ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: 8ος 2009

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ για όσους έχουν αργή σύνδεση: ΕΔΩ.
Οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ γραφειοκράτες ΟΗΕδες σιγοντάρουν τους μεγαλοτραπεζίτες για παγκόσμια δικτατορία με πρόσχημα τις ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Μα ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΒΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ.
Για πρόχειρη μετάφραση αντιγράψτε το κείμενό σας εδώ: http://translate.google.com.
Υπενθυμίζετε στους μοχθηρούς εχθρούς αποκέντρωσης-αυτάρκειας ότι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΜΜΕ άρχισαν να ψελλίζουν ότι ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΓΩΝΙΕΣ...
"Πράσινοι" αυτοαποκαλούνται οι φασιστοοικολόγοι λόγω της μανίας τους για δολάρια και εκατόευρα... Ας τους θυμίζουμε συνεχώς ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!
-Πώς γίνεται και αρρωσταίνουν νέοι περισσότερο από μεσήλικες; ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΠΟΜΠΗΙΑΚΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ, σας λένε κάτι;
-ΕΥΚΑΙΡΙΑ να πιέσουμε ώστε με το δίκτυο οπτικών ινών να αντικατασταθούν και οι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, όπως έχει υποδείξει το ιταλικό κρατικό Ίδρυμα Εργασιακής Ασφάλειας και Πρόληψης.
Ενώ οι αυτο-καταστροφικοί εγωμανείς ΔΕΝ κλείνουν τις πομπηιακές αρένες τους ούτε για υγεία ούτε για οικονομία, αντίθετα, με τη ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ξεμπροστιάζονται οι φοβικοί εγωμανείς τρομοεμβολιαστές. ΞΕΠΕΡΑΣΕ τις 22.000 επισκέψεις το σχετικό βίντεο!!!

31-8-09
ΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ παραδέχονται ότι το τσιμέντο ζεσταίνει αφύσικα τις απάνθρωπες βαβυλώνες τους...
30-8-09
1. To 57% σε δολαριανή δημοσκόπηση θέλει να ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ από ΟΛΟΥΣ τους γερουσιαστές, γιατί τους θεωρεί αρχιλαμόγια... Την ίδια στιγμή οι άγγλοι μοναρχικοί εγωμανείς μάς απειλούν με ...τεχνητές εκρήξεις ηφαιστείων!... Πού είναι οι γενίτσαροι φασιστοοικολόγοι;
2. Η αρχιμαριονέτα των ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΩΝ ψοφο-ιερατείων Ομπόμπα για 7η συνεχόμενη καλοκαιρινή εβδομάδα ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ τις προεκλογικές υστερίες "υπερθέρμανση", "φαινόμενο θερμοκηπίου" κοκ...!
3. O γνωστός καρδιολόγος Θ. Δρίτσας ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ τους φοβικούς εγωμανείς τρομο-εμβολιαστές!
Αποσπάσματα:

H λέξη εμβόλιο ως παρέμβαση ασκεί ένα είδος λαγνείας στο ευρύ κοινό, η οποία λαγνεία καλλιεργείται και από τη βιομηχανία της Υγείας που επωφελείται οικονομικά στις μέρες μας. Τα εμβόλια παρουσιάζονται ως πανάκεια διά πάσαν νόσον, ως το μαγικό τσίμπημα που εξασφαλίζει μακροβιότητα και ευδαιμονία.

Η μελέτη βέβαια της ιστορίας των επιδημιών αποδεικνύει ότι η θνητότητα είχε ήδη αρχίσει να μειώνεται σημαντικά -σαν αποτέλεσμα βελτίωσης της δημόσιας υγιεινής- μετά το πρώτο μισό του 19ου αιώνα, αρκετά πριν την έλευση εμβολίων. Τα υπάρχοντα στοιχεία αμφισβητούν τη διάρκεια προστασίας και την επάρκεια σύγχρονων εμβολίων έναντι κοινών λοιμωδών νοσημάτων όπως π.χ. ιλαρά, ανεμοβλογιά, κοκίτης.

