Πυρετο-αφοβία: περιφρονήστε τούς θρασύδειλους κερδομανείς συνταγομανείς!

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

SOS: ΝΕΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ στη Βρετανία!!!]

Η χρήση του εμβολίου "κατά της γρίπης" δεν είναι ασφαλής τονίζει προς την Εθνική Επιτροπή και το υπ. Υγείας ο πνευμονολόγος Π. Μπεχράκης.

Με αφορμή τα νέα παραληρήματα των κερδομανών τρομοεμβολιαστών (ΕΧΘΡΩΝ του συμφιλιωτικού, αιωνοβικού τρόπου ζωής), ότι η νέα γρίπη χτυπά δήθεν υγιείς, ΡΩΤΗΣΤΕ όποιον τα διαδίδει αν γνωρίζει το ιστορικό κάθε ασθενούς, τα ενδεχόμενα ξενύχτια του ή τις προηγούμενες στεναχώριες/αντιβιοτικά κ.ά ανοσοκατασταλτικά που έχει πάρει, αν ήταν ΗΔΗ φορέας άλλων ασθενειών, και ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΤΕ τους άπληστους εγωμανείς γιατί είναι αρχή τής επιδημιολογίας ότι είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ να εμβολιάζονται πληθυσμοί όταν έχει αρχίσει εξάπλωση ασθένειας, ακριβώς επειδή ένα ποσοστό είναι ήδη ασυμπτωματικοί φορείς, συν το ότι οι λεγόμενες "ομάδες υψηλού κινδύνου", ακριβώς επειδή έχουν αδύναμο ανοσοποιητικό, πέραν της ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ και ελαφριάς, πρωτεϊνικής διατροφής, ΔΕΝ πρέπει να πυροβολούνται με εμβόλια.


Πυρετο-αφοβία !

Αφού οι ανανούριστοι, άπληστοι ψευτογιατροί ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ την ελληνική ιατρική και τόσες άλλες παραδοσιακές φιλειρηνικές επιστήμες που είναι αλτρουϊστικές-ολιστικές-απελευθερωτικές, τις τελευταίες δεκαετίες, και με τη συμπαράσταση των κανίβαλων δημοσιοκάφρων, διέδωσαν την πυρετοφοβία τους σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού, στα πλαίσια τής μανίας τους για απολυταρχία.

6η Συνάντηση Παιδιάτρων Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Πυρετοφοβία

Τζανέτης Φ., Ταμίσογλου Κ., Μαριόγλου Α,, Τσώνη Κ,Θεοδώνη Γ., Κεμετζή Α., Αραβίδου O ., Μπαμπαλής Ε., Χατζηπαναγιώτου - Α. Παιδιατρική κλινική. Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Δράμας.

Ο πυρετός είναι σύμπτωμα που φοβίζει τους γονείς οι οποίοι συχνά καταφεύγουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις και ενέργειες.

Ερωτήθηκαν 255 γονείς που επισκέφθηκαν τα εξωτερικά ιατρεία της Παιδιατρικής κλινικής, για την επικινδυνότητα του πυρετού, τον τρόπο θερμομέτρησης και αντιμετώπισης, το είδος, δόσεις και χρόνους επανάληψης των αντιπυρετικών, τη συνεργασία με τον γιατρό, τη χρήση αντιβιοτικών. Αποτελέσματα: 66% των γονέων θεωρούν επικίνδυνο τον πυρετό>38°0. 71% χορηγούν αντιπυρετικά στην πρώτη εμφάνιση του πυρετού. 26% διατηρούν στο σπίτι αντιβίωση και 5% δίνουν από μόνοι τους. http://utopia.duth.gr/~iandroul/synedrio6a.html


Πόσο δικαιολογημένος είναι ο φόβος για τον πυρετό;


