταφύγω στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης, στον διεθνή τύπο και στις οργανώσεις, παντού, όπου μπορώ να βρω το δίκιο μου.
http://www.newsbomb.gr/politismos/story/orfanos-menei-o-archanthrwpos-twn-petralwnwn
Βιογραφικό Άρη Πουλιανού (μεταξύ πολλών άλλων: Αντιπρόεδρο Παγκόσμιου Ανθρωπολογικού Συνεδρίου, Τόκιο-1968, διοργανωτή 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Ανθρωπολογίας, Πετράλωνα Χαλκιδικής-1982): http://aee.gr/hellenic/2apoulianos_biogr/apoul_biogr.html
ΟΜΟΦΩΝΑ συγχαρητήρια των 400 συμμετεχόντων στη διοργάνωση:
http://www.petralona-cave.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=181&Itemid=151&lang=el
Επιχειρήματα υπέρ Πουλιανού & χρονολογήσεών του ερευνητών & τα αίτια του σκοταδιστικού πολέμου εναντίον του, όπως & εναντίον της ανθρωπότητας συνολικά (από τους φοβικούς τραπεζίτες των γενιτσάρων):
http://aee.gr/hellenic/1st%20month/070201/070201%20link%20one.html
http://aee.gr/hellenic/91denunciations/war_toaee/war_toaee.html
http://aee.gr/hellenic/94encyclopaedia/afrocentrism/afrocentrism.html
http://aee.gr/hellenic/1st%20month/0%208/081001/Spelaelogical%20Meating.htm
Γι΄αυτό οι συνάδελφοί του καθηγητές Ανθρωπολογίας του ανέθεσαν κύρια ομιλία σε σχετικό πάνελ, στο μεγαλύτερο Παγκόσμιο συνέδριο Ανθρωπολογίας πέρυσι:
http://afovia.blogspot.com/2008/11/blog-post_1115.html.
Βίντεο με τον δρα Άρη Πουλιανό:
http://www.youtube.com/watch?v=1o8XhZ8sonw
http://www.youtube.com/watch?v=nkhkeArt_Mg


Ενώ ξεκίνησε παγκόσμιο ντόμινο ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΝ τυράννων, με ΜΑΝΙΑ καταστροφής οι παράσιτοι εγωμανείς, για να μην τους αφοπλίσουμε, λυσσάνε εναντίον κάθε μαρτυρίας και ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ, από τους ΑΛΤΡΟΥΪΣΤΕΣ Αρχανθρώπους ως τις μέρες μας, τώρα που η αλληλεγγύη είναι απολύτως απαραίτητη για να επιβιώσουμε στις εξαιρετικές αντιξοότητες:
*Τα σπήλαια Αλιστράτης και Διρού έχουν υποστεί ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ (μεταξύ πολλών άλλων, στο πρώτο έφτιαξαν ΑΧΡΗΣΤΟ ασανσέρ που έφερε μίζες, στο δεύτερο έφτιαξαν δεύτερη είσοδο που με τα ρεύματα αέρος στεγνώνει την ατμόσφαιρα και κυριολεκτικά το κονιορτοποιεί...) από άπληστους δημάρχους με  ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ  στήριξη από τον Ευ. Βενιζέλο και τις κυβερνήσεις που συμμετέχει.
Ο συνιδρυτής τής Ευρωπαϊκής Ανθρωπολογικής Ένωσης και πολλαπλά τιμημένος από μεγάλους διεθνείς επιστημονικούς φορείς δρ Άρης Πουλιανός, σύμφωνα και με κρατική ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΗ έκθεση, ξόδεψε, με ελάχιστη συμβολή από το κράτος, την πατρική του περιουσία για να κατασκευάσει προς όφελος της χώρας και της ανθρωπότητας το Ανθρωπολογικό Μουσείο και τα μοναδικά έργα διαρρύθμισης στο σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής.
Καθοδηγούμενοι, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ με ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ δικαστικές αποφάσεις συκοφάντες γενίτσαροι ανυπομονούν να καταλάβουν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ το Σπήλαιο Πετραλώνων, και το ΣτΕ,το οποίο ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ έργο τής Ανθρωπολογικής, για πρώτη φορά σιγοντάρει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ διάταξη για την εθνική καταστροφή, αντί να ελέγξει τους πλιατσικολόγους:
Καταγγελία του δρα Άρη Ν. Πουλιανού στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» 28-9-1994, παρουσία της Μάρως Κοντού, σχετικά με τα ευρήματα του σπηλαίου Πετραλώνων που «δωρίστηκαν» σε Γερμανούς από καθηγητές του ΑΠΘ με την πλήρη μέχρι σήμερα συγκάλυψη των «αρμοδίων» του ΥΠΠΟΤ.