Ιδιαίτερα στις ΗΠΑ υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν π.χ. πρόσφατη σοβαρή επανεμφάνιση του κοκίτη παρά τον εμβολιασμό.

Παραμένει αξιοπερίεργο το πώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε ως πανδημία την τρέχουσα γρίπη των χοίρων, χωρίς να πληρούνται τα δύο βασικά κριτήρια πανδημίας γρίπης: η υψηλή θνητότητα-μεταδοτικότητα και η γενετική ταυτότητα του στοιχείου Η στον τύπο Η1Ν1 (το Η στοιχείο της γρίπης των χοίρων δεν είναι καινούργιο, αλλά μοιάζει με τον τύπο της γρίπης που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες). Ούτε πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από γρίπη των χοίρων ούτε αυτή οφείλεται σε νέο απόλυτα μεταλλαγμένο ιό.

Περισσότερο απ’ όλα ανησυχητικός παραμένει ο όρος «υποχρεωτικός» εμβολιασμός, τον οποίο διατυμπανίζουν τα ΜΜΕ. Καμία ιατρική παρέμβαση δεν μπορεί να καταργήσει την αρχή της ελεύθερης βούλησης του ασθενούς, ιδιαίτερα με δεδομένα ήπιας λοίμωξης.

Ο εξαναγκασμός σε μαζικό εμβολιασμό μετατρέπει το κοινωνικό σύνολο σε πειραματόζωο και βάζει τα θεμέλια για μια νέα απολυταρχία στην υγεία. Δεν θα αργήσουμε να δούμε έτσι καπνιστές και παχύσαρκους στην ηλεκτρική καρέκλα, ενώ αντίθετα κυκλοφορούν ήδη άνετα μεταξύ μας παιδεραστές, έμποροι ναρκωτικών και καταχραστές της δημόσιας περιουσίας. Περισσότερες φωνές ακαδημαϊκών ανδρών θα έπρεπε να ακούγονται αυτές τις τόσο πονηρές ημέρες, αλλά οι μεν ακαδημαϊκοί συμποσιάζονται ηδονικά μετά φαρμακευτικών αντιπροσώπων, οι δε πολιτικοί γυαλίζουν επιδεικτικά τις Καγιέν τους και αναφωνούν ως νέες Αντουανέτες: "Τι έχει ο κόσμος και φωνάζει; Θέλει ψωμί; Μα, γιατί δεν του δίνετε παντεσπάνι"!

29-8-09
ΟΥΤΕ ΜΙΑ διαδήλωση για συμφιλιωτική αποκέντρωση-αυτάρκεια και αποθέματα εν μέσω επιδεινούμενου κλίματος!...
28-8-09
Σχετικά με τα ψέματα σχετικά με το δήθεν "ασήμαντο" το ρόλο τού ήλιου στο κλίμα. Από την άλλη: ΑΥΞΗΣΗ των πάγων στη Γροιλανδία.
26-8-09
Πόση πείνα θα αντέξουν ακόμα οι φτωχοί το χειμώνα στη Δολαρία;
23-8-09
Η ελλαδική Πομπηία ζει άλλο ένα δείγμα συνισταμένης πολιτικάντηδων, οικοπεδοφάγων και οικοφασιστών εγωμανών-εχθρών αναδασώσεων-αυτάρκειας...
Άλλη μια καλή σύνοψη για τους τρομο-εμβολιασμούς εδώ.
22-8-09
ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ψέματά τους οι πολυδιαφημισμένοι γενίτσαροι οικολόγοι!...
17-8-09

ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1042983&lngDtrID=252
16-8-09

α. ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΗΣ Ισραηλινός εξελέγη από Παλαιστίνιους σε οργάνωσή τους!
β. Ομπόμπα: "όποιος δε συμφωνεί με τις προγραφές μας, είναι προγραμμένος". (Λέτε να αντέξει πολύ ακόμα αυτός ο μισανθρωπικός συρφετός;)
15-8-09
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ κλιματολογικών δεδομένων, τώρα που οι υπερθερμασμένοι καίγονται από την παγκόσμια κατακραυγή για την απληστεία τους.
14-8-09
ΤΡΕΜΟΥΝ οι υπερθερμασμένοι φασίστες ότι η γενοκτονική τους συνωμοσία στην Κοπεγχάγη θα αποτύχει. ΒΟΗΘΗΣΤΕ στην αποτυχία τους ξεμπροστιάζοντας παντού την εγωμανία κάθε ψευτοπροοδευτικού οικολόγου!
12-8-09
α. Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ “επιστημονικός” σύμβουλος της μαριονέτας των τραπεζιτών Ομπόμπα, ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, επιτιθέμενος σε όσους αμφισβητούν την κερδομανία των υπερθερμασμένων!
β. Για ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ άραγε γράφουν πάλι οι υπερθερμασμένοι ότι ο ΗΛΙΟΣ (χωρίς να αναφέρουν την αλληλεπίδρασή του με το γαλαξιακό ρεύμα) είναι ο κύριος παράγοντας του κλίματος, τη στιγμή που ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ για αποκέντρωση-αυτάρκεια;;;
11-8-09
Μήπως αντιστέκεται κανένα κ-ώμμα στην τρομο-υστερία των εμβολιομανών και δεν το προσέξαμε;
7-8-09
α. Η βεντέτα των ψευτοπροοδευτικών και των φασιστοοικολόγων Ομπόμπα νομίζει ότι θα προλάβει να περικυκλώσει τα πετρέλαια της Βενεζουέλας με 7 στρατιωτικές βάσεις στην Κολομβία, πριν ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ...
β. Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων έχει δηλώσει πως τα εμβόλια κατά του ιού της νέας γρίπης μπορεί να λάβουν άδεια κυκλοφορίας εντός μόλις πέντε ημερών, ακόμα και χωρίς εκτεταμένες δοκιμές σε ανθρώπους. http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4530209

6-8-09
3 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΖΕΤ αγοράζουν οι εγωμανείς δολαριανοί γερουσιαστές που απαιτούν ανθρωποθυσίες, όπως οι Αζτέκοι, πριν ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ...

ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ τους φοβικούς κερδομανείς τρομοεμβολιαστές !

5-8-09

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΑΓΩΜΕΝΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ εδώ.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ για τη σχέση γαλαξιακού ηλεκτρισμού (κοσμικών ακτίνων), ηλιακού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου και κλίματος, από τον Σβένσμαρκ.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ κατά Ακριτών μας στον Έβρο.

ΕΞΕΓΕΡΣΗ επιστημόνων κατά των υπερθερμασμένων ΚΑΙ στη Γερμανία!

ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ από τους λαούς πληρώνονται οι φασίστες υπερθερμασμένοι για να στηρίζουν τις ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΕΣ κυβερνήσεις τους... Και με ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗΜΕΝΑ στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ υπερθερμασμένη υστερία θα είχε βελτιωθεί η ζωή και οι προοπτικές τής ανθρωπότητας.

ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗ Δολαρία!

ΕΞΕΓΕΡΣΗ κατά των εγωμανών υπερθερμασμένων ΚΑΙ στην Αμ. Ένωση Φυσικών!

ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ προμηνύεται για τους άπληστους εγωμανείς υπερθερμασμένους φασίστες... Δείτε και εδώ.

ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ οι δολαριανοί γερουσιαστές από τις καταγγελτικές σε βάρος τους αντιδράσεις των ψηφοφόρων, ακυρώνουν συναντήσεις μαζί τους!... Όπως είπε και ο εξαίρετος αμεσοδημοκράτης Τόμας Τζέφερσον: Όταν ο λαός φοβάται μια κυβέρνηση, το καθεστώς είναι τυραννία. Όταν η κυβέρνηση υπηρετεί το λαό, το πολίτευμα είναι δημοκρατία (αυτή που κατασυκοφαντούν οι εγωμανείς) .

