Πώς οι αυτο/καταστροφικοί αρχιτοκογλύφοι ΑΥΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ότι θα γλιτώσουν την κατάρρευση από τους αναμενόμενους ηφαιστειακούς χειμώνες:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ μετά από την 3η εικόνα. Bιβλιαράκι για ΠΡΟΓΝΩΣΗ-αντισεισμική προστασία: εδώ, 8η έκδοση
'Βήμα": ΤΡΟΜΟΣ για [ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΟΥΣ] ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ  
Πώς το κλίμα άλλαξε την ιστορία
Κοινή συνιστώσα των μεγάλων ιστορικών ανακατατάξεων φαίνεται πως είναι η κλιματική μεταβολή
24-6-2012
Τώρα, στις αρχές του 21ου αιώνα, παρακολουθούμε σχεδόν εν παραλυσία την εκδήλωση κάθε είδους σφοδρών καιρικών φαινομένων και διαπιστώνουμε με αγωνία ότι έχουμε σταδιακή αύξηση του αριθμού των σεισμών και του μεγέθους τους, όπως και ότι πολλά υποθαλάσσια ηφαίστεια εκρήγνυνται στο τόξο του Βερίγγειου Πορθμού, στη Νέα Ζηλανδία και στην Ανταρκτική. Τι θα ακολουθήσει; Η συνεχής και εφιαλτική αύξηση της θερμοκρασίας που μας έλεγαν ή εκρήξεις των μεγάλων ηφαιστείων της Γης και απότομη είσοδος σε νέα περίοδο παγετώνων; 
http://www.tovima.gr/science/article/?aid=463635


AYTOAMYNA!

 

How self/destructive chief-usurers are self-decieved that they survive collapse by the expected volcanic winters
Πώς οι αυτο/καταστροφικοί αρχι-τοκογλύφοι ΑΥΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ότι θα γλιτώσουν την κατάρρευση από τους αναμενόμενους ηφαιστειακούς χειμώνες:
Όλοι οι αρχομανείς υποκρίνονται τους 'άτρωτους', λυσσάνε να ελέγχουν τα πάντα σπαταλώντας τεράστιες ποσότητες ενέργειας.
«Θα σου πω κάτι για τους πολύ πλούσιους. Είναι διαφορετικοί από μένα και σένα».
Αυτό έγραψε ο Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ – και δεν εννοούσε απλώς ότι έχουν περισσότερα χρήματα. Αυτό που εννοούσε, εν μέρει τουλάχιστον, είναι ότι πολλοί υπερ-πλούσιοι περιμένουν ένα επίπεδο υποταγής στις απαιτήσεις τους, που εμείς οι υπόλοιποι δεν θα βιώσουμε ποτέ, και θίγονται βαθύτατα όταν δεν τυγχάνουν της ειδικής μεταχείρισης που οι ίδιοι θεωρούν εκ γενετής δικαίωμά τους.

“Μαύρα” $21 τρις “κρυμμένα” σε offshore εταιρίες από την αυτο/καταστροφική παγκόσμια ελίτ!..


 Here's an explanation: they've been told by their courtiers that it's impossible to know exactly when next volcanic winter (what 2012 film hints, where "the [volcanic] day after tomorrow" results) occurs, but they've been told too that bombing the active crater just a few minutes before its explosion, will prevent ash cloud to reach the stratosphere and cause global cooling: so it's "good" to exterminate anyone resisting to the steal of the last barels of Caspian oil. But things are never 100% predictable, and two reasons are nature's forces and peoples' reactions: as a super-eruption needs some months to occur, humankind may ...revolt, if so many thousands who are alerted, push open dialogue for averting!
love and L-Rs! Lighning-rod Nets!!!  http://www.youtube.com/watch?v=DAnMmFQ2R-4


Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο καθηγητής Ε. Khalilov (που ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ 88 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ χώρες ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ για το μεγασεισμό στην Ιαπωνία τον περσινό Μάρτιο), υποστήριξε* την πρώτη φορά παγκόσμια διατυπωμένη θέση μας, ότι το κλίμα των πλανητών ρυθμίζεται από τον [ΕΚΤΡΕΨΙΜΟ] γαλαξιακό ηλεκτρισμό. Μιας και ανάλογη διακριτική υποστήριξη δίνεται και από τον κορυφαίο αστροφυσικό-κλιματολόγο P. Corbyn, φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου η ανοιχτή υποστήριξη και των προτάσεων ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ σεισμών-ηφαιστεικαών εκρήξεων-νεροποντών-πλημμυρών-λιμών.
Επειδή όμως ανά πάσα στιγμή μπορεί να τιναχτεί από νέο σεισμό ΟΛΗ η Φουκουσίμα με ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θύματα μέσα σε λίγες ημέρες, ΕΠΕΙΓΕΙ να πιέσουμε διεθνώς ώστε να αποφασιστούν ΑΜΕΣΑ οι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΕΣ ενέργειες ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ παγκόσμιου ολοκαυτώματος.
*”Νow, thanks to the involvement of scientists from other fields of science including biology and astrophysics in preparations for the report, it has become apparent that the currently observed events are of galactic scale and are directly related to THE POSITION OF THE SOLAR SYSTEM IN OUR GALAXY, the Milky Way. It is this position that has a major impact on the formation of geological megacycles during which planet-scale biodiversity change is observed”.
http://arknow.net/site/202/f/2737#.T9sNMJjF-So.
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ-ΑΠΟΤΡΟΠΗ ή μετριασμός σεισμών-ηφαιστειακών εκρήξεων/και αγγλικά: http://aftarkia.wordpress.com
ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ για την ΑΠΟΤΡΟΠΗ διέγερσης του μάγματος, ΚΑΙ στα ελληνικά: 
http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com
  
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ να ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, ο ΠΟΛΙΤΗΣ να ΔΙΚΑΖΕΙ, ο ΠΟΛΙΤΗΣ να ΑΝΑΚΑΛΕΙ τους πολιτικούς, ο ΠΟΛΙΤΗΣ να ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ την ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ, ο ΠΟΛΙΤΗΣ να είναι το ΚΕΝΤΡΟ των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ!


Αναζητούμε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ μετάφραση σε άλλες γλώσσες, εκτός από αγγλικά:
Ένας ΑΠΛΟΣ-ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ τρόπος για την ΑΠΟΤΡΟΠΗ έκρηξης ΟΛΗΣ της Φουκουσίμα, με ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θύματα, μέσα σε λίγους μήνες...
Σε ΠΟΛΛΟΥΣ λαούς η φράση έπεσε κεραυνός 'εν αιθρία' (ΧΩΡΙΣ σύννεφα), αποδείχτηκε* ότι ξεκίνησε από πανάρχαιες παρατηρήσεις ότι το ηλεκτρικό ρεύμα των κεραυνών έρχεται από το γαλαξία και τον ήλιο, ενώ τα σύννεφα είναι απλώς βολικοί αγωγοί.
Τα αστικά κέντρα που είναι γεμάτα αλεξικέραυνα, ΔΕ γίνονται επίκεντρα σεισμών, οι οποίοι επίσης αποδείχτηκε* ότι προκαλούνται από την ίδια εξωπλανητική ηλεκτρική διέγερση του μάγματος. 
Άρα δίκτυα μεγάλων αλεξικέραυνων δίπλα σε ρήγματα (σε θαλάσσια, πάνω σε πλωτήρες), μπορούν να εκτρέψουν το διεγερτικό ηλεκτρικό ρεύμα, να μετριάσουν ή και να αποτρέψουν καταστροφικούς σεισμούς, όπως αυτός που ενδέχεται να ανατινάξει ΟΛΗ τη Φουκουσίμα, με ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θύματα, μέσα σε λίγους μήνες...
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ την προσπάθεια ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ σεισμών, καλώντας εθελοντές να μετρήσουν το ραδόνιο στα κοντινότερα ρήγματα και να υπολογίσουν πόσα αλεξικέραυνα χρειάζονται για να εκτρέψουν τον γαλαξιακό ηλεκτρισμό που διεγείρει το μάγμα, όπως ΗΔΗ κάνουν τα εκατοντάδες αλεξικέραυνα στα αστικά κέντρα.
http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com/ellhnika.


500 μέρες μετά την καταστροφή τής Φουκουσίμα, η κατάσταση συνεχίζει να επιδεινώνεται. Η μόλυνση από τα ραδιοτοξικά επεκτείνεται.
Αφιερώστε το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου για μια παγκόσμια δράση αλληλεγγύης με τους Ιάπωνες.
Να είστε έτοιμοι.
Όλοι μαζί.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, 29-8-2012:

Η γενιτσαρική ΔΗΜΑΡ υπέρ του ανθέλληνα δημοσιογράφου που του απαγορεύθηκε η είσοδος στη χώρα...


υπολογιστές υπνοχαλαστές
Όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές του Κέντρου Έρευνας Φωτισμού (LRC) του Πολυτεχνείου Rensselaer στη Νεά Υόρκη, η έκθεσή μας στo φως των οθονών ηλεκτρονικών συσκευών για ένα διάστημα δυο ωρών προ του ύπνου είναι ικανή να προκαλέσει την καταστολή της παραγωγής μελατονίνης.

Το φυσικό ρολόι του οργανισμού

Πρόκειται για τη χημική ουσία που ελέγχει το «ρολόι» του οργανισμού. Παράγεται από την επίφυση (ενδοκρινής αδένας με μέγεθος μπιζελιού που βρίσκεται ανάμεσα στα ημισφαίρια του εγκεφάλου) μετά τη δύση του ηλίου, όταν το σκοτάδι αρχίζει να ξεδιπλώνεται. Σε ρόλο «αγγελιοφόρου», η μελατονίνη στέλνει νυχτερινά σήματα στο σώμα, ενημερώνοντάς το για την ώρα της ημέρας. Η έκθεσή μας στο φως κατά τη διάρκεια της νύχτας, ιδιαίτερα σε φως μικρού μήκους κύματος, είναι ικανή να προκαλέσει την επιβράδυνση ή ακόμη και την καταστολή της παραγωγής μελατονίνης, διακόπτοντας έτσι την ομαλή διαδικασία του ύπνου.

Κάτι τέτοιο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την αναστάτωση των κιρκαδικών ρυθμών, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα ύπνου, αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη και παχυσαρκίας και άλλων σοβαρών ασθενειών (όπως π.χ. καρκίνο του μαστού κ.ά.) εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει κατ’ εξακολούθηση.
http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231210870



Συνεχίζει να προκαλεί η υφυπουργός Υγείας της ΔΗΜΑΡ: Τεράστια ποσά σε φαρμακευτική εταιρία θέλει να χαρίσει η Φ. Σκοπούλη...


Την αδελφή του Σίμου Κεδίκογλου (για απευθείας αναθέσεις) καταγγέλλει ο Νικολόπουλος!..

O γενίτσαρος Μπουτάρης διώκει τους Πόντιους της Ελλάδας!...

Συνεχίζεται η αναπτυξιακή πορεία του τουρισμού: Πακιστανός επιτέθηκε σε Γαλλίδα τουρίστρια και φυγαδεύτηκε (τι περίεργο) από ομοεθνείς του...


Ηττώνται οι γενίτσαροι ισλαμιστές στην Συρία. Οι κυβερνητικοί επικρατούν σε όλο το μέτωπο.

Soputan volcano (North Sulawesi): new eruption produces 5 km tall ash column.

Ξεκίνησαν στην Ισπανία οι επιθέσεις σε σούπερ-μαρκετ για απαλλοτρίωση τροφίμων!

Ο ορισμός της διαπλοκής: Ο “πράσινος” διοικητής της τράπεζας Αττικής, έδωσε το δάνειο – μαμούθ στο ΠΑΣΟΚ!

Βουλευτής είπε ότι δεν μπορεί να ζήσει με 5.100 ευρώ το μήνα!...

 Ινδικός 'πολιτισμός' καστών:

Τον αποκεφάλισαν μέσα στο τρένο!...

Πυρκαγιά στον αγωγό Κιρκούκ-Τσεϊχάν. Οδήγησε στην αναστολή της λειτουργίας του.

Κορυφαίοι Οικονομολόγοι: η Ισλανδία τα έκανε σωστά... και όλοι οι άλλοι τα έκαναν λάθος!

Η Ισλανδία δείχνει το δρόμο!

“Να απαγορευτεί το ισλάμ στην Σουηδία και να απελαθούν όσοι δεν συμμορφωθούν”! Πρόταση – σοκ από τον πρόεδρο των “Σουηδών Δημοκρατών”.


Βίντεο – σοκ με ομολογία των “δημοκρατών της Συρίας”: Ναι, θέλουμε να φέρουμε τη σαρία στην χώρα!

Η ξεχασμένη ιστορία των λευκών σκλάβων. Μέρος Α’.

Οι δέκα πλέον διεφθαρμένες εταιρείες στον κόσμο. Μαντέψτε ποιοί πρωτοστατούν: Siemens...

πασοκος ο εμπρηστης των 14 μικροεστιών στην Χίο, μετά την μεγάλη πυρκαγιά (συνελήφθη):

Ήθελε να διοριστεί το παγκαλοειδές και βρήκε ευκαιρία να ολοκληρώσει το ολοκαύτωμα…

Επαγγελματίες «αντιρατσιστές»: ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εναντίον της Ελλάδας.

Γνήσιος “Σύριος” αντιστασιακός από την …Τσετσενία, έγινε “μάρτυρας”. Ο Συριακός λαός συνεχίζει να μάχεται για την ανθρωπότητα!

Αποκάλυψη ΣΟΚ : Στα “μαύρα” ταμεία της Siemens ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Ιωάννης Καράκωστας;

Ο Σουλεϊμάν ο παιδεραστής, ο δουλέμπορος, ο βιαστής, ο σφαγέας βρεφών. Άλλη μία πολιτιστική προσφορά του Αντένα.

