Οι ωκεανοί ΨΥΧΟΝΤΑΙ και οι μοχθηροί 'οικολόγοι' θέλουν τον αφανισμό μας

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.


Οι ωκεανοί ΨΥΧΟΝΤΑΙ και ...επίσημα, ενώ οι ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ραδιενεργοί γενοκτόνοι γκόρηδες και τα τσιράκια τους (που είναι συνεργοί στο οικονομικό χάος και την αυξανόμενη δυστυχία, μέσω ΚΑΙ της τραπεζικής απληστείας συχωροχαρτιών CO2) το ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ (ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΔΟΛΙΑ την ανθρωπότητα ότι με αγριότερη φορολογία, πανάκριβες-ασύμφορες ανεμογεννήτριες, πάνελ και τοξικές λάμπες υδραγύρου θα ...σταματήσουμε τον ήλιο), με την έμμονη ιδέα που είχαν και οι φαραώ, οι Ρωμαίοι, οι Μάγια, οι Σταυροφόροι, οι Αζτέκοι και ΟΛΟΙ οι αφανισμένοι εγωμανείς ότι θα γίνουν ...αθάνατοι, εξαφανίζοντας την υπόλοιπη ανθρωπότητα... Κρίμα που δεν πρόλαβαν οι κατά τόπους φιλειρηνικοί να τους θεραπεύσουν... Εμείς πάντως δεν απελπιζόμαστε και αισιοδοξούμε ότι το αυριανό τέλος του πετρελαίου θα φέρει επιτέλους, αργά ή γρήγορα, παγκόσμιες τάσεις για φιλειρηνικές συνομοσπονδίες αλληλοβοήθειας-αυτάρκειας, ακόμα και αν χρειαστεί να ξεκινήσει η ανθρωπότητα ξανά από τα λίθινα εργαλεία.

Craig Loehle, 2009. Energy and Environment. Volume 20.
“Cooling of the global ocean since 2003”.
Craig Loehle is a senior scientist at the Illinois-based ‘National Council for Air and Stream Improvement’.


Μια από τις προαναγγελθείσες ηφαιστειακές εκρήξεις που αναμένεται να ΑΥΞΗΘΟΥΝ, επιδεινώνοντας την τρέχουσα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΥΞΗ, για την οποία οι μοχθηροί εγωμανείς μάς εμποδίζουν να προετοιμαζόμαστε:


ΜΗ φοβάστε να διακόπτετε (και προς όφελος των ίδιων των ανανούριστων) τα εγωιστικά παραληρήματά τους, με την απλή ερώτηση:

-Ξέρετε τι θα πει ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ;

Κι όσον αφορά τη σκοταδιστική τελετή ενοχοποίησης της ανθρωπότητας για σβήσιμο των φώτων, αλλά όχι αφοπλισμό των ψοφο-ιερατείων που ψυχορραγώντας μας βασανίζουν, δείτε την εξαίρετα ΦΩΤΕΙΝΗ ανάρτηση:
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΦΩΣ !
http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/03/blog-post_4488.html

Congress of Racial Equality Leader Blasts Global-warming Alarmists
While most civil rights organizations are marching in lock-step with the leftist climate catastrophe alarmists, Roy Innis, leader of the Congress of Racial Equality (CORE) for 35 years, has broken ranks and is urging the poor and black communities to rebel against purveyors of global-warming gloom and doom and other radical environmentalists. Speaking at the 2009 Conference in New York City last week, Innis said, "A lot of people are searching for the right thing to believe in and have been captured by a corrupted ideology," a "green" religion.


Η εγωμανία είναι το πρόβλημα. Η 'οικολογική' εγωμανία δεν είναι η λύση, αλλά να αρχίσουμε την ξεμπροστιάζουμε!

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...


Η ανθρωπότητα ΜΕΤΑ από ενδεχόμενο αποδεκατισμό της στην επόμενη παγετώδη περίοδο

Η ανθρωπότητα υπήρξε στο 99,98% τής ιστορίας της φιλειρηνική-απόλεμη, και έφτασε στο μέγιστο της ειρηνικής εξάπλωσής της στη Γη (ακριβώς για να αποφεύγει τις συγκρούσεις), κατά την αρχή τής παρούσας μεσοπαγετώδους περιόδου, πριν από περίπου 15.000 χρόνια.

Ως τότε, για να μην έχουν μεγάλα προβλήματα σε περιπτώσεις λιμών (είτε από φυσικές αναστατώσεις είτε από αθέλητο υπερπληθυσμό), οι ανθρώπινες ομάδες τόσο με το μακροχρόνιο θηλασμό όσο και με άλλες μεθόδους αποχής κλπ, εφάρμοζαν ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ.

Όμως στην αρχή τής παρούσας μεσοπαγετώδους περιόδου, ορισμένα ανανούριστα, θολωμένα, φοβικά άτομα σε κάποιες περιοχές τρομοκράτησαν τους υπόλοιπους, αντί να συνεχίσουν την εφαρμογή τής αντισύλληψης, να αυξάνονται για να αρπάζουν τροφή από άλλους και να συντηρούνται ενδιάμεσα με ...σπόρια, τα οποία ως τότε χρησιμοποιούσαν ως ζωοτροφές και τα έτρωγαν σπάνια... Έτσι η έναρξη πολέμων-γεωργίας-υπερπληθυσμού-παιδομαζωμάτων, οδήγησε στον φαύλο κύκλο αμέτρητων ανθρωποθυσιών και 7 εξουθενωμένων δισεκατομμυρίων ανθρώπων σήμερα, τα οποία τηλεχειριζόμενα από τους μισάνθρωπους αρχομανείς, με κατευθυνόμενα πομπηιακά ξενύχτια-σκουπιδοτροφές-φαρμακολαγνεία, αλληλοτρώγονται σπαταλώντας τεράστιες ποσότητες ενέργειας (ενώ ΔΕΝ υπάρχουν εναλλακτικές στα καύσιμα που σταδιακά ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, καθώς οι πολυδιαφημιζόμενες ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ συσκευές φτιάχνονται από το ολοένα ακριβότερο πετρέλαιο...), καταστρέφοντας την αυτάρκεια, τα δάση, το έδαφος, υπονομεύοντας την ετοιμότητα και την αλληλοβοήθεια που χρειάζεται, όχι μόνο σε σεισμούς, αλλά θα είναι το κύριο εργαλείο επιβίωσης όταν ξαναρχίσουν οι παγετώνες, όπως αναμένεται.

Σήμερα ελάχιστοι άνθρωποι ξέρουν και επιβιώνουν στην κατάσταση που θα οδηγηθούν όσοι μπορεί να απομείνουν σε λίγο, δηλαδή χρησιμοποιώντας λίθινα εργαλεία. Οι περισσότεροι από αυτούς θα χαθούν, αν δεν υπάρξει πρόνοια ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ σε αγροκτήματα ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ και ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ από όσους αντιστέκονται στους αλαζόνες εγωμανείς, και δεν αποκλείεται όσοι επιζήσουν σε περίπτωση ΞΑΦΝΙΚΗΣ έναρξης της επόμενης παγετώδους (λ.χ. από ΠΟΛΥΕΤΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, με μακροχρόνια νεφοκάλυψη του πλανήτη και ακόμα μεγαλύτερη αντανάκλαση του ήλιου ύστερα από τις μεγάλες χιονοπτώσεις...), να χρειαστεί να ξαναεπινοήσουν λίθινα εργαλεία, ύστερα από τη φρίκη τού μαζικού αφανισμού δισεκατομμυρίων ανθρώπων...

Χρειάζεται να δρούμε διασωστικά-ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ. Κάθε δράση που δεν υποστηρίζει την αλληλοβοήθεια για τη διάσωση μη επιθετικών παιδιών, υποσκάπτει την ύπαρξη ακόμα και των ανανούριστων που νομίζουν ότι είναι “αθάνατοι”...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.