ΨΥΧΡΕΣ νεροποντές έκλεισαν τη διώρυγα του Παναμά, ενώ τοκογλύφοι και οικοφασίστες απαιτούν κι άλλες ανθρωποθυσίες, αλλά δε θα αποφύγουν τον αφανισμό - βλ. φαραώ-Μάγιας-Αζτέκοι-Ίνκας...


Καταστροφικές βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει πλημμύρες σε ολόκληρη την περιοχή από τη Βενεζουέλα ως την Κόστα Ρίκα επί εβδομάδες και μήνες. Η Κολομβία ανακοίνωσε την Τρίτη κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τις καταστροφές και τους εκατοντάδες θανάτους. Τα φαινόμενα στη χώρα ίσως διαρκέσουν έως και τις αρχές του 2011, σύμφωνα με μετεωρολόγους.
Οι σφοδρές βροχοπτώσεις αποδίδονται στο καιρικό φαινόμενο Λα Νίνια, που επανακάμπτει αρκετά συχνά στην περιοχή. Παγωμένα νερά από τα βάθη του Ειρηνικού βγαίνουν ορμητικά στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να προκαλούνται υπερβολικές βροχοπτώσεις σε ορισμένες περιοχές και ξηρασία σε άλλες, εξηγούν μετεωρολόγοι.
The tree ring evidence reveals that at least five prolonged droughts have shaken Asia in the last millennium, playing significant roles in the 1644 fall of China's Ming dynasty, the collapse of 18th century kingdoms in what are now Myanmar, Thailand and Vietnam, and an 1876-1878 famine that killed up to 30 million people in South Asia, Southeast Asia and China.
9. UK big freeze: Army on standby in coldest December for 100 years...
8. Το Παρίσι στο έλεος του χιονιού
Σε λευκό κλοιό το Παρίσι, χιλιάδες άνθρωποι παγιδεύτηκαν από τα χιόνια...
7. Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας 10-15 βαθμούς και χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδος αναμένονται από την Παρασκευή.
1. Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Βαρόμετρο της Διαφθοράς για το 2010, οκτώ στους δέκα θεωρούν ότι τα πολιτικά κόμματα είναι διεφθαρμένα ή άκρως διεφθαρμένα...
Οι μοναρχικοί εγωμανείς μάς τραβάνε στο γκρεμό τους - η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ, η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ και η επαρκής ξεκούραση είναι θεραπευτική!
Για όσους έχουν αργή σύνδεση, ενημερώσεις εδώ.
Για νέους αναγνώστες:

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ περίληψη για Γαλαξία-σεισμούς-ηφαιστειακούς χειμώνες-ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ: εδώ ! ΚΑΙ περίληψη ειδικά για τους επερχόμενους ηφαιστειακούς χειμώνες.
Το ΝΕΟ ταινιάκι για τους ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ: ΕΔΩ. ΣΟΣ: Είχε ΔΙΚΙΟ ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ: Γαλαξιακοί ΚΑΙ οι σεισμοί!

Οι μοναρχικοί τοκογλύφοι ΤΡΕΜΟΥΝ τους λαούς και οι λαοί, όχι για πολύ ακόμα, τούς ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΥΣ τοκογλύφους!...
"Αυτή η πατρίδα δε λευτερώθηκε με παραμύθια, λευτερώθηκε με άρματα και θυσίες!" - Μακρυγιάννης.
ΑΥΤΑΡΚΗΣ αιγοτροφία-ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ το 1821, κόντρα στους ΑΠΟΔΑΣΩΤΕΣ Κάιν-Άβελ-τοκογλύφους.

Για το ...2012: ΕΔΩ, ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ! Οι εγωμανείς λογαριάζουν ΧΩΡΙΣ τα ηφαίστεια!... Οι επόμενοι παγετώνες θα αφανίσουν την αλαζονεία. Αφού οι υπερθερμασμένοι ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ οικοφασίστες Γκόρηδες δε νοιάζονται για διεθνή εκεχειρία-αποκέντρωση-ανθεκτική αυτάρκη αιγοτροφία: τελευταίο βίντεο - εδώ.Ως πότε θα ανεχόμαστε τους εγωμανείς;
ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο που τους χρειάζεται!

Οι απαραίτητες στις αντιξοότητες, ΑΝΕΞΟΔΕΣ και ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΕΣ συνήθειες των ΑΙΩΝΟΒΙΩΝ.

Στο μεταξύ, πάνω στον παγκόσμιο Τιτανικό των αλληλομισούμενων εγωμανών, χωρίς διαφάνεια, αυτάρκεια, γενικευμένες αναδασώσεις,
ΔΕ μας λένε ότι από τα ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ, εναπομείναντα αποθέματα πετρελαίου, αφού για κάθε ΕΝΑ βαρέλι που φτάνει στην κατανάλωση, ξοδεύονται τουλάχιστον άλλα ΠΕΝΤΕ-ΕΞΙ βαρέλια για άντληση-καθαρισμό-μεταφορά ...), άρα ΟΥΤΕ το ΕΝΑ ΠΕΜΠΤΟ δεν πρόκειται να "αξιοποιηθεί"..., ενώ ΗΔΗ έχει αναγγελθεί ο επερχόμενος άγνωστης έντασης ηφαιστειακός χειμώνας, όπου μόνο οι κατσίκες μπορούν να βοηθήσουν.
Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστή συνεχή χρονιά και στα 2 ημισφαίρια -
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot - Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
Περιμένουμε Π'ΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ΗΔΗ αναγγελθέντα ΠΙΘΑΝΟΥ πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...
AYPIO
2-3 ευρώ το λίτρο βενζίνη. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΛΙΘΙΝΑ εργαλεία;
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.