Ο κλέφτης-απατεώνας Ναδίρ

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει ένα πανίσχυρο και αήττητο όπλο στα χέρια της αλλά δεν το αξιοποιεί όσο και όταν πρέπει για να υπερασπίσει τα δίκαιά της και να θωρακίσει τους πολίτες. Είναι η διεθνής νομιμότητα! Η κατοχική Τουρκία και οι εδώ υποτελείς της διέπραξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Δολοφόνησαν, εκτέλεσαν, σκότωσαν Έλληνες και διήρπασαν, οικειοποιήθηκαν, εκμεταλλεύτηκαν παράνομα ε/κ περιουσίες. Σε αυτά τα εγκλήματα αναμείχθηκαν και γνωστοί Τ/κύπριοι πολιτικοί, όπως ο κακός δαίμονας της Κύπρου, Ραούφ Ντενκτάς. Αυτός ο εγκληματίας έπρεπε να είχε διωχθεί από την Κυπριακή Δημοκρατία. Και όμως: Για πάρα πολλά χρόνια ήταν ο επίσημος εκπρόσωπος της τ/κ κοινότητας και ο συνομιλητής τεσσάρων Προέδρων. Αυτά που η διεθνώς αναγνωρισμένη Κυπριακή Δημοκρατία δεν αποτόλμησε να πράξει, το έκαναν οι Βρετανοί. Προχθές ο γνωστός μεγαλοαπατεώνας και αρχικλέφτης ε/κ περιουσιών, Ασίλ Ναδίρ, καταδικάστηκε από βρετανικό δικαστήριο, έστω και με μια ποινή-χάδι, σε 10 χρόνια φυλάκιση, από τα οποία θα εκτίσει μόνο τα πέντε.

Αντώνης-Άγκελα: 50 αποχρώσεις του ποντικί. Το ερωτικό μπεστ σέλερ του καλοκαιριού.

Ρεσιτάλ ντροπής και κτηνωδίας από τον Παπανδρέου: Στην Χρυσή Ακτή της Πάρου, εκεί όπου μαρτύρησε η 15χρονή Μυρτώ, απολάμβανε πριν από λίγο τον καφέ του μαζί με τον Παμπούκη.


ΑΡΧΙΣΕ η νέα, ηφαιστειογενής βαρυχειμωνιά:
http://iceagenow.info/2012/08/snow-montana

Ο ηρωικός εισαγγελέας Πεπόνης πετά το γάντι στο πολιτικό σύστημα: “Καθήστε στο σκαμνί τον Παπανδρέου”!


Αληθεύουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, τις οποίες μάλιστα επιβεβαίωσε πρώην μέλος του εθνικού μας κοινοβουλίου, σύμφωνα με τις οποίες ο ξενοδοχειακός όμιλος Δασκαλαντωνάκη οφείλει στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ (500.000.000 €);

Πέρασε τα 2€ η 'άφθονη' βενζίνη, και ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ .. 

Νέα γροθιά Πεπόνη στα λαμόγια των τραπεζών. Τα καθάρματα που γονάτισαν την Ελλάδα και πήραν ΔΙΣ ατιμώρητοι…

Κατάντια! Μέχρι κι η καθολική εκκλησία καταδικάζει τις σφαγές των ισλαμοφασιστών των ΗΠΑ εναντίον των ελληνιζόντων, ενώ Ιερώνυμος & Βαρθολομαίος μούγκα παρέα με το ΝΑΤΟ!

Στο πλευρό τού Κουράκη ο Αχμαντινετζάν: Σύντομα θα εξαφανιστεί ο καρκίνος του μισανθρωπικού Ισραήλ!

Το Πακιστάν, κράτος δουλέμπορος – βιαστής ανηλίκων, που συνεργάστηκε με την συμμορία Παπανδρέου για τον λαθρονόμο, τώρα εγκαλεί την Ελλάδα για τους επαναπατρισμούς!

 

Τα καθάρματα της πράσινης απάτης: Εξαπάτησαν τον κόσμο με τα φωτοβολταϊκά την ώρα που οδεύουμε σε επισιτιστική κρίση...


ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ισλαμιστών μισανθρώπων

Ο δήμος της βουλγαρικής πρωτεύουσας δεν επέτρεψε το στήσιμο σκηνής για το δείπνο iftar και διέκοψε την επισκευή "ιστορικού" τζαμιού.

«Αϊσέ, γύρνα σπίτι σου»

 Με τον τίτλο «Τραγούδια και χοροί για την Αϊσέ να πάει σπίτι», η εφημερίδα Αφρίκα γράφει σήμερα ότι οι οργανώσεις νεολαίας από τα τ/κ κόμματα Νέα Κύπρος, Ενωμένη Κύπρος, η τ/κ πλατφόρμα νέων Κυπρίων και η φεμινιστική οργάνωση FEMA, αλλά και άλλες οργανώσεις ακτιβιστών, διοργάνωσαν αντι-μιλιταριστική εκδήλωση στην κατεχόμενη Λευκωσία.
China’s solar industry falls...
WARMONGER Gandhi: Behind the Mask of Divinity...

Έκτακτο: Ο “μικρός” Ισημερινός παρέδωσε μαθήματα εθνικής αξιοπρέπειας δίνοντας άσυλο στον Ασαντζ των Wikileaks παρά τις απειλές της “αυτοκρατορίας”.

Μην ενοχλείτε τον δήμαρχο Λευκάδας για τις νεροτσουλήθρες του ΓΑΠ. Ενοχλήστε το λιμεναρχείο για να μάθουμε τον ιδιοκτήτη της θαλαμηγού με ισραηλινή σημαία στην οποία επέβαινε!

Βολιβιανοί γηγενείς εισέβαλαν σε ΑΤ, πήραν δύο πρεζεμπόρους, τους σάπισαν και τους έκαψαν ζωντανούς.

Πάνω από 400 άτομα εισέβαλαν σε αστυνομικό τμήμα όπου κρατούντο 2 αλλοδαποί δολοφόνοι Βολιβιανών, έμποροι ναρκωτικών. Τους κομμάτιασαν στο ξύλο και τους έκαψαν ζωντανούς.
Σε μία χώρα με πραγματική αριστερή κυβέρνηση, η αυτοοργάνωση των πολιτών για την προστασία της γειτονιάς είναι αυτονόητη. Έτσι, ο εκεί υπουργός δικαιοσύνης δεν καταδίκασε τους ακτιβιστές πολίτες, καμμία ΜΚΟ δεν τόλμησε να αρθρώσει λέξη, γιατί τότε όλοι θα καταλάβαιναν ποιά ακριβώς είναι η πηγή χρηματοδότησής της.
Για άλλη μία φορά, οι γηγενείς της Βολιβίας, με τον πανάξιο ηγέτη τους (φωτο) δίδαξαν αυτοσεβασμό και αποφασιστικότητα απέναντι σε εισαγόμενους οικονομικούς αλλά και φυσικούς δολοφόνους. Μάθημα για τους λαούς που θα αποφασίσουν τα παιδιά τους να έχουν μέλλον. Στην πατρίδα τους.


Colombia – Previously "extinct" volcano raised to ‘eruption warning’ level.

Η οικογένεια της Μυρτώς σηκώνει στις πλάτες της ένα ξεχαρβαλωμένο κράτος: “Δεν είναι ανήλικος ο Πακιστανός”!

Οι δύο ηρωϊκοί γονείς που χάρις την τόλμη τους και την δύναμη της ψυχής τους, αποκαλύφθηκε ένα σύστημα ελεεινής διαπλοκής που δρα εντός της χώρας. Από τους χλιδάτους επιχειρηματίες, τους τοπικούς άρχοντες, τους μεγαλοδημοσιογράφους και δικηγόρους, μέχρι τους μισέλληνες δολοφόνους με άσυλο που σέρνονται σαν ερπετά σε αυτά τα χώματα.
Οι γονείς που δεν σώπασαν εμπρός σε δημάρχους, παράγοντες, εφημεριδάρες που ήθελαν την Μυρτώ θύμα της “κακιάς ώρας” και τις ολισθηρότητας των βράχων, συνεχίζουν ακόμα και αυτή την στιγμή τον αγώνα τους για να αποδείξουν ότι το ελεεινό κτήνος όχι μόνον δεν είναι ανήλικος, αλλά δολίως υποστηρίχθηκε στην εκδοχή του αυτή.

Σε πολλά μπλοκ είδαμε να τιμάται οι μνήμη των δύο ηρώων ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ
και ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ και πολύ σωστά γιατί είδαμε ότι αυτό το έθνος
συνεχίζει να βγάζει ήρωες για τους οποίους η πατρίδα είναι υπέρτερο αγαθό και αυτής της ζωής.
Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι την ημέρα της θυσίας ο μεν Τάσος ήταν 22 ετών γεννημένος το 1972 ο δε Σολωμός 24 γεννημένος το 1970, δλδ την χρονολογία του Αττίλα 2 ο ένας ήταν 2 και ο άλλος 4 ετών.
H ενέργεια των ηρώων δεν έγινε την ημέρα της εισβολής των Τούρκων στον Αττίλα 1 τον Ιούνιο επί Ιωαννίδη,όπου οι Τούρκοι είχαν μόνο ένα προγεφύρωμα καθηλωμένοι από την ηρωική αντίσταση των Ελλήνων, αλλά στις 11 και 14
Αυγούστου εις ανάμνηση και διαμαρτυρία για την διχοτόμηση της Κύπρου που έγινε με τον Αττίλα 2 τον Αύγουστο του 1974, σε καθεστώς ψευτοανακωχής και ενώ ο υπουργός της κυβέρνησης Γ. Μαύρος συζητούσε με τους Τούρκους τους όρους ειρήνης. Τότε αντί να καταγγελθεί η δολιότητα των Τούρκων συνέχιζαν τις διαπραγματεύσεις' ο δε ”εθνάρχης”, ο δημιουργός των συμφωνιών ΖΥΡΙΧΗΣ και ΛΟΝΔΙΝΟΥ που με αυτές όριζε εγγυητές της Κυπριακής δημοκρατίας τους Τούρκους, δήλωνε ότι η Κύπρος είναι μακρυά, ο δε άλλος ”εθνάρχης” ζητούσε από το συμβούλιο ασφαλείας του Ο.Η.Ε. να επέμβουν αι προστάτιδες δυνάμεις της δημοκρατίας της Κύπρου.
Τιμώντας την μνήμη των ηρώων είναι πρέπον για αυτούς αλλά και για τη
ιστορία του Εθνους να θυμηθούμε ποίοι υπήρξαν οι ηθικοί συναυτουργοί με τους αρχιτοκογλύφους τού εγκλήματος.

Ποιά είναι η πρώτη αιτία θανάτου γυναικών στην Τουρκία; Ο καρκίνος; Τα τροχαία; Η ελονοσία; Όχι.

 Μπορεί να φαίνεται βαρύ για να το πιστέψετε, ειδικά σε μία χώρα που το αφεντικό του ΓΑΠ, η ΓΥΝΑΙΚΑ (λέμε τώρα…) Χίλαρυ Κλίντον θεωρεί στρατηγικό σύμμαχο στις επιδιώξεις της (άδικο έχει;).
Η πρώτη αιτία θανάτου λοιπόν στην Ευρωπαϊκή Τουρκία που θέλει να επιβάλλει τον πολιτισμό και στην Συρία, στην Θράκη και αλλού είναι …
…φυσικά η κακοποίηση από τους Ευρωπαίους, “αδέλφια” μας, περήφανους άντρακλες Τούρκους.
Δυστυχώς οι γυναίκες στον Πόντο, στην Ιωνία, την Κύπρο και αλλού το γνωρίζουν καλά. Καιρός να το μάθουν και στην Θράκη, για να αφήσουν κάποιες κυρίες τις ονειρώξεις τους. Μπορεί η κυρία Ρεπούση, η κυρία Δραγώνα κλπ να διαδίδουν συγκεκριμένο προϊόν, να είστε
όμως σίγουρες ότι δεν θα το “αγόραζαν” για τους εαυτούς τους.
Το άρθρο είναι από την ΖΑΜΑΝ, έτσι για να μη νομίζετε ότι πρόκειται για “προπαγάνδα”
Προσωπικό κι όχι ρατσιστικό έγκλημα η δολοφονία του 25χρονου Tυνήσιου dlvr.it/20Pr5p Ένας δηλαδή από τους δεκάδες χιλιάδες δολοφονημένους μετανάστες για τους οποίους δεν θα γίνει ούτε μία τόσο δα δήλωση των Ρουπακιώτηδων.
Βλέπετε, οι εργαζόμενοι στον ευγενή τομέα του δουλεμπορίου, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εργολάβοι κλπ ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν μία δολοφονία με ρατσιστικά κίνητρα για να “δακρύσουν”.

Τάσος Κουράκης: "Σύντροφοι [γενίτσαροι] η επίσκεψη του Πέρες δεν ήταν καθόλου εθιμοτυπική..."

Ιδού η απάντηση: Πράκτορας το κάθαρμα. Γι’ αυτό η τεράστια κινητοποίηση φυγάδευσής του, αντί για κώνειο!


ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ: Άνοιξε τον φάκελο του καθάρματος για να δούμε ΠΟΙΟΙ του έδωσαν άσυλο με πραξικοπηματικές διαδικασίες.

20120813-123921.jpgΔεν έχετε πλέον καμμία δικαιολογία. Ένας στυγνός δολοφόνος που αποδεικνύεται πράκτορας, πήρε άσυλο με διαδικασίες εξπρές, παρότι ήταν Πακιστανός και μόλις λίγους μήνες στην Ελλάδα.
Για όσους δεν γνωρίζουν, η διαδικασία παροχής ασύλου, απαιτεί πολλά χρόνια ακόμα και για ανθρώπους που όντως το δικαιούνται και προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες. Συνήθως δεν το παίρνουν ποτέ, όπως έγινε με Κούρδους αγωνιστές που εκδίδονται στην φασιστική Τουρκία.
Το κύκλωμα λοιπόν που το 2010 έδωσε άσυλο πραξικοπηματικά σε αυτόν τον πράκτορα, πρέπει άμεσα να εντοπιστεί και να λογοδοτήσει.
Το θέατρο του παραλόγου. Η πραγματική οικονομία διαλύθηκε επειδή η συμμορία Παπανδρέου έδωσε κάθε ίχνος ρευστότητας στην πράσινη απάτη με διαδικασίες εξπρές, νομοθετήματα νύχτας, εντολές επιπέδου Αμιν Νταντά στις τράπεζες και ο Ρέσλερ σήμερα “εγκαλεί την Ελλάδα για μη απλοποίηση των διαδικασιών”! Την ίδια στιγμή που αυξάνονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ για να πληρώνουν οι πολίτες τα υπερκέρδη. Δηλαδή, τι, ρε γίγαντα; Να θεσμοθετήσουμε τη "φυλετική ανωτερότητά σας", ώστε όποιος σκάει μύτη με γερμανικό διαβατήριο ή συστατική τού Αντρίκου να μπορεί να βάλει ανεμόμυλους και στον Ιερό Βράχο;

Θα μας τρελάνουν! Το ΔΝΤ συγχαίρει την Ισλανδία (που το έδιωξε με τις κλωτσιές) για τον τρόπο που χειρίστηκε την κρίση!!!

