Για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του διασώστη Θανάση Λερούνη

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
Παράλληλα με τις αναρτήσεις,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

Οι Καλάς, βέβαια, (αυτό γράφεται για να αποτρέψει από 'γαλαζοαίματα' κολλήματα. Αν ο Χρυσός Αιώνας οφειλόταν σε 'γονίδια', ας μας πουν οι μοναρχικοί για τους ομοίους τους που τον γκρέμισαν) γενετικά δεν είναι απόγονοι Ελλήνων, αφού εκείνοι αφομοιώθηκαν γιατί ήταν λίγοι, αλλά θέλουν να σώσουν τις παραδόσεις ΑΦΟΒΙΑΣ που έμαθαν από τους μη μοναρχικούς Έλληνες που βρέθηκαν εκεί και έκαναν αυτό που απέφυγαν οι μονάρχες, δηλαδή την άσκηση στη ΘΑΡΡΑΛΕΑ ζωή, χωρίς τυράννους και προσκύνηση σε κανένα.
Μετά από την απαγωγή τού Θανάση Λερούνη από ταλιμπάν στις 8 Σεπτεμβρίου 2009, έγινε μια διαδήλωση για την απελευθέρωσή του. Ηταν η πρώτη φορά που οι Καλάς προχωρούσαν σε οποιοδήποτε είδος κινητοποιήσεων και μάλιστα με τη συμμετοχή γυναικών. Η διαδήλωση κατέληξε έξω από το κυβερνητικό κτίριο της πόλης, όπου η ομάδα των Καλάς μίλησαν με δάκρυα στα μάτια για τον Λερούνη και τη συνεισφορά του στην πρόοδο της μικρής απομονωμένης κοινωνίας τους. Μάλιστα, οι πρόκριτοι του χωριού προσφέρθηκαν να πουλήσουν τα σπίτια τους προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την καταβολή λύτρων.
Ο Θανάσης μιλάει για το έργο που γίνεται:

Στιγμιότυπα από την διαμαρτυρία των Καλάς, αλλά και φιλειρηνικών μουσουλμάνων για την απαγωγή του Θανάση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.