ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ να λήξει η Κατοχή! ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ-Μποϊκοτάζ στους επιθετικούς υπερπληθυσμιακούς!

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

TΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 28-2-10
Πόλσον, Ρουμπίνι, Σόρος, Μαντέλ
Μυστικός δείπνος κερδοσκόπων με μενού την Ελλάδα

Συγκρίνετε τους νόμους: http://www.law.uoa.gr/crime-research/amyna.pdf και http://portal.tee.gr/portal/page/portal/SCIENTIFIC_WORK/anasigr/nomothesia/politiki_prostasia_20020100102.pdf
Στην πολιτική επίθεση εναντίον της χώρας μας που έχει εξαπολύσει η Γερμανία και άλλες δυνάμεις της ΕΕ και στην κερδοσκοπική επίθεση που τη συνοδεύει, χρησιμοποιούνται ένα σωρό προπαγανδιστικοί μύθοι και ανακρίβειες, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους Ελληνες εργαζόμενους και να παραλύσουν εκ των προτέρων τις όποιες αντιδράσεις τους στα μέτρα στραγγαλιστικής λιτότητας. Επικεντρώνοντας όλη τη συζήτηση στο ύψος του ελλείμματος και του δημόσιου χρέους, επιχειρείται η παραπλάνηση της ανενημέρωτης κοινής γνώμης.
Έξι χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εντοπίστηκαν να κερδοσκοπούν σε βάρος των ελληνικών ομολόγων δήλωσε η Γαλλίδα υπουργός οικονομικών, C. Lagarde, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.
H κ. Lagarde κατά τη διάρκεια ομιλίας σε επιτροπή του γαλλικού κοινοβουλίου ανέφερε ότι και τα έξι ιδρύματα είναι αγγλοσαξονικής προέλευσης.
Πόσο εθισμένοι είναι στο φόβο όσοι αρνούνται και να συζητήσουν την ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ, εν μέσω συνεχούς αύξησης της εγκληματικότητας...
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ!
"Ο πρόεδρος του ΕΥΡΩΓΚΡΟΥΠ ΓΙΟΥΝΚΕΡ (τ. δ/ντής τής "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ" αρχιλαμογιών) ΟΜΟΛΟΓΕΙ ότι ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ οι "ΑΓΟΡΕΣ" (SOROS, GOLDMAN SACHS και λοιποί) για να ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ την ΕΛΛΑΔΑ
ΝΑ ΚΑΝΕΙ τις ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ που ΑΡΝΕΙΤΟ να κάνει":
αυτά δήλωσε δήλωσε σήμερα...
http://www.mecanopolis.org/?p=13805&type=1

Δικογραφία-φωτιά με τρανταχτά ονόματα υπουργών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που σχετίζονται με τον προαστιακό σιδηρόδρομο και την «αμαρτωλή» σύμβαση των 160 εκατομμυρίων ευρώ με τη SIEMENS δεν έφτασε ποτέ, ως ώφειλε, στη Βουλή, αλλά παρέμεινε στο συρτάρι του ανακριτή Δ. Οικονόμου.
"Αφαιρέθηκε ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας θέματα", δήλωσε ο "δε φταίω εγώ" υπερθερμασμένος...
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Αριστέα Μπουγάτσου που κατέθεσε σήμερα στην Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens 1-4 εκ. ευρώ έδινε η Siemens στα δυο μεγάλα κόμματα κάθε χρόνο για να έχει την εύνοια τους…

Η μικρή μας αγ-ελλάδα δεν παράγει πλέον γάλα, και το λίγο που της μένει σε ξένους κουβάδες μπαίνει... ΩΣ ΠΟΤΕ;;;







Έχει αναστείλει το Σύνταγμα η Κυβέρνηση;

Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε αυτό που όλοι υποθέταμε, ότι δηλαδή έχουμε απολέσει μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την οικονομική μας επιβίωση και τη λήψη μέτρων για τη σωτηρία μας από τη χρεοκοπία. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «συνεργασία» με το ΔΝΤ.

Εδώ όμως τίθεται και ένα άλλο ζήτημα: Το άρθρο 28 παρ. 2 του Συντάγματος προβλέπει ότι «για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών».

Αυτό σημαίνει ότι τέτοιου είδους συμφωνίες, όπως η «συνεργασία» με το ΔΝΤ αλλά και με τον γαλλογερμανικό άξονα, για οικονομική στήριξη πρέπει να «περάσουν» από τη βουλή και να κυρωθούν με την αυξημένη πλειοψηφία που προαναφέρθηκε, στο μέτρο που συνεπάγονται υπαγόρευση μέτρων και πολιτικών στα αρμόδια εθνικά όργανα και ιδίως στο Υπουργείο Οικονομικών. Αντ’ αυτού η κυβέρνηση όχι μόνο δεν εφάρμοσε το Σύνταγμα, ενημερώνοντας τη βουλή, αλλά κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για το τι όρους περιλαμβάνουν οι συμφωνίες στήριξης που έχει ήδη συνομολογήσει, ασκώντας ένα είδος μυστικής οικονομικής διπλωματίας άνευ προηγουμένου!


Η νέα βεντέτα των μοναρχικών, ο Καρλ Μαρξ, σε έκλαμψη:
«Ο σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας».
«Αποτελεί ολοφάνερη αλήθεια πως ούτε η μετανάστευση, ούτε το άνοιγμα νέων αγορών, ούτε το ελεύθερο εμπόριο θα εξαλείψουν την αθλιότητα των εργαζόμενων τάξεων, αλλά αντίθετα, θα βαθύνουν και θα οξύνουν τους κοινωνικούς ανταγωνισμούς».

«Η μετανάστευση διαιρεί τους εργάτες σε εχθρικά στρατόπεδα που μισούνται αναμεταξύ τους».
«Ο εφοδιασμός της ντόπιας αγοράς εργασίας με ξένα εργατικά χέρια, ρίχνει τους μισθούς καθώς και την υλική, ηθική και πολιτισμική θέση της ντόπιας εργατικής τάξης».
«Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών, καθώς ρυθμίζουν τη ροή της διεθνούς μεταφοράς εργατικών χεριών ανάλογα με τις ταξικές τους ανάγκες».
«Οι ΕΠΑ ανέπτυξαν μια γιγάντια γεωργική και βιομηχανική παραγωγή, απορροφώντας με τη μετανάστευση το ξένο εργατικό πλεόνασμα, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα μια μυθική συγκέντρωση κεφαλαίων».
«Όταν, παλιά, ξεσπούσε μια απεργία σε μια χώρα, καταπνιγόταν με την εισαγωγή ξένων εργατικών χεριών. Η Διεθνής Ένωση Εργατών έβαλε πρακτικά ένα τέρμα σε αυτές τις μεθόδους. Έτσι οι βιομήχανοι μπορούσαν πια να υπολογίζουν μόνο στους δικούς τους εργάτες».
«Το Γενικό Συμβούλιο της "Διεθνούς Ένωσης Εργατών" πλησίασε τους νεοφερμένους εργάτες. Την άλλη ημέρα, όταν οι εργάτες αυτοί κατάλαβαν το καθήκον τους, γύρισαν πίσω στην πατρίδα τους, αποζημιωμένοι για το χρόνο που έχασαν απ' το εργατικό σωματείο. Όταν έφευγαν, ερχόταν τη στιγμή εκείνη, ένα άλλο καράβι με εργάτες. Μα τούτη τη φορά τούς δεχτήκαμε εμείς, και έτσι έφυγαν πίσω με το επόμενο καράβι. Ύστερα απ' αυτά τα αφεντικά δεν μπόρεσαν να βρουν άλλους εργάτες κι αναγκάστηκαν να δεχτούν τα πράγματα όπως ήταν και πριν».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ!!!

Δίνουν το δικαίωμα στο κόμμα των οικολόγων-πράσινων, ένα κόμμα που δεν μπήκε (ευτυχώς) στην Βουλή να ζητά να πάρει δημοσίους υπαλλήλους που θα δουλεύουν για αυτούς. Δηλ. η τσέπη μας, θα επιβαρυνθεί με υπαλλήλους που αντί να προσφέρουν υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες όπως είναι υποχρεωμένοι θα δουλεύουν για τους γνωστούς ΦΑΣΙΣΤΕΣ γενίτσαρους "οικολόγους-πράσινους"!!!

Η εισαγωγή τελειώνει στο 42ο'':




Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο ΚΑΙ στα 2 ημισφαίρια:
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot - Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.