Ένα βήμα πριν τα δύο ευρώ η βενζίνη...

Ο πάπας παρακαλάει για ...νέους παγετώνες!!!...
 By changing a few, crucial words in the liturgy, Father Wenger reversed a Catholic ritual that for 350 years had implored the heavens to push back the glaciers, begging now for their INCREASE.
http://news.nationalgeographic.com/news/2012/08/120810-glaciers-vatican-prayer-alps-science-gobal-warming

Η μεγάλη ”κομπίνα” (2011) που ετοίμαζαν εις βάρος τής Ομογένειας με το ”ομόλογο της Διασποράς”.

Πώς και γιατί δεν έγινε πράξη στις ΗΠΑ, απ’ όπου ευελπιστούσαν να μαζέψουν μισό δισ. δολάρια μόνο από την Ομογένεια, 3 δισ. συνολικά από τις ΗΠΑ; Τι πραγματικά φοβήθηκαν Γ.Α. Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Σαχινίδης και το απέσυραν, αν και είχαν προκαταβάλει τα χρήματα (197.000 δολάρια) γιά την άδεια από την αμερικάνικη Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς (SEC); Πολύ απλό: Η υπόθεση σταμάτησε γιατί ”ειδοποιήθηκαν” ότι θα πάνε φυλακή στις ΗΠΑ, αφού θα διοχέτευαν κρατικά ομόλογα που -με την γνώση τους- θα… ”κουρεύονταν” μετά λίγους μήνες, όπως κι έγινε 27 Οκτωβρίου 2011. ‘Αρα οι Ομογενείς και Αμερικανοί πολίτες θα ήταν θύματα διακεκριμένης απάτης στις ΗΠΑ.

Πάρος: Tον νόμο στα χέρια τους παίρνουν οι κάτοικοι;! Τι λέτε βρε σύντροφοι;

Τον Τσουκάτο και τον ΓΑΠ δεν τους είχε πάρει το μάτι σας τόσα χρόνια; Τους ισλαμιστές που έφερναν οι δουλέμποροι για να επανδρώσουν το τουριστικό σας προϊόν δεν τους μυριστήκατε;

Τοξικομανής σκότωσε τον Ιρακινό όταν ο τελευταίος πήγε να ληστέψει την σύντροφο του, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες (αλλοδαπούς).

ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.


Τη βία και τον τρόμο έζησε ένας 22χρονος Πακιστανός στον Άγιο Νικόλαο από δύο ομοεθνείς του, ο ένας μάλιστα εξ ‘ αυτών ήταν ανήλικος, που τον ξυλοκόπησαν μέσα στο ίδιο του το σπίτι για να του αρπάξουν 100 ευρώ.
4χρονος άραβας σκότωσε τον πατέρα του για ένα Playstation...
Αριστεροί δουλέμποροι, ενώ ο Μαρξ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ τις δουλομεταναστεύσεις.

Άρθρο της Ρένας Δούρου στην “Αυγή” εστιάζει μόνο στις ισραηλινοπαλαιστινιακές σχέσεις, χωρίς να καταδικάζει τον διωγμό των Σουδανών.

Είδαμε πρόσφατα την κινητοποίηση 11 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε μία πολιτική πρωτοβουλία που ταυτιζόταν με τις επιδιώξεις των δουλεμπόρων, του κυκλώματος της Πάρου και των μεγαλοεπιχειρηματιών – εθνικών εργολάβων που βάσισαν τα υπερκέρδη τους στην φτηνή, ανασφάλιστη και παράνομη σάρκα των σκλάβων. Προκαλώντας βεβαίως μία άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική καταστροφή που σήμερα βρίσκεται στο Ζενίθ.
Σήμερα έχουμε μία παρέμβαση άλλου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σε απόλυτα αντίθετη κατεύθυνση, αφού αναφέρεται στο Ισραήλ, χωρίς όμως να κάνει την οποιαδήποτε νύξη στο θέμα του πογκρόμ των Σουδανών που συγκλόνισε το Ισραήλ πριν από λίγες εβδομάδες. Παρά την συσκότιση που επεβλήθει από τα Ισραηλινά ΜΜ”Ε”, πριν από λίγες εβδομάδες εκδιώχθησαν από την χώρα δεκάδες χιλιάδες Σουδανοί ύστερα από δύο βιασμούς ανηλίκων κοριτσιών. Προηγήθηκαν σκηνές βίας από οργισμένους Ισραηλινούς που βγήκαν στους δρόμους στοχεύοντας σε όποιον μετανάστη έβλεπαν και έμοιαζε για Σουδανός.

Αποκάλυψη από Μαρκόπουλο! Με ΠΑΡΑΝΟΜΑ δοσμένο πολιτικό άσυλο ήταν στην Ελλάδα το κτήνος τής Πάρου! Διαπλοκή δουλεμπόρων και υπηρεσιών πίσω από την κτηνωδία. Γι’ αυτό έκρυβαν την φωτογραφία του!


Μητέρα 15χρονης: Ποια η στάση Τσίπρα-Παπαρήγα-Κουβέλη-ΠΑΣΟΚΟΝΔ και ΣΙΑ αν κακοποιούσαν τα δικά τους παιδιά;

Οι Καταριανοί επιχείρησαν να λαδώσουν τον Σύριο πρεσβευτή με 5,8 εκ. δολάρια για να παραστήσει τον “αντιστασιακό”!! Τον βλάκα! Δεν έπαιρνε μαθήματα από κάτι ελληνόφωνους διπλωμάτες τού 2000;


Συνελήφθη πράκτορας της CIA στη Βενεζουέλα που επιχειρούσε να προκαλέσει αναταραχές...

Η άρνηση γενοκτονιών είναι στο Ολυμπιακό πνεύμα ΚαπραλοΚούβελοΚουβέληδες;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “ΕΦΤΙΑΞΑΝ” ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ”. ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.


MASSIVE IMPROVIDENT priesthood APHASIA, instead of IMMEDIATE volcanic electric de-stimulation! http://iceagenow.info/2012/08/nz-volcano-erupting-massive-growth-rates/
συνάντηση Τσίπρα και Νταλάρα με τον εγκληματία πολέμου, τον πρόεδρο του σιωνιστικού ναζιστικού καθεστώτος...

Η προσπάθεια εξαγοράς του πρεσβευτή της Συρίας στη Μαυριτανία! Τι ποσό λαμβάνουν κόμματα, πολιτικοί και δημοσιογράφοι ως αμοιβή για την στήριξή τους, έμμεση ή άμεση, στους “επαναστάτες” της Συρίας;

H τράπεζα που διεσώθη δις με λεφτά των πολιτών, αναμεμειγμένη στην υπόθεση των CDS, παει για νέα ένεση ρευστότητας!

The Executive Committee of the IUAES (International Union of Anthropological and Ethnological Sciences) issued a statement on a possible strike against Iran. http://www.iuaes.org/statement_120809.pdf.

Blair, War, Olympic Deals and a Glimpse of Another Britain...


Χωρίς ρεύμα για πάνω από 15 ώρες στην ΚΕΡΑΥΝΟΠΛΗΚΤΗ-ΑΝΕΠΑΡΚΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ Θεσσαλονίκη...



Another question to bring up at your next town hall meeting: Are we all OK with the US giving Palau over $20 million for airport improvements to aid their #1 industry, fossil-fueled tourism, and then having Palau sue us because fossil-fuel use is allegedly causing them to "slip beneath the waves"?

Η λογική του “πόσα λείπουν από τους ΑΠΕτεώνες”, να τους τα δώσουμε. ΑΥΞΗΣΕΙΣ – ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”.

Για απόπειρα βιασμού σε βάρος τουρίστριας κατηγορείται νεαρός Πακιστανός στην Κρήτη…


"Αν Πακιστανοί βίαζαν τα παιδιά των στελεχών του ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…"

Η γαλλική αστυνομία έκανε σήμερα επιδρομή σε έναν αυτοσχέδιο καταυλισμό Ρομά κοντά στη Λιλ απομακρύνοντας 200 ανθρώπους, ενώ παράλληλα πολλές δεκάδες ρουμάνοι Ρομά αναμένεται να εγκαταλείψουν σήμερα τη Γαλλία με προορισμό τη Ρουμανία. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Αυγούστου 10, 2012
Πριν ακόμη ξεκινήσει καλά καλά η επιχείρηση Ξένιος Ζευς σε ανακοίνωση της η Διεθνής Αμνηστία ζητάει από την ελληνική κυβέρνηση να την σταματήσει μιλώντας για ρατσιστικές διακρίσεις και κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς την ελληνική κοινωνία για ρατσιστική βία και ξενοφοβία.  
Είναι προφανές πως κάποιοι έχουν ενοχληθεί πάρα πολύ που η Ελλάδα προσπαθεί να ελέγξει το δουλεμπόριο, το οποίο έχει μεγαλύτερο τζίρο και από αυτό των ναρκωτικών. Είναι προφανές πως αυτοί οι οργανισμοί δεν έχουν καμία επαφή με την κοινωνία και πως ουδόλως ενδιαφέρονται για την Ευρώπη, τις κοινωνίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Καταγγέλουμε την Διεθνή Αμνηστία για παρέμβαση στα εσωτερικά μίας χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης
Καταγγέλουμε την Διεθνή Αμνηστία για εξύβριση της ελληνικής κοινωνίας, γνωστής στα πέρατα της οικουμένης για την φιλοξενία της, ως ρατσιστική, ξενοφοβική και φασιστική
Καταγγέλουμε την Διεθνή Αμνηστία για συκοφάντηση και λασπολογία 
Καταγγέλουμε την Διεθνή Αμνηστία για προκλητικές δηλώσεις, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε βίαια επεισόδια και προβοκάτσιες οργανωμένες από αυτούς που υποστηρίζει
Καταγγέλουμε την Διεθνή Αμνηστία για ρατσιστική συμπεριφορά, καθώς προβαίνει μονίμως σε ανακοινώσεις υπέρ των αλλοδαπών εθελοτυφλώντας μπροστά στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κατοίκων αυτής της χώρας ή άλλων ευρωπαϊκών χωρών που βιώνουν τα ίδια προβλήματα
Η Διεθνής Αμνηστία αντί να ασχολείται με ανύπαρκτα δικαιώματα ελεύθερης εισόδου και παραμονής λαθρομεταναστών,
θα ήταν καλύτερο και πιο αποτελεσματικό να ασχοληθεί με τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων στις χώρες τους, τα οποία, όπως γνωρίζει, καταπατούνται βίαια
θα ήταν καλύτερο να ασχοληθεί με τα δικαιώματα των γυναικών στις χώρες αυτές. Οι γυναίκες εκεί γίνονται χαρέμια, λιθοβολούνται, βιάζονται, δολοφονούνται από κουλτούρες και θρησκείες, που η Διεθνής Αμνηστία ως φαίνεται θέλει να επιβάλει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη  Ευρώπη
θα ήταν καλύτερο να ασχοληθεί με τα δικαιώματα των παιδιών στις χώρες τους, που πωλούνται, παντρεύονται παιδεραστές, ακρωτηριάζονται, πεινάνε, βιάζονται, ξυλοκοπούνται μέχρι θανάτου 
θα ήταν καλύτερο να ασχοληθεί με τους δουλέμπορους, τους εμπόρους ναρκωτικών, τους εμπόρους λευκής σαρκός που έχουν γεμίσει όλο τον πλανήτη
Προτίμησε ωστόσο να ασχοληθεί με μία ανέξοδη, ανεύθυνη και προβοκατόρικη επίθεση κατασυκοφάντησης, στηρίζοντας τον μύθο για ρατσισμό, ξενοφοβία και φασισμό της ελληνικής κοινωνίας.
Φασίστες, ξενοφοβικοί και ρατσιστές είναι όλοι αυτοί που με ανεξήγητο μίσος έχουν στραφεί κατά των λαών της Ευρώπης και προσπαθούν με μένος να τους αντικαταστήσουν με εξαθλιωμένους και ως εκ τούτου πιο ελεγχόμενους πληθυσμούς.
Φασίστες, ξενοφοβικοί και ρατσιστές είναι όλοι αυτοί που με έξωθεν παρεμβάσεις, με προπαγάνδα και με προβοκάτσιες προσπαθούν να καταλύσουν την δημοκρατία στρεφόμενοι επιλεκτικά ενάντια σε συγκεκριμένες κοινωνίες, γνωστές μέσα στην ιστορία για την συμβολή τους στον πολιτισμό
Φασίστες, ξενοφοβικοί και ρατσιστές είναι όλοι όσοι υποστηρίζουν απροκάλυπτα τις μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών από κυκλώματα δουλεμπόρων, τον ξεριζωμό ανθρώπων από τον τόπο τους, την εκμετάλλευση τους από επιτήδειους και όλο αυτό το βαφτίζουν «μεταναστευτικές ροές».
Για μία ακόμη φορά ανακοινώνουμε προς όλους και σε όλους τους τόνους, Ελληνες και ξένους επαγγελματίες αλληλέγγυους,
πως στηρίζουμε την Πολιτεία στον αγώνα της
πως θεωρούμε επιτακτική ανάγκη να ελεγχθεί η παράνομη λαθρομετανάστευση, η εγκληματικότητα και ο εποικισμός ολόκληρων περιοχών και
πως εάν συνεχιστούν αυτές οι δηλώσεις που μας προσβάλλουν ως ανθρώπους και ως πολίτες θα προσφύγουμε στα δικαστήρια.
Καλούμε την ελληνική Πολιτεία να συνεχίσει την προσπάθεια της, να κωφεύσει στις κάθε είδους δήθεν «καταγγελίες», προβοκατόρικες δηλώσεις και μυθεύματα και να απαλλάξει την ελληνική κοινωνία από την μάστιγα της λαθρομετανάστευσης.
Καλούμε την Διεθνή Αμνηστία να δείξει την αλληλεγγύη της στους «παράτυπους μετανάστες» παραχωρώντας τους τα πολυτελή της γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προκειμένου να φιλοξενηθούν μέχρι να πάρουν άσυλο.
Καλούμε την Διεθνή Αμνηστία να παραχωρήσει το προσωπικό της, το οποίο θα πληρώνει η ίδια, προκειμένου να διεκπεραιώσει υποθέσεις των «παράτυπων μεταναστών», ώστε να μην επιβαρύνεται η ρημαγμένη ελληνική οικονομία.
Καλούμε την κ. Τιγκάνι να τους πάρει σπίτι της και να μας καλέσει να διαπιστώσουμε εάν οι συνθήκες κράτησης είναι οι πρέπουσες.
Καλούμε την κα Τιγκάνι να ζητήσει στην χώρα της να δώσει άσυλο σε όλους όσους το χρειάζονται, γιατί εμείς εδώ καθυστερούμε και είμαστε και ρατσιστές.
Τέλος καλούμε όσους έγραψαν αυτή την ανακοίνωση να πάνε να κάνουν ένα κρύο ντους μήπως και συνέλθουν, γιατί ο καύσωνας φαίνεται να δημιουργεί παραισθήσεις
Κάτοικοι και επαγγελματίες 6ου δημοτικού διαμερίσματος
Το Χριστιανο δημοκρατικό Κόμμα (CDU) της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ διεμήνυσε πως δεν πρόκειται να εγκρίνει τη Σύμβαση του ΟΗΕ κατά της Διαφθοράς στον Δημόσιο Τομέα, παρά την πίεση που ασκούν μεγάλες εταιρείες, εν μέρει διότι οι βουλευτές αντιμετωπίζονται ως δημόσιοι υπάλληλοι.
Η ζήτηση για νερό ξεπερνά κατά πολύ την προσφορά, κυρίως εξαιτίας της MANIAKA ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΗΣ γεωργίας τών ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ Κάιν-Άβελ...

