2-12-2010

ΧΙΟΝΟΧΑΟΣ λόγω ..."υπερθέρμανσης" των εγωμανών οικοφασιστών:

3. Την ανακοίνωση της ίδρυσης του «Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών» με την επωνυμία «Σπίθα», έκανε χτες ο Μίκης Θεοδωράκης, από το αμφιθέατρο του ιδρύματος «Μ. Κακογιάννης». Την παρουσίαση των βασικών θέσεων της κίνησης έκανε ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης, ενώ ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γ. Κασιμάτης, μίλησε με θέμα «Οι συμφωνίες δανεισμού της Ελλάδας με την ΕΕ και το ΔΝΤ». Ο Μίκης Θεοδωράκης απηύθυνε κάλεσμα «ανυπακοής» στο μνημόνιο και την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στους δανειστές και έκανε λόγο για τη δημιουργία ενός «κινήματος ζύμωσης ιδεών». Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα προς αυτούς που συμφωνούν να σχηματίσουν ανεξάρτητες επιτροπές πρωτοβουλίας και σε δεύτερο στάδιο να συντονίσουν τη δράση τους σε κεντρικό επίπεδο, παρόλα αυτά είπε πως δεν πρόκειται για τη δημιουργία κόμματος. Κεντρικό σύνθημα της κίνησης το «η Ελλάδα ανήκει στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα» και στόχοι οράματα το τρίπτυχο «Εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, παραγωγική ανασυγκρότηση».
Για όσους έχουν αργή σύνδεση, ενημερώσεις εδώ.
Για νέους αναγνώστες:


ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ περίληψη για Γαλαξία-σεισμούς-ηφαιστειακούς χειμώνες-ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ: εδώ ! ΚΑΙ περίληψη ειδικά για τους επερχόμενους ηφαιστειακούς χειμώνες.
Το ΝΕΟ ταινιάκι για τους ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ: ΕΔΩ. ΣΟΣ: Είχε ΔΙΚΙΟ ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ: Γαλαξιακοί ΚΑΙ οι σεισμοί!

Οι τοκογλύφοι ΤΡΕΜΟΥΝ τους λαούς και οι λαοί τούς ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΥΣ τοκογλύφους!...
"Αυτή η πατρίδα δε λευτερώθηκε με παραμύθια, λευτερώθηκε με άρματα και θυσίες!" - Μακρυγιάννης.
ΑΥΤΑΡΚΗΣ αιγοτροφία-ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ το 1821, κόντρα στους ΑΠΟΔΑΣΩΤΕΣ Κάιν-Άβελ-τοκογλύφους.

Για το ...2012: ΕΔΩ, ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ! Οι εγωμανείς λογαριάζουν ΧΩΡΙΣ τα ηφαίστεια!... Οι επόμενοι παγετώνες θα αφανίσουν την αλαζονεία. Αφού οι υπερθερμασμένοι ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ οικοφασίστες Γκόρηδες δε νοιάζονται για διεθνή εκεχειρία-αποκέντρωση-ανθεκτική αυτάρκη αιγοτροφία: τελευταίο βίντεο - εδώ.



Ως πότε θα ανεχόμαστε τους εγωμανείς;
ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο που τους χρειάζεται!

Οι απαραίτητες στις αντιξοότητες, ΑΝΕΞΟΔΕΣ και ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΕΣ συνήθειες των ΑΙΩΝΟΒΙΩΝ.

Στο μεταξύ, πάνω στον παγκόσμιο Τιτανικό των αλληλομισούμενων εγωμανών, χωρίς διαφάνεια, αυτάρκεια, γενικευμένες αναδασώσεις,
ΔΕ μας λένε ότι από τα ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ, εναπομείναντα αποθέματα πετρελαίου, αφού για κάθε ΕΝΑ βαρέλι που φτάνει στην κατανάλωση, ξοδεύονται τουλάχιστον άλλα ΠΕΝΤΕ-ΕΞΙ βαρέλια για άντληση-καθαρισμό-μεταφορά ...), άρα ΟΥΤΕ το ΕΝΑ ΠΕΜΠΤΟ δεν πρόκειται να "αξιοποιηθεί"..., ενώ ΗΔΗ έχει αναγγελθεί ο επερχόμενος άγνωστης έντασης ηφαιστειακός χειμώνας, όπου μόνο οι κατσίκες μπορούν να βοηθήσουν.
Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστή συνεχή χρονιά και στα 2 ημισφαίρια -
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot - Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
Περιμένουμε Π'ΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ΗΔΗ αναγγελθέντα ΠΙΘΑΝΟΥ πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...
AYPIO
2-3 ευρώ το λίτρο βενζίνη. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΛΙΘΙΝΑ εργαλεία;
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.