ΠΤΩΣΗ κατά 20% στην παραγωγή σιταριού στον Καναδά, λόγω ΠΑΓΩΝΙΩΝ...

Οι καταταλαιπωρημένοι κάτοικοι της Δολαρίας (δεν είναι όλοι δολαριανοί=επιθετικοί) ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ το υπερθερμασμένο κράτος τους:
1. Much of the nation is going through oppressive heat waves, while other parts of the country are experiencing record low temperatures. Is our weather this summer part of the normal climate cycle or a global warming issue?
59% Part of normal climate cycle
30% Global warming issue
11% Not sure

ΕΞΕΓΕΡΣΗ στη Αμ. Ένωση Χημικών κατά του υπερθερμασμένου εκδότη τους!...

ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ κατά των κρατικών υπερθερμασμένων της μοναρχικής μετεωρολογικής υπηρεσίας στη Βρετανία!...

Γιατί δε μας λένε την κατάσταση του ανοσοποιητικού των άτυχων νοσηλευόμενων με γρίπη, πριν μπουν στο νοσοκομείο, όταν είναι γνωστό ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι γενίτσαροί τους έχουν καταφέρει τις τελευταίες δεκαετίες να διαλύσουν με τεράστιες ποσότητες αντιβιοτικών, εξαρτησιογόνων κλπ, αλλά και συνολικά με τα κατευθυνόμενα εθιστικά ξενύχτια, το ανοσοποιητικό των Ελλήνων όλων των ηλικιών;

Υπερθερμασμένοι της ΝΑΣΑ, αφού ομολογούν ότι ΔΕΝ προέβλεψαν την πτώση των θερμοκρασιών από το 1998, περιμένουν να τους πιστέψουμε όταν, περιφρονώντας άλλους που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ (και εδώ), όπως και γειτονικές τους υπηρεσίες που τους διαψεύδουν, προφητεύουν ότι θα ανέβουν πάλι οι θερμοκρασίες... ΜΑΚΑΡΙ να γίνει έτσι, μήπως αυξηθούν οι ΗΠΙΕΣ, ποτιστικές βροχές, όπως και οι καλλιεργούμενες εκτάσεις!

Η άπληστη και υποκριτική υπερθερμασμένη ναρκοεταιρεία, που συμμετέχει στην ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ-ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ενοχοποίηση της ανθρωπότητας για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές, διαφημίζει γάλα με διοξείδιο του άνθρακα, αυτό το 'δηλητήριο"!...

Η Γερμανία αποκαλεί τη φορολόγηση του ΑΘΩΟΥ διοξειδίου τού άνθρακα της φωτοσύνθεσης, οικο-ιμπεριαλισμό!...

Στη Δολαρία συνεχίζεται η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ των στοιχείων με τα οποία οι υπερθερμασμένοι μαγειρεύουν τα ψέματά τους!

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Μη φοβάστε να διακόπτετε, προς όφελος όλων, ακόμα και των ίδιων των ανανούριστων, τα εγωιστικά παραληρήματά τους, με μια ερώτηση όπως αυτή: Γιατί εμποδίζετε Αποκέντρωση-Αυτάρκεια-Συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, όταν κάθε στιγμή υπάρχει το ενδεχόμενο για ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ πολυετή ηφαιστειακό χειμώνα;
Γιατί να μη γλιτώσουμε τα παιδιά από την εξαθλίωση, όπως αυτή στην οποία κατέληξαν οι κανίβαλοι στο νησί τού Πάσχα;
Η εγωμανία είναι το κύριο πρόβλημα. Το ξεμπρόστιασμά της είναι η αρχή τής λύσης!

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.