Μικρές Σύριες σκλάβες του σεξ από τους “αγωνιστές”. Συρία, όπως Σμύρνη, Κύπρος, Βοσνία, Κόσσοβο…

Πρωτοφανές επεισόδιο στην βουλή: Υπάλληλος αρνήθηκε να παραλάβει ερώτηση βουλευτή, επειδή περιείχε “απαξιωτικούς” χαρακτηρισμούς για τον ΓΑΠ και τον Παπακωνσταντίνου!


Μπλεγμένη σε σκάνδαλο διαφθοράς η Σλοβάκα που έβαλε η τρόικα για να επιτηρεί τις ιδιωτικοποιήσεις!


Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Αφρίκα συμπαρίσταται στις οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού


Σκανδιναβικός στολίσκος ανθρωπιστικής βοηθείας αποπλέει γιά την Γάζα.
Στόχος να σπάσουν τον ισραηλινό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας και να τραβήξουν την διεθνή προσοχή στην Παλαιστίνη.

Οι κάτοικοι της Νότιας Αφρικής, όπου επικρατεί χειμώνας, απόλαυσαν ένα σπάνιο φαινόμενο αυτό της χιονόπτωσης. Οι στέγες των σπιτιών άσπρισαν στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου έχουν πέσει νιφάδες χιονιού μόνο 22 ημέρες τα τελευταία 103 χρόνια.


Με απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ στην πολιτική ένωση «Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος» (ΚΟΕ) συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.
Το πρόστιμο, που επιβλήθηκε με την υπ' αριθμόν 117/2012 απόφαση της Αρχής, αφορά στην καταγγελία που έκαναν τρεις πολίτες, ότι η εν λόγω πολιτική ένωση είχε εκτυπώσει και αναρτήσει σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, αλλά και σε άλλες πόλεις όπως ο Πειραιάς και εκτός Αττικής, μία μεγάλου μεγέθους έγχρωμη αφίσα, η οποία περιείχε φωτογραφίες των προσώπων τους.
Οι φωτογραφίες είχαν ληφθεί από εκδήλωση των «Αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος.

Όπως ισχυρίζονται οι τρεις καταγγέλλοντες η χρήση των φωτογραφιών τους έγινε χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή τους και χωρίς να ενημερωθούν.


Η δικηγόρος του Πακιστανού επιτέθηκε στους δικηγόρους της Σύρου που δεν ανέλαβαν τον δράστη... Ενώ η ίδια τον ανέλαβε δωρεάν...

Η Ευρώπη σε σπιράλ παράνοιας! Απαγόρευση των σκύλων ζητά Τούρκος στην Χάγη, επιθέσεις ισλαμιστών σε κατόχους σκύλων στην …Ισπανία!

Έφοδος από εκατοντάδες πολίτες στο καράβι που έφερε τον Πακιστανό. Περίεργες απειλές σε λιμενικούς και προσωπικό να μην βγάλουν φωτογραφία. Τι συμβαίνει, ρε γενίτσαροι;

Ο στρατός της Συρίας ανακοίνωσε ότι έχει συλληφθεί Τούρκος στρατηγός στο Χαλέπι! (Syria Arrests Turkish Army General in Aleppo)


Συναγερμός στη Νέα Ζηλανδία από ενεργοποίηση ΔΥΟ ηφαιστείων: http://thewatchers.adorraeli.com/2012/08/06/bright-red-rocks-flying-out-of-the-mountain-as-second-new-zealand-volcano-erupts-mt-tongariro


Μετά την οικονομική έρχεται και επισιτιστική κρίση στον ΜΑΝΙΑΚΑ ΑΠΟΔΑΣΩΜΕΝΟ πλανήτη...

Το κοκκινομπλεπράσινο παρακράτος του δουλεμπορίου.

Το κύκλωμα της Πάρου.
Οι εθνικοί εργολάβοι.
Οι κονδυλοφόρες θεραπαινίδες.
Οι “επιχειρηματίες” του τουρισμού τής Πάρου.
Ο ντόπιος υπουργός που έφερε το λαθρονομοσχέδιο, κατ’ εντολή της Πακιστανικής
κυβέρνησης.
Ο Πακιστανός ισλαμοφασίστας που με ενέργειες εξπρές βρήκε εισιτήρια, κρυσφήγετα, διαφυγή.
Κάτι βρωμερό κρύβεται πίσω από το πολύχρωμο πουκάμισο και την στάση των ντόπιων αρχών.



Γιατί δεν πρέπει να γίνει το ραμαζάνι στην Αθήνα.


Παλαιότερες οι μελανιές τού ΜΟΧΘΗΡΟΥ Πακιστανού λέει ο ιατροδικαστής. ΚΩΝΕΙΟ!

 


Κι εδώ άρχισαν να ψιθυρίζουν αυτό που καταγγέλλεται επί ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ: Καρκίνος: Η χημειο-"θεραπεία" έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, από ό,τι τσιρίζουν: προκαλεί αυτό που θέλουν: να σκοτώνουν τους άτυχους...

Thousands of buried skeletons in London killed by volcanic eruption thousands of miles away.

Low income earners pay 1.8 billion for "free " solar power for wealthy.

Ανακοίνωση κατοίκων και επαγγελματιών 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος για την επιχείρηση “Ξένιος Ζευς” και τους αριστερούς γενίτσαρους.


“Φωτιά” οι λογαριασμοί της ΔΕΗ – Αύξηση του ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥ τέλους ΑΠΕ κατά 47%


Ο παρ’ ολίγον «Τσάβες του Μεξικού».

Volcanic activity world-wide 4 Aug 2012: Etna, Batu Tara, Nevado del Ruiz, Popocatépetl, Sakurajima, Tongariro.

Ο Πανταλάκης, πρόεδρος της Αγροτικής έβγαλε τα εκατομμύρια στο εξωτερικό. Από αυτούς περιμέναμε να φυλάξουν το δημόσιο συμφέρον. Έρμαια του κάθε Προβόπουλου…

Επεισόδια σημειώνονται στις Σκουριές Χαλκιδικής μεταξύ κατοίκων που αντιδρούν στην επένδυση μεταλλείων χρυσού και αστυνομικών δυνάμεων. Η ένταση ξεκίνησε όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον  αστυνομικό κλοιό και να μπουν στο δάσος. Στη συνέχεια πέταξαν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με ρίψη χημικών. Τρία περιπολικά έχουν πάρει φωτιά.

Υπέρ των λαθρομεταναστών ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ!...


Αποδυνάμωση του μετώπου εναντίον της Συρίας στον ΟΗΕ:

Στη χθεσινή ψηφοφορία της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, σχετικά με την κατάσταση στη Συρία (διάβαζε επέμβαση στη Συρία), που προωθούν ΗΠΑ, Ισραήλ-Τουρκία-Αραβικά δικτατορικά καθεστώτα:
Κατά: Λευκορωσία, Βολιβία, Κίνα, Κούβα, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, Ιράν, Μιανμάρ, Νικαράγουα, Ρωσική Ομοσπονδία, Συρία, Βενεζουέλα και Ζιμπάμπουε.
Αποχή: Αλγερία, Αγκόλα, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Αρμενία, Μπουρούντι, Ισημερινός, Ερυθραία, Φίτζι, Γκάνα, Γουιάνα, Ινδία, Καζακστάν, Κιργισία, Λαϊκή Δημοκρατία Λάος, Λίβανος, Λεσόθο, Μαδαγασκάρη, Μάλι, τη Ναμίμπια, Νεπάλ, Πακιστάν, Αγία Λουκία, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Σαμόα, Σιέρα Λεόνε, Νήσοι Σολόμωντος, Σρι Λάνκα, Σουρινάμ, Ουγκάντα, Ηνωμένη Δημοκρατία της Τανζανίας, Βιετνάμ.
Απόντες: Καμπότζη, Κονγκό, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Δομίνικο, Ισημερινή Γουινέα, Αιθιοπία, Γκάμπια, Κιριμπάτι, Μαλάουι, Φιλιππίνες, Νότιο Σουδάν, Ζουαζηλάνδη, Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν, Τουβαλού, Ουζμπεκιστάν, Υεμένη.
Οι εδώ γενίτσαροι υπέρ τής σφαγής των Ελλήνων και άλλων της Συρίας...

 

 

Πώς γυρίζουν τα πράγματα, να προστετεύουν τους Έλληνες τής Συρίας οι ...Πέρσες:

Καταδίκη σε θάνατο 4 τραπεζιτών στο Ιράν…

Νικολόπουλος: Να διαγραφεί και ο Σαμαράς εάν δεν επαναδιαπραγματευτεί! 

Η οικονομική κρίση που ξεκίνησε το 2008 από τις ΗΠΑ και «πέρασε» μετά στην Ευρώπη, φαίνεται πως δεν είναι το μόνο κακό που πλήττει τον πλανήτη.
Μια νέα κρίση, η επισιτιστική είναι πλέον υπαρκτή καθώς μια άνευ προηγούμενου ξηρασία πλήττει πλέον τις Μεσοδυτικές Πολιτείες της Αμερικής, γεγονός που ανάγκασε το αμερικανικό υπουργείο Γεωργίας να υποβαθμίσει κατά 12% την πρόβλεψή του για την παραγωγή καλαμποκιού φέτος.

Η Πειραιώς αγόρασε την ΑΤΕ με 95 μόλις εκατ. ευρώ, την στιγμή που μόνο τα ακίνητα της ΑΤΕ Ασφαλιστικής έχουν αξία 149 εκατ.ευρώ !!!!


AΠΟΤΡΕΨΙΜΗ φωτιά από χτύπημα κεραυνού σε περιοχή της ορεινής Αιγιάλειας...

ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟ ΡΟΪΤΕΡΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!!

Ισλαμοφασίστες βασάνισαν και σκότωσαν μαχητικό Σύριο δημοσιογράφο, ανεμίζοντας σημαίες της Αλ Κάιντα. Μαζική αντεπίθεση του Συριακού λαού καθαρίζει την Δαμασκό από τους τρομοκράτες.

Alaska’s mountain snow refusing to melt this summer.

Ο μισάνθρωπος πασοκιστανός βίασε την 15χρονη ενώ την είχε καταντήσει ετοιμοθάνατη. Άλλωστε γι’ αυτόν δεν ήταν παρά ένα αντικείμενο.

  Είχαμε αναφερθεί στην απίστευτη προσπάθεια τους να ρίξουν “καπνό” στην σύλληψη του καθάρματος εδώ: Όταν έχεις το “Έθνος” του Μπόμπολα, τι να τα κάνεις τα DNA και τους ιατροδικαστές. Εδώ αχρήστευσε και τους οικονομολόγους.


Ολονύχτια μάχη με πυροβολισμούς κλεφτοτσιγγάνων κατά πολιτών και αστυνομικών, σκόρπισαν το χάος στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ – ΒΙΑΣΤΗ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ “ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ”;

Ο γενίτσαρος μονομάχος δηλώνει: "η Γερμανία με ανακάλυψε, με ανέδειξε, μου έδωσε όλα τα εφόδια για να αναπτυχθώ αθλητικά. Η Γερμανία με δέχθηκε και με αποδέχθηκε, αυτή με έκανε αυτό που είμαι. Εκεί μένω, εκεί μεγάλωσα και μεγαλώνω, εκεί έβγαλα σχολείο, εκεί προπονούμαι καθημερινά. Μου παρείχαν προπονητή και ασφάλεια, μου εξασφάλισαν και το επαγγελματικό μου μέλλον εξαιτίας των αθλητικών επιτυχιών μου. Τον Σεπτέμβριο θα διοριστώ και επισήμως στην Αστυνομία και όταν με το καλό σταματήσω τους αγώνες, ξέρω ότι θα έχω μια σταθερή δουλειά», συμπληρώνει.
«Πάνω από όλα νιώθω Γερμανός. Μπορεί να μην αρέσει, αλλά αυτή είναι η αλήθεια», καταλήγει ο Έλληνας αθλητής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Λοιπόν αγαπήτε Τασιάδη η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα την δήλωση σου ήταν οι αρχαίοι πρόγονοι μας. Φαντάσου να ήταν τόσο ατομιστές και χωρίς καμία αγάπη για την πατρίδα. Τι θα είχαν καταφέρει; Άραγε θα νικούσαν τους Περσικούς πολέμους, για να δώσουν το φως στα έθνη που στέναζαν από τους τυρράνους; 
Όχι τίποτα από αυτά δεν θα είχε γίνει. Ο καθένας θα περίμενε τις καλύτερες προσφορές, θα τις εξέταζε αν τον συμφέρουν και θα ακολουθούσε τον εύκολο δρόμο. Τον εύκολο δρόμο που εσύ διάλεξες. Δεν εννoώ φυσικά όλους τους μετανάστες που έφυγαν για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά αυτούς που έφυγαν γιατί δεν μποορύσαν να παρασιτίσουν με τόσο ανταγωνισμό με τους ομοίους τους εδώ στην Ελλάδα. Αλήθεια εσύ τι πρόσφερες; Θα πείς τι να προσφέρω ηλικιακά είμαι ακόμα μικρός. Τουλάχιστον στρατό πήγες; Το 'χω απορία. Όπως επίσης οι γονείς σου τι πρόσφεραν; Οι γονείς σου όπως και οι δικοί μου δεν ήταν αυτοί που ψήφιζαν τους εθνοπροδότες παρασυρόμενοι από την λεγόμενη ανάπτυξη (δανεική ως επί το πλείστον);
Χαίρομαι λοιπόν που έκανες την δήλωση αυτή. Γιατί είδαμε χάρη σε σένα πόσο ελλειπέστατη είναι η παίδεια μας από το σχολείο αλλά και από το σπίτι. Ξεχάσαμε να μάθουμε στα παιδιά μας ότι πρώτα είναι το κοινό καλό της χώρας μας και των συμπολιτών μας από τα πρόσκαιρα προσωπικά οφέλη (και όταν εννόω χώρα δεν εννόω απαραίτητα το κράτος). Μόνο από την προσφορά στην Ελλάδα θα γίνουμε κράτος σωστό και σωστοί πολίτες ώστε να έχουμε απαιτήσεις και φυσικά πολιτικούς πραγματικούς Έλληνες.
Σε ευχαριστώ λοιπόν που έφυγες εκεί στα ξένα και κάνεις τέτοιες δηλώσεις για την Ελλάδα. Αλλά ένας πραγματικός Έλληνας δεν θα έκανε πότε τέτοιες δηλώσεις. Μέινε εκεί και μην την θυμηθείς την Ελλάδα όταν θα είναι και πάλι Ελλάδα με περήφανους Έλληνες πολίτες για τον αγώνα που έδωσαν με θυσίες ώστε να σώσουν την χώρα από τους προδότες πολιτικούς, μασόνους τραπεζίτες και κάθε ανθέλληνα.
Πολλοί από μας δεν ζητήσαμε τίποτα από το κράτος και δεν μας πρόσφερε τίποτα το κράτος. Και όμως αγαπάμε την Ελλάδα και δεν θέλουμε να πληγώνεται. Πόσο μάλλον από κάποιους που μιλούν ελληνικά αλλά ξέχασαν να είναι Έλληνες.
Παραθέτω ένα άρθρο για την ιστορία του Νικηταρά. Για να μην ξεχνάμε ποιοι είναι οι ΈΛΛΗΝΕΣ!