Παρακάτω δίνονται ορισμένα στοιχεία που θα βοηθήσουν να απαντηθεί το ερώτημα αυτό.
1. Σήμερα
έχει αποδειχθεί ότι ο πυρετός είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο σύμπτωμα. Έτσι γνωρίζουμε ότι πολλά μικρόβια και πολλοί ιοί ελαττώνουν σημαντικά το ρυθμό πολλαπλασιασμού τους σε υψηλές θερμοκρασίες (π.χ., 39° C). Ακόμη η υψηλή θερμοκρασία κινητοποιεί πληθώρα αμυντικών μηχανισμών του οργανισμού, ώστε αυτός να μπορεί να "πολεμήσει" πιο αποτελεσματικά τα μικρόβια ή τους ιούς.
Επομένως
ο πυρετός είναι σύμμαχος και όχι εχθρός.
2. Ο πυρετός δεν είναι αρρώστια, είναι σύμπτωμα (όπως, για παράδειγμα, ο βήχας) που οφείλεται σε πολλά αίτια. Το κυριότερο από αυτά (ιδίως για τα παιδιά) είναι οι διάφορες λοιμώξεις είτε από μικρόβια είτε από ιούς. Μπορεί, όμως, ο πυρετός να είναι εκδήλωση και άλλων παθήσεων, ακόμη και αντίδραση σε φάρμακα.
Αν γνωρίζουμε, δηλαδή, ότι το παιδί κάνει πυρετό διότι έχει, π.χ., μία συνηθισμένη ίωση, ακόμη και ο υψηλός πυρετός δεν πρέπει να μας ανησυχεί. Μερικοί γονείς λένε, «γνωρίζω κάποιο παιδί που έκανε υψηλό πυρετό και έμεινε παράλυτο». Η απάντηση είναι: "Το παιδί αυτό είχε κάποια πολύ σοβαρή νόσο (όπως εγκεφαλίτιδα) -π οποία έκανε και τον υψηλό πυρετό- και άφησε το παιδί παράλυτο. Δηλαδή, ήταν η νόσος που άφησε το φοβερό αυτό κατάλοιπο και όχι ο πυρετός.
Πώς αντιμετωπίζουμε τον πυρετό;
Αν ληφθεί υπόψη ότι ο πυρετός είναι ένα χρήσιμο όπλο που διαθέτει ο οργανισμός για να καταπολεμά τις λοιμώξεις, σωστό είναι να αφήσουμε το άτομο να έχει πυρετό. Αν ο πυρετός ξεπερνά τους 39,8° Ο ή το παιδί νιώσει δυσφορία, θα βοηθούσε ένα ολόσωμο μπάνιο (εφ' όσον το παιδί το δέχεται). Το νερό πρέπει να έχει θερμοκρασία γύρω στους 30° (το νερό της βρύσης έχει θερμοκρασία 18-20° C).
Το παιδί που έχει πυρετό δεν χρειάζεται υπερβολικό σκέπασμα και πρέπει να μην είναι βαριά ντυμένο. Επίσης η θερμοκρασία στο δωμάτιο πρέπει να είναι κανονική. Αντίθετα, στη φάση που "ανεβαίνει" ο πυρετός, το παιδί έχει ρίγος, "κρυώνει" και τότε φυσικά το σκεπάζουμε.

Ο πυρετός είναι σύμμαχος και όχι εχθρός.

http://www.paidiatros.gr/index.php?cid=1&id=19&st=2

ΧΑΡΗ στη ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ξεπερνά τις 50.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ το αντι-τρομοεμβολιαστικό βίντεο και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!


Υπενθυμίζεται ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ για το ενδεχόμενο βίαιου εμβολιασμού των μαθητών ΧΩΡΙΣ γονική συναίνεση.
Μπορείτε να καταθέσετε ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ επιστολές σε σχολεία και ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ που εμπλέκεται, όπου θα δηλώνετε ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΜΙΑ εμβολιαστική ή άλλη ανάλογη επέμβαση στα παιδιά σας (των οποίων έχετε τη γονική μέριμνα και επιμέλεια), χωρίς να ληφθεί η γνώμη και η συναίνεσή σας, και ότι ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΕΣΤΕ απέναντι σε όσους κακοποιήσουν τα παιδιά σας, όλων των δικαιωμάτων που σας δίνει ο αστικός και ποινικός κώδικας και οι διεθνείς συμβάσεις.
Οι ρωγμές στις πυραμίδες και τα λοιπά ιεραρχικά συστήματα οδηγούν στην κατάρρευσή τους.


Για λίγο χαμόγελο:

Το Κούρεμα

Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε σε έναν κουρέα για κούρεμα. Όταν η δουλειά τελείωσε, ρώτησε τι χρωστάει, και ο κουρέας απάντησε:
-Δεν μπορώ να δεχτώ χρήματα! Κάνω υπηρεσία για την κοινότητα αυτή την εβδομάδα!
Ο ανθοπώλης έφυγε ικανοποιημένος.
Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει μαγαζί του το επόμενο πρωί, υπήρχε μια ευχαριστήρια κάρτα και μια ανθοδέσμη τριαντάφυλλα στην πόρτα του.
Αργότερα, ένας αστυνομικός έρχεται για κούρεμα, και όταν προσπαθεί να πληρώσει το λογαριασμό του, ο κουρέας πάλι απάντησε:
-Δεν μπορώ να δεχτώ χρήματα! Κάνω υπηρεσία για την κοινότητα αυτή την εβδομάδα!
Ο αστυνομικός ευχαριστήθηκε και έφυγε από το κατάστημα.
Το επόμενο πρωί, όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει, υπήρχε μια ευχαριστήρια κάρτα και ένα κουτί γλυκά στην πόρτα του.
Στη συνέχεια, ένας επαγγελματίας βουλευτής ήρθε για κούρεμα, και όταν πήγε να πληρώσει , ο κουρέας πάλι απάντησε:
-Δεν μπορώ να δεχτώ χρήματα! Κάνω υπηρεσία για την κοινότητα αυτή την εβδομάδα!
Ο επαγγελματίας βουλευτής ήταν πολύ ευτυχής και έφυγε από το κατάστημα.
Το επόμενο πρωί, όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει, υπήρχαν δώδεκα εγωμανείς βουλευτές για δωρεάν κούρεμα.

Και αυτό, φίλοι, καταδεικνύει τη θεμελιώδη διαφορά μεταξύ των υπηκόων τής χώρας και των πολιτικάντηδων που την ταλαιπωρούν.
Ώσπου να διαδώσουμε το ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ σε Ελβετία και αμέτρητους συλλόγους, ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο!!!Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.