ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ: ΜΗΤΕΡΕΣ-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ, αστυνομικοί, πυροσβέστες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ τρομοεμβόλια!

Η Ιαπωνία σταματά ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥΣ εμβολιασμούς!

Japan Stops Use of Pfizer, Sanofi Vaccines on Four Deaths!...


[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

Η χρήση του εμβολίου "κατά της γρίπης" δεν είναι ασφαλής τονίζει προς την Εθνική Επιτροπή και το υπ. Υγείας ο πνευμονολόγος Π. Μπεχράκης.
Με αφορμή τα νέα παραληρήματα των κερδομανών τρομοεμβολιαστών (ΕΧΘΡΩΝ του συμφιλιωτικού, αιωνοβικού τρόπου ζωής), ότι η νέα γρίπη χτυπά δήθεν υγιείς, ΡΩΤΗΣΤΕ όποιον τα διαδίδει αν γνωρίζει το ιστορικό κάθε ασθενούς, τα ενδεχόμενα ξενύχτια του ή τις προηγούμενες στεναχώριες/αντιβιοτικά κ.ά ανοσοκατασταλτικά που έχει πάρει, αν ήταν ΗΔΗ φορέας άλλων ασθενειών, και ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΤΕ τους άπληστους εγωμανείς γιατί είναι αρχή τής επιδημιολογίας ότι είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ να εμβολιάζονται πληθυσμοί όταν έχει αρχίσει εξάπλωση ασθένειας, ακριβώς επειδή ένα ποσοστό είναι ήδη ασυμπτωματικοί φορείς, συν το ότι οι λεγόμενες "ομάδες υψηλού κινδύνου", ακριβώς επειδή έχουν αδύναμο ανοσοποιητικό, πέραν της ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ και ελαφριάς, πρωτεϊνικής διατροφής, ΔΕΝ πρέπει να πυροβολούνται με εμβόλια.

Ο καθηγητής Χαρ. Μουτσόπουλος και ο καρδιολόγος Θαν. Δρίτσας έχουν ήδη ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ την κερδοσκοπική κατατρομοκράτηση του πληθυσμού με πρόσχημα τη γρίπη. Στο μεταξύ:

Ήδη στο γραφείο του Δ. Αβραμόπουλου (που άρχισε να λειτουργεί σε προεκλογικούς ρυθμούς) φθάνουν καθημερινά επιστολές συλλόγων, φορέων αλλά και απλών πολιτών που εκφράζουν την αντίθεσή τους με τον εμβολιασμό.
*Με βάση τις πρώτες καταγραφές, δεν προτίθενται να εμβολιαστούν οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας. Εκπρόσωποί τους το δήλωσαν ευθέως, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, με τους γενικούς γραμματείς των συναρμόδιων υπουργείων. Το ίδιο οι πυροσβέστες, και οι εργαζόμενοι στο υγειονομικό σύστημα.
*Υπάρχουν, όμως, και πολλές μητέρες που αρνούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.
*Το κύμα των αρνήσεων «δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα», εκμυστηρεύονταν αξιωματούχοι που συμμετέχουν στον αντιγριπικό σχεδιασμό.


ΧΑΡΗ στη ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ξεπερνά τις 64.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ το αντι-τρομοεμβολιαστικό βίντεο και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!

Υπενθυμίζεται ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ για το ενδεχόμενο βίαιου εμβολιασμού των μαθητών ΧΩΡΙΣ γονική συναίνεση.
Μπορείτε να καταθέσετε ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ επιστολές σε σχολεία και ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ που εμπλέκεται, όπου θα δηλώνετε ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΜΙΑ εμβολιαστική ή άλλη ανάλογη επέμβαση στα παιδιά σας (των οποίων έχετε τη γονική μέριμνα και επιμέλεια), χωρίς να ληφθεί η γνώμη και η συναίνεσή σας, και ότι ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΕΣΤΕ απέναντι σε όσους κακοποιήσουν τα παιδιά σας, όλων των δικαιωμάτων που σας δίνει ο αστικός και ποινικός κώδικας και οι διεθνείς συμβάσεις.
Οι ρωγμές στις πυραμίδες και τα λοιπά ιεραρχικά συστήματα οδηγούν στην κατάρρευσή τους.

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall
Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.