O ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΣ της Γης, μας στηρίζει για την ΑΠΟΤΡΟΠΗ σεισμών-ηφαιστειακών εκρήξεων!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: 23-7-2012, μετά από τη 2η εικόνα. Bιβλιαράκι για ΠΡΟΓΝΩΣΗ-αντισεισμική προστασία: εδώ, 8η έκδοση!
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο καθηγητής Ε. Khalilov (που ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ 88 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ χώρες ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ για το μεγασεισμό στην Ιαπωνία τον περσινό Μάρτιο), υποστήριξε* την πρώτη φορά παγκόσμια διατυπωμένη θέση μας, ότι το κλίμα των πλανητών ρυθμίζεται από τον [ΕΚΤΡΕΨΙΜΟ] γαλαξιακό ηλεκτρισμό. Μιας και ανάλογη διακριτική υποστήριξη δίνεται και από τον κορυφαίο αστροφυσικό-κλιματολόγο P. Corbyn, φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου η ανοιχτή υποστήριξη και των προτάσεων ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ σεισμών-ηφαιστεικαών εκρήξεων-νεροποντών-πλημμυρών-λιμών.
Επειδή όμως ανά πάσα στιγμή μπορεί να τιναχτεί από νέο σεισμό ΟΛΗ η Φουκουσίμα με ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θύματα μέσα σε λίγες ημέρες, ΕΠΕΙΓΕΙ να πιέσουμε διεθνώς ώστε να αποφασιστούν ΑΜΕΣΑ οι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΕΣ ενέργειες ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ παγκόσμιου ολοκαυτώματος.
*”Νow, thanks to the involvement of scientists from other fields of science including biology and astrophysics in preparations for the report, it has become apparent that the currently observed events are of galactic scale and are directly related to THE POSITION OF THE SOLAR SYSTEM IN OUR GALAXY, the Milky Way. It is this position that has a major impact on the formation of geological megacycles during which planet-scale biodiversity change is observed”.
http://arknow.net/site/202/f/2737#.T9sNMJjF-So.
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ-ΑΠΟΤΡΟΠΗ ή μετριασμός σεισμών-ηφαιστειακών εκρήξεων/και αγγλικά: http://aftarkia.wordpress.com
ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ για την ΑΠΟΤΡΟΠΗ διέγερσης του μάγματος, ΚΑΙ στα ελληνικά: 
http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com
  
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ να ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, ο ΠΟΛΙΤΗΣ να ΔΙΚΑΖΕΙ, ο ΠΟΛΙΤΗΣ να ΑΝΑΚΑΛΕΙ τους πολιτικούς, ο ΠΟΛΙΤΗΣ να ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ την ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ, ο ΠΟΛΙΤΗΣ να είναι το ΚΕΝΤΡΟ των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ!


Αναζητούμε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ μετάφραση σε άλλες γλώσσες, εκτός από αγγλικά:
Ένας ΑΠΛΟΣ-ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ τρόπος για την ΑΠΟΤΡΟΠΗ έκρηξης ΟΛΗΣ της Φουκουσίμα, με ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θύματα, μέσα σε λίγους μήνες...
Σε ΠΟΛΛΟΥΣ λαούς η φράση έπεσε κεραυνός 'εν αιθρία' (ΧΩΡΙΣ σύννεφα), αποδείχτηκε* ότι ξεκίνησε από πανάρχαιες παρατηρήσεις ότι το ηλεκτρικό ρεύμα των κεραυνών έρχεται από το γαλαξία και τον ήλιο, ενώ τα σύννεφα είναι απλώς βολικοί αγωγοί.
Τα αστικά κέντρα που είναι γεμάτα αλεξικέραυνα, ΔΕ γίνονται επίκεντρα σεισμών, οι οποίοι επίσης αποδείχτηκε* ότι προκαλούνται από την ίδια εξωπλανητική ηλεκτρική διέγερση του μάγματος. 
Άρα δίκτυα μεγάλων αλεξικέραυνων δίπλα σε ρήγματα (σε θαλάσσια, πάνω σε πλωτήρες), μπορούν να εκτρέψουν το διεγερτικό ηλεκτρικό ρεύμα, να μετριάσουν ή και να αποτρέψουν καταστροφικούς σεισμούς, όπως αυτός που ενδέχεται να ανατινάξει ΟΛΗ τη Φουκουσίμα, με ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θύματα, μέσα σε λίγους μήνες...
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ την προσπάθεια ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ σεισμών, καλώντας εθελοντές να μετρήσουν το ραδόνιο στα κοντινότερα ρήγματα και να υπολογίσουν πόσα αλεξικέραυνα χρειάζονται για να εκτρέψουν τον γαλαξιακό ηλεκτρισμό που διεγείρει το μάγμα, όπως ΗΔΗ κάνουν τα εκατοντάδες αλεξικέραυνα στα αστικά κέντρα.
http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com/ellhnika.

