Τραπεζίτες-ΟΗΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ στη γενοκτονία των Αϊτινών

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις, ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ : 1-2-10

Δεν υιοθετούμε τη φήμη ότι οι δολαριανοί προξένησαν το σεισμό στην Αϊτή, όχι γιατί δε θα το ήθελαν, αλλά γιατί αν ήταν ικανοί τότε θα εξαφάνιζαν και τα χιόνια στην υπερθερμασμένη σύνοδότους στην Κοπεγχάγη, μπας και καταφέρουν κάτι. Ακόμα και αν δε επινόησαν τα ίδια τα λαμόγια μια τέτοια φήμη, οπωσδήποτε τους εξυπηρετεί να συντηρείται η πομπηιακή-τιτανική μοιρολατρεία που τους οδηγεί βαθύτερα στο γκρεμό τους.
Ποια λαμόγια νοιάστηκαν ξαφνικά να μαζέψουν λεφτά δήθεν για τους κατατρεγμένους Αϊτινούς, αντί να βοηθήσουν να απαλλαγούν από τους νταβατζήδες τους; Δείτε εδώ, λίγο κάτω από τον τίτλο.
Αλήθεια, ΠΟΥ κρύβονται οι γενίτσαροι οικοφασίστες, τώρα που πρέπει να αυτοργανωθούν παντού ασκήσεις εκκκένωσης οικισμών, για να μην έχουμε τη θλιβερή κατάντια των κατατρεγμένων Αϊτινών;
Αμερικανική Ένωση Γεωφυσικών: οι πολιτικοί ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για πρόληψη σεισμικών καταστροφών: http://www.agu.org/focus_group/NH/resources/Haiti
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!
Οι οργανισμοί και οι οργανώσεις που σπεύδουν να βοηθήσουν τη σεισμόπληκτη Αϊτή «ανταγωνίζονται για τη ιεραρχία» στον τόπο της καταστροφής και βάζουν τα συμφέροντά τους πάνω από τα συμφέροντα των θυμάτων, υποστηρίζει η κορυφαία ιατρική επιθεώρηση The Lancet.

«Ο τομέας αρωγής είναι αναμφισβήτητα μια βιομηχανία από μόνη της» γράφει το Lancet στο καυστικό εντιτόριαλ της Παρασκευής.

«Ορισμένες υπηρεσίες υποστηρίζουν ακόμα και ότι 'ηγούνται' των προσπαθειών αρωγής. Στην πραγματικότητα, όπως βλέπουμε ξεκάθαρα, η κατάσταση στην Αϊτή είναι χαοτική, συγκλονιστική και κάθε άλλο παρά συντονισμένη».

Το Lancet θεωρεί ότι, παρά τις επείγουσες ανάγκες στην Αϊτή, ο τρόπος λειτουργίας και οι οικονομικές παράμετροι των οργανισμών και οργανώσεων αρωγής είναι σκόπιμο να τεθούν στο μικροσκόπιο.

«Οι μεγάλες υπηρεσίες αρωγής και οι ανθρωπιστικοί οργανισμοί είναι συχνά εξαιρετικά ανταγωνιστικοί μεταξύ τους» και συχνά υπονομεύουν το έργο ντόπιων φορέων που γνωρίζουν καλύτερα τις ανάγκες, εκτιμά ο συντάκτης.

«Μολυσμένες από την πολιτική των εσωτερικών δυνάμεων και τα αποκρουστικά χαρακτηριστικά που απαντώνται σε μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες υπηρεσίες αρωγής μπορούν να έχουν εμμονή με τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω των δικών τους εκκλήσεων».

»Η προβολή στα ΜΜΕ ως αυτοσκοπός είναι συχνά η επιδίωξη των δραστηριοτήτων τους».

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1097753&lngDtrID=252
US troops in Haiti aim at justifying a new occupation
Η στρατιωτικοποίηση της έκτακτης βοήθειας προς την Αϊτή: Είναι μία ανθρωπιστική ενέργεια ή εισβολή;
Μήπως το ΤΕΛΟΣ των καυσίμων τρελαίνει τους δολαριανούς που νομίζουν ότι με τα τελευταία βαρέλια Βενεζουέλας-Κασπίας θα ...σωθούν από την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;
Οι ...Αϊτινοί φταίνε για τα πολλά θύματά τους, λένε τώρα οι αρχιγενοκτόνοι τους, που τους οδήγησαν πέρυσι σε εξεγέρσεις από το λιμό που ξέσπασε μετά την αποτυχία των δολαριανών μονοκαλλιεργειών για βιοκαύσιμα...
Στην πρώτη χειραφετημένη κεντροαμερικανική χώρα που αναγνώρισε το 1821 την ελληνική επανάσταση, οι φοβικοί “εκλεκτοί” με πραξικοπήματα, φτώχεια και πείνα δεν αφήνουν το λαό της να ησυχάσει και να ζει ήρεμα σε αγροκτήματα αυτάρκειας, και δείχνουν τι περιμένει και τους υπόλοιπους ναρκωμένους από χαζοκούτια και ξενύχτια, αν δεν αυτο-οργανωθούν ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν τα αυτο-καταστροφικά λαμόγια που ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για κοινωνική ειρήνη, αποκέντρωση, ασκήσεις αντιμετώπισης φυσικών αναστατώσεων ή αντικοινωνικών κλικών.
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ που ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ:




Να ένα παράδειγμα αυτο-οργάνωσης κατά των φασιστικών διοδίων:


Τα ενεργά αυτή τη στιγμή υπέργεια ηφαίστεια (για τα υποθαλάσσια δεν υπάρχει πίνακας):
http://www.geocodezip.com/v2_activeVolcanos.asp?lat=20.149&lon=163.535&type=map&zoom=1
Για τις
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια -
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot - Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.