Is the world's largest super-volcano set to erupt for the first time in 600,000 years, wiping out two-thirds of the U.S.?
25 Jan 11 - That's the headline today on the UK's Mail Online.
See L
argest super-volcano to wipe out two-thirds of the U.S.?
http://www.iceagenow.com/Yellowstone_Caldera_USGS.jpg 


 


The words “climate” and “global warming” do not appear in the State of the Union Address ...
In his 2009 State of the Union-esque speech, Obama spoke of "saving our planet from the ravages of climate change." In his 2010 SOTU, he affirmed the "overwhelming scientific evidence on climate change." In 2011, fresh off the hottest year on record, Obama said ... nothing about climate change.
. New Jersey has asked the federal government for $53 million to help cover cleanup costs from the post-Christmas blizzard that brought record snowfall to parts of the state.
.India: "In January alone, 14 farmers committed suicide after their crops were ravaged by frost"...
. Just two months ago,  the EU econazis were buying 150 Czech crackpots and traitors for 25 million euros. The goal of the hired guns would be to spread fear and misinformation about the climate.
Hawaii governor: no Obama long-form birth certificate exists...
. Overheated world update: Allegedly powerful blanket of CO2 fails to prevent over 17-foot snow depth in Sierra Nevada...

. This is now the 27th day the Sodruzhestvo has spent locked in the ice. And, although the Russians have been fairly candid about the difficulties involved in extracting her, the continued delays must be trying patience. There are 40 miles to go to the ice edge (although Russian miles tend to be rather elastic) and the ships were last reported in "a complicated area of dense ice". Thus, there is still no immediate end in sight to this drama.


. Η επιτροπή συντονισμού εξήντα ισραηλινών μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ) που υποστηρίζει την ειρηνευτική διαδικασία αναγνώρισε συμβολικά το παλαιστινιακό κράτος εντός των συνόρων του 1967, ανακοίνωσε σήμερα ένα ηγετικό στέλεχος της επιτροπής αυτής.
. Εκθεση του ΝΑΤΟ «καίει» τον Θάτσι: αφεντικό της μαφίας ο πρωθυπουργός!
. Τουρκικά ψαράδικα με τα πιο σύγχρονα μέσα αφανίζουν ανεξέλεγκτα τα ψάρια από το Αιγαίο. Αφού «στέγνωσαν» τη Μαύρη Θάλασσα, οι αλιευτικοί τους στόλοι κατηφόρισαν στο Αιγαίο και σαρώνουν τον βυθό, όλο τον χρόνο, από τη Σαμοθράκη μέχρι τα Δωδεκάνησα. Με σκάφη σχεδόν τριπλάσια σε μέγεθος από τα ελληνικά και απαράδεκτους τρόπους ψαρέματος,  εξαφανίζουν τα λιγοστά ιχθυαποθέματα...
. ΝΕΕΣ περιλήψεις (2011) για Γαλαξία-σεισμούς-ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ και για τους πιθανούς ηφαιστειακούς χειμώνες, ΕΔΩ.

Οι καταρρακτώδεις βροχές οφείλονται σε πολικούς, ΠΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ανέμους, που κατεβάζουν απότομα τεράστιες ποσότητες υδρατμών από την ατμόσφαιρα.

 ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ "μεγάλοι" ΜΟΝΟ σε όσους είναι ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ. ΑΣ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ!
ΓΙΑΤΙ ανανούριστοι μοναρχικοί βορειοευρωπαίοι και αφροασιάτες θέλουν να αλληλοσκοτωθούν στη  Ν. Ευρώπη; Γιατί οι μεν ΤΡΕΜΟΥΝ τη νέα μικρή παγετώδη περίοδο που άρχισε, ενώ οι δεύτεροι την ξηρασία που αυτή προκαλεί, λόγω σταδιακής ψύξης των ωκεανών, στις ήδη μανιακά αποδασωμένες-ευάλωτες για τον γεωργικό υπερπληθυσμό των Κάιν-Άβελ περιοχές τους...


Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ- ΑΔΙΑΦΟΡΗ πάντως για αποκέντρωση-αυτάρκεια...) εφιστά την προσοχή των πολιτών κατά τις περιόδους έντονων καιρικών φαινομένων και τους συστήνει:
  • Να ελέγξουν τις υδρορροές των κατοικιών τους (οροφές, μπαλκόνια, βεράντες κλπ) και να βεβαιωθούν για την ομαλή λειτουργία τους.
  • Να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους στις περιοχές όπου έχουν αναγγελθεί έντονα καιρικά φαινόμενα.
  • Να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα πεζή ή με το αυτοκίνητό τους.
  • Να ενημερώνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόβλεψη του καιρού από τα ΜΜΕ.
Να μην ακολουθήσουμε τους μοναρχικούς εγωμανείς που μας τραβάνε στο γκρεμό τους! - η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ, η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ και η επαρκής ξεκούραση είναι θεραπευτική!
ΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ η απάντηση στην αυξανόμενη εγκληματικότητα.
Για όσους έχουν αργή σύνδεση, ενημερώσεις εδώ.
Για νέους αναγνώστες:


ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ περίληψη για Γαλαξία-σεισμούς-ηφαιστειακούς χειμώνες-ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ: εδώ ! ΚΑΙ περίληψη ειδικά για τους επερχόμενους ηφαιστειακούς χειμώνες.
Το ΝΕΟ ταινιάκι για τους ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ: ΕΔΩ. ΣΟΣ: Είχε ΔΙΚΙΟ ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ: Γαλαξιακοί ΚΑΙ οι σεισμοί!

Οι μοναρχικοί τοκογλύφοι ΤΡΕΜΟΥΝ τους λαούς και οι λαοί, όχι για πολύ ακόμα, τούς ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΥΣ τοκογλύφους!...
"Αυτή η πατρίδα δε λευτερώθηκε με παραμύθια, λευτερώθηκε με άρματα και θυσίες!" - Μακρυγιάννης.
ΑΥΤΑΡΚΗΣ αιγοτροφία-ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ το 1821, κόντρα στους ΑΠΟΔΑΣΩΤΕΣ Κάιν-Άβελ-τοκογλύφους.

Για το ...2012: ΕΔΩ, ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ! Οι εγωμανείς λογαριάζουν ΧΩΡΙΣ τα ηφαίστεια!...εδώ. Οι επόμενοι παγετώνες θα αφανίσουν την αλαζονεία. Αφού οι υπερθερμασμένοι ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ οικοφασίστες Γκόρηδες δε νοιάζονται για διεθνή εκεχειρία-αποκέντρωση-ανθεκτική αυτάρκη αιγοτροφία: τελευταίο βίντεο -



Ως πότε θα ανεχόμαστε τους εγωμανείς;
ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο που τους χρειάζεται!

Οι απαραίτητες στις αντιξοότητες, ΑΝΕΞΟΔΕΣ και ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΕΣ συνήθειες των ΑΙΩΝΟΒΙΩΝ.