 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: 

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ την προσπάθεια ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ σεισμών, καλώντας εθελοντές να μετρήσουν το ραδόνιο στα κοντινότερα ρήγματα και να υπολογίσουν πόσα αλεξικέραυνα χρειάζονται για να εκτρέψουν τον γαλαξιακό ηλεκτρισμό που διεγείρει το μάγμα, όπως ΗΔΗ κάνουν τα εκατοντάδες αλεξικέραυνα στα αστικά κέντρα.

Στα πρόθυρα νέας επισιτιστικής κρίσης ο MANIAKA ΑΠΟΔΑΣΩΜΕΝΟΣ πλανήτης.
Το μικρο Κουβελη χορευει τσιφτετελι, χορευει τσιφτετελι στον χορο των δανειστων, και τ' αλλα δυο ανθρωπακια μοιραζουν καθρεφτακια και δινουν υποσχεσεις σε συγκεντρωση ληστων.

Beijing – Anger Swells After Record [AVERTABLE] Floods Kill At Least 37...

Στα πομπηιακά μπουζούκια μέχρι πρωίας ο εκπρόσωπος του Κουβέλη, η Έλενα και η Πόπη (της ΝΔ) και η Λίτσα (του ΠΑΣΟΚ)...

Κουβέλης, ο καλύτερος εκπρόσωπος του Σαμαρά…


ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ τους μοιρολάτρες μανδαρίνους:
1. Μετά από τόσες πυρκαγιές από κεραυνούς, ΓΙΑΤΙ, ενώ οι πυλώνες της ΔΕΗ προστατεύονται με αλεξικέραυνα, δε γίνεται το ίδιο και για τα δάση και για ΟΛΕΣ τις γειτονιές;;;
2. Υπάρχει καθόλου ΠΡΟΝΟΙΑ για την ΕΚΤΡΟΠΗ του ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΥ γαλαξιακού ρεύματος προς τη Γη, που, εκτός από κεραυνούς ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ, διεγείρει το μάγμα και αυξάνει σεισμούς-ηφαιστειακές εκρήξεις-νεφοκάλυψη-νεροποντές;;;
3. Πώς εξηγούν οι μοιρολάτρες ότι τα γεμάτα αλεξικέραυνα αστικά κέντρα πολύ σπάνια γίνονται επίκεντρα σεισμών;;;

After SO MANY fires by thunderbolts, WHY there is NO PROVIDENCE, there are no protective Lightning-Rods (L-Rs) around forests and in some neighborhoods, but only on electricity lines?
WHAT PROVIDENCE is there to DIVERT the celestial electricity that causes (sometimes from CLEAR skies) thunderbolts and magma stimulation RISE? (bibliography at the end)
How do IMPROVIDENT explain that cities full of
Lightning-Rods (L-Rs) are very rarely quake-epicenters?
Ο Γαλαξίας προκαλεί τους κεραυνούς
GALAXY sends the DIVERTIBLE  thunderbolts (that also stimulate magma):
 “The observed electric fields in thunderclouds are generally too weak to initiate the atmosphere’s electrical breakdown. But cosmic rays can play a surprising role in the drama of lightning”: A. V. Gurevich and K. P. Zybin, Runaway Breakdown and the Mysteries of Lightning.
http://www.phy.olemiss.edu/~jgladden/phys510/spring06/Gurevich.pdf.

ΕΚΤΡΕΨΙΜΟΣ* ηλιακός ηλεκτρισμός προκαλεί τους σεισμούς
[DIVERTIBLE] Solar flares trigger earthquakes
Jain, R., Physical Research Laboratory.
EACH of the 682 >4.0 earthquakes under study was preceded by a solar flare of B to X class by 10-100 hrs.
adsabs.harvard.edu/abs/2007AGUSMIN33A..03J.
Από ηλ. ηλεκτρισμό προκλήθηκε ΚΑΙ ο μεγασεισμός με το τσουνάμι στην Ιαπωνία το 2011
Global Rumblings: Japan Earthquake And Tsunami Caused By "Solar Flare" 
http://globalrumblings.blogspot.gr/2011/03/japan-earthquake-and-tsunami-caused-by.html
ΕΚΤΡΕΨΙΜΟΣ* γαλαξιακός ηλεκτρισμός προκαλεί τις ηφαιστειακές εκρήξεις (την ΑΥΞΗΣΗ νεφοκάλυψης-νεροποντών-πλημμυρών και τους ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΟΥΣ ηφαιστειακούς χειμώνες):
[AVERTABLE*] Explosive volcanic eruptions triggered by [rising now but DIVERTIBLE] cosmic rays
Toshikazu Ebisuzaki, Hiroko Miyahara, Ryuho Kataoka, Tatsuhiko Sato, Yasuhiro Ishimine
sciencedirect.com/science/article/pii/S1342937X10001966. 


