Οι βόρειοι κανίβαλοι θέλουν την Ελλάδα ενόψει παγετώνων:

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό].
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 6-3-10:

ΕΡΧΕΤΑΙ, ΛΕΝΕ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ Β. ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΚΑΙ...
ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ και ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ [Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΡΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ], ΘΕΛΟΥΝ Ν’ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΓΑΙΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ….

Χιονοστιβάδα οι μίζες από γερμανικές εταιρείες

Με τους μισάνθρωπους εγωμανείς οικοφασίστες να επιμένουν ΟΧΙ σε αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, αλλά σε αγριότερη φορολόγηση των λαών, υπέρ των αυτο-καταστροφικών παρασίτων...

[Σχετικό: 50 πλοία παραμένουν ακόμη «κολλημένα» στους πάγους της Βαλτικής Θάλασσας, ενώ δεν υπάρχει και κανένα σχέδιο εκκένωσης!... Θεωρείται ότι φέτος στην περιοχή επικρατούν οι δυσμενέστερες καιρικές συνθήκες της τελευταίας δεκαπενταετίας!...]

Την αρχή είχαν κάνει οι Άγγλοι των Financial Times που έγραφαν προ εβδομάδων σενάρια για δήθεν «τιτλοποίηση του Παρθενώνα». Προφανώς, λόγω του γνωστού σαδομαζοχισμού τους, θέλουν να αγοράσουν Μεσογειακή γη που από την "υπερθέρμανση" (των κερδοσκόπων) δήθεν "θα γίνει Σαχάρα", ενώ η δική τους δήθεν "θα γίνει εύκρατη"...:

Γερμανία: πουλήστε νησιά για να μειώσετε το χρέος.



Η Ελλάδα θα πρέπει να λάβει υπ’ όψιν της το ενδεχόμενο να πουλήσει κάποια από τα νησιά της, προκειμένου να μειώσει το χρέος της, υποστηρίζουν Γερμανοί πολιτικοί, προκαλώντας σάλο στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ήδη γερμανικές ιστοσελίδες, όπως η Bild.de και η Focus.de αναπαράγουν την είδηση με ειρωνικό τόνο, καθώς η πρώτη, σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι «και η Ακρόπολη μας κάνει» και προτείνει: «σας δίνουμε χρήμα, μας δίνετε την Κέρκυρα»..

Για τις
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια -
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot
- Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.