Στο μεταξύ, πάνω στον παγκόσμιο Τιτανικό των αλληλομισούμενων εγωμανών, χωρίς διαφάνεια, αυτάρκεια, γενικευμένες αναδασώσεις,
ΔΕ μας λένε ότι ως και η Σ. Αραβία ψάχνει για πετρέλαιο ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ, ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΑ και ΑΣΥΜΦΟΡΑ στη θάλασσα, και ότι  από τα ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ, εναπομείναντα αποθέματα πετρελαίου, και αφού για κάθε ΕΝΑ βαρέλι που φτάνει στην κατανάλωση, ξοδεύονται τουλάχιστον άλλα ΠΕΝΤΕ-ΕΞΙ βαρέλια για άντληση-καθαρισμό-μεταφορά ...), άρα ΟΥΤΕ το ΕΝΑ ΠΕΜΠΤΟ δεν πρόκειται να "αξιοποιηθεί"..., ενώ ΗΔΗ έχει αναγγελθεί ο επερχόμενος άγνωστης έντασης ηφαιστειακός χειμώνας, όπου, όταν καταστρέφονται οι μανιακά αποδασωμένοι κάμποι, μόνο οι επιτηρούμενες στα δάση-βιοτόπους τους κατσίκες μπορούν να βοηθήσουν.
Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστή συνεχή χρονιά και στα 2 ημισφαίρια -
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot - Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
Περιμένουμε Π'ΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ΗΔΗ αναγγελθέντα ΠΙΘΑΝΟΥ πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...
AYPIO
2-3 ευρώ το λίτρο βενζίνη. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΛΙΘΙΝΑ εργαλεία;
  

Το 1915 ο Dr. Herny Dwight Chapin ανέφερε πως στην Αμερική παιδιά με επαρκή διατροφή και καθαριότητα πέθαιναν: ένα στα δύο σε ηλικία κάτω των δύο ετών. Η θνησιμότητα έφθανε το 100%. Κάτι που έλειπε από αυτά τα παιδιά ήταν το χάδι, πέθαιναν από την έλλειψη αγγίγματος. Τα παιδιά των ανθρώπων έχουν μεγάλη ανάγκη από στοργή, αγάπη και φροντίδα για να επιβιώσουν.
Εξίσου σημαντικό για την επιβίωση των μωρών είναι η ευεξία. Ένα μωρό γεννιέται με ισχυρή την ανάγκη να το κρατούν. Όλος ο εαυτός του, ολόκληρη η ύπαρξή του παρακαλεί για την αγκαλιά. Αυτό το κράτημα και το άγγιγμα είναι αυτό που του δίνει την αίσθηση πως ο κόσμος είναι ένας τόπος ασφαλής, όπου αυτό αξίζει τον κόπο και μπορεί να τον εμπιστεύεται. Τα μωρά έχουν την ανάγκη ν’ αγγίζουν την επιδερμίδα. Μια κουβέρτα ή ένα αρκουδάκι δεν είναι επαρκή υποκατάστατα. Τα μωρά χρειάζονται συνεχή επαφή, είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτά.
Δεν κακομαθαίνει ένα μωρό, όπως συνηθίζουν να λένε οι προβληματικοί, με την αγκαλιά, αλλά στην πραγματικότητα όσο περισσότερο κρατάμε το μωρό τόσο το καλύτερο. Η καθηγήτρια της Ψυχολογίας Mary D. Salter Ainsworth, Ph.D. στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια ηγήθηκε μελέτης με 26 μωρά και τις μητέρες τους.
Ύστερα από μελέτες ενός χρόνου, ανακάλυψε πως τα μωρά που τα άγγιζαν οι μητέρες τους έκλαιγαν ελάχιστα, ακόμη και όταν έμεναν μόνα τους. Δεν υπάρχει κάτι τόσο ωφέλιμο για τα παιδιά, εκτός από το άγγιγμα. Τα μωρά- για να γίνουν στοργικοί, περιποιητικοί και ικανοί ν’ αγαπήσουν ενήλικες- χρειάζονται άφθονη εμπειρία αφοσιωμένου αγγίγματος και τρυφερής αγκαλιάς. Αυτό το άγγιγμα, όχι μόνον τους εξασφαλίζει την επιβίωση, αλλά τους δίνει και την αίσθηση πως είναι αξιαγάπητα και άξια να τα περιποιούνται. Aν τα μωρά γευτούν την αγάπη, είναι ικανά να δώσουν και αγάπη. Από ανάλογες παρατηρήσεις ΧΙΛΙΑΔΩΝ ετών, έβγαλαν εδώ τη διαγνωστική-παραπεμπτική λέξη "ανανούριστοι".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.