ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΜΜΕ αρχίζουν να ψελλίζουν: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΓΩΝΙΕΣ! Αντί προγραφών, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΡΑ!!!

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

ΕΚΤΑΚΤΟ: 1. ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ προμηνύεται για τους άπληστους εγωμανείς υπερθερμασμένους φασίστες... Δείτε και εδώ.
2. ΕΞΕΓΕΡΣΗ στη Αμ. Ένωση Χημικών κατά του υπερθερμασμένου εκδότη τους!...
ΤΟ ΙΔΙΟ και στην Αμ. Ένωση Φυσικών!...

2500 ΧΡΟΝΙΑ ύστερα από τον Μέτωνα (:'ηλίου σημεία μέλανα, ύδωρ - ενν. σημαίνει, δηλαδή όταν υπάρχουν πολλές ηλιακές κηλίδες έχουμε πολλές, ήπιες βροχές, άρα όταν δεν υπάρχουν έχουμε ψύξη-μπόρες-ξηρασία ενδιάμεσα) και 200 μετά από τον William Herschel , ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ και όχι, δυστυχώς ο αλτρουϊσμός για συμφιλιωτική αποκέντρωση-αυτάρκεια, δείχνει πώς περίπου σκοπεύουν να κινηθούν οι προγραφείς τής ανθρωπότητας, που, βέβαια, λογαριάζουν χωρίς αυτήν που τους τρέφει...
Ίσως σας κάνει εντύπωση που φέτος, τα πομπηιακά, εγωμανή ΜΜΕ και οι γενίτσαροι φασιστοοικολόγοι τους δεν παραληρούν ότι ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΧΑΛΑΖΙ το καλοκαίρι='υπερθέρμανση' κλίματος για την οποία δήθεν φταίνε οι λαοί που πρέπει να ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ για να αραιώνουν, ενώ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια='ασήμαντες' καιρικές διακυμάνσεις, με "μόνα" θύματα σοδειές και ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ, ΞΕΓΕΛΑΣΜΕΝΟΥΣ συνανθρώπους μας.ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΟΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ:
1.: Το σπιτάκι τού υπερθερμασμένου Thomas Friedman
2.: ...του ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ Αλ Γκορ
3.: ...της υπερθερμασμένης καημενούλας Oprah WinfreyΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ;;;
Οι κοσμικές ακτίνες επηρεάζουν το κλίμα
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ που παράγεται από τον Ήλιο στο ελάχιστό του είναι μόλις κατά 0,1% μικρότερη απ΄ ό,τι στο μέγιστο. Φαίνεται όμως πως αυτή η διαφορά είναι πολύ σημαντική για τη Γη, αν λάβει υπόψη του κανείς ότι το «Ελάχιστο του Μόντερ» συνέπεσε με τη «μίνι εποχή των παγετώνων». Τότε, στην Ευρώπη ο καιρός ήταν ασυνήθιστα ψυχρός και οι ειδικοί πιστεύουν πως έπαιξε ρόλο η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα.
Σύμφωνα με τον Χένρικ Σβένσμαρκ, από το Διαστημικό Κέντρο της Δανίας, όταν τα διαστρικά σωματίδια υψηλής ενέργειας, που ονομάζονται κοσμικές ακτίνες, εισβάλλουν στην ατμόσφαιρα, διασπούν τα σωματίδια του αέρα και τα μετατρέπουν σε ιόντα και ηλεκτρόνια. Στη συνέχεια, δημιουργούνται μικροσκοπικά σταγονίδια στον αέρα από την ένωση νερού και θειικού οξέος.
Αυτά τα σταγονίδια μπορούν να μετατραπούν σε σύννεφα, που αντανακλούν το ηλιακό φως και προκαλούν έτσι μείωση της θερμοκρασίας.
Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στο ποσοστό εισερχόμενων κοσμικών ακτίνων και τη νεφοκάλυψη σε χαμηλό ύψος ανάμεσα στο 1984 και το 2002. Διαπίστωσαν επίσης ότι το επίπεδο των κοσμικών ακτίνων σχετίζεται με τα κλιματικά φαινόμενα των τελευταίων χιλιάδων χρόνων. http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4528356&ct=2.
Με βάση το άρθρο των Τάιμς της Νέας Υόρκης.

Ακολουθεί σύντομο, εμπλουτισμένο απόσπασμα από την πρόσφατη διάλεξη στο CERN, σχετικά με τον πολύ αδύναμο ηλεκτρομαγνητικά ήλιο και τις επερχόμενες παγωνιές.



Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.