ΦΩΤΟ: Οι ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΕΣ καταιγίδες στην Καρδίτσα δεν άφησαν τίποτα όρθιο...

Παγκύπριες πορείες μνήμης για Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού - Πορείες μοτοσικλετιστών σε όλες τις πόλεις.

Ως πότε σκλάβοι των τοκογλύφων;
Πρώτη περίοδος 1824 με 1897
Την περίοδο αυτή η Ελλάδα πήρε ΔΕΚΑ (10) εξωτερικά δάνεια, συνολικά 770 εκ. γαλλικά Φράγκα. Το πόσο «καλά παιδιά» ήμασταν καθώς και πόσο τοκογλύφοι υπήρξαν οι … πρόγονοι του Ντομινίκ Στρος-Καν (δεν ξέρω αν τότε είχαν καμαριέρες) φαίνεται από το γεγονός, ότι ενώ η αναγραφόμενη αξία των ΔΕΚΑ αυτών δανείων ήταν 770 εκ. γαλλικά φράγκα, εντούτοις στο χέρι πήραμε μόνο …464 εκ.!!! Τα υπόλοιπα δεν μας δόθηκαν ποτέ μιας κα αποτέλεσαν …έξοδα φακέλων των τραπεζών, καθώς και ό,τι άλλο μπορεί να χρεώσει ένας γνήσιος τοκογλύφος!!!
Από ποιους τα πήραμε όμως;
• Δύο δάνεια από την Αγγλία κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης το 1824 και το 1825, συνολικά 2,8 εκ. λίρες στερλίνες
• Ένα, 60 εκ. γ.φ. με την εκλογή του Όθωνα ως βασιλιά της Ελλάδας, το 1832.
• Δύο επί Κουμουνδούρου, το 1879 και το 1890, συνολικά 180 εκ. γ.φ.
•Πέντε επί Χ. Τρικούπη το 1882-1885 και το 1886-1881, συνολικά 450 εκ. γ.φ. και τέλος
•Ενα επί Σωτηρόπουλου-Ράλλη το 1893, 9.7 εκ. γ.φ.
 Δάνεια που μας έδιναν οι μεγάλες δυνάμεις γιατί προσέβλεπαν στον πλούτο της χώρα μας μετά την απελευθέρωσή της και μας υποχρέωναν να στρατικοποιήσουμε την Ελλάδα για να αντέξει ως νεοσύστατο κράτος (δεν ξέρω αν σας φέρνει στο μυαλό κάτι από το σύγχρονο 7 προς 10 καθώς και την κούρσα εξοπλισμών με την Τουρκία) !!!
Η πρώτη πτώχευση ήταν θέμα χρόνου και ήρθε μόλις το 1825 .
Το 1826 ανέλαβε την διακυβέρνηση ο Α. Ζαίμης και στο ταμείο του κράτους βρήκε μόνο … 16 γρόσια! Δηλαδή ούτε καν μια λίρα !!!!
Τότε λοιπόν η Ελλάς ονομάστηκε για πρώτη φορά Ψωροκώσταινα
Περίοδος του Οθωνα
Όταν έγινε Βασιλιάς ο Οθωνας, πήρε κι αυτός ένα … δανειάκι και μάλιστα με την εγγύηση των τριών μεγάλων Δυνάμεων (όπως βλέπετε υπήρχε και τότε μια … Τρόικα)!
Η κάθε μια εγγυήτρια δύναμη … εγγυήθηκε για το 1/3 του δανείου με μια διαφορά! Την τρίτη δόση η οποία ήταν 20 εκ. γαλλικά φράγκα δεν καταβλήθηκε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στη χώρα μας. (Σας θυμίζει τίποτε αυτό άραγε;)
Πάντως όσα πήρε ο Οθωνας, δηλαδή οι δύο προηγούμενες δόσεις, σύνολο 20. εκ γαλ. φράγκα, οι Έλληνες δε τα είδαν στις τσέπες τους μιας και το 57% κατακρατήθηκε από την δανειοδότρια τράπεζα κατακρατήθηκε στο εξωτερικό, ενώ το υπόλοιπο σπαταλήθηκε από την αντιβασιλεία κυρίως σε έξοδα του …βαυαρικού στρατού (πάλι οι Γερμανοί δηλαδή στη μέση)!!!
Τελικά η καθαρή εισροή , από το δάνειο, για την Ελλάδα ήταν μόλις 14,2%. Στο τέλος του 1859 η Ελλάδα έναντι του δανείου χρωστούσε υπερτριπλάσια των όσων λογιστικά είχε επωφεληθεί από το δάνειο.
Με αυτά και μ' αυτά , φτάσαμε στο 1843 οπότε είχαμε και τη δεύτερη χρεοκοπία της Ελλάδος.
Η Τρικουπική περίοδος
Κατά την περίοδο αυτή κυρίαρχος θα αναδυθεί ο έμπιστος των ανακτόρων Α. Συγγρός. Ηταν ο άνθρωπος που εξασφάλιζε στο Ελληνικό Δημόσιο δανειοδότες, στους οποίους συμμετείχε και ο ίδιος. Ήταν ο άνθρωπος που από τη δανειακή πρόσοδο εκτελούσε δημόσια έργα (Ισθμός Κορίνθου, σιδηρόδρομοι Λαυρίου, Θεσσαλίας κλπ.). Ηταν ο υπερεργολάβος με ό,τι αυτό σημαίνει. Τώρα αν αυτό σας θυμίζει κάποιο νεότερο πολιτικό της Ελλάδος, σίγουρα δεν φταίμε εμείς. Αλλά κάπου έχει πάει το μυαλό σας, ε;;;
Από την άλλη πλευρά ο Χ. Τρικούπης θα αναδυθεί σε πρωταθλητή του εξωτερικού δανεισμού.
Την περίοδο του ελληνικού βασιλείου 1832-1893 στον Τρικούπη χρεώνεται το 58,4% του εξωτερικού δανεισμού, με 450 εκ. γαλλικά φράγκα.
Και όπως ήταν φυσικό, ο υπερδανεισμός με τοκογλυφικούς όρους, έφερε και πάλι το 1893 την τρίτη χρεοκοπία στην χώρα μας.
Ετσι μέχρι το 1897, ο συνολικός δανεισμός μας έφθασε όπως είπαμε στα 770 εκ. γ.φ., από τα οποία “στο χέρι πήραμε” 389 εκ. γ.φ. δηλαδή μόλις το 50,5%. Με την συνηθισμένη τακτική δηλαδή, υπογράψαμε στους τοκογλύφους «γραμμάτια» και στο χέρι πήραμε μόλις τα μισά. Και φυσικά τα τοκοχρεολύσια …έτρεχαν!!!
Το ΤΡΑΓΙΚΟ της υπόθεσης είναι ότι όλα αυτά τα πληρώσανε τελικά τα τρισέγγονα του Τρικούπη εις το ακέραιο και δέκα φορές πάνω!!
Ετσι το 1898 η Ελλάδα θα τεθεί υπό τον  Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο (κάτι θα σας θυμίζει ο όρος αυτός, ε;) και ταυτόχρονα θα της παραχωρηθεί δάνειο 150 εκ. φ. (κάτι σαν α 110 δις που πήρε ο Γιώργος δηλαδή).
Απ’ αυτό το 62% καταβλήθηκε ως …αποζημίωση της Οθ. αυτοκρατορίας κυρίως για την παραχώρηση της Θεσσαλίας και τον πόλεμο του 1897. Το 15% χρησιμοποιήθηκε για κάλυψη των ελλειμμάτων, το 20% στο κυμαινόμενο χρέος και το 3% στα έξοδα έκδοσης. Πάντως φανήκαμε αρκετά … «κύριοι» αφού πληρώσαμε αποζημίωση σε αυτούς που παράνομα μας κατείχαν (αν και στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε για την περίπτωση αυτή μια πολύ γνωστή λέξη που αρχίζει με το γράμμα «Μ»).
Ακολουθεί μια δεύτερη περίοδος από το 1900 ως το 1945 
Ως το 1914 υπάρχει μια περίοδος στην οποία αναπτύσσεται ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα και υποχωρεί ο κρατικός. Την ίδια αυτή εποχή η Αθήνα αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό αγώνα και από το 1912 τους Βαλκανικούς.
Την περίοδο αυτή συνομολογήθηκαν τέσσερα εξωτερικά δάνεια, συνολικά 521 εκ. φ.
Τα δύο πρώτα (76 εκ. φ.) μέχρι το 1910 και το τέταρτο 335 εκ. φ. το 1914.
Τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν :
- Υπέρ της εξυπηρέτησης των ήδη υπαρχόντων εξωτερικών δανείων (από τότε ήταν της μόδας να πληρώνει η Ελλάδα χρεολύσια προηγούμενων δανείων με … νέα δάνεια).
- Υπέρ της διεξαγωγής των Βαλκανικών πολέμων και
- Στην ενσωμάτωση των νέων περιοχών που προέκυψαν μετά τους Βαλκανικούς.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι την περίοδο αυτή υπογράψαμε νέα δάνεια για να πληρώνουμε τα παλιά.
Από το 1915 ως το 1923 η Ελλάδα του διχασμού βρίσκεται εν μέσω του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και στη συνέχεια θα βιώσει τη Μικρασιατική καταστροφή και να βρεθεί με τους πρόσφυγες απ’ αυτήν. Εδώ αρχίζουν και τα πραγματικά … δανειακά (πλην όμως τοκογλυφικά) ευτράπελα !!!
Η οικονομική πορεία διαρθρώνεται από τις μεγάλες, έκτακτες πολεμικές δαπάνες (περίπου 6,2 δισ. δρχ.) ενώ σε έξαρση βρίσκεται και ο εσωτερικός δανεισμός.
Ενώ η χώρα στην ουσία δεν μπορούσε να δανειστεί, και ουδείς γνώριζε το παραμικρό στο Κοινοβούλιο, ξαφνικά όλοι άρχισαν να μιλούν για δύο μυστικά δάνεια και μάλιστα μεγάλα!
Ένα το 1915 και ένα το 1916, ισόποσα από 40 εκ μάρκα έκαστο.
Τα 80 εκ μάρκα αυτά δεν είχαν εγγραφεί πουθενά !!! Η κυβέρνηση Σκουλούδη τα κράτησε εντελώς μυστικά, ακόμα και από τη βουλή και δεν τα ανέγραψε πουθενά λες και πρόκειται για δάνειο κάποιου … «μπακάλη της γειτονιάς» !!!
Η υπόθεση έφτασε το 1918 στο ανώτατο ειδικό δικαστήριο στο οποίο ο Σκουλούδης θα υποστηρίξει ότι κρατήθηκε μυστικό για να μην εκλειφθεί ως ένδειξη γερμανοφιλίας!!
Κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί σε κανένα συντεταγμένο κράτος παρά μόνο σε αφρικανικά, όπου οι φύλαρχοι είχαν το … γενικό κουμάντο !!
ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ … ever !!!
Την περίοδο αυτή υπογράψαμε και λάβαμε το πιο αισχρό δάνειο που έχει πάρει ποτέ χώρα! Αισχρό όχι για το μέγεθός του, μιας και ήταν σχετικά μικρό αλλά επαίσχυντο για τον λόγο που το λάβαμε! Προσέξτε λοιπόν:
Το 1913 ο Ελληνικός Στρατός, αποτελούμενος από δυνάμεις της Β. Ελλάδος, έχυσε το αίμα του για να καταλάβει μια στρατηγικής σημασίας σιδηροδρομική γραμμή! Την γραμμή Θεσσαλονίκης – Κωνσταντινούπολης! Και το πέτυχε αυτό! Η γραμμή κατελήφθη από τον Ελληνικό Στρατό. Φαίνεται όμως ότι οι “Σύμμαχοι” είχαν άλλα σχέδια για μας!
Ενώ την καταλάβαμε εμείς, ξαφνικά οι Γάλλοι αποφάσισαν ότι … η γραμμή τους ανήκει, στα πλαίσια της “συμμαχικής μοιρασιάς” ! Όμως ήταν κάτι που υπήρχε σε Ελληνικά εδάφη και δεν θα μπορούσαμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο! Ετσι μας εξανάγκασαν να την αγοράσουμε!!!!
Κι επειδή ως συνήθως δεν είχαμε λεφτά, μας έδωσαν το δάνειο και μάλιστα σε δολάρια. Μας έδωσαν ένα καναδικό (δηλαδή γαλλικό) δάνειο 8.000.000 δολαρίων για να πληρώσουμε στους Γάλλους μια σιδηροδρομική γραμμή την οποία εμείς την είχαμε καταλάβει με τον στρατό μας!!!
Είπε κανείς τίποτα;
Περίοδος Μεσοπολέμου 1924 με 1932
Με τη Μικρασιατική καταστροφή ο ελληνισμός θα βρεθεί σε αμηχανία και σύγχυση. Από το 1924 μέχρι το 1928 ο κοινοβουλευτισμός θα βρεθεί σε οξύτατη κρίση, με 12 κυβερνήσεις, δηλαδή κάθε 4,5 μήνες και άλλη κυβέρνηση.
Τα επιτακτικότερα προβλήματα είναι το προσφυγικό και η σταθεροποίηση της δραχμής που η αξίας της είχε πέσει στο δέκατο πέμπτο της προπολεμικής. Η φορολογική επιβάρυνση παραμένει δυσβάστακτη. Σε σχέση με την προπολεμική έχει αυξηθεί κατά 37 φορές!!!
Από το 1924 μέχρι το 1930 εισέρευσαν στην Ελλάδα 1,16 δισ. χρυσά φράγκα, εκ των οποίων το 78% ήταν δάνεια.
Την περίοδο 1924-1931 συνομολογήθηκαν εννιά (9) εξωτερικά δάνεια, συνολικά 992 εκ. φρ.
Τα δάνεια αυτά προήλθαν από την Αγγλία κατά 48%, τις ΗΠΑ κατά 31% και τα υπόλοιπα σε μονοψήφια ποσοστά από Βέλγιο, Σουηδία, Γαλλία, Ολλανδία, Ελβετία, Αίγυπτο και Ιταλία.