 Kαι μια τελευταία ερώτηση:
Πώς θα επιβιώσουμε από μια κανιβαλική κατάρρευση, όπως έπαθαν οι ΜΑΝΙΑΚΟΙ ΑΠΟΔΑΣΩΤΕΣ Μάγιας-Αζτέκοι-Ίνκας, αν δε συνεργαστούμε για να αποτρέψουμε τον αναμενόμενους ηφαιστειακούς χειμώνες;;;
And a bonus question in case of emergency:
How do we escape cannibalic DEFORESTATORS-Mayan-Aztec-Incas-like collapse, if we don't cooperate to avert the expected volcanic winters???

AVERTABLE RISING VOLCANISM:
http://iceagenow.info/2012/07/surprise-finding-smaller-volcanoes-cool-climate.

Παραίτηση-βόμβα στελέχους του ΔΝΤ που καταγγέλλει τη «διαβρωμένη ηγεσία του»...

Ιαπωνία: Εταιρεία πίεζε τους εργαζομένους της στη Φουκουσίμα να δηλώνουν χαμηλότερα επίπεδα έκθεσης στη ραδιενέργεια ... 

«Θα έρθει μέρα που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης θα αποθηκευτεί στις τράπεζες στις πολυεθνικές και σε τόσους λίγους που οι πολλοί, οι μη κατέχοντες θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει τη ζωή των ολίγων κόλαση»: Αρ. Ωνάσης.

Στο γήπεδο του Διστόμου, όπου στις 10 Ιουνίου του 1944, ο ναζιστικός στρατός κατοχής δολοφόνησε 218 κατοίκους, ο τοπικός ποδοσφαιρικός σύλλογος «Αμβρυσσέας» -που υπάρχει από το 1928- αντιμετώπισε τη γερμανική ομάδα SJC Hovelriege, την οποία απαρτίζουν μέλη και φίλοι της πρωτοβουλίας Γερμανών νομικών «ΑΚ Δίστομο-Αμβούργο», η οποία προσφέρει νομική υποστήριξη στο διεθνή δικαστικό αγώνα που δίνουν εδώ και χρόνια οι Διστομίτες για τη νομική δικαίωση των εκτελεσθέντων και για την καταδίκη των ναζί-θυτών.
Περίπου 50 Γερμανοί εθελοντές ήρθαν στην Ελλάδα, με αισθήματα συναδέλφωσης, για να υποστηρίξουν τη δικαίωση των κατοίκων και άλλων ελληνικών χωριών που γνώρισαν τη ναζιστική θηριωδία κατά τη διάρκεια της κατοχής. Με τη συνοδεία του αγωνιστή Δαμιανού Βασιλειάδη οι Γερμανοί ακτιβιστές ξεκίνησαν με τα 20 τροχόσπιτά τους από την Πάτρα και, αφού απέτισαν φόρο τιμής στο Μαυσωλείο των Καλαβρύτων, έφθασαν προχθές στο Δίστομο, όπου φιλοξενήθηκαν από τον τοπικό δήμο στις εγκαταστάσεις της παιδικής κατασκήνωσης στον Άγιο Νικόλαο Παραλίας Διστόμου.
Οι Γερμανοί ακτιβιστές κατέθεσαν στεφάνι στο Μαυσωλείο των Σφαγιασθέντων Διστομιτών στον ομώνυμο λόφο, ενώ σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης δημοτικοί σύμβουλοι τούς ξενάγησαν στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού. Πολλοί νεαροί Γερμανοί κυριολεκτικά λύγισαν ακούγοντας το χρονικό της σφαγής και το σχετικό μοιρολόι που έχει γραφτεί («Εδώ το λένε Δίστομο»).
Σε αυτό το κλίμα ήταν φυσιολογικό να κυριαρχήσει το αντιπολεμικό μήνυμα της εκδήλωσης, που ήταν το «Ποτέ πια πόλεμος», και κατά τη διάρκεια του αθλητικού μέρους, δηλαδή του ποδοσφαιρικού αγώνα που έγινε χθες και που έληξε ισόπαλος 1-1. Στο ημίχρονο του αγώνα τα μέλη της γερμανικής ομάδας (ανάμεσά τους και μία γυναίκα-αμυντικός!) και οι συνοδοί της αποστολής φόρεσαν συγκινημένοι στο στήθος τους το μετάλλιο της Πόλης του Διστόμου για τη Σφαγή. Μετά το ματς, οι Γερμανοί ακτιβιστές επιβεβαίωσαν και πάλι τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των Διστομιτών για δικαίωση, ενώ πολλοί από αυτούς δήλωσαν τη σαφή αντίθεσή τους στη σημερινή οικονομική πολιτική της γερμανικής κυβέρνησης απέναντι στην Ελλάδα.

 

Άγριο σφυροκόπημα στην διοίκηση Προβόπουλου! Μηνυτήρια αναφορά από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης…

Τυχαίο; Ακριβώς τις ίδιες μέρες είχε έρθει πέρυσι η

ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ Χίλαρι στην Αθήνα και είδε τον ΓΑΠ – Την Κυριακή ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ Μπιλ Κλίντον στον Σαμαρά!

