ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΠΕΡΤΟΞΙΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ στην Υλίκη!...

[Για τους νέους αναγνώστες, εισαγωγή εδώ. Χωρίς μποϊκοτάζ κατά των υπερπληθυσμιακών κλικών, η ανθρωπότητα θα καταλήξει από κανιβαλισμό.]
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: http://paskelarcomei.blogspot.com/2010/02/n.html

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ KΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ τραπεζιτών.
Πρόκεται για την Ιστορία μας που την έχουν υπογράψει με το αίμα τους 50.000 εκτελεσθέντες ("Δεξιοί¨ και ¨Αριστεροί¨, Στρατιώτες και Αντάρτες), 300.000 τυμπανιασμένοι από τον λοιμό -πείνα που προκάλεσε ένας στρατός ληστών που ήρθε στην Ελλάδα χωρίς επιμελητεία για να φάει και να συντηρηθεί από την επιταγμένη παραγωγή και τις περιουσίες των Ελλήνων ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ 2500 ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΦΩΣΦΟΡΟΥ (φλογοβόλα).
Πρόκειται για τους υπό απόλυση εργαζόμενους του Σκαραμαγκά, τα υπερκοστολογημένα έργα της HOCHTIEF – SIEMENS – KRAUS-MAFEI (“LEOPARD”), για τα ελατωματικά υποβρύχια και οπλικά συστήμτα που μας επιβάλλουν να αγοράσουμε, για την διάλυση του ελληνικού λιαναεμπορίου από τις διάφορες αλυσίδες τύπου ¨METRO” ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΗΣ ¨DEUTSCHE BANK”, όπως και την επιβολή αυταρχικών κρατικών μηχανισμών με την διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των δημοκρατικών Συνταγμάτων της Ελληνικής Επανάστασης κατά την διάρκεια της πρώτης Γερμανικής κατοχής (Όθωνας, Αντιβασιλεία – ¨Βαυαροκρατία), όπως επίσης για την οργάνωση -εκπαίδευση του Οθωμανικού Στρατού για να προχωρήσει στην Γενοκτονία των Ελλήνων και Αρμενίων, και την αιχμαλωσία της Ελληνικής Μακεδονικής Μεραρχίας στον 1ο Π.Π., την οποία έστειλε για δύο χρόνια σε αιχμαλωσία στο στρατόπεδο του Γκέρλιτς (στα σύνορα Γερμανίας-Πολωνίας).

Η ΕΥΔΑΠ υπήρξε κρυστάλλινη : «… τα στοιχεία από τα οποία αποτελούνται τα φωτοβολταϊκά πανέλα … είναι τοξικά και καθιστούν αδύνατη και επικίνδυνη την τοποθέτησή τους σε προστατευόμενη περιοχή ποσίμων υδάτων γιατί σε περίπτωση πυρκαγιάς, ακραίων καιρικών φαινομένων, …κλπ θα υπάρξει μετά βεβαιότητος διασπορά βλαβερών στοιχείων στα επιφανειακά και υπόγεια ύδατα». (Δ/νση τοπογραφήσεων, κτηματολογίου και ελέγχου λεκανών απορροής ΑΠ 337166/9-4-2008). ΧΩΡΙΑ Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και μυαλού για ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που πλασάρονται ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ!!!

Και ύστερα ήρθε η κ. Μπιρμπίλη, που «λύγισε» από τις διαμαρτυρίες των 'επενδυτών' (ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΧΡΗΜΑΤΑ, ως 'επιδότηση'), που δεν εύρισκαν χωράφια πέραν της Υλίκης να στρώσουν πάνελς.

Με το έγγραφο 7475/7 Δεκεμβρίου 2009 αποφάσισε και διέταξε ότι η ΕΥΔΑΠ …δεν δικαιούται δια να ομιλεί – γνωμοδοτεί. Κατακεραύνωσε τις ελεεινές υπηρεσίες που έλαβαν υπόψη όλο το νομικό πλαίσιο, ακόμη και εκείνη την Απαγορευτική Υγειονομική Διάταξη, και τους διατάζει να λάβουν υπόψη μόνον τις γενικές διατάξεις του Χωροταξικού.

Ύστερα από την επιστολή της άλλαξαν στην Υλίκη τον αδόξαστο.




Ο Γεν. Διευθυντής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έβαλε υπογραφή ακόμη και για φωτοβολταϊκά με θέα το κύμα.
Δεν είναι αστείο, αφού στις 16-12-2009 χωροθετήθηκε μονάδα στα 810 μέτρα από την Υλίκη. Δηλαδή στη ζώνη των 0-1.500 μέτρων, όπου δεν επιτρέπεται να στήνεις ούτε ξώβεργες.


€400+ την μεγαβατώρα θα πληρώνει ο ΔΕΣΜΗΕ τους κυρίους των φωτοβολταϊκών, όταν το ρεύμα κάνει €35 την μεγαβατώρα από συμβατικές πηγές. Μήπως απλά τα πιάνει ο προϊστάμενός της ή κάποια οικογένεια;

Solar Energy Firms Leave Waste

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/03/08/AR2008030802595.html


Για τις
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο ΚΑΙ στα 2 ημισφαίρια:
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot - Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι ανανούριστοι μπορεί να συνέρθουν αν ασκηθούν στην καλή ξεκούραση και την αλληλοβοήθεια:
http://klimatika.blogspot.com/2007/07/30.html.