Τα δάνεια χρησιμοποιήθηκαν για την αποκατάσταση των προσφύγων, την εξυπηρέτηση του εξωτερικού δανεισμού, τη σταθεροποίηση της δραχμής και παραγωγικά.
Την ίδια περίοδο η εξυπηρέτηση του εξωτερικού δανεισμού απορροφούσε το 29% των τακτικών εσόδων.
Συνολικά την περίοδο 1824-1932 είχαμε δανεισθεί από το εξωτερικό 2,2 δισ. χρ. φρ. Μέχρι το 1932 είχαμε αποσβέσει 2,38 δισ. χρ. φρ. δηλαδή 183 περισσότερα απ’ όσα είχαμε δανεισθεί και πάλι χρωστούμε 2 δισ. χρ. ερ. (σας θυμίζει κάτι άραγε αυτό; σας θυμίζω προηγούμενο άρθρο μας με τίτλο : «το 1994 χρωστούσαμε 90 δις ευρώ πληρώσαμε 517 δις ως το 2010 και παρ' όλα αυτά χρωστάμε άλλα 340 δις»)
Το 1932 είχαμε την τέταρτη πτώχευση.
Μέχρι το 1945 δεν θα υπάρξει νέος εξωτερικός δανεισμός ενώ θα παγώσει, λόγω της παγκόσμιας κρίσης, η εξυπηρέτηση των παλαιών.
1946-1966 Ανασυγκρότηση και ανάπτυξη
Πρώτο μέλημα της χώρας η ανασυγκρότηση της από την κατοχική καταστροφή που είχε φθάσει 33 φορές το εθνικό εισόδημα του 1946.
Το δεύτερο πρόβλημα ήταν ο εμφύλιος και το τρίτο οι υπέρογκες στρατιωτικές δαπάνες, οι μεγαλύτερες στη Δυτ. Ευρώπη 19 και που έφθαναν στο 27,5% των συνολικών εξόδων.
Τα προβλήματα μέχρι το 1952-53 θα τα αντιμετωπίσουν συνολικά 18 κυβερνήσεις που θα προχωρήσουν σε οκτώ υποτιμήσεις. Κατά μέσο όρο κάθε 5,5 μήνες και άλλη κυβέρνηση και κάθε χρονιά και υποτίμηση.
Το δημόσιο χρέος συντίθεται από το προπολεμικό και το μεταπολεμικό. Το προπολεμικό, μέχρι το 1962 ήταν υπερτριπλάσιο του μεταπολεμικού. Στο προπολεμικό ΔΧ το 90% καταλάμβανε ο προπολεμικός εξωτερικός δανεισμός.
Την περίοδο 1962-67 οι ελληνικές κυβερνήσεις θα διακανονίσουν το 97% του προπολεμικού εξωτερικού Δ.Χ., το οποίο μαζί με τους τόκους ανερχόταν στα 6,41 δισ. δρχ.
Μέχρι το 1955 η Ελλάδα είχε συνάψει μόνο τρια εξωτερικά δάνεια, συνολικά 145 εκ. δολ. Στη συνέχεια θα συνάψει άλλα ΕΙΚΟΣΙΟΚΤΩ (28) εξωτερικά, συνολικά 406,4 εκ. δολ.
Ο μετακατοχικός δανεισμός προήλθε κατά 58,4% από τις ΗΠΑ, κατά 19% από τη Δυτ. Γερμανία και κατά 14,36% από την Αγγλία. Τα υπόλοιπα από διεθνείς οργανισμούς.
Για την εξυπηρέτηση του μετακατοχικού εξωτερικού δανεισμού η Ελλάδα κατέβαλε το 128% της δανειακής προσόδου που λογιστικά είχε πάρει! Καταλάβατε το μέγεθος της τοκογλυφίας;
Περίοδος Δικτατορίας 1967 με 1974
Περίοδος υπέρογκου εσωτερικού δανεισμού, ο οποίος και τετραπλασιάσθηκε. Αντίθετα ο εξωτερικός δανεισμός σημειώνει πολύ μικρή αύξηση.
Συνολικά 19 εξωτερικά δάνεια, μόλις στο 6,4% του νέου Δανειακού Χρέους εξ αυτών το 92,2% ήταν σε δολ.
Την περίοδο αυτή εμφανίζονται τα δάνεια σε συνάλλαγμα.
Πρόκειται για δάνεια εργοληπτικών εταιρειών, τα οποία έπαιρναν από το εξωτερικό, υπό την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου. Στη συνέχεια τα παραχωρούσαν στο Ελληνικό Δημόσιο προς εκτέλεση δημοσίων έργων, με ανάδοχους τις εν λόγω εταιρείες. Συνολικά συνομολογήθηκαν 59 τέτοια δάνεια. Προφανώς το Ελληνικό Δημόσιο δεν είναι ο δανειολήπτης, έτσι δεν θεωρείται εξωτερικός δανεισμός. Στο νέο Δημόσιο Χρέος ο δανεισμός σε συνάλλαγμα αντιπροσώπευε το 23,6%.
Περίοδος Μεταπολίτευσης 1975 με 1981 (κυβέρνηση Καραμανλή)
Το προπολεμικό εξωτερικό Δημόσιο Χρέος, λόγω του διακανονισμού 1962-67 βαίνει συνεχώς μειούμενο. Από το 4% του συνολικού Δ.Χ. το 1974 θα πέσει το 1981 στο 0,6%.
Ο μεταπολεμικός εξωτερικός, κατά μέσο όρο, στο 3,9% των τακτικών εσόδων.
Συνολικά έχουμε 24 εξωτερικά δάνεια. Τρία από την γαλλική κυβέρνηση και τα υπόλοιπα από διεθνείς οργανισμούς και τράπεζες. Κυριαρχία του δολαρίου και απουσία της αγγλικής λίρας.
Περίοδος 1981 με 1989 (κυβέρνηση Α. Παπανδρέου)
Ο δημόσιος τομέας διευρύνεται εντυπωσιακά. Οι απασχολούμενοι στην κεντρική διοίκηση -ΔΕΚΟ από 300.000 θα αυξηθούν σε 460.000. Μαζί δε με τις δημόσιες τράπεζες, προβληματικές και τις ελεγχόμενες από το Δημόσιο επιχειρήσεις θα φθάσουν τις 640.000!!!
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπ. Οικονομικών και εισηγητικές εκθέσεις επί του προϋπολογισμού, τα ελλείμματα του ευρύτερα δημόσιου τομέα, από το 13,4% επί του ΑΕΠ το 1981 θα φθάσουν το 1989 στο 26,1%. Τα ελλείμματα θα καλυφθούν κατά 106% από τον δανεισμό.
Το 1985 η Ελλάδα ήταν παγκόσμια πρώτη στο κατά κεφαλήν Δημόσιο Χρέος το οποίο είχε αρχίσει να προσδιορίζει την ύπαρξη της οικονομίας και όχι την ανάπτυξή της.
Το διάστημα 1982-89, κατά μέσο όρο, η συνολική εξυπηρέτηση του Δ.Χ. κάλυψε το 33,61% των τακτικών εσόδων της ίδιας περιόδου. Μεταξύ το 1975-87 συνομολογήθηκαν 18,4 δισ. δολ. εξωτερικών δανείων, εκ των οποίων το 81% διετέθη για την εξυπηρέτηση των δανείων!!! Φοβερά μεγάλο ποσοστό! Εκεί κάπου στο 1987 αρχίζει ο Γολγοθάς της Ελλάδος!
Η προσφυγή στον εξωτερικό δανεισμό έγινε για έργα συγκοινωνιακής, αγροτικής και αστικής υποδομής. Ένα, το 1982, για την αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς στην Καλαμάτα το 1981 και ένα για την υποστήριξη του ισοζυγίου πληρωμών.
Προφανώς μετά το 1824 ο εξωτερικός δανεισμός είχε γίνει για την χώρα μας, έσοδο τακτικό αλλά και έξοδο υπέρβαρο.
Είμαστε σίγουροι ότι αν ψάξουμε σε μεγαλύτερο βάθος ιστορικά τα αρχεία της χώρας μας θα βρούμε και άλλα τέτοια πολλά! Το θέμα όμως είναι, και φαίνεται σε όλη του την μεγαλοπρέπεια, ότι η Ελλάδα όχι απλά ΔΕΝ αποτέλεσε το «κακομαθημένο παιδί» των συμμάχων και τον «μπαταχτσή» της κοινότητας, αλλά αποτέλεσε τον μεγάλο πελάτη των Δυτικών Τραπεζών και έναν από τους καλύτερους σε όλη την Δυτική Οικονομία ! Τόσο καλό που οι Δυτικές τράπεζες δεν είχαν καμία όρεξη να σταματήσουν να δανείζουν γιατί επί 200 χρόνια πλήρωνε αδιαμαρτύρητα!!!
Η Ελλάδα αποτέλεσε ένα κλασικό παράδειγμα στο οποίο στηρίχτηκε και αναπτύχθηκε η σημερινή Δυτική Οικονομία, όταν αποφάσισε να μεταβληθεί σε «χρεοκρατία» (debtocracy) και ειδικά από την εποχή που ο χρυσός αποτελούσε το αντίκρισμα του πλούτου μιας χώρας! Όταν σταμάτησε αυτό και το χρήμα «γεννιόνταν» από το χρέος (Θεωρία «το χρέος γεννά χρήμα»), η Ελλάδα αποτέλεσε έναν βασικό πυλώνα ανάπτυξης των προηγμένων Δυτικών κρατών όχι μόνο γιατί πλήρωνε τοκογλυφικά δάνεια αλλά κυρίως γιατί με τα δάνεια αυτά αγόραζε στρατιωτικό υλικό και προϊόντα των χωρών που της δάνειζαν!!!
Ετσι, απ’ ό,τι είδατε τα τελευταία 200 χρόνια,
- πληρώναμε δάνεια τα οποία δεν τα λάβαμε ποτέ,
- είτε πληρώναμε μέχρι και 200 φορές πάνω την αξία τους ,
- είτε πληρώναμε δάνεια για πράγματα που χύσαμε το αίμα μας για να τα αποκτήσουμε!
Φτάσαμε στο σημείο να αποπληρώνουμε δάνεια της πρώτης περιόδου της Επαναστάσεως του 1821 μέχρι και την προηγούμενη δεκαετία, και οι κατ' όνομα σύμμαχοί μας να κερδίζουν τεράστια ποσά από χρεολύσια κάθε χρόνο, χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα!
Και ουδέποτε διαμαρτυρηθήκαμε ως λαός! Τα πληρώναμε εργαζόμενοι άοκνα και αγόγγυστα! Πληρώνουμε ακόμη και τους αιμοσταγείς κλέφτες του γερμανικού Ράιχ που στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κατέκλεψαν την περιουσία της χώρας μας, ρούφηξαν τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές και ρήμαξαν τον τόπο! Κατοχικές δυνάμεις που κατάσφαξαν τον Ελληνικό λαό και ουδέποτε μας αποζημίωσαν. Ενώ εμείς είχαμε αποζημιώσει ακόμη και τους Οθωμανούς που μας κατείχαν παράνομα επί 4 αιώνες!!!!
Από τις λίγες αυτές γραμμές που σας παραθέτουμε, είναι πλέον πρόδηλο ότι η χώρα μας ήταν από παλιά «άνδρο των διεθνών πλιατσικολόγων» !
- Μπορεί να μας έδωσαν ψίχουλα για να πολεμήσουμε για την ανεξαρτησία μας, αλλά το εξαργύρωσαν επί δύο σχεδόν αιώνες! Για 200 χρόνια ο Ελληνας πληρώνει «αέρα» στους Γερμανούς και στους λοιπούς Φραγκολεβαντίνους, χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία. Από το αστρονομικό ποσό που έχουμε πληρώσει τα 200 αυτά χρόνια, ζήτημα να έχουμε λάβει στην πραγματικότητα ένα 25% και ίσως να είναι και μικρότερο.
Αν σκεφτείτε ότι από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια ευρώ) φανταστείτε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια!
Αυτό λοιπόν το άρθρο, κάθε Ελληνας του Εξωτερικού, είτε μένει σε χώρες της ΕΕ. είτε εκτός, πρέπει να το μεταφράσει σε κάθε γλώσσα και να το διανείμει όπου και όπως μπορεί! Να το διαδώσει για να καταλάβουν οι λαοί πόσο μας κόστισε η ανεξαρτησία μας και τι πληρώνουμε επί σχεδόν 200 χρόνια στα κοράκια που διέλυσαν τη χώρα μας! Να το εμπεδώσουν καλά γιατί έρχεται η σειρά τους!
Μεταφράστε το, διαδώστε το και βοηθήστε στην προσπάθεια να καταλάβουν οι λαοί του κόσμου ότι ο Ελληνας ήταν ο πλέον καλοπληρωτής δανείων τα τελευταία 200 χρόνια! Και αυτά που μας ζητάνε σήμερα, δεν είτε τίποτε άλλο παρά υπερ-τοκοχρεολύσια, ανακεφαλαιοποιήσεις τόκων και σε καμία περίπτωση δεν είναι χρήμα το οποίο το λάβαμε στα χέρια μας ποτέ, και το σπαταλήσαμε.
Ετσι το παρουσιάζουν οι Γερμανοί, οι Αυστριακοί και οι Ολλανδοί γιατί έτσι τους βολεύει, μιας και είναι οι κύριοι δράστες του εγκλήματος και αυτοί οι οποίοι καρπώθηκαν τον Ελληνικό πλούτο !!!
Κάντε λοιπόν την μετάφραση και στείλτε το σήμερα κιόλας για να αφυπνίσουμε την παγκόσμια κοινή γνώμη !!!
aegeantimes.gr

 


Αντιμέτωπος με απειλή σύλληψης ο Νταβούτογλου: Η Βαγδάτη προειδοποιεί ότι ενδέχεται να προχωρήσει στην σύλληψή του!


Ισόβια σε ζευγάρι Πακιστανών για τη δολοφονία της 17χρονης κόρης τους.

Volcanic activity world-wide 2 Aug 2012: Manam, Bagana, Pagan, Batu Tara, Sakurajima, Popocatépetl, Kilauea.

12 ΧΡΟΝΗ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ...

Σύμφωνα με την ασιατική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (AHRC) οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές αρνούνται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια – αρνούνται ακόμα και τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο που απαιτείται μετά από καταγγελία βιασμού-  και ο λόγος είναι πως ένας από τους βιαστές του κοριτσιού ισχυρίζεται ότι …έχει παντρευτεί το κορίτσι κατά τη διάρκεια της απαγωγής του!!! Η αλήθεια είναι ότι η αστυνομία δεν διώκει τις Ισλαμικές μαχητικές οργανώσεις και αυτού του είδους οι απαγωγές έχουν πλέον καθιερωθεί!
Το 12χρονο κοριτσάκι αρνείται ότι κάποιος γάμος έλαβε χώρα κατά την 8μηνη απαγωγή του. Το αποκορύφωμα της αδιαφορίας των πακιστανικών αρχών είναι ότι η αστυνομία …προειδοποίησε τους γονείς του κοριτσιού να …παραδώσουν το κορίτσι τους στον ‘νόμιμο’ σύζυγό του ώστε να αποφύγουν την ποινική δίωξη που ενδέχεται να κατατεθεί εναντίον τους από τον βιαστή (!!!).

Διαγράφεται ο Νίκος Νικολόπουλος από ΚΟ και κόμμα. Αναμένεται και η επίσημη ανακήρυξη Προβόπουλου ως αυτοκράτορα της μπανανίας.

Διαγράφεται ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, με απόφαση του Σαμαρά.
Η διαγραφή έλαβε χώρα μετά από δημοσιεύσεις του στο Twitter:
«Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο.Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης «όνειρο ήταν» την λησμονήσαμε.Ο λαός ξεπνεομένος τι να περιμένει; Την τροϊκανή επιείκεια ή την τιμωρία;»
 

-21χρονος Πακιστανός είναι, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο κύριος ύποπτος για την επίθεση εναντίον της 15χρονης στην Πάρο. Όλο το ρεπορτάζ εδώ: http://www.itabloid.gr/?p=4488
Εισαγγελέας Πεπόνης: Έγκλημα σε βαθμό κακουργήματος το μνημόνιο!

Active volcanoes in the world: July 25 – July 31, 2012.

Ο Chavez εναντίον τής ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗΣ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΚΗΣ ευρωπαϊκής αριστεράς για τη Συρία…


Professor Christy calls on DEFORESTATING-FATALIST Congress to take 5% to 10% of the funds that the United States gives to IPCC (which have averaged about $3 million annually over the last decade) and dedicate it to "a group of well-credentialed scientists to produce an assessment ON CLIMATE that expresses legitimate, alternative hypotheses that have been (in their view) marginalized, misrepresented or ignored in previous IPCC reports (and thus EPA and National Climate Assessments). Such activities are often called 'Red Team' reports and are widely used in government and industry." Red teams, he writes, could provide "a parallel, scientifically-based assessment regarding the state of climate science which addresses issues which here-to-for [sic] have been un- or under-represented."

Βίντεο: ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΟ καλοκαιρινό μπουρίνι «έπνιξε» την AΠΟΔΑΣΩΜΕΝΗ Θεσσαλονίκη‏...

Αστραπές Μαρτσούκου, της ΔΥ που βραβεύτηκε για την ευσυνειδησία της, κατά Πάγκαλου!

Αστραψε και βρόντηξε κατά του τέως αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου η δημόσια υπάλληλος που γλίτωσε τη χώρα από πρόστιμα έως 550.000.000 ευρώ.

Αφορμή για την έκρηξη της 38χρονης νομικού Ελένης Μαρτσούκου, που βραβεύθηκε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ήταν η ανάρτηση που έκανε ο κ. Πάγκαλος στη ιστοσελίδα του, σύμφωνα με την οποία εκείνος ήταν ο πρωτεργάτης στο να μειωθούν οι παραβάσεις του κοινοτικού δικαίου, με στόχο τη μείωση των σχετικών προστίμων που καλείται η χώρα να καταβάλει.

Οπως τόνισε η κυρία Μαρτσούκου στον Βήμα FM, «ο κ. Πάγκαλος δεν βοήθησε καθόλου το συγκεκριμένο έργο. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση που κάνει τέτοιες δηλώσεις. Ηταν πάντοτε απών όταν τον χρειαστήκαμε. Του είχε δοθεί από τον τότε πρωθυπουργό, τον κ. Παπανδρέου, η πολιτική επιστασία του συγκεκριμένου έργου, αλλά δεν έγινε από την πλευρά της Αντιπροεδρίας τίποτα για να βοηθήσει την καθημερινή δουλειά της ενσωμάτωσης.


Settled science update: Climate models predict lessmore North Atlantic tropical storms...

“Συμπτωματικές” πυρκαγιές σε δασικές εκτάσεις που δείχνουν αιολικά στον χάρτη της ΡΑΕ. Φύση και κοινωνία μπουρλότο για να θησαυρίσουν οι κολλητοί της παρασιτικής οικογένειας...

μετά τα αιολικά στην Πάρνηθα, και με δεδομένη την αμέτρητη λαμογιά των αιολικών (και τις αποφάσεις του κράτους — ναι στα αιολικά σε καμένα και αναδασωτέα), συγγνώμη, είμαι καχύποπτος.

  Μετά την φωτιά στην Πλατανιά Δράμας και τις “συμπτώσεις” για αιολικά στις ιστοσελίδες και στον χάρτη της ΡΑΕ… Παρόμοια “σύμπτωση” στο Βιάννο Κρήτης (Απόφαση ΟΤΑ 30/5/12). Η λαμογιά των αιολικών (που οι “ισχυροί” είναι βασικά αεριάδες — Μυτιληναίος, Κοπελούζος, Περιστέρης — και η πρόσχαρη σύμπραξη της αεριο-ΡΑΕ...

 


ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ τρομοεμβολιαστικής μανίας ΗΠΑ, Βρετανίας:
30 years of secret, official transcripts prove vaccine schedules in US and UK are based on government lies!!!...

Ούτε ένα ευρώ φόρο δεν πληρώνουν οι ξένοι που έχουν εξοχικό στην Ελλάδα!...



Βίντεο με την AΠΟΔΑΣΩΜΕΝΗ Κοζάνη που «βούλιαξε» από ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΟ καλοκαιρινό μπουρίνι...

Παραμονές Αυγούστου και στην Κρήτη έχει…χιόνι!

Κατάληψη τουρκικής πόλης απο το PKK. Εκεί που απειλούσαν οι Τούρκοι για εισβολή…

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής, που ανακοίνωσε επιτέλους χθες η "Ελληνική"=ελλαδική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας ανέρχεται σε 9.903.268 Ελληνίδες και Έλληνες (νεογέννητους, ανήλικους, ενήλικες).
Σύμφωνα τώρα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, που αυτή τη στιγμή είναι ακόμα αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του, το εκλογικό σώμα της χώρας, δηλαδή οι άνω των 18 ετών Ελληνίδες και Έλληνες που είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, ανέρχεται σε 9.952.570 ενήλικες πολίτες.

Σύριοι: Πήραμε εκδίκηση για την τρομοκρατική επίθεση στην Δαμασκό. Νεκρός ο αρχηγός τής σαουδαραβικής κατασκοπείας;



Το αυτοκρατορικό σύνδρομο του γενίτσαρου Ερντογάν.



Solyndra bankruptcy inspires book idea: "Green Geniuses: How Chu and Obama Quickly Turned $527 Million of Your Money into $24 Million in Cash"...

Ηλθε η "δημοκρατία" στην Αίγυπτο! Μετά τη νομιμοποίηση της κλειτοριδεκτομής, συνελήφθει και δάσκαλος για προσβολή του ισλάμ, λέξη που στα αραβικά σημαίνει υποταγή στους μουλάδες...


Η σφοδρότερη καταιγίδα των τελευταίων ετών - μεγαλύτερη και από εκείνη της περασμένης Παρασκευής - έπληξε πριν από λίγο την πόλη της Κοζάνης.

Ο Μάριο Ντράγκι συμμετείχε σε λόμπι κρατικών και ιδιωτών δανειστών μέσω ΜΚΟ!


Το βίντεο είναι συγκλονιστικό. Ένα μικρό κοριτσάκι, μια μικρή Παλαιστίνια, βρίσκει το κουράγιο να σταθεί απέναντι στους ισραηλινούς στρατιώτες...
και να τους φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και αμηχανία.

Ijen Volcano, Indonesia
The alert status at Ijen volcano, Indonesia was increased from level 2 (waspada) to level 3 (siaga) to on 24th July 2012. A 1.5 km exclusion zone has been placed around the crater lake. 


Μαρτυρία σοκ εξάδελφου Άκη: “Έτσι έγινε η νοθεία από το γενιτσαρικό ΠΑΣΟΚ στις εκλογές τού 2000″!...



Συνδέουν το παστεριωμένο γάλα με την αύξηση των κρουσμάτων της σκλήρυνσης κατά πλάκας!
Τι έδειξε πρωτοποριακή μελέτη της Νευρολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ στον πληθυσμό της Κρήτης
Τη δραματική αύξηση, έχει σχεδόν εξαπλασιαστεί, της σκλήρυνσης κατά πλάκας στον πληθυσμό της Κρήτης τα τελευταία 30 χρόνια και την συσχέτισή της με την κατανάλωση παστεριωμένου εισαγόμενου αγελαδινού γάλακτος από τους πάσχοντες, αποκαλύπτει μεγάλη μελέτη της Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Κρήτης που δημοσιεύθηκε στο κορυφαίο διεθνές επιστημονικό περιοδικό “Neurology” και παρουσιάζεται σε επιστημονικό συνέδριο που πραγματοποιείται στην Αγία Πελαγία.
Όπως είπε στην “Π” ο καθηγητής Νευρολογίας Ανδρέας Πλαϊτάκης, επικεφαλής της μελέτης, το συμπέρασμα αυτό υποστηρίζεται και από άλλες μελέτες που έχουν γίνει διεθνώς.

Πώς το γάλα σχετίζεται με τη νόσο
Πώς όμως η πηγή του γάλακτος μπορεί να σχετίζεται με την ασθένεια;
Σε σύγκριση με το γάλα από βοοειδή, η σύνθεση πρωτεΐνης του αιγοπρόβειου γάλακτος προσομοιάζει περισσότερο με εκείνη του ανθρωπίνου γάλακτος. Επίσης προηγούμενες μελέτες έδειξαν ότι η σύνθεση πρωτεΐνης του αιγοπρόβειου γάλακτος είναι διαφορετική από εκείνη του αγελαδινού γάλακτος και ότι η παστερίωση του τελευταίου αυξάνει την πιθανότητα ενεργοποίησης του ανοσοποητικού συστήματος. Επιπλέον, το φρέσκο γάλα, εν σχέσει με το παστεριωμένο, τροποποιεί τη μικροβιακή χλωρίδα του εντέρου, ενώ είναι γνωστό ότι τα βακτήρια της εντερικής χλωρίδας περιέχουν πρωτεΐνες που προσομοιάζουν με αυτές της μυελίνης του νευρικού συστήματος του ανθρώπου και ως εκ τούτου μπορεί να ευαισθητοποιήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα για να προσβάλλει το νευρικό. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται μοριακή μιμική και είναι γνωστό ότι αποτελεί μηχανισμό που έχει ενοχοποιηθεί στην πρόκληση αυτοάνοσων νοσημάτων, καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού μπορεί να αναγνωρίσει δικά του συστατικά ως ξένα (λόγω ομοιότητας) και να κινητοποιηθεί ώστε να τα καταστρέψει.
Οι παρατηρήσεις αυτές ενισχύονται από δεδομένα που δείχνουν ότι η κατανάλωση του αγελαδινού γάλακτος είναι σχετικά υψηλή στις βιομηχανικές χώρες και ότι υπάρχει σημαντική συσχέτιση μεταξύ της κατανάλωσης αγελαδινού γάλακτος και της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
Πάνω από το 90% των ασθενών έπιναν εισαγόμενο αγελαδινό γάλα
Η μελέτη έδειξε ότι οι παππούδες και οι γιαγιάδες των ασθενών με ΣΚΠ έπιναν σχεδόν αποκλειστικά γάλα της αίγας, ενώ περίπου 50% των παιδιών τους (δηλαδή οι γονείς των ασθενών με ΣΚΠ) έπιναν γάλα της αίγας. Αντίθετα, για πάνω από 90% των ασθενών με ΣΚΠ, η πηγή του γάλακτος ήταν το παστεριωμένο εισαγόμενο βόειο γάλα (μόνο το 2-5% έπιναν το τοπικό γάλα κατα την εκδήλωση της νόσου).
Ο κ. Πλαϊτάκης μιλώντας στην “Π” υπογράμμισε:
“Πιστεύουμε ότι η παρατήρηση μας, ότι η μετάβαση από το φρέσκο γάλα της αίγας στο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, σχετίζεται με την αύξηση της ΣΚΠ στην Κρήτη, είναι πολύ σημαντική για να αποτελέσει αφετηρία για νέες ερευνητικές προσπάθειες, όπως τονίζεται στα highlights του NEUROLOGY, το οποίο επέλεξε να προβάλει την εργασία μας ανάμεσα στις πιο σημαντικές εργασίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό”. http://www.patris.gr/articles/223557

Update from the "fastest warming" FREEZING place on Earth: "The 90-day period from May 1 to July 29 saw the lowest daily high temperatures on average in Juneau since officials began keeping records in 1943"!... 

ΦΩΤΟ: Σοκ από τα βασανιστήρια και τις απάνθρωπες μεθόδους με τις οποίες "φτιάχνονται" οι Κινέζοι Ολυμπιονίκες!

Η νεαρή Πομακοπούλα ξεσκεπάζει τους εγκληματίες φασίστες τής Άγκυρας και τους άθλιους "προοδευτικούς" έγχρωμους φασίστες-συνοδοιπόρους τους.

H Kίνα στέλνει πολεμικό στόλο στην υπεράσπιση της Συρίας από ξένες επεμβάσεις!

Power Outage Sparks Violent Protest in Pakistan.

Χωρίς ρεύμα 600 εκατομμύρια άνθρωποι

Στο σκοτάδι η μισή YΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ Ινδία, μετά την κατάρρευση του δικτύου ηλεκτροδότησης.

Γιατί στην “Κυριακάτικη Αυγή” απουσιάζει η αναφορά στo ξεπούλημα της Αγροτικής στην Πειραιώς; Α, ρε πουτ@να διαπλοκή!

Επιδρομή τσιγγάνων με τραυματίες στο Ναύπλιο!

Η "Πράσινη" Απάτη δημιούργησε στην ΛΑΓΗΕ έλλειμα 300εκ €!...

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ η μεθόδευση της Αγροτικής, και με απόλυτη σιωπή…


ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΙ, ΑΠΟΔΑΣΩΤΕΣ Ινδοί χωρίς ρεύμα... NO AFFORESTATION=global cannibalism after such incidents: http://news.yahoo.com/major-power-outage-hits-northern-indian-cities-031800371--finance.html.

Εκεί μας έφτασαν: Οι πρώτες ένοπλες ομάδες ασφαλείας από πολίτες είναι γεγονός!

Οι πρώτες ένοπλες ομάδες αυτοπροστασίας πολιτών έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή του Μοσχοχωρίου Λαμίας και ήρθαν ως αποτέλεσμα επιθέσεων αλλοδαπών σε κατοίκους της περιοχής και λεηλασίας των αγροτικών τους μηχανημάτων επί καθημερινής βάσεως!
Οι πολίτες έχουν ζητήσει αύξηση της αστυνομικής παρουσίας, αλλά το αίτημα τους είχε περιορισμένη ανταπόκριση καθώς δεν υπάρχουν ούτε αρκετοί ατυνομικοί, ενώ και τα οχήματα που έχουν είναι περορισμένα καθώς λίγα λειτουργούν λόγω έλλεψης κονδυλίων συντήρησης.
Έτσι η αυτοοργάνωση σε μονάδες αυτοάμυνας ήταν μονόδρομος: Περίπου τριάντα ένοιπλοι κάτοικοι έχουν οργανώσει ομάδες περιφρούρησης και εκτελούν περιπολίες με τις κυνηγετικές τους καραμπίνες στα χωράφια για να εντοπίσουν τους δράστες που προκαλούν μεγάλες φθορές στα μηχανήματα, ξηλώνοντας τα καλώδια για να βγάλουν μπαταρίες ή αντλώντας πετρέλαιο από τα ντεπόζιτα ή ξηλώνοντας χάλκινα καλώδια.
Έτσι, αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, με απρόβλεπτη κατάληξη στην περίπτωση που εμπλακούν σε μάχη με τους αλλοδαπούς κακοποιούς.
Οι ομάδες αυτοπροστασίας έχουν στελεχωθεί κυρίως από νέους της περιοχής που έχουν υπηρετήσει στις ειδικές δυναμεις ή από μεγαλύτερους που γνωρίζουν καλά την χρήση πυροβόλων όπλων. Οι ομάδες είναι συνήθως τριών ατόμων και οι περιπολίες τους έχουν μειώσει τις εκλοπές κατά 80% ήδη από τις πρώτες ημέρες!

 

Ποιοι είναι οι 731 που έβγαλαν 1 δισ. στο εξωτερικό και δήλωσαν μόλις 2,5 εκατ. στην εφορία.


Επειδή οι υπερθερμασμένοι για φοροεξόντωση-επιδοτήσεις γενίτσαροι, χρησιμοποιούν κάθε δόλιο μέσο για να μας ΑΠΟΣΠΟΥΝ την προσοχή για συλλογικές προετοιμασίες ενόψει των [ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΩΝ] ηφαιστειακών χειμώνων, δείτε πώς ένα παγωμένο αέριο ρεύμα στην ατμόσφαιρα εγκλωβίζει ζεστό αέρα από τους τροπικούς για λίγο παραπάνω, ενώ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ επικρατεί ΠΑΓΩΝΙΑ: εδώ.

1 mm of water on top of THEREE KILOMETERS of ice

And it immediately froze. Interesting how NASA gets all fired up about 1 mm of water on the Greenland Ice Sheet, yet barely mentions that cooling sea levels FELL in both 2010 and 2011.



Και αρχαιοκάπηλοι και τοκογλύφοι‏...


Piers Corbyn's warning from 42 days ahead verified: Met Office 'No rain' forecast from 12 hours ahead failed!
ALTRUIST astrophysicist-TOP weather forecaster Piers Corbyn: Open letter to The PARASITIC Guardian. 
Will Bob Ward, say sorry to Piers Corbyn? 

  'Εξι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ (που διαφωνούν με τα μέτρα) έτοιμοι να φύγουν...

Τούρκος πρώην υπουργός αμύνης, προειδοποιεί για διαμελισμό τής Τουρκίας.

"Ελλάδα. Πατρίδα τής ψυχής μου". -Μια Αυστριακή στη Δρυόπη!

Major Harvard study confirms fluoride lowers childrens IQ...
Για προσπάθεια εξαπάτησης των Βούλγαρων πολιτών με την ανάμειξη διαφορετικών θεμάτων στην ερώτηση του μελλοντικού δημοψηφίσματος έκανε λόγο εκπρόσωπος της κυβερνώσας πλειοψηφίας.
«Η ορθή ερώτηση έπρεπε να διατυπωθεί κάπως έτσι: «Θέλετε να μην υπάρχει αύξηση των συντάξεων στη Βουλγαρία τα επόμενα 20 χρόνια, ώστε να ολοκληρωθεί το «Μπέλενε»; Ή «Συμφωνείτε να πληρώνετε υψηλότερους φόρους τα ερχόμενα δέκα χρόνια για να γίνει το Μπέλενε»;», σχολίασε ο βουλευτής του κυβερνώντος GERB Μπορισλάβ Ντιμιτρόφ, ο οποίος κατηγόρησε τους σοσιαλιστές για «εθνικά ανεύθυνη πολιτική, με την οποία θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα σε χρεοκοπία».


Another AVERTABLE deadly derecho in Dolaria....
Την λειτουργία  ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥ-ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ-ΑΣΥΜΦΟΡΟΥ-ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΟΥ αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε αναδασωτέα έκταση στη θέση Μελίσσι του Δήμου Θίσβης Βοιωτίας, ενέκρινε με απόφασή της η πώς-να-τη-χαρακτηρίσεις-Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ). 

Η συγκλονιστική ομιλία τής Ελληνίδας Πομάκας στην ιδρυτική εκδήλωση του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων.


Ο Iρανός απεσταλμένος στα Ηνωμένα Εθνη, κατηγόρησε το Ισραήλ για το σχεδιασμό και την εκτέλεση της βομβιστικής επίθεσης αυτοκτονίας σε λεωφορείο στη Βουλγαρία πριν από μία εβδομάδα, κατά την οποία σκοτώθηκαν πέντε Ισραηλινοί τουρίστες.
"Ελληνες αναλυτές αναφέρουν το παράδειγμα της «στρατηγικής σχέσης» Γεωργίας-Ισραήλ. Επί του κ. Σαακασβίλι, οι Ισραηλινοί εφοδίασαν με όπλα και εκατοντάδες συμβούλους τον γεωργιανό στρατό. Βασικοί Υπουργοί είχαν διπλή υπηκοότητα, γεωργιανή και ισραηλινή. 'Ολοι αυτοί ουδόλως απέτρεψαν τον κ. Σαακασβίλι να κάνει πόλεμο κατά της Ρωσίας, που απέβη καταστροφικός για τη Γεωργία, αλλά χρησιμοποιήθηκε για να αποτρέψει τη Μόσχα από την πώληση  S300 στο Ιράν. Περίπου αυτό που συνέβη με τον Δημήτριο Ιωαννίδη, το 1974, αλλά και με τον Σαντάμ, που Ισραήλ-ΗΠΑ έσπρωξαν κατά του Ιράν."

Με ρατσιστικούς όρους η επίθεση κατά του Καπράλου, αφού αναφέρεται σε “μαύρα” εισιτήρια. Αμέσως να επέμβει η ΚΚΚ (Κουβελοκαπραλοκουράκηδες).

Διήμερες εκδηλώσεις - Πορείες μοτοσικλετιστών εις μνήμη Ισαάκ και Σολωμού!

Κατάργηση συμβιβασμού με τη Siemens: 2 δις ισοδύναμο στον προϋπολογισμό.

Η φρενοβλάβεια της «αντιρατσιστικής» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ...

Η ηγεσία του ΚΚΕ έσπευσε, τάχιστα, να συνταχθεί με στο Μαύρο Μέτωπο των νεοταξικών δυνάμεων…
          Στα νέα ιδεολογήματα της παγκοσμιοποίησης («αντιεθνικισμός», «αντιρατσισμός», «ατομικά δικαιώματα» κ.λπ…), εν ριπή οφθαλμού, κατακτάται η καθεστωτική ΟΜΟΦΩΝΙΑ και συγκροτείται το Μαύρο Μέτωπο της νεοταξικής ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ…

Τον αριστερό μοναρχικό κ. Κουβέλη δεν τον ενοχλούν προφανώς οι οριζόντιες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις που εξαθλιώνουν τους Έλληνες, για τις οποίες συμφωνεί απόλυτα με τα παραγγέλματα της τρόϊκας, ούτε η τουρκική φρεγάτα που αλώνιζε χθες το Αιγαίο, αλλά τον ενόχλησε η μεταφορά ενός αστείου στο tweet της κ. Παπαχρήστου.
 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατέθεσαν πρόταση νόμου για κατάργηση της συμφωνίας συμβιβασμού με Siemens.

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε για συνωστισμούς και ότι «Οι κλέφτες (σ.σ. με μικρό “Κ”!) συγκροτούν ένοπλες ομάδες, κάνουν επιθέσεις σε εμπορικές αποστολές, σε κρατικούς (σ.σ. όχι Τούρκους) αξιωματούχους” θα γινόταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ γιατί όχι και αρχηγός.

Τα παράσιτα της κυβέρνησης Σημίτη πώλησαν 20 τόνους χρυσού και τώρα αγοράζουν και πάλι χρυσό με $1580 την ουγγιά!

Επιτέλους ένας Έλληνας! Βάσος Λυσσαρίδης: Το Κυπριακό είναι θέμα εισβολής, εθνοκάθαρσης, κατοχής και καταπάτησης. Και όχι “πολιτικό πρόβλημα”.

Σαν τα στραγάλια έπαιρνε τα εκατομμύρια από την Πειραιώς η Αρετή Τσοχατζοπούλου. Καταλάβατε γιατί δεν τολμούν να στείλουν δικαστικούς στις τράπεζες;

 



"Overheated" planet update: You know what icebreaker isn't sufficient for our warmist scientists in FROZEN Antarctica? A 420-foot, 36 million-pound ship that can ram through 8 feet of ice and carry 1.2 million gallons of fossil fuel!...

Ο συνήγορος της κόρης του πρώην υπουργού, προέβει σε δηλώσεις και αποκάλυψε ότι η Αρετή Τσοχατζοπούλου έχει αρχίσει να χάνει την εκτίμηση που είχε στον πατέρα της, προσθέτοντας πως η πελάτης του είναι πρόθυμη να δώσει στο ελληνικό δημόσιο όλα όσα δεν της ανήκουν.

Η Ιρλανδία συνέλαβε τραπεζίτη για το λόγο που θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί αρκετοί ελλαδίτες τραπεζίτες!

1100+ Peer-Reviewed Papers Supporting Skeptic Arguments Against ACC/AGW Alarm.

Spain the model: Without saying so explicitly, warmists Chris Mooney and Ezra Klein seem to admit that Spain's "let's all get rich selling each other wind turbines and solar panels" plan was a spectacular failure http://tomnelson.blogspot.gr/2012/07/spain-model-without-saying-so.html 

ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ http://thewatchers.adorraeli.com/2012/07/24/state-emergency-declared-missouri-usa.
 
Είδε και απόειδε μια συνταξιούχος δασκάλα από το Κιλκίς περιμένοντας από το κράτος να ανταποκριθεί στις ανάγκες διακομιδής με ασθενοφόρο στη περιοχής διαμονής της, αποφάσισε να αγορασει με τις οικονομίες μιας ζωής και βα δωρίσει στο ΕΚΑΒ ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο, αξις 82.000 ευρώ.
Ο λόγος για την συνταξιούχο δασκάλα Σοφία Προκοπίου.
Όπως ήταν λογικό, η κίνησή της προκάλεσε συγκίνηση στην ευρύτερη περιοχή.

Πάρτι φοροδιαφυγής έκαναν συνταξιούχοι του Ταμείου Νομικών – Δεν υπέβαλαν δήλωση...


http://enformable.com/2012/07/government-panel-blasts-safety-culture-and-government-response-in-latest-fukushima-disaster-report...
The rise and fall of Al Gore and Global Warming...

Beijing – Anger Swells After Record AVERTABLE Floods Kill At Least 37...

ΦΕΚ επιβεβαιώνει τις σχέσεις οικογένειας Μπόμπολα και οικογένειας Τσοχατζόπουλου!

Μαζί τα έφαγαν οι σοσιαληστές. Έγγραφο – ντοκουμέντο για να βλέπει ο λαός που πήγαν τα λεφτά του....

Αν ο Ελγιν ζούσε σήμερα… Βίντεο.

Πώς ελέγχονται από την τρόικα τα γενιτσαρικά ΜΜΕ…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.