Γιατί η τρόικα και το μνημόνιο επιβάλλουν την ψηφιακή τηλεόραση;

Ο λαός μας, λόγω της ευρείας έλλειψης πληροφόρησής του (αφού η ενημέρωσή του είναι στα χέρια ασύδοτων και εξαγορασμένων δημοσιογράφων) έχει γίνει έρμαιο της Νέας Τάξης, που τον χρησιμοποιεί για πειραματισμούς, χάρη στην πρόθυμη συνεργασία με την εκλεγμένη πολιτική τάξη. Γι αυτό το θέμα δεν μιλάει κανείς στην Ελλάδα και δεν αναρωτιέται κανείς γιατί βιάστηκαν να εισαγάγουν αυτή την (με το ζόρι) αλλαγή στη ζωή των Ελλήνων
Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν ότι από αύριο εξαφανίζεται η αναλογική τηλεόραση στην Αττική; Κόβεται το αναλογικό σήμα, κάτι που δεν έχει συμβεί σε καμιά χώρα του κόσμου…
Σε άλλες χώρες (ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδά και αλλού) η ψηφιακή (ή διαδραστική) τηλεόραση έκανε την εμφάνισή της το 2000-2001, με πλήρη δημόσιο διάλογο για τους κινδύνους που κρύβει αυτό το είδος τηλεόρασης για την παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών να διατηρούν τις δραστηριότητές τους κατά τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας σε προσωπικό επίπεδο.
Κανείς δεν μας έχει πληροφορήσει για το γεγονός ότι όταν χρησιμοποιεί κανείς αυτό το είδος τηλεόρασης, οι κινήσεις του καταγράφονται, ακριβώς όπως όταν χρησιμοποιεί το διαδίκτυο. Παρακολουθούν τι κανάλια βλέπεις, τι προγράμματα και για πόση ώρα. Τι έχεις παραγγείλει μέσω διαδραστικής τηλεόρασης, κλπ. Το γεγονός ότι ο κόσμος ενημερώθηκε έγκαιρα σε άλλες χώρες και έγινε δημόσιος διάλογος και σάλος πάνω στο θέμα, ανάγκασε τις κυβερνήσεις να αφήσουν την επιλογή (αν θέλουν το ένα ή το άλλο είδος τηλεόρασης) στους πολίτες μέχρι και σήμερα.
Τι έχουμε, αντίθετα, στην Ελλάδα;
Έχουμε ένα μνημόνιο που προβλέπει την υποχρεωτική κατάργηση της αναλογικής τηλεόρασης μέχρι τις 20 Ιουλίου στην Αττική και μέχρι τα μέσα Αυγούστου στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πόσοι το γνωρίζουν αυτό;
Έχει αναρωτηθεί ο κόσμος γιατί αυτό το μέτρο το προβλέπει το μνημόνιο;
Τι σχέση μπορεί να έχει το μνημόνιο με τις τηλεοπτικές συνήθειες των Ελλήνων και γιατί δίνεται προτεραιότητα σε ένα τέτοιο θέμα;
Κανένα από τα σημεία δεν δίνεται στους Έλληνες πολίτες για να ενημερωθούν.
Τέλος, τα μονοπώλια έχουν απαγορευτεί ναι ή όχι; Και αν απαγορεύτηκαν, πως επιτρέπεται η μονοπωλιακού τύπου ενημέρωση; 
ΥΓ: Βλέπουμε έτσι γιατί οι ηλεκτρονικές ταυτότητες απορρίφθηκαν στη Βρετανία και την Ολλανδία, μετά από έντονες αντιδράσεις των πολιτών.

 

Volcano activity of July 19, 2012 – Popocatepetl, Fuego, Nyiragongo, Bagana, Etna (video) and Dukono (video).

NASA now is closer to LIGHTNING-ROD PROTECTING NETS in view of RISING but AVERTABLE ELECTRIC thunderbolts-floods-quakes-volcanic clouding ...:http://thewatchers.adorraeli.com/2012/07/18/nasa-going-electric-universe-exploring-plasma-in-van-allen-radiation-belts-rbsp.
Ethanol Added $14.5 Billion to Consumer Motor Fuel Costs in 2011, Study Finds...

Colombia volcano erupts, prompts evacuations...

Argentina – More snow in two weeks than an entire normal winter season.

Χωρίς ρεύμα άφησαν ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΕΣ καταιγίδες στην Ουάσινγκτον δύο εκατομμύρια νοικοκυριά...
97% of inquisition experts agreed that the emperor was wearing fine new clothing, until a fearless small child cried out that the deforestator emperor was naked [meant vulnerable to direct democracy transparency and collective decisions to face egomania and AVERTABLE natural turmoils].
    The child’s claims achieved wide acceptance (among the clothing denier community) for several centuries. However, it is recently come to our attention that the child’s observations  were not peer reviewed by obscurantists, and that the denier child had in fact never published in any [COLLAPSING] establishment journal.
NO MATTER HOW MANY VOLCANOES ALERT for a global Pompeii, and how many quakes alert for a flobal Fukushima,  it is our opinion that only inquisitor experts should be allowed to speak, and that we need to silence clothing deniers to prevent this type of error from occurring again in the future.

