Όσες αντιβιώσεις κα να πάρετε μοναρχικοί = βάρβαροι, αν δε στηρίξετε ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, δε θα γλιτώσετε το χαμό από τους ξεσηκωμένους πεινασμένους λαούς!


. Πρωταθλητές οι "ηθικοί" Γερμανοί στο λάδωμα...

 . Surreal scenes as storm strands thousands...
. 3 meters of snow in 3 days - Record snowfall at Vancouver!...
. Britain’s big freeze death toll hits 300 every day!... More Brits Die from Cold Than Siberians!...
Not only did the lights go out, but airport officials at Moscow's Domodedovo Airport, Russia's LaGuardia, were unable, or perhaps just unwilling, to provide any food or drink to the helplessly stranded passengers. They sat hungry, thirsty and terrified, with many children among them, for more than half a day in chilly darkness.
More than eight thousand of them.
Passengers described being treated with "complete indifference" by airport officials, who provided no information or communication of any kind. Many panicked, verging on hysteria. It is likely that only the sheep-like demeanor of most Russians towards authority, after decades of totalitarian horror, prevented fatal rioting...
. Europol Arrests More Than 100 In Carbon Trading Fraud...
. Wish you were here! Obama enjoys Hawaiian vacation where the only ice is his frozen dessert...
. Revolt: NY City Council members rip [warmist FASCIST] Bloomberg over snow removal..
 . Japan postpones carbon trading plans.
"Πριν μερικά χρόνια  έδινα εξετάσεις για να πάρω το δίπλωμα ενός κολλεγίου Παιδιατρικής στο Λονδίνο. Στις εξετάσεις αυτές, που γίνονταν σε νοσοκομείο με πραγματικά παιδιά – ασθενείς, έπρεπε επί τρεις ώρες να δω πάνω από δεκαπέντε νοσηλευόμενα παιδιά με διαφορετικά προβλήματα υγείας. Οι εξεταστές παιδίατροι ήταν παρόντες στο δωμάτιο όσο εγκαθιστούσα επαφή με τους γονείς, έπαιρνα ιστορικό, εξέταζα τον άρρωστο. Έπειτα εξηγούσα στους εξεταστές τα ευρήματά μου, περιέγραφα τις πιθανές διαγνώσεις, τι εξετάσεις θα πρότεινα να γίνουν στο παιδί και ποιο πλάνο θεραπευτικής αντιμετώπισης σκεφτόμουν. Τα πήγαινα σχετικά καλά σε αρκετά stations, ένιωθα από τα βλέμματα των αξιολογητών ότι ήμουν στο όριο να περάσω. Κάποια στιγμή μπήκα σε περιστατικό από το αναπνευστικό σύστημα. Ένα κορίτσι 8 χρονών καθόταν ανασηκωμένο στο κρεβάτι με μάσκα οξυγόνου. Μετά από αναλυτική εκτίμηση έβγαλα το συμπέρασμα ότι ήταν ένα παιδί με χρόνιο άσθμα που βρισκόταν στο νοσοκομείο λόγω ασθματικής κρίσης. Είχε κάνει πυρετό, δύσπνοια και βήχα. Άρχισα να εξηγώ στους εξεταστές την διαγνωστική και θεραπευτική μου προσέγγιση για το παιδί. Στο κομμάτι της θεραπείας, αφού ανέφερα αυτά που νόμιζα ότι πρέπει να γίνουν, προβληματίστηκα γιατί μία από τις παιδιάτρους με ρωτούσε επίμονα: «Τι άλλο;», «Τι άλλο;». Στο τέλος σκέφτηκα να τις πω ότι θα ήταν καλό το παιδί να «καλυφθεί» με αντιβίωση. Είδα ένα μειδίαμα στην έκφραση της εξετάστριας, που σταμάτησε τις ερωτήσεις.
Λίγες εβδομάδες αργότερα έλαβα γραπτώς τα αποτελέσματα. Είχα κοπεί στο όριο και ο βασικός λόγος που κόπηκα ήταν το station του αναπνευστικού, όπου πήρα clear fail – καθαρή αποτυχία. Ο λόγος; Έδωσα αντιβίωση σε παιδί με άσθμα που εμφάνιζε κρίση λόγω ιογενούς λοίμωξης αναπνευστικού. Η εξετάστρια με είχε πιέσει επίτηδες για να διαπιστώσει πόσο «εύκολα» δίνω αντιβιώσεις. Ίσως να είδε την εθνικότητά μου και να γνώριζε εκ των προτέρων την κακή κουλτούρα των Ελλήνων παιδιάτρων στο χειρισμό των αντιβιοτικών.
Βρέφη με ιογενή βρογχιολίτιδα φεύγουν από τα επείγοντα κρατικών νοσοκομείων με αντιβίωση για δέκα μέρες στο σπίτι. Η βρογχιολίτιδα είναι ίωση που εμφανίζεται τις μέρες αυτές, Δεκέμβρη μήνα, σε μορφή πραγματικής επιδημίας. Μεγάλο ποσοστό βρεφών την περνούν, λίγα ξεφεύγουν την επιδημία και την ακόμα χειρότερη επιδημία των αντιβιοτικών που άσκοπα και επικίνδυνα την συνοδεύουν.
Μωρά έξι μηνών με δυσκολία στην αναπνοή λόγω ιογενούς λοίμωξης λαμβάνουν ισχυρά, διπλά και ενδοφλέβια σχήματα αντιβιοτικών για εβδομάδα μέσα σε ιδιωτικά νοσοκομεία και άλλες δέκα μέρες αντιβίωση από το στόμα για το σπίτι.
Νήπια με απλή ιογενή φαρυγγίτιδα και μυξούλες παίρνουν αντιβιοτικά δεύτερης και τρίτης γενιάς από τον παιδίατρό τους.
Μητέρες δέχονται τηλεφωνική οδηγία να αγοράσουν αντιβίωση από τον παιδίατρό τους, γιατί η θερμοκρασία του μικρού τους έφτασε το βράδυ στο 39 C.
Παιδιά με άσθμα λαμβάνουν μία φορά κάθε μήνα αντιβιώσεις για τις κρίσεις άσθματος που παθαίνουν ως αποτέλεσμα ιώσεων.
Μια ίωση περνάει μέσα σε λίγες ημέρες σε όλα τα μέλη της οικογένειας, η μαμά παθαίνει πονόλαιμο, τηλεφωνεί τον παθολόγο της που την παρακινεί να πάρει κεφαλοσπορίνη δεύτερης γενιάς. Εύλογα πηγαίνει ανήσυχη την επόμενη μέρα στον παιδίατρο για να δει μήπως η ρινική καταρροή των παιδιών της πρέπει κι αυτή να «αντιμετωπιστεί» με αντιβίωση.
Αυτά εφαρμόζονται από τους παιδιάτρους στη χώρα μας. Όταν όμως κάποιοι αναφέρονται στο πρόβλημα της πολυφαρμακίας, της υπερσυνταγογράφησης και της κατάχρησης αντιβιοτικών, σπεύδουν αμέσως να ρίξουν τις ευθύνες στους ίδιους τους γονείς – «Μην παίρνετε αντιβίωση μόνοι σας,» κλπ - , μεριμνώντας ώστε να μην «θίξουν» και πολύ τα κακώς κείμενα των επαγγελματιών. Η αλήθεια είναι ότι η κουλτούρα υγείας που αφορά τα αντιβιοτικά στην Ελλάδα ξεκινάει από τις λανθασμένες νοοτροπίες, την ανεπαρκή εκπαίδευση των ίδιων των γιατρών. Μην κατηγορούμε τους γονείς για τα δικά μας συστηματικά λάθη. Μην κατηγορούμε τους γονείς γιατί ποτέ δεν τους εξηγήσαμε τι σημαίνει ίωση, τι σημαίνει μικροβιακή λοίμωξη, τι σημαίνει μικροβιακή επιμόλυνση σε προηγηθείσα ίωση. Μην κατηγορούμε τους γονείς γιατί νομίζουν ότι τα φάρμακα είναι καραμέλες, εφόσον ποτέ δεν επισημάναμε τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες των αντιβιοτικών από την αλόγιστη χρήση τους – ανάπτυξη ανθεκτικών μικροβίων, διάρροια, πονόκοιλος, αλλεργίες άμεσες και χρόνιες, ανθεκτικά στελέχη μικροβίων στην κοινότητα και στο νοσοκομείο κλπ".
Στέλιος Παπαβέντσης - παιδίατρος

. Heaviest December snow in NYC in 6 decades – 5th largest ever – hundreds of other snow records set around the nation...
ΔΕΚΑΔΕΣ καθηγητές ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ από τις ΕΠΙΔΕΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΓΩΝΙΕΣ
ΠΟΛΛΟΙ από αυτούς είναι επικεφαλής μεγάλων οργανισμών διεθνούς εμβέλειας. Πάντως κανένας τους δε φαίνεται να καταλαβαίνει την κατεπείγουσα ανάγκη αποκέντρωσης και αναδασώσεων ΠΑΝΤΟΥ, ακόμα και ΟΛΩΝ των πεδιάδων.
 . Global Cooling Consensus Is Heating Up – Cooling Over The Next 1 To 3 Decades...
. Why don't they heat their houses using windmills and solar panels?...
. NASA’s Sunspot Prediction Roller Coaster...
. Europol Arrests More Than 100 In Carbon Trading Fraud...
. WWF 2008 : “global warming means milder winters and less snowfall”...
. Χάος και στα αεροδρόμια των ΗΠΑ λόγω της επέλασης του "υπερθερμασμένου" χιονιά...
. 127 freeze to death in Poland...
Piers Corbyn goes global cooling.
New York: the temperature goes up and snow comes down!...

Florida Crops Suffer at Least $115 million in Freeze Damages, so Far

. 'Peer-reviewed studies on droughts, floods, hurricanes and storms show 20th Century occurrences have been of equal or lesser severity than similar events in past centuries'.
. Νιγηρία: Μαίνεται η θρησκευτική βία...


Το 1915 ο Dr. Herny Dwight Chapin ανέφερε πως στην Αμερική παιδιά με επαρκή διατροφή και καθαριότητα πέθαιναν: ένα στα δύο σε ηλικία κάτω των δύο ετών. Η θνησιμότητα έφθανε το 100%. Κάτι που έλειπε από αυτά τα παιδιά ήταν το χάδι, πέθαιναν από την έλλειψη αγγίγματος. Τα παιδιά των ανθρώπων έχουν μεγάλη ανάγκη από στοργή, αγάπη και φροντίδα για να επιβιώσουν.
 Εξίσου σημαντικό για την επιβίωση των μωρών είναι η ευεξία. Ένα μωρό γεννιέται με ισχυρή την ανάγκη να το κρατούν. Όλος ο εαυτός του, ολόκληρη η ύπαρξή του παρακαλεί για την αγκαλιά. Αυτό το κράτημα και το άγγιγμα είναι αυτό που του δίνει την αίσθηση πως ο κόσμος είναι ένας τόπος ασφαλής, όπου αυτό αξίζει τον κόπο και μπορεί να τον εμπιστεύεται. Τα μωρά έχουν την ανάγκη ν’ αγγίζουν την επιδερμίδα. Μια κουβέρτα ή ένα αρκουδάκι δεν είναι επαρκή υποκατάστατα. Τα μωρά χρειάζονται συνεχή επαφή, είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτά.
 Δεν κακομαθαίνει ένα μωρό, όπως συνηθίζουν να λένε, με την αγκαλιά, στην πραγματικότητα όσο περισσότερο κρατάμε το μωρό τόσο το καλύτερο. Η καθηγήτρια της Ψυχολογίας Mary D. Salter Ainsworth, Ph.D. στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια ηγήθηκε μελέτης με 26 μωρά και τις μητέρες τους.
 Ύστερα από μελέτες ενός χρόνου, ανακάλυψε πως τα μωρά που τα άγγιζαν οι μητέρες τους έκλαιγαν ελάχιστα, ακόμη και όταν έμεναν μόνα τους. Δεν υπάρχει κάτι τόσο ωφέλιμο για τα παιδιά, εκτός από το άγγιγμα. Τα μωρά- για να γίνουν στοργικοί, περιποιητικοί και ικανοί ν’ αγαπήσουν ενήλικες- χρειάζονται άφθονη εμπειρία αφοσιωμένου αγγίγματος και τρυφερής αγκαλιάς. Αυτό το άγγιγμα, όχι μόνον τους εξασφαλίζει την επιβίωση, αλλά τους δίνει και την αίσθηση πως είναι αξιαγάπητα και άξια να τα περιποιούνται. Aν τα μωρά γευτούν την αγάπη, είναι ικανά να δώσουν και αγάπη. Από ανάλογες παρατηρήσεις ΧΙΛΙΑΔΩΝ ετών, έβγαλαν εδώ τη διαγνωστική-παραπεμπτική λέξη "ανανούριστοι".

ΓΙΑΤΙ ανανούριστοι μοναρχικοί βορειοευρωπαίοι και αφροασιάτες θέλουν να αλληλοσκοτωθούν στη  Ν. Ευρώπη; Γιατί οι μεν ΤΡΕΜΟΥΝ τη νέα μικρή παγετώδη περίοδο που άρχισε, ενώ οι δεύτεροι την ξηρασία που αυτή προκαλεί, λόγω σταδιακής ψύξης των ωκεανών, στις ήδη μανιακά αποδασωμένες-ευάλωτες για τον γεωργικό υπερπληθυσμό των Κάιν-Άβελ περιοχές τους...

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ- ΑΔΙΑΦΟΡΗ πάντως για αποκέντρωση-αυτάρκεια...) εφιστά την προσοχή των πολιτών κατά τις περιόδους έντονων καιρικών φαινομένων και τους συστήνει:
  • Να ελέγξουν τις υδρορροές των κατοικιών τους (οροφές, μπαλκόνια, βεράντες κλπ) και να βεβαιωθούν για την ομαλή λειτουργία τους.
  • Να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους στις περιοχές όπου έχουν αναγγελθεί έντονα καιρικά φαινόμενα.
  • Να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα πεζή ή με το αυτοκίνητό τους.
  • Να ενημερώνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόβλεψη του καιρού από τα ΜΜΕ.
Οι μοναρχικοί εγωμανείς μάς τραβάνε στο γκρεμό τους - η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ, η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ και η επαρκής ξεκούραση είναι θεραπευτική!
Για όσους έχουν αργή σύνδεση, ενημερώσεις εδώ.
Για νέους αναγνώστες:


ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ περίληψη για Γαλαξία-σεισμούς-ηφαιστειακούς χειμώνες-ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ: εδώ ! ΚΑΙ περίληψη ειδικά για τους επερχόμενους ηφαιστειακούς χειμώνες.
Το ΝΕΟ ταινιάκι για τους ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ: ΕΔΩ. ΣΟΣ: Είχε ΔΙΚΙΟ ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ: Γαλαξιακοί ΚΑΙ οι σεισμοί!

Οι μοναρχικοί τοκογλύφοι ΤΡΕΜΟΥΝ τους λαούς και οι λαοί, όχι για πολύ ακόμα, τούς ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΥΣ τοκογλύφους!...
"Αυτή η πατρίδα δε λευτερώθηκε με παραμύθια, λευτερώθηκε με άρματα και θυσίες!" - Μακρυγιάννης.
ΑΥΤΑΡΚΗΣ αιγοτροφία-ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ το 1821, κόντρα στους ΑΠΟΔΑΣΩΤΕΣ Κάιν-Άβελ-τοκογλύφους.

Για το ...2012: ΕΔΩ, ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ! Οι εγωμανείς λογαριάζουν ΧΩΡΙΣ τα ηφαίστεια!... Οι επόμενοι παγετώνες θα αφανίσουν την αλαζονεία. Αφού οι υπερθερμασμένοι ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ οικοφασίστες Γκόρηδες δε νοιάζονται για διεθνή εκεχειρία-αποκέντρωση-ανθεκτική αυτάρκη αιγοτροφία: τελευταίο βίντεο - εδώ.



Ως πότε θα ανεχόμαστε τους εγωμανείς;
ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο που τους χρειάζεται!

Οι απαραίτητες στις αντιξοότητες, ΑΝΕΞΟΔΕΣ και ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΕΣ συνήθειες των ΑΙΩΝΟΒΙΩΝ.

Στο μεταξύ, πάνω στον παγκόσμιο Τιτανικό των αλληλομισούμενων εγωμανών, χωρίς διαφάνεια, αυτάρκεια, γενικευμένες αναδασώσεις,
ΔΕ μας λένε ότι ως και η Σ. Αραβία ψάχνει για πετρέλαιο ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ, ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΑ και ΑΣΥΜΦΟΡΑ στη θάλασσα, και ότι  από τα ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ, εναπομείναντα αποθέματα πετρελαίου, και αφού για κάθε ΕΝΑ βαρέλι που φτάνει στην κατανάλωση, ξοδεύονται τουλάχιστον άλλα ΠΕΝΤΕ-ΕΞΙ βαρέλια για άντληση-καθαρισμό-μεταφορά ...), άρα ΟΥΤΕ το ΕΝΑ ΠΕΜΠΤΟ δεν πρόκειται να "αξιοποιηθεί"..., ενώ ΗΔΗ έχει αναγγελθεί ο επερχόμενος άγνωστης έντασης ηφαιστειακός χειμώνας, όπου, όταν καταστρέφονται οι μανιακά αποδασωμένοι κάμποι, μόνο οι επιτηρούμενες στα δάση-βιοτόπους τους κατσίκες μπορούν να βοηθήσουν.
Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστή συνεχή χρονιά και στα 2 ημισφαίρια -
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot - Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
Περιμένουμε Π'ΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ΗΔΗ αναγγελθέντα ΠΙΘΑΝΟΥ πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...
AYPIO
2-3 ευρώ το λίτρο βενζίνη. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΛΙΘΙΝΑ εργαλεία;
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.