ΗΛΙΟΣ-Γαλαξίας ρυθμίζουν το κλίμα, άρα αντί για αποκέντρωση να θυσιάσουμε τα παιδιά για τα εγωμανή λαμόγια;

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

Με τα ΨΥΧΡΑ καιρικά φαινόμενα (χαλάζι, νεροποντές, και ενδιάμεσα ξηρασίες λόγω ελάττωσης των υδρατμών) να αυξάνονται συνεχώς, ενώ οι άπληστοι "εκλεκτοί" τής IPCC-ΕΕ-Δολαρίας με τα περί "ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης" μας ενοχοποιούν για να μας προγράφουν, και συνεχίζουν να σπαταλούν φόρους μας στις αμοιβές των γενιτσάρων τους...

Λύθηκε το μυστήριο των περιοδικών παγετώνιων περιόδων στη Γη

10-8-2009

Το αρχικό λιώσιμο των πάγων προκλήθηκε από την αύξηση της ηλιακής ακτινοβολίας και όχι από τις μεταβολές στο επίπεδο του διοξειδίου του άνθρακα ή στις θερμοκρασίες των ωκεανών, όπως μερικοί επιστήμονες είχαν υποστηρίξει τα τελευταία χρόνια. Οι αλλαγές αυτές προκαλούνται κυρίως από τη βαρυτική επίδραση των μεγαλύτερων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, όπως ο Δίας και ο Κρόνος, που έλκουν τη Γη με ελαφρώς διαφορετικούς τρόπους στη διάρκεια χιλιάδων ετών.
Η συνδυασμένη αυτή επίδραση μπορεί να μεταβάλει τον άξονα της Γης -και άρα τον τρόπο που ο πλανήτης μας «γέρνει» προς τον ήλιο- μέχρι και δύο μοίρες στη διάρκεια μεγάλων χρονικών περιόδων. Αυτό έχει ως συνέπεια να αλλάζει ο τρόπος (η γωνία) που η ηλιακή ακτινοβολία πέφτει πάνω στον πλανήτη μας. Αυτές οι μικρές μεταβολές στην ηλιακή ακτινοβολία ήσαν αρκετές για να πυροδοτήσουν αλλεπάλληλες εποχές παγετώνων κατά τα τελευταία δυόμισι εκατομμύρια χρόνια, οι οποίες έφτασαν στο αποκορύφωμά τους κάθε περίπου 100.000 χρόνια.
Κάποια στιγμή στην εποχή μας, σύμφωνα με τους επιστήμονες, η Γη θα πρέπει αργά-αργά να βγει από την μακρόχρονη περίοδο που τώρα βιώνει ανάμεσα σε δύο παγετωνικές εποχές -και η οποία έχει κρατήσει περίπου 10.000 χρόνια- και να αρχίσει ξανά να εισέρχεται σταδιακά στις συνθήκες εκείνες που τελικά θα την οδηγήσουν στην επόμενη εποχή των πάγων -εκτός και κάποιες άλλες δυνάμεις καθυστερήσουν ή και σταματήσουν αυτή τη διαδικασία.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1041191&lngDtrID=252

Σημ.: Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ "επιστημονικός" σύμβουλος της μαριονέτας των ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΩΝ τραπεζιτών Ομπόμπα, καθικιτής Χόλντρεν είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι το να ακούγονται οι αμφισβητίες τής "υπερθέρμανσης" δεν είναι πολιτικώς ορθό!...:
In case you were wondering about that radicalism of Global Warming Climate Change fundamentalists, the President’s new science czar John Holdren made some recent assertions that should put your doubts to rest:

In a July 2008 interview Holdren takes shots at global warming Climate Change ‘deniers’ (at about 3:20 into the video), attributing the success of skeptics to “the preoccupation of the media with balance and with controversy”.

http://www.evolutionnews.org/2009/08/science_czar_john_holdren_unsu.html

Στο μεταξύ η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ στοιχείων και μεθόδων για την υπερθερμασμένη προπαγάνδα, αναφέρθηκε και στο περιοδικό Nature:
http://www.climateaudit.org/?p=6797

Για τα, εκτός ευχάριστου απροόπτου, επερχόμενα κρύα που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN: εδώ.

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.