Η απόφαση – κόλαφος της Αμερικανικης δικαιοσύνης κατά της Deutsche Telekom. Και όμως, στην Ελλάδα κατέχει τον ΟΤΕ.

Μαρτυρία-σοκ γυναίκας δημοσιογράφου που βιάστηκε από ισλαμοφασίστες στην πλατεία Ταχρίρ. Την έσερναν ακόμα και έξω απο το ιατρείο για να συνεχίσουν!


Lapland has been blanketed in SNOW over the past couple of days...

Φοβούνται την ακομμάτιστη κοινωνία.

Μα κουβέντα για την έκθεση κόλαφο του ΟΟΣΑ η κυρία Μπιρμπίλη; Τι ακριβώς κάνετε εκεί κυρία Μπιρμπίλη;

Απερρίφθη το αίτημα άρσης της ασυλίας Χριστόφια για την EΓΚΛHMATIKH έκρηξη στο Μαρί.

Τρεις οικογένειες θυμάτων της φονικής έκρηξης στο Μαρί είχαν καταθέσει αίτημα για άρση της ασυλίας του Κύπριου προέδρου, Δημήτρη Χριστόφια.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει νομική υπόθεση εναντίον του κ. Χριστόφια, ενώ οι οικογένειες των θυμάτων δεσμεύτηκαν να επανέλθουν ότι ολοκληρωθεί η θητεία του Προέδρου.


Μεγάλο ποσοστό Γερμανών δε συμπαθεί την Άνγκελα Μέρκελ.


Volcanic activity world-wide 28 June 2012: Eruption warning for El Hierro, updates for Colombia and Mexico.

Απαρηγόρητος ο Τζήμερος φωνάζει “χάσαμε εξοχοτάτη”, έξω από την ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ γερμανική πρεσβεία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΟΣΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!


ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΤΗΣ COSMOTE ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΖΕΣ – ΟΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ.



El Hierro volcano (Canary Islands): quakes migrate into Las Palmas Sea, deformation and eruption warning.
Siple volcano (Marie Byrd Land, Western Antarctica): possible awakening - steaming detected.
Eastern Idaho DEFORESTATING wheat crop damaged by June frost...

Al Gore’s supporters at wikipedia repeatedly erase the info regarding his environmental hypocrisy...

Επεισόδια στην «πρεσβεία» της Τουρκίας στα κατεχόμενα - Εκδήλωση διαμαρτυρίας τ/κ συντεχνιών.

Ομάδα ακτιβιστών διαρρέει απόρρητα έγγραφα που αφορούν δωροδοκίες από Γερμανούς κατασκευαστές όπλων.

20 εκατομμύρια ευρώ έδωσε το ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ρεμάλι στην σοσιαληστική διεθνή!!

Ποινικό αδίκημα η περιτομή για θρησκευτικούς λόγους, λέει η γερμανική Δικαιοσύνη!

ΟΛΟΙ στο τουρκικό προξενέιο Θεσσαλονίκης την ΠΕΜΠΤΗ 28/6 στις 10 το πρωί!

«Δώστε άσυλο στον Ασάνζ» λένε προσωπικότητες των ΗΠΑ στον πρόεδρο του Ισημερινού.

Heavy rain continues to wreak havoc in DEFORESTATED China.

Yellowstone geysers become active again after dormant periods.

 ΑΝΕΠΑΡΚΗ αλεξικέραυνα=αλύπητες πυρκαγιές!... Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά:
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους εξαιτίας της φωτιάς στο Κολοράντο...

Αργεντινή, Βραζιλία, Βενεζουέλα και Ισημερινός δεν αναγνωρίζουν την νέα δολαριανή κυβέρνηση της Παραγουάης!!!

Δεν είναι κακό να βγει η Γερμανία από το ευρώ λέει ο Μπερλουσκόνι!


Παραιτήθηκε ο ΟΙΚΟΦΑΣΙΣΤΑΣ υφυπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βερνίκος. Ο νόμος 3849/2010 (άρθρο 6) είναι σαφής. Απαγορεύεται ρητά υπουργοί και εν γένει πολιτικά πρόσωπα να συμμετέχουν σε εξωχώριες (offshore) εταιρίες. Προβλέπονται μάλιστα βαρύτατες ποινές και χρηματικά πρόστιμα σε περίπτωση παραβίασης του νόμου αυτού.

Volcanic activity world-wide 25 June: El Hierro, Galeras, Nevado del Ruiz, Popocatéptl.

Warmist poll in Britain: 73% of adults don't believe in the global warming hoax!

What a difference five years makes: At the height of the global warming hoax, remember when Al Gore was a "rock star" at Bali?

Where was Al Gore during Rio+20?

Νιγηρία: ο Πρόεδρος κατηγόρησε ανοιχτά τους ισλαμοφασίστες για σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΚΛΙΤΗΡΑΣ

σαν σήμερα 25/06/1912 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Στοκχόλμης του 1912. Πέθανε σαν ήρωας στον Α’ Βαλκανικό Πόλεμο. Δεν θέλησε, λόγω του επιτεύγματός του, να λείπει από την μάχη!
 Τρεις καθηγητές στη φυλακή για το σκάνδαλο στο Πάντειο
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στο πανεπιστημιακό ίδρυμα, την περίοδο 1992 – 98 διατέθηκαν υπέρογκα ποσά για να εξοφληθούν δυο και τρεις φορές τιμολόγια που εκδόθηκαν για αγορά οικοδομικών υλικών (μάρμαρα), ειδών υγιεινής (τζακούσι και πανάκριβα πλακίδια) και άλλων αξεσουάρ μπάνιου….
Ακόμη, διαπιστώθηκε ότι ο καταδικασθείς, Αναστάσιος Κουτσοδημητρόπουλος, εξέδωσε επιταγή αξίας 27 εκατομμυρίων, υπέρ μιας εταιρίας αυτοκινήτων, προκειμένου να αγοράσει μια κόκκινη «Φεράρι»…. Το πολυτελές αυτοκίνητο σύμφωνα με την δικαστική απόφαση θα δεσμευτεί.
Σύμφωνα με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, οδηγούνται στη φυλακή για την «μαύρη τρύπα» ύψους 8 εκατ. ευρώ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ο πρώην πρύτανης Δημήτρης Κώνστας, οι πρώην αντιπρυτάνεις Παναγιώτης Γετίμης και Κωνσταντίνος Παπαθανασόπουλος, οι οποίο καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 14 ετών. Βαριές ποινές επιβλήθηκαν και σε έξι ακόμη διοικητικούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου που κάθισαν στο εδώλιο του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.


University Of Wisconsin Antarctica South Pole Station Sets New Record Low: -100.8F...

Με πίστη και ελπίδα τιμούμε την μνήμη του μεγάλου Σφακιανού, αγωνιστή και πατριώτη Ιωάννη (Βλάχου) Δασκαλογιάννη.
Μορφωμένος και κοσμογυρισμένος, δεν υπηρέτησε ποτέ τις αυλές των πασάδων, αλλά ήταν ελεύθερος και είχε όραμα και στόχο, όπως επίσης είχε και ένα μεγάλο όνειρο και έναν αστείρευτο ενθουσιασμό: Να ξεσηκώσει τους συντοπίτες του ώστε να επαναστατήσουν εναντίον των Οθωμανών.
Ένας μεγάλος άνθρωπος που αψήφησε τον εαυτό του και τη ζωή του για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

«Η Ελλάδα δεν έχει πάρει ούτε ευρώ αλλά μας πληρώνει τόκους»!!!...

750.000: Λεφτά υπάρχουν για έναν ακόμα γενίτσαρο, τον Τζήμερο!...

Αγγλία: Ενας στους δύο δασκάλους ταΐζει πεινασμένους μαθητές...


Keith Alverson, Head of Climate Adaptation and Terrestrial Ecosystems at the United Nations Environment Programme: "Off the west coast of the USA, [COOLING] sea level has been going DOWN for the last 20 years"!

Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ- ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ τα 'υπερθερμασμένα' ΧΙΟΝΙΑ στη Δολαρία!...

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!

Sorry Global Warming Alarmists, The Earth Is Cooling

Will it be modest like the cooling from the late 1940s to late 1970s?  Or will the paucity of sunspots drive us all the way down to the Dalton Minimum, or even the Maunder Minimum?
http://www.forbes.com/sites/peterferrara/2012/05/31/sorry-global-warming-alarmists-the-earth-is-cooling/2.

So 50,000 people got a trip to Rio. They may want world "peace", free energy, and control over your light bulbs and your wallet, but most of them still got an expenses paid ticket to the Games of Global Bureaucracy. In the end they may say they are disappointed, but in reality they still scored one heck of a free lunch. And this is the point. As long as the masses are not saying that they want their money back, the show is a success. The junket is the point. The headlines crying “failure” are still advertising the meme. Their media is still talking about hopes of environmental campaigners, not about the waste of money; Not about the 200,000 people starved by biofuel policies (and that was just the tally for 2010).

$9 Billion in ‘Stimulus’ for Solar, Wind Projects Made 910 Final Jobs -- $9.8 Million Per Job...

Με το που “σηκώθηκε” το twitter άρχισε και το πείραγμα για τους λόγους που έπεσε!
“Το twitter ήταν μόνο η αρχή. Οι επιθέσεις θα κλιμακωθούν όσο είναι πρωθυπουργός ο Προδότης” Επαναστατική Οργάνωση Κωσταντίνος Μητσοτάκης.
Μην μου το ξανακανεις αυτο αγαπητό τουιτερ και με αναγκασεις να ζήσω, δεν θα το αντεξω.
Αλητεία, να πέσει το twitter, πάνω που είχα έμπνευση……….

Προς στιγμήν νόμιζα ότι ο Σαμαράς μπέρδεψε το Indymedia με το twitter και έκλεισε το δεύτερο…
Οι γυναίκες να μην ξαναψηφίσουν στις εκλογέςσε ένδειξη διαμαρτυρίας.. Μόνο στη Γιουροβίζιον.
Ακόμα δεν ορκίστηκαν, ρίξανε το twitter
Κανονικά ο Καραγκούνης έπρεπε να υπογράψει στην ορκωμοσία και να κάνει και μία τούμπα.
Ο Ρουπακιώτης έφτασε με 40′ καθυστέρηση. Αν ήταν η Κεφαλογιάννη, θα λέγατε ότι έφταχνε τα μαλλιά της. Τέτοιοι είστε.
Στην Τεχεράνη δείχνουν και ξαναδείχνουν το στιγμιότυπο με 40 άνδρες και την Κεφαλογιάννη στην ορκωμοσία
Τί έγινε βρε παιδιά; Τώρα με τη νέα κυβέρνηση ψεκάζουν και το τουίτερ;
-Θυμάσαι τότε που ορκίζονταν οι κυβερνήσεις και δεν είχαμε twitter -Πόσο παλιά πήγες; -Να, σήμερα…
Ορκίστηκε η κυβέρνηση κι έπεσε το τουίτερ. Όταν ανοίξει κι η Βουλή, τι; Θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει;
Καλό μέτρο η μείωση κατά 30% αλλά έχω την εντύπωση πως κάτι ‘Μαντέλιδες’ ούτε κοιτούσαν αν μπήκε ο μισθός στον λογαριασμό

Cleveland volcano (Aleutian Islands, Alaska): explosive eruption on 19 June sends ash to 10.6km!...

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ NEW STATESMAN «Η Merkel πιο επικίνδυνη ηγέτιδα μετά τον Hitler» !

Υπουργός της νέας κυβέρνησης με… πρόστιμο από την Επ. Κεφαλαιαγοράς!

 


Ένας ΠΑΣΟΚος τραπεζίτης, εκλεκτός του Γ.Παπανδρέου, νέος ΥΠΟΙΚ...

Guardian: Πεινάνε και τα παιδιά στην Μ. Βρετανία


«Όλοι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι πρέπει να μάθουν ελληνικά και σε αυτή τη γλώσσα να κάνουν την παρθενική τους ομιλία», δηλώνει ο Ιταλός συγγραφέας Moni Ovadia στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Corriere della Sera. «Θα ήταν ένα ιδιαίτερα ισχυρό μήνυμα που συνδέεται με την ταυτότητάς μας, διότι οι Έλληνες μας χάρισαν την ικανότητα να κατανοούμε το κάλλος, διαθέτουν μια μακρά ιστορία, που διηγείται τον πολιτισμό μας. Γι αυτό και δεν νοείται Ευρώπη χωρίς Ελλάδα!».
 
Senate panel shaken by claim earthquakes could unmake CCS plans.

Καταδικάστηκε σε θάνατο ο αντίστοιχος (σε θέση) “Ράπανος” της Κίνας για μίζες από την Siemens.

Συνεχίζεται η εγκληματική ανευθυνότητα (;) κάποιων δημοσιογράφων. Παρουσίασαν ως ρατσιστικό έγκλημα, σφαγή Πακιστανού από ομοεθνείς του δουλέμπορους…


Bγαίνει λοιπόν σήμερα ο διαχειριστής του blog Enimerosi 24, Νίκος Νικητέας, και μας “διαβεβαιώνει” ότι υπάρχουν 10-15 δημοσιογράφοι που τα παίρνουν από την ΕΥΠ και ότι ένας τέτοιος φάκελος έχει πάει στον Δημήτρη Τρίμη, ο οποίος αντί να τον παραδώσει στη Δικαιοσύνη τον «παραδίδει» στον Νικητέα, μια και δεν βγαίνει να υπερασπισθεί τους δημοσιογράφους απέναντι στα χαλκεία η να τους παραδώσει στο πυρ το εξώτερο εαν είναι ένοχοι.

Τώρα ασθμαίνοντας σπεύδουν να σχηματίσουν κυβέρνηση νέας «εθνικής σωτηρίας» (η παλιά ήταν η παπαδήμια…).
Τώρα ο ΠΑΡΑΣΙΤΟΣ Τσίπρας δήλωσε ότι πρέπει ΑΜΕΣΑ να σχηματιστεί κυβέρνηση και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ασκεί «υπεύθυνη» αντιπολίτευση!...


AYTO/καταστροφική οικοφασιστική αλαζονεία: And for all the talk about using, imposing, and enforcing “sustainable development” to help the world’s poor, the only sightings we had of commoners were the good-looking guys serving nonstop finger food, champagne, espresso, and other sumptuous fare — or even worse, the gorgeous women parading down the runway among the tables, in some kind of sick Hunger Games reprise, wearing haute couture supposedly made from recycled refuse, to amuse the elites. 

Ο Ραχόι αποκαλύπτει την ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ δολιότητα της υπαγωγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ – Ντοκουμέντο.

Κεραυνοί Τράγκα κατά Προβόπουλου: Η τράπεζα “της Ελλάδος” είναι ένας οικονομικός δολοφόνος!

Πρόκληση για την κοινωνία η τοποθέτηση του σημιτοΡάπανου στο υπουργείο οικονομικών.

Kυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ένα επικαιρικό ντοκουμέντο: «H λίστα του αίσχους. Oι 41 [ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ] Γενικές και Eιδικές Γραμματείες, Nομικά Πρόσωπα και Aυτοτελείς Yπηρεσίες που δημιουργήθηκαν από τον Oκτώβριο του 2009 ώς τον Mάιο του 2011».

Μέλη ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗΣ οικογένειας πολιτικάντηδων ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την Ελλάδα...

More volcanoes acting up...

Ο ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ έγινε πλούσιος με τις εκλογές!!!...

Thousands of women representing social and farm movements marched in central Rio Monday to rail against the "green economy" advocated by the Rio+20 conference on sustainable development.

Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ψηφοφορία ράπισμα στο ουγγρικό κοινοβούλιο!

Οι φτωχοί παράσιτοι που μιμούνται τους τοκογλύφους: 
Τα έσπασαν για να διαμαρτυρηθούν για την σύλληψη του δολοφόνου που σκότωσε τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ και έστειλε μισοπεθαμένο στο νοσοκομείο έναν άλλο αστυνομικό… Αυτοί είναι τόσες δεκάδες χρόνια στην Ελλάδα, και δεν έχουν “αφομοιωθεί”, δεν έχουν “εγκλιματιστεί”. Περιμένει κανείς να το κάνει ο Πακιστανός ή Αφγανός;
Λίγο μετά τις 21.00 τσιγγάνοι επιτέθηκαν με πέτρες σε διερχόμενο αστικό λεωφορείο του οποίου ο οδηγός ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατέβασαν τον οδηγό του λεωφορείου και τους επιβάτες και έριξαν εύφλεκτο υγρό βάζοντας φωτιά για να κάψουν το λεωφορείο.
Στη περιοχή έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι δέχθηκαν και αυτοί επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα ενώ στο στόχαστρό τους βρέθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων.
Παράλληλα οι τσιγγάνοι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και έκαναν πλιάτσικο σε τουλάχιστον δυο μαγαζιά ενώ κάποιοι εξ αυτών πυροβόλησαν με καραμπίνες με αποτέλεσμα πέντε αστυνομικοί να τραυματιστούν.
Στη συνέχεια κατέφυγαν σε καταυλισμό της περιοχής.


Nepal: Prime Minister referred to the climate change hoax as "‘imperialist propaganda"; also, will adding electric cars be a winner if they're already facing 14 hours of daily electricity cuts in winter?

Η λέξη «επαναδιαπραγμάτευση» χάθηκε ξαφνικά από το λεξιλόγιο του γενίτσαρου Σαμαρά!!!...

Red alert declared over Kamchatka’s Shiveluch eruption.

ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ Η MERKEL ΚΑΤΑ ΤΟ SPIEGEL!!!

Last year NASA announced that it rained [in fact STORMS+SNOW] so hard worldwide that the oceans fell!...

BRAVE women's "die-in" against the restart of Ooi Nuke Plant (7-Jun-2012).

Σφαγμένοι από την διαιτησία σε τρία ματς και όμως η Εθνική τα κατάφερε. Ψάχνουν τις τάσεις νυχτιάτικα οι δημοσκόποι!...

Ο ένας από τους δυο μεγάλους ΤΡΟΜΟΥΣ των ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΩΝ αρχομανών (ο άλλος είναι οι ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ των λαών): ο αυξανόμενος σαρωτικός γαλαξιακός ηλεκτρισμός, για τον οποίο ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ότι είναι ΕΚΤΡΕΨΙΜΟΣ, επειδή ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να επιβιώσουν αφήνοντάς μας (ή ωθώντας μας) να εξαφανιστούμε: The one of the two MAIN terrors of the COLLAPSING egomaniacs (the other is the collective decisions of peoples): http://wattsupwiththat.com/2012/06/16/white-house-gets-serious-about-space-weather

Μπορούμε; ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΠΑΡΕΪΤΣΑ.

Overheated planet update: “Record sea ICE significantly reduced available fishing grounds through a large portion of the Bering Sea snow crab season"... 

«Χρηματιστηριακή συνωμοσία» από χρηματιστή τής Goldman Sachs.

Τιμήστε το εθνόσημο που φοράτε επιτέλους! 5 σφαίρες σε κακομοίρη που του έκοβαν το νερό, σύλληψη μάνας που έκλεψε γάλα για τα παιδιά της και κάθεστε σούζα μπροστά στους θρασύδειλους με τα καλάσνικοφ και τους πακιστανούς ισλαμοφασίστες στην Πάτρα και τον Παντελεήμονα.

 


http://wattsupwiththat.com/2012/06/15/13th-century-volcano-mystery-eruption